Seinäjoen Arabikevät avasi silmäni

Anonyymi

Jos olenkin aikaisemmin ollut vähän välinpitämätön maahanmuuttoon nähden, nyt kyllä valpastuin ja heräsin kokonaan. Kun maallistuneemmat eli integroituneemmat muslimit kertoo ihan suoraan medialle, mikä heillä Euroopassa on tarkoitus ja me olemme sillä tiellä vain hyviä idiootteja !
Nyt siis se kaikki apu täsmäapuna kohteisiin ja tieyistä maista ja kohteista tapahtuva haittamaahanmuutto seis kokonaan ! Myös kiintiöpakolaisten joukoissa tapahtuva haittamaahanmuutto. Näillä ei todellakaan ole vilpittömät aikeet.
Mutta on muistettava , että Troijan Puuhevonen on silti jo sisällä. Eli aikaa ei paljon ole.

116

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lapset/koululaiset oli valjastettu vaalivankkureiksi eräässä puolueessa.
      Yle sai joidenkin tahojen pelon vuoksi pantatttua tätäkin ohjelmaa yli vaalien ja kansa maksaa.

      • Anonyymi

        Yle on saatava yksityiseksi. Ylen edustajana ohjelmassa eilen istunut puupökkelö-Huovinen myötäili tätäkin sensuuria "demokratiana", voi Kristus ! Miten pihalla voi koko Yle olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yle on saatava yksityiseksi. Ylen edustajana ohjelmassa eilen istunut puupökkelö-Huovinen myötäili tätäkin sensuuria "demokratiana", voi Kristus ! Miten pihalla voi koko Yle olla.

        No enpä tiedä.

        Hetken päästä se olisi jonkun mediajätin omistuksessa, todennäköisesti juutaisomistuksessa,kuten useimmat mediavälineet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yle on saatava yksityiseksi. Ylen edustajana ohjelmassa eilen istunut puupökkelö-Huovinen myötäili tätäkin sensuuria "demokratiana", voi Kristus ! Miten pihalla voi koko Yle olla.

        Yle on saatava yksityiseksi. Ylen edustajana ohjelmassa eilen istunut puupökkelö-Huovinen myötäili tätäkin sensuuria "demokratiana", voi Kristus !

        Tajuatko yhtään, että pilkkasi Kristusta kohtaan satuttaa meitä Häneen uskovia???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No enpä tiedä.

        Hetken päästä se olisi jonkun mediajätin omistuksessa, todennäköisesti juutaisomistuksessa,kuten useimmat mediavälineet.

        "Hetken päästä se olisi jonkun mediajätin omistuksessa, todennäköisesti juutaisomistuksessa,kuten useimmat mediavälineet."

        Olet aika harhainen - mene hoitoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Hetken päästä se olisi jonkun mediajätin omistuksessa, todennäköisesti juutaisomistuksessa,kuten useimmat mediavälineet."

        Olet aika harhainen - mene hoitoon.

        En noista omistuksista niin tiedä, mutta uskomaton hyssyttelykulttuuri on vallannut myös suomalaisen median, kommenttiosuuksia suljetaan, kirjoituksia sensuroidaan, banneja jaellaan pienemmästäkin... Yle on täysylläpidettynä (ja tietenkin verovaroilla) suurin sika. Tapa, millä Yle sensuroi ja pimitti esim. Seinäjoen arabikevät-ohjelmaa kertoo niin sairaasta ja umpimielisestä salailun kulttuurista, että itse AIHEESSA täytyy olla pahasti pielessä jotakin, että on lähdetty polkemaan vapaassa maassa sananvapautta ! Omaisuus, jonka Suomi saavutti vasta v. 1917. Ja nyt menettää moisen kulttuurin takia.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Ja moni ns.valtapuolue vielä luulee Suomessakin että joidenkin persujen ym. menestys on nyt tämmönen ohimenevä tähdenlento vaan ja jatkaa omassa politiikassaan haittamaahanmuuton kosiskelua ja sisäänkutsua. Kuten viherpiiperöt, kokoomus, SDP, RKP ja vassarit tekee. Mutta kun se vaarallinen sakki on jo sisällä, tähdenlennostakin tulee aika pysyvä jälki ja jopa valtapuolueet mennen tullen päältämarssiva menestystekijä ! Nyt kun ei enää uhriutuvat ja hyödylliset idiootit voi Eurooppaa pelastaa .

    • Anonyymi

      Antti ja vihreät, vasemmisto, rkp höllentää ennestään löperön turvapaikkapolitiikkamme, niinhän sdp antti jo lupasi ja liille ja caruna pekalle ja ann-maille se on kunnia asia saada matuja lisää maahna ja ketään ei saa palauttaa, hakevat isistaistelijat ja perheet tänne myös.
      Suomalaisen naisen, lapsen koskemattomuudella ei ole väliä kun saadaan vaan arabeja paljon maahan ja mitäänhän se ei maksa, jos maksaa niin leikataan suomalaisilta,
      Näitä hölmöt äänestivät ja nyt maa on taas tuhon tiellä.

    • Itse ihmettelin sitä, miten kesy kyseinen dokumentti oli. En ymmärrä, miksi siitä nousi aikanaan niin suuri kohu. Siinähän ei sanottu mitään uutta tai yllättävää. Onhan selvää, että jos otetaan Irakista miehiä vastaan, joukossa on myös vanhoillisia muslimeja ja terroristeja. Samoin on aivan selvää, että suurin osa tulijoista on tullut tänne vain turisteina, mikä dokumentissakin todettiin.

      Dokumentissa vain sivuttiin nopeasti vanhoillisten muslimien suhtautumista naisiin. Heidän mielestään ei ole heidän vikansa, jos he kesällä tekevät jotain, koska tytöt täällä kulkevat puolialasti. Sitten näytettiin, miten vastaanottokeskuksessa aikuisille miehille piti kertoa, että Suomessa ei saa niin toimia. Heiltä piti myös erikseen kieltää seurustelu 12-13-vuotiaiden tyttöjen kanssa.

      Mielestäni olisi ollut tärkeää kertoa enemmän terroristeista. Tuossahan vain vilautettiin keskustelua, jossa turvapaikanhakijat puhuivat siitä, miten Lahdessa on annettu turvapaikka ja asunto terroristille.

      Oli myös erittäin kiusallista katsoa, miten suomalaiset vain naureskelevat, kun puhutaan moniavioisuudesta. Eivätkö nämä ihmiset ymmärrä, että se, jolla on kotimaassa monta vaimoa, ottaa myös täällä useita vaimoja. Samoin vaimoaan vastaanottokeskuksessa pahoinpidellyt mies ohitetaan dokumentissa erittäin nopeasti. Paljon enemmän aikaa käytetään aikaa suomalaisten oikeistolaisten ruotimiseen. Heitä on Suomessa kuitenkin paljon vähemmän kuin vanhoillisia mulimeja.

      Dokumentin jälkeisessä keskustelussa oli yksi suuri epäkohta. Siinä todettiin, että kansainväliset sopimukset velvoittavat Suomen ottamaan vastaan turvapaikanhakijoita. Mutta todellisuudessahan näin ei ole. Ruotsista Suomen ei tarvitse ottaa vastaan yhtäkään turvapaikanhakijaa, mikäli hän ei kerro, että Ruotsin valtio, poliisi tai armeija vainoaa häntä.

      Se oli hienoa, että dokumentissa ilmaistiin selkeästi, miten "maailman huonoin" koulutus löytyy Irakista. Siellä koulutuksen voi läpäistä lahjomalla tai uhkailemalla. Meidän on siis syytä järjestää heille tasokkaat kokeet, mikäli he pyrkivät työelämään kotimaansa koulutukseen vedoten. Sehän ei haittaa todellisia ammattilaisia lainkaan.

      Oli kuitenkin hienoa nähdä, miten irakilainen syyttää heidän sisällissodastaan vain USA:n armeijaa. Pohjoisamerikkalaiset kuulemma loivat ristiriidat sunnien ja shiiojen välille. Oliko nyt yhtäkkiä unohtunut Pohjois-Irakin kurdien ja Etelä-Irakin shiiojen asema 1990-luvulle tultaessa? Tai miten Saddam Hussein määräsi shiioja tapettaviksi jo kauan ennen USA:n armeijan saapumista Irakiin?

      Mona Walterin puheenvuoro kosketti miestäni, joka on maallistunut muslimi. Walter joutuu pelkäämään henkensä edestä - Ruotsissa - siksi, että hän on jättänyt islamin. Oma mieheni esittää harrasta muslimia Suomessa, sillä häntä pelottaa kaikki viha ja halveksunta, joka häneen kohdistuisi, jos totuus tulisi julki. Ex-muslimeille ei enää löydy turvaa edes Pohjoimaista. Jo tämä olisi mielestäni riittävä syy kieltää islam kokonaan lailla. Maailmassa olisi hyvä olla edes yksi maa, jossa ex-muslimien ei tarvitse pelätä. Kyllä maailmaan jäisi vielä lukuisia paikkoja, joissa muslimit voivat elää ja harjoittaa ideologiaansa vapaasti. EIkä siinä tarvitse islamia vihata tai solvata, kunhan tarjotaan turvaa niille, joille islam aiheuttaa hengenvaaran.

      • Anonyymi

        Nerg ärsytti koska tietenkin hän vetosi kansainvälisiin sopimuksiin, jonka tutkija korjasi sillä, että sopimusten mukaan turvapaikkaa on haettava ensimmäisestä turvallisesta maasta, eikä tarkoitus ole kulkea monen turvallisen maan läpi.

        Poliitikot ovat oksettavan teennäisiä ja tekopyhiä.

        Kaarnalaivan "kapteenikin" paikkas vähän huonoa mainettaan suvakkina, mutta sekin on oikeastaan vaan toimittajan rooli. Suvakkius on ainoa tapa toimia YLEssä ja muuta ei sallita, joten joidenkin on pakko esittää sellaista. Hyvä tosiaankin, että keskustelu on edennyt realistisempaan suuntaan, eikä eriäviä mielipiteitä pidä enää leimata rasistiksiksi.

        Persuilla on ollut se hyvä vaikutus, että muut puolueet ovat joutuneet tiukentamaan kantojaan. Toivottavasti linja pitää myös jatkossakin, koska ongelmatkin ovat vasta alussa. Tiedämme mitä Ruotsissa ja Ranskassa on tapahtunut.

        Islam on kuitenkin suurin uhka Suomellekin ja väestön vaihto matemaattinen fakta. Liikaa lisääntyvät valtaavat lopulta maat, joissa kantikset eivät enää lisäänny kunnolla. Anter puhui hyvin, vaikka aluksi oli sitä mieltä, että Islam ei ole uhka, vaikka sitten koko loppuajan kertoi, kuinka vaarallinen ideologia se on. Hänessäkään ei ollut miestä heti aluksi myöntää suoraan sitä, että Islam on Euroopalle vaarallinen. Yritti olla "korrekti".


      • Anonyymi

        Itsellänikin parikin ystävää, jotka eivät halua olla muslimejä, mutta heidän on pakko esittää hartaita muslimejä arabeissa ja Aasiassa asuvia perheenjäseniä ja sukua kohtaan silloin kun siellä käyvät, muuten joutuvat pelkäämään henkiensä puolesta.

        Jos suurin osa (?) kuitenkin tulee sen takia, että kotona on sota, niin miksi haluaisivat sen maailmankatsomuksen tännekin? Tuntuu, että islam on enemmän uskonlahko kuin uskonto. Muiden kuin muslimien kanssa ei voida olla tekemisissä, eikä oikeastaan muiden muslimienkään kanssa, koska sekunnissa missä hyvänsä voidaan jonkun käsittämättömän asian johdosta päättää, että toinen ei ole "hyvä muslimi". Todella suvaitsematonta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itsellänikin parikin ystävää, jotka eivät halua olla muslimejä, mutta heidän on pakko esittää hartaita muslimejä arabeissa ja Aasiassa asuvia perheenjäseniä ja sukua kohtaan silloin kun siellä käyvät, muuten joutuvat pelkäämään henkiensä puolesta.

        Jos suurin osa (?) kuitenkin tulee sen takia, että kotona on sota, niin miksi haluaisivat sen maailmankatsomuksen tännekin? Tuntuu, että islam on enemmän uskonlahko kuin uskonto. Muiden kuin muslimien kanssa ei voida olla tekemisissä, eikä oikeastaan muiden muslimienkään kanssa, koska sekunnissa missä hyvänsä voidaan jonkun käsittämättömän asian johdosta päättää, että toinen ei ole "hyvä muslimi". Todella suvaitsematonta.

        Sehän siinä onkin että fundikset hallitsee terrorilla ja pelolla maltillisia muslimeita, joiden on alistuttava näiden tahtoon tai muuten käy huonosti. Ei natsejakaan ollut paljoa, mutta silti ottivat koko Saksan kansan hallintaansa. Nimenomaan pelolla ja terrorilla.


      • Anonyymi

        No jos nyt totta puhutaan niin koko pakolaiskriisin aiheuttaja oli Usa,
        joka ei tykännyt Saddamista ja keksi syitä päästä vaihtmaan valta siellä.
        Sen jälkeen tuli aL quaida ja isis.
        Nuoret miehet päättivät Syyrian sodan varjolla lähteä katsomaan maailmaa
        ja vähän seikkailemaan.
        Suomalaiset sitten innoissaan kun saadaan kansainvälisyyttä ja eksoottisia
        miehiä maahan.
        Naiset erityisesti näiden perässä ovat olleet ja puolustelleet vaikka näillä
        ei ole minkäänlaista kunnioitusta naista kohtaan.
        Tämä kaikki maksaa ja jostain se on pois.Vanhuksilta,koulutuksesta mutta
        ne,jotka tätä puolustavat ovat ensimmäisenä valittamassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No jos nyt totta puhutaan niin koko pakolaiskriisin aiheuttaja oli Usa,
        joka ei tykännyt Saddamista ja keksi syitä päästä vaihtmaan valta siellä.
        Sen jälkeen tuli aL quaida ja isis.
        Nuoret miehet päättivät Syyrian sodan varjolla lähteä katsomaan maailmaa
        ja vähän seikkailemaan.
        Suomalaiset sitten innoissaan kun saadaan kansainvälisyyttä ja eksoottisia
        miehiä maahan.
        Naiset erityisesti näiden perässä ovat olleet ja puolustelleet vaikka näillä
        ei ole minkäänlaista kunnioitusta naista kohtaan.
        Tämä kaikki maksaa ja jostain se on pois.Vanhuksilta,koulutuksesta mutta
        ne,jotka tätä puolustavat ovat ensimmäisenä valittamassa.

        Olen miettinyt, miten tilanne olisi kehittynyt, jos USA ei olisi mennyt aikanaan Irakiin. Saddam olisi jatkanut kurdien tappamista surutta, mutta ehkä heistä suurin osa olisi päässyt pakolaisina pois maasta. Olisiko parasta, että ulkopuoliset eivät sekaantuisi Lähi-Idän maiden asioihin?

        USA:n ei tosiaan olisi kannattanut ainakaan mennä Irakiin sotimaan. Se kasvatti irakilaisten vihaa länsimaita kohtaan ja aiheutti sodan laajentumisen sekä siviilien kärsimystä. Toisaalta, irakilaiset eivät ole onnistuneet kitkemään terrorismia maastaan eli he tarvitsevat ilmeisesti ulkopuolista apua. Lisäksi maasta on poistunut suuri joukko sotaväeksi kelpaavia miehiä, joiden tilalle tarvittaisiin väkeä sekä terrorismin vastaiseen sotaan että maan jälleenrakentamiseen.

        Tilanne on monimutkainen, eikä näytä siltä, että kaikki irakilaiset voivat elää rauhantahtoisesti kotimaassaan. Osa heistä on terroristeja, jotka aiheuttavat toisille valtavasti tuskaa ja pelkoa. Jyrkän islamin omaksuneet eivät todennäköisesti ikinä pysty muuttumaan ikinä ja heitä on vaikea löytää muiden muslimien joukosta.

        Irakilaiset maahanmuuttajat ovat kertoneet kauhutarinoita kotimaastaan. Osa väestöstä elää päivittäin pelon ja raunioiden keskellä. Mistä näille alueille saataisiin apua ilman länsimaiden sekaantumista asiaan? Mikä taho Lähi-Idässä auttaa sodan uhreja?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Valitettavasti Areenan versio ei ole sama kuin eilen esitetty. Uusinnasta ja Areenasta näyttää leikatun osia pois. Vertaapa koululuokkavierailu kohtaa. Ensiesityksen jälkeen on kohdasta leikattu pois kohta jossa maahanmuuttaja kertoo miksi osa on tullut Suomeen. Vain juhliminen on jätetty. ...Outoa eikä taatusti vahinko. Onneksi on monella alkuperäinen 28.5 esitys nauhoitettuna???


    • Anonyymi

      Mainitaanko kunniaväkivalta tai kunniamurhat mitenkään tuossa dokumentissa?

      • Anonyymi

        Eipä tietenkään mainita.Kuten ei raiskauksiakaan kuin ihan ohimennen. Kai se on sitten tolle jengille niin itsestään selvää.


    • Anonyymi

      Tv:ssä nähty dokumentti on sensuroitu versio. Missä näkisi alkuperäisen?

      • Anonyymi

        He sanoivat, että sitä ei ole sensuroitu, mutta materiaali on kuitenkin koostettu sadoista tunneista. Varmaan olis saatu paljon kriittisempikin versio niistä aikaiseksi, mutta hyvä näinkin.


      • Anonyymi

        Ennen dokumenttia sen tekijä sanoi ettei siitä ole sensuroitu yhtäkään kohtaa eli olet nähnyt jo alkuperäisen version.


      • Anonyymi

        Eniten tässä jutussa ihmetyttää,että Yle aikoi sanoa sopimuksen irti ja
        jättää dokumentin tekijän puille paljaille kun sanoma ei ollutkaan ihan
        sitä mitä odotettiin.
        Ilman,että dokumentin tekijä esitti ohjelman julkisesti muualla ei
        tämä olisi koskaan päässyt Ylessä esiin.
        Julkisuuden paine kävi liian suureksi mutta onnistuttiin sentään työn-
        tämään vaalien yli.
        Eettinen johtaja vielä puhuu,ettei he katso päivämääriä ! Uskokoon ken
        tahtoo.
        Kun Sipilää ruvettiin syyttämään omaisten suosimisesta ei ollut aikaa
        odottaa edes Sipilän vastausta.
        Se siitä Ylen etiikasta.
        Dokumentin tekijä otti hyvin tärkeän asian esille kun hän arvosteli ns.
        vihapuheen kontrollia jossa "väärinajattelijoita" aletaan oikein vainoamaan.
        Sekö on sitä sananvapautta,melko huolestuttavaa on ilmapiirissä tapahtumassa,
        Eihän tuossa ohjelmassa ollut mitään,mikä ei olisi suurimman osan tiedossa,
        Toimittajien mielestä vain jokaiselle pitäisi olla tulkki kertomassa miten
        asiat todellisuudessa ovat.
        Aivan kuin Apunen kertomassa vaalitenteissä mitä pitää äänestäjän
        ajatella.


      • Anonyymi

        Myös Turun is lamistiter rosristin mas samurha kohtaus on sensuroitu pois alkuperäisestä elokuvasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös Turun is lamistiter rosristin mas samurha kohtaus on sensuroitu pois alkuperäisestä elokuvasta.

        Niinpä. Ja koska Docventures ainakin v.2015 tiedettiin mamuhalaajiksi, miten paljon pahempia kohtauksia onkaan leiakattu kun itse ohjelman tekijä sanoi, että on tehty "satoja tunteja" filimiä...No, ei voi kun toivoa, että saman mamuhalaajan omat silmät edes nyt avautuu !


    • Anonyymi

      Ennen kuin hallitus saa virallisesti luvan toimia, pitäisi koko sakin katsoa tämä dokumentti ihan pakosti ja valvotusti!
      Kyllä on surullista, miten annetaan maan vajota keskiajalle.

      • Anonyymi

        Eiköhänhe katso dokumentin ihan vapaaehtoisesti.

        En tiedä miten dokumentin perusteella tulit siihen tulokseen, että Suomi olisi vajoamassa keskiaikaan.

        Suomi on kuitenkin maailman parhaita ja turvallisempia valtioita maailmassa.

        Joukkomaahanmuutto vuonna 2015 tietysti oli yllättävää eikä siihen osattu varauta muuallakaan.


      • Anonyymi

        "Kyllä on surullista, miten annetaan maan vajota keskiajalle. "


        Vihervassarit toitottavat jatkuvasti, että maamme muka vajoaa keskiajalle jos emme ota tänne näitä rikastuttajia ?
        Jos koulutus on retuperällä näillä tänne tunkeutuneilla miehillä niin mihin tämä maa muka menee heidän mallinsa mukaan ?

        Ohjelmassa oli myös kysymys miten helposti nämä pakolaismiehet saavat väärennettyjä passeja muita virallisia todistuksia hehän saavat niitä halvalla ja miten vain tarvis vaatii vastasi eräskin muuttajista.
        Jospa nämä kouluttamattomat valehtelijat esiintyvätkin täällä vaikka lääkäreinä ja korkeasti koulutettuina niin siinäpä on sitten velka Antilla miettimistä ? Tuo elokuva on varmaankin leikelty vaikka sitä kiistetään alkuperäiseksi niin siinä on vihervassarit olleet päsmäreinä ja tehty heille sopivammaksi.


    • Anonyymi

      Joiltakin taitaa olla unohtunut, että islam on rauhanuskonto.

      • Anonyymi

        Rauhanuskonto kannattajien mielestä, toisaalta vääräuskoiset ovat alinta saastaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rauhanuskonto kannattajien mielestä, toisaalta vääräuskoiset ovat alinta saastaa.

        Onneksi rajat kiinni ryhmäläiset eivät ole samanlaisia.

        He eivät pidä muslimeita alimpana saastana.


      • Anonyymi

        Maltitillisena pysyvät muslimit eivät yleisesti ottaen ole sen kummepia kuin muunkaan uskonnon edustajat. On paljon maita joissa voi käydä turistailemassa ja havainnoimassa muslimien rauhanomaista rinnakkaiselämää muiden uskontokuntien edustajien kanssa.

        Jostain syystä Suomessa kehitysmaa-muslimit aktivoituvat uskontonsa suhteen ja alkavat käyttää uskontoansa aseena, jota apuna käyttäen vaativat kaikenlaisia erityisetuja. Hullut poliitikkomme sellaisia myöntävät. Jostakin syystä kehitysmaa-muslimit radikalisoituvat vasta Suomessa. Eräs mahdollinen syy on haittamaahanmuuttajien alhainen koulutustaso, josta johtuen tiedon käsittely on kivisten ja sorasten tasolla. Toinen mahdollinen selittävä tekijä on pettymys omiin odotuksiinsa. Odotusarvo Suoeen päästyä on hankkia on kaikkien kehitysmaa-muslimien ihannne; musta bmw hiekanvärisillä nahkajakkaroilla. Sellaiseen ei kuitenkaan pääse ihan helpolla käsiksi, kun tausta on paperiton ja koulutuksesta, osaamisesta tai työkokemuksesta ei ole mitään näyttöä. Aika helposti siinä jää työnhaussa kakkoseksi kantasuomalaiselle kulttuurinsa, kielensä ja maansa olosuhteiden erikoisasiantuntijoille, todellisille osaajille. Suomessa pahoja tekevät kehitysmaalaiset ovat poikkeuksetta sitä porukkaa, jotka ovart tulleet paperittomina ja joilla ei ole mitään ammattitaitoa, työtä, tai muutakaan elämän sisältöä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maltitillisena pysyvät muslimit eivät yleisesti ottaen ole sen kummepia kuin muunkaan uskonnon edustajat. On paljon maita joissa voi käydä turistailemassa ja havainnoimassa muslimien rauhanomaista rinnakkaiselämää muiden uskontokuntien edustajien kanssa.

        Jostain syystä Suomessa kehitysmaa-muslimit aktivoituvat uskontonsa suhteen ja alkavat käyttää uskontoansa aseena, jota apuna käyttäen vaativat kaikenlaisia erityisetuja. Hullut poliitikkomme sellaisia myöntävät. Jostakin syystä kehitysmaa-muslimit radikalisoituvat vasta Suomessa. Eräs mahdollinen syy on haittamaahanmuuttajien alhainen koulutustaso, josta johtuen tiedon käsittely on kivisten ja sorasten tasolla. Toinen mahdollinen selittävä tekijä on pettymys omiin odotuksiinsa. Odotusarvo Suoeen päästyä on hankkia on kaikkien kehitysmaa-muslimien ihannne; musta bmw hiekanvärisillä nahkajakkaroilla. Sellaiseen ei kuitenkaan pääse ihan helpolla käsiksi, kun tausta on paperiton ja koulutuksesta, osaamisesta tai työkokemuksesta ei ole mitään näyttöä. Aika helposti siinä jää työnhaussa kakkoseksi kantasuomalaiselle kulttuurinsa, kielensä ja maansa olosuhteiden erikoisasiantuntijoille, todellisille osaajille. Suomessa pahoja tekevät kehitysmaalaiset ovat poikkeuksetta sitä porukkaa, jotka ovart tulleet paperittomina ja joilla ei ole mitään ammattitaitoa, työtä, tai muutakaan elämän sisältöä.

        Myös mitä ilmeisemmin kyvyttömyys ottaa vastaan naisilta tulevia pettymyksiä, koska ei ole aiemmin tarvinneet kohdata. On jo monta surullista tapausta seurauksena.


    • Anonyymi

      Saipas Ylen suvakkiääliöt kuitenkin viivytettyä ohjelman esittämisen vaalien yli.

      Yle ja muut suvakkiääliöiden hallitsemat mediat ovat rähmällään haittamashanmuuyon edessä ja yrittävät saada Suomen RUOTSITTUMAAN.

      • Anonyymi

        Ohjelman tekijät (Docventures) muuten tiedetään mamuhalaajiksi. Että näin. Mihinköhän kummaan on myöskin piiloutuneet samat halaajat Vilkkumaat ja palefacet... Onpa kumman hiljaista...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ohjelman tekijät (Docventures) muuten tiedetään mamuhalaajiksi. Että näin. Mihinköhän kummaan on myöskin piiloutuneet samat halaajat Vilkkumaat ja palefacet... Onpa kumman hiljaista...

        Siksipä niillä olikin niin vaikeaa,että avuksi piti saada sentään vahvistusta.
        Ensimmäiseksi pitää tempaista olutta kitusiin.
        Varsinaisia kummajaisia molemmat,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siksipä niillä olikin niin vaikeaa,että avuksi piti saada sentään vahvistusta.
        Ensimmäiseksi pitää tempaista olutta kitusiin.
        Varsinaisia kummajaisia molemmat,

        Oman egonsa ja yrityksensä pönkittäjiä, nyttemmin jo epätoivoisia sellaisia... Ihan kuten paleface/vilkkumaidenkin keikat kusee, kun heittäydytään liian typeriksi mamuhalaajiksi...


    • Anonyymi

      Koettakaa nyt jku, jolla on verkostoja, saada päättäjät hiljentymään dokumentin katseluun. On aika toimia, jos jotain halutaan suojata. Puoluesiin katsomatta jokaisen. VELVOLLISUUS. Suomi on vaarassa!

      • Anonyymi

        Tai vaikka Halla-aho vaatisi eduskunnassa ylimääräisen istunnon, jossa vaan katosotaan se pätkä. Jonka jälkeen olisi avoin keskustelu. Mun mielestä nimenomaan Perussuomalaiset voisi vaatia tällaista.
        Siinä mielessä Suomi todella on vaarassa, että meillä on täysin samanlainen tilanne pian kuin Ruotsissa, jolloin on jo myöhäistä.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Mielenkiintoinen ehdotus. Kaksoset tai jopa kolmoset kasvaa muutenkin yleensä läheisemmiksi ja yhteen kuin normisisarukset ja äiti saisi vaikka heti kotiapuja sinne kotiin. Samalla menisi yksi kuin kaksikin. Myös yhteisö osallistuisi aktiivisesti kasvatukseen, osa-aikainen päivähoito, päivähoito, eskari ja koulu.


      • Anonyymi

        Tärkeintä on nimenomaan saada syntyvyys laskuun ja ihmisten määrä tällä planeetalla puolitettua. Ylikansoitetut maat pitäkööt asukkaansa ja järjestäköön heille asunnot, työt ja hoidon lapsina ja vanhuksina.

        Suomella koittaa muutaman vuosikymmenen jälkeen helpommat ajat, kun ei ole eläkeläisiä ja vanhuksia niin paljoa kuin nyt. Tällä hetkellä olisi parasta varmistaa, että nyt elossa olevat vanhukset saavat hyvää hoivaa ja arvostusta osakseen. Siihen ei tarvita maahanmuuttajia, vaan suomalaista, koulutettua työvoimaa. Työttömiä meillä on vaikka kuinka paljon, ja heidän joukostaan löytyy kyllä muutama tuhat hoitoalalle sopivaa henkilöä.


      • Anonyymi

        Odotan mielenkiinnolla miten Ruotsissa tulee käymään seuraavien 15-20 vuoden kuluttua. Kehitysmaamuslimien sisäänotto räjähti 2000-luvulla ja nämä isolla rahalla ostetut tulevat 15-20 vuoden kuluttua eläkeikään. Laskekaa mitä ikäluokia Ruotsissa tulee olemaan. Kanta-asukit 150k musulmaanit toinen mokoma. Nykyiset eläkeiässä olevan sukupolvet ovat reilusti pienempiä kuin 15 vuoden kuluttua eläkeikään tulevat. Mikä on 20-30 -vuotiaana maahan haalitun työeläke? Hyvin pieni ja kun takuueläkkeellääkään ei kustanna asumista ja ruokailujaan, tulonsiirtojen tarve tulee olemaan massiivinen. Ruotsi on myynyt hyvinvointinsa niin että sisäänottoa on pakko hillitä seuraavien vuosikymmenten kuluessa. Kun sisään otetaan 20-30-vuotiasta kehitysmaamuslmia, näiden jalostuminen nettomaksajiksi kestää 20-600 vuotta. Jos Ruotsin maaperästä ei pian ala löytymään öljylähteitä, eikä Abboja löydy jokaisesta kaupungista, niin Ruotsi taitaa olla pissvätskassa. Kun kassakriisi aikanaan on päällä, ei ole muuta nopeavaikutteista hoitoa kuin tulonsiirtojen suuret leikkaukset ja lisävelanotto.

        Suomessa on 300.000 ulkomaalaistaustaista, mutta telakoille ei löydy hitsareita muualta kuin Puolasta ja Ukkrainasta ja Romaniasta. Kehitysmaamuslimeille työ ei kelpaa.


    • Anonyymi

      Matkitaan vaan Ruotsia niin saadaan samaan malliin asiat mullin-mallin. Toivotetaan muslimit tervetulleiksi sen kummempia kyselemättä, niin saadaan kunnolla rikokset nousemaan. Ruotsissahan tehdään niitä jo eniten Euroopassa. Opettajat ja poliisit nostavat kädet pystyyn ja ottavat lopputilin, no niin vain, kunhan suvaitsevaisuus kukoistaa.

    • Anonyymi

      Jos jollain lukijalla on Halla-ahoon tai vastaavaan yhteys, olisi todella aika vnkata tämä keskustelu ja dokumentti. Se on todella kriisin paikka, joka pitää ottaa vakavasti.

      • Anonyymi

        Jätin PS:n sivuille palautteen (muuhun kohtaan ei oikein saakaan) , jossa toivoin, että ottavat eduskunnassa ylimääräisen "kokouksen" tms, jossa katsovat tämän leffan ja keskustelevat sen jälkeen aiheesta ja jokaisen läsnäolijan nimi otetaan ylös, että nähdään, ketä tällainen tuhovoima edes eduskunnassa kiinnostaa. Paljon puhuvaa. Saa nähdä...


      • Anonyymi

        Samalla voisi vinkata, että dokumentista on ensiesityksen jälkeen ( ennen Areenaan lataamista ja toista tv esitystä) kadonnut oudosti osia...


      • Anonyymi

        Ei ole kadonnut onneksi .Suoratoiston streemaus Areenasta vain pätki ja heitti tekstejä vääriin kuviin. Sama dokumentti se onneksi oli. Hetken jo pelkäsin ylen peukaloineen dokkaria. Onneksi näin ei ollut asian laita vaan tällä kertaa tekniset ongelmat aiheuttivat em. eroavaisuudet.


    • Anonyymi

      Sanonta koti, uskonto ja isänmaa, sana uskonto pitää korvata sanalla laki ja tämä pitää iskostaa kaikkien maahan muuttajien aivoihin. Uskonnolla ei ole mitään tekemistä tämän maan lain kanssa. Uskonto on pelkkää harraste toimintaa.

      • Anonyymi

        Ei kannata isänmaatakaan mainita. Sehän on heillä se oma maa, josta halusivat paeta, koska se oli niin huono paikka.

        Parempi olisi iskostaa heidän päihinsä nämä: uskonnonvapaus, tasa-arvo, lakien noudattaminen sekä islamin kritisoinnin sietäminen.


      • Anonyymi

        Siis pointtini oli, että uskonnolla ei ole tässä maassa mitään valtaa. Oli mitä tahansa uskontoa sitä ei lakiin sotketa. Isänmaata kunnioitetamme ja jos maan kansalaisuuden haluaa, pitää niin myös tehdä vaikka ei täällä olisikaan syntynyt, jälkipolvi syntyy.


    • Anonyymi

      Uskoisin että moni vihevassarikin on katsonut tuon tokumentin, mutta heillä poliittinen vakaumus on niin iskostunut näihin viherkommareihin ettei siihen pysty vaikutamaan mikään. Viherkommunistit on poliittisesti sairasta, hehän myisivät vaikka oman perheensä vakaumuksensa edestä.

      • Anonyymi

        Onneksi persut eivät ole samanlaisia.

        Heillä poliittinen vakaumus on häilyvää.


    • Anonyymi

      Persut ovat jo aikoja sitten tajunneet missä mennään, vaikka kukaan ei oikein heitä ole uskoneet. Eikä taida mennä vieläkään. Minulle tosin nyt meni.

      • Anonyymi

        Ei ainoastaan persut vaan suurin osa kansasta on sen tajunnut
        mutta itsesuojelusta on nähnyt parhaaksi vaieta,ettei joudu suvaitsevaisten
        maalitauluksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ainoastaan persut vaan suurin osa kansasta on sen tajunnut
        mutta itsesuojelusta on nähnyt parhaaksi vaieta,ettei joudu suvaitsevaisten
        maalitauluksi.

        Juuri näin, sen pahuuden edessä olemme joutuneet vaikenemaan. Aika erikoista näin länsimaiselta hyvinvointivaltiolta, että kansalaiset eivät saa sanoa totuutta vaikka pahuus on suoraan edessämme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin, sen pahuuden edessä olemme joutuneet vaikenemaan. Aika erikoista näin länsimaiselta hyvinvointivaltiolta, että kansalaiset eivät saa sanoa totuutta vaikka pahuus on suoraan edessämme.

        Elämme Neuvostoliitto II aikaa. Nyt on taas yksi ainoa ihanne, totuus ja tavoite. Surullista, että vuosia aihemmin kannustettiin kriittiseen ajatteluun. Nyt media on taho joka väärentää, vaientaa ja sensuroi. Kohta kriittinen mielipide on kauttaaltaan kriminalisoitu.


    • Anonyymi

      Eilinen ja siten ensimmäinen tv esitys ( nauhoitettuna tallessa) on eri kuin Areenassa oleva tai tänään esitetty. Esim kouluvierailukohdasta on leikattu pois kohta jossa maahanmuuttaja kertoo, että osa tullut vain juhlimaan ja ryöstämään sekä raiskaamaan tyttöjä. Tämä kohta vain alkuperäisessä tv esityksessä. Uusinnasta ja Areenan versiosta se on leikattu pois.Miksi? Sensuroitiin siis dokumentti jota väitetään leikkaamattomaksi? Eikö tuo ole valehtelua?

      • Anonyymi

        YLE on täysin vihervasemmistoinen mätälaitos, ettei mitään päästetä läpi ilman tarkkaa seulontaa ja sensuuria. On ihme että he näyttivät edes tuon leikellyn dokumentin, mutta pitkään sitäkin vatvottiin ennen kuin pääsi esille. Jos tuo dokumentti olisi näytetty ennen vaaleja tilanne hallitusneuvotteluissa olisi nyt aivan toisenlainen siellä ei velka Anttia näkyisi eikä mitään harakoitakaan.

        Tulee vielä aika kun YLE: ssä valta vaihtuu ja nämä nykyiset mätäperseet joutuvat lähtemään etsimään muita töitä ja me saamme tilalle koko kansaa arvostavan Ylen.


      • Anonyymi

        Onneksi totuus ei ollut noin paha. Sama dokumentti kuin alkuperäinen.


    • Anonyymi

      Tuossa ohjelmassa minua ärsytti suimalaisten miesten käytös, huusuvat ja mellastivat jossakin uintipaljussa. Nuo ylenmääräiset tatuoinnin tekivätepämiellyttävän vaikutuksen ja tuollaiset sivistymättömät jengit tätä ohjelmaa tekivät.

      En ole maahanmuuton kannalla ollenkaan. Kaikki nuo nuoret miehet voisivat olla kotonaan hoitamassa perheitään. Niinhän sieltä yksi mies lähtikin, kylläkin pettyneenä, kun oleskelulupa viisästyi ja perhe näki kotimaassa nälkää. Hän teki oman ratkaisunsa. Niin voisivat tehdä loputkin. Kotimaissa riittäisi kunnostamista
      ja elintason nostamista.

      Palaan vielä noihin tatuoituihin herroihin, joita todella pelkäisin, jos pimeällä vastaan tulisi. Epämiellyttävää porukkaa koko sakki.

    • Anonyymi

      Pahoittelen joitakin kirjoitusvirheitä edellisessä- Mm:ssa tarkoitan tietysti suomalaisia herroja, joitten tatuoinnit inhoittivat suuresti.

      Ei varmaankaan maahanmuuttajien kunnioitus heitä kohtaan lisääntynyt lainkaan.
      Päinvastoin, varmaan halveksivat moisia jengiläisiä.

    • Anonyymi

      Hyvä dokumentti. Esityksen lykkääminen yli vaalien jättää silti pahan jälkimaun koko jutusta. Tämä olisi ollut paikallaan esittää jo ennen vaaleja. Hienoa kuitenkin että näytettiin lopulta.

    • Anonyymi

      Yle keskittyi ilmastovouhotukseen eihän tätä voinut ennen vaaleja näyttää,
      olisi voinut mennä Antin pesti pieleen.
      Esitettiin nyt kuitenkin sitten mutta eipä ole kommentointimahdollisuutta.
      Sitä voi tehdä vain Sipilän juttuun.

    • Anonyymi

      "Suomi on maailman parhaita ja turvallisempia valtioita maailmassa", senhän todistavat todeksi jo pelkästään Oulussa maahanmuuttajien tekemät pikkutyttöjen raiskaukset, yhtään pikkutyttöä ei edes pahoinpidelty kuoliaaksi lukuisten raiskauksien yhteydessä. Vain niissä maissa on vähemmän kantaväestön naisiin ja lapsiin kohdistuvia maahanmuuttajien tekemiä seksuaalirikoksia joissa vastaanotetaan vähemmän turvapaikahakijoita ja pakolaisia kuin meillä, esimerkiksi Unkarissa, Puolassa, Romaniassa, Latviassa ja Virossa. Sekin että pääkaupunkiseudun seksuaalirikoksista vielä vain noin 50% on maahanmuuttajien tekemiä, kertoo sen että olemme onnistuneet hyvin pakolaispolitiikassamme.

      • Anonyymi

        Meinaat siis, että aina jotkut uhrautuu ja maksaa kovan hinnan tästä asennemuokkauksesta, kun muslimeja ajetaan sivistysmaiden mankeliin ? Huh huh ! Kannattaa kysyä aina uhreilta, mitä mieltä he itse ovat ja mistä silmitön inho, vastenmielisyys ja viha nousee tekijäänsä kohtaan !


    • Anonyymi

      Dokumentissa ei edes annettu kunnolla puheenvuoroa islamia vastustaville. Siinä oli lyhyt kohtaus, jossa vastaanottokeskuksen työntekijä hokee, että kaikkia täytyy kunnioittaa. Mies ei kuitenkaan tästä hätkähdä ja jatkaa sanomalla, että islam on huono asia ja että hän tietää, minkälainen islam todella on. Vastaanottokeskuksen työntekijä kysyy, että no, minkälainen se sitten on?

      Miehen vastausta ei enää näytetä, vaan dokumentissa siirrytään Mona Walterin puheeseen. Olisi ollut hienoa tietää myös tuon miehen ajatuksista ja kokemuksista. Olisiko hän ollut islamia paennut kristitty tai ateisti? Miten muslimit kohtelevat häntä vastaanottokeskuksessa? Sen saimme tietää, että häntä on uhkailtu, koska hän on kritisoinut islamia.

      Ehkäpä vastaanottokeskuksessa olisi ollut syytä kertoa myös muslimeille, että kaikkia täytyy kunnioittaa.

    • Anonyymi

      Tulee myös muistaa, että herrat ohjelmantekijät Docventures esiintyivät sangen näkyvästi v.2015 jälkeen suurina mamuhalaajina, joten pätkästä todellakin voi olla leikattu pahimpia kohtia pois ! Kuten Docventures itse totesi: satoja tunteja nauhaa...

      • Anonyymi

        Näin juurikin tapahtui. Olisiko materiaali ollut liian rajua...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin juurikin tapahtui. Olisiko materiaali ollut liian rajua...

        Harmitti, kun dokumentti oli niin huonosti koostettu. Olisi siinä täytynyt haastatella edes yhtä turvapaikanhakijaa, joka on tullut tänne nimenomaan turistina. Miltä tuntuu joutua asumaan hotellin sijaan vastaanottokeskukseen? Kun tietää palaavansa turistimatkalta kotiin, tuleeko käytyä ns. pakollisilla suomen kielen tunneilla tms.? Miltä tuntuu olla vieraan valtion hyysättävänä ja ymmärtävätkö he, miten kallista tämä turismi on?


      • Anonyymi

        Olisi pitänyt kysyä miltä heistä tuntuisi jos Irakiin ilmestyisi äkkiä miljoonia turvapaikkaturisteja Kiinasta ja mustasta Afrikasta? Jäisivät sinne kulttuuria rikastamaan?
        Mikä olisi vastaanotto ja suvaitsevaisuus naisten keskuudessa?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      äänestä oikein sano mamu

    • Anonyymi

      Niinpä. Ja kysyisin myös, ihan tasapuolisuuden ja tosiasioidenkin nimissä, kun meillä kylliksi tätä omaakin mamuhistoriaa, oliko meilläkin suomalaisilla tällasia naapurimme valtaamistarkotuksia, kun muutimme oikein suurella joukkomitalla (400.000) tuonne lähinaapuriimme Sveduun. Tähän mennessä nämä nykyset Suomeen maahanmuutot määrältään siihen verrattuina ihan lapsellisia. Menimme sinne töihin kun rakas naapurimme meille taloudellisesti ottaen kuravaltion jäsenille sellaisia oikein järjesti. Ja jätimme raukat vain tänne korpeen pärjäilemään, isät ja äidit. Emme ryhtyneet täällä asioita parantelemaan. No, Kekkonen sitten yritti. Ruotsissa meitä ei ymmärretty, olimme kielipuolia ja kulttuurisesti outoja sieltä idästä, teimme töitä ja ryyppäsimme ja pidimme vain keskenämme yhtä. Tietenkin olimme ihan kunnon väkeä. Olimme oikeastaan parempia kuin muut. Toiset olivatkin huonompia ja salakähmäisiä. Niinpä. Näinhän sitä itse kukin kansa itsestään aina ajattelee. Ja persut saa ääniä...

      • Anonyymi

        400.000-trolli jälleen selittelee.Niinpähän etc etc.


      • Anonyymi

        Mikä taho maksaa tuosta 400.000-mantrasi jatkuvasta jankkaamisesta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä taho maksaa tuosta 400.000-mantrasi jatkuvasta jankkaamisesta?

        Se on moktarin masinoima juttu, etkö tuota tiennyt?


      • Anonyymi

        Eivät suomalaiset Ruotsia halunneet vallata. Muslimit sen sijaan haluaisivat valloittaa koko maailman. Ja sen he ovat ihan itse ilmoittaneet.


      • Anonyymi

        400 000 vastaus, jälleen kerran.

        - suomalaiset eivät menneet Ruotsiin turvapaikanhakijoina.
        - Suomella ja Ruotsilla yhteinen pitkä valtiollinen historia ja naapurimaiden kulttuuri ja uskonto sama.
        - suomalaiset opiskelivat ruotsinkielen nopeasti ja seuraava sukupolvi on täysin ruotsalaistunut.
        - kantasuomalaista ja kantaruotsalaista ei katukuvassa erota toisistaan. Asiaa voisi verrata siihen että irakilaiset olisivat muuttaneet Saudi-arabiaan.


      • Anonyymi

        "400.000" väittää:
        - Suomalaiset menivät Ruotsiin turvapaikanhakijoina, nimittäin elintasoturvapaikan, sillä Suomessa talous kuralla ja oli pakko muuttaa.
        - Ruotsilla ja Suomella ainoastaan sillä lailla yhteinen pitkä valtiollinen historia, että Suomi oli Ruotsin alusmaa. Kulttuurit olivat sikäli samat kuin Ruotsi Suomen siihen pakotti. Eikö uskontokin tullut Ruotsista, vai olenko lukenut vääriä kirjoja.
        - suomalaiset eivät ole koskaan opiskelleet ruotsin kieltä nopeasti eikä seuraava sukupolvi ole lainkaan ruotsalaistunut. Elävät ihan eri maailmoissa!
        - geneettisten tutkimusten mukaan ei pidä lainkaan paikkaansa: jo Suomen sisällä länsi- ja itäsuomalaiset eroavat toisistaan enemmän kuin esimerkiksi britit ja saksalaiset. Hämmästyttävä tosiasia, että esim. suomalaisten miesten geneettinen linja idästä, Uralilta, ja naisten taas arabiasta (tieto Hesarin tiedeartikkelista).
        - Niinpä!


    • Anonyymi

      Ei tässä dokumentissa edes paljoa kerrottu turvapaikanhakijoihin liittyvistä asioista.

      Olisi ollut hienoa, jos siinä olisi huomioitu enemmän naisia ja lapsia. Heitäkin on turvapaikanhakijoiden joukossa. Samoin olisi ollut hienoa nähdä homoseksuaali tai kristitty turvapaikanhakija.

      Nyt ääni annettiin vain muslimeille, ilmeisesti vielä sunnimuslimeille. Aika yksipuolinen dokumentti.

      • Anonyymi

        "Olisi ollut hienoa, jos siinä olisi huomioitu enemmän naisia ja lapsia. Heitäkin on turvapaikanhakijoiden joukossa. "

        Olihan niitä. Noin 13% vuonna 2015 Suomesta turvapaikkaa hakeneista. Loput olivat nuoria miehiä. Syyria oli tuolloin ainoa sotaa käyvä maa, sieltä tuli peräti 2,7% turviksien kokonaismäärästä vuonna 2015.


    • Anonyymi

      Mamu-perheiden äidit vievät murrosikäisiä tyttöjä lomalle Irakiin ja hups muutos on kesän aikana tapahtunut. Iloisille tytöille on ilmestynyt tiukat huivit päähän ja ilme on vakavoitunut. Eli tyttöjen ei anneta sopeutua suomalaiseen kulttuuriin ja mitä on nämä puheet lomamatkojen silpomisista.
      Pojat laittaa geeliä hiuksiin ja pyrkii iskemään ostareilla suomalaisia tyttöjä.
      Ei ole ihme, että suomalaisten keskuudessa alkaa hajaantuminen kahteen leiriin. Monille tytöille ja naisille tällainen muutos tuntuu sopivan mainiosti, miehistä ei juuri kenellekkään.

      • Anonyymi

        Viher-vänsteri -suvakit ovat valmiita myömään tasa-arvon ja koskemattomuuden sekä naisten vapauden. Vuonna 2040 tasa-arvopuheet ja samanpalkkaisuus ovat naurettavaa hapatusta, kun islamilaiset arvot alkavat näkyä lainsäädännössä.


      • Anonyymi

        Joo siis nimenomaan äidit vie perinteitä eteenpäin, kun perustehtävä on lisääntyä olohuoneen nurkassa. Kieltä ei osata, laista ja säännöistä ei tiedetä mitään, mutta omat beduiinileirejen aikaiset juuret osataan kyllä opettaa viattomille lapsille !


    • Anonyymi

      Minua järkytti erityisesti kohta, jossa dokumentin "päätähti" totesi, että raiskauksia voi tapahtua Seinäjoellakin, koska tytöt kulkevat kesäisin kaduilla "alasti".

      Kaikki naisten huivit ja huivittamiset täytyisi kieltää lailla. Naisten kehoja ei pidä seksuaalistaa sillä tavoin.

      On vaikea uskoa, että tällaiset miehet voivat sopeutua ikinä Suomeen.

      Ärsyttävää oli se, miten he valittavat, kun turvapaikanhakuprosessi kestää niin kauan. Mitäs tulevat ilman papereita. Totta kai kestää sitten kauan selvitellä, keitä he ovat.

      On äärettömän typerää, että Suomi otti Ruotsista turvapaikanhakijoita, joista suurelle osalle ei edes turvapaikka kuulu. Tuossahan se sanottiin: suurin osa heistä tuli tänne vain turisteina. On kyllä aika hyvä lomakohde, kun paluulento on ilmainen ja mukaan saa vielä 500 euroa käteistä. Matkalla voi vielä pysähtyä Saksassa nostamassa paikallisen potin.

      • Anonyymi

        Nykyisillä "maahanmuuttajilla" ei ole mitään muuta tekemistä Suomen kanssa kuin ilmainen elätys!

        Itseasiassa, jos maahanmuuttajien rahoittaminen lopetettaisiin, niin heitä ei Suomeen edes tulisi. Katsokaa miten asiat ovat Virossa ja Portugalissa, joissa tuet ovat alhaisia: Ei ole pakolaisia nimeksikään. EU-maita molemmat.

        Päättäjämme ovat idiootteja! Rahamme haaskataan huijareihin, jotka pilaavat maamme, vaikka lähellä voitaisiin auttaa moninkertaista määrää pakolaisia ilman, että se vaikuttaisi lainkaan suomalaisten turvallisuuteen.

        Pakolaisten auttaminen Suomessa pitää lopettaa kokonaan, sillä voimme auttaa paremmin muuten.

        On poistettava pakolaisuuden syitä ja torjuttava väestöräjähdys yhden lapsen politiikalla kaikissa ongelmamaissa, kunnes koko maailman väestö on pudonnut aluksi sadanteen osaan nykyisestä! Samalla luonnonvarat ihmistä kohden satakertaistuvat.


    • Anonyymi

      "Tuossahan se sanottiin: suurin osa heistä tuli tänne vain turisteina. On kyllä aika hyvä lomakohde,"

      Maksaako veronmaksaja tuon lomailun näille miehille vai onko se valtionvelkaa ?

    • Anonyymi

      Miksi Suomen valtio rahoittaa maahanmuuttoa, vaikka ilman sitä maahanmuuttoa ei edes olisi?

      • Anonyymi

        No niinpä...heräsi vaan tässä kysymys, millaista maahanmuuttoa Antti Rinteen uusi hallitus tulee vastaanottamaan, jos se ei ota enää sellaista , joka ei ole jo nyt tänne integroitunut ja sopeutunut ! Silloin ollaankin taas aasialaisissa. Enkä tarkoita joitakin taikkujakorasioita vaan "ilmastopakolaisia" , mihinkä koko Euroopassa onkin yhtäkkiä herätty kuin uuteen muotiin ! Eikä varmaan sattumalta.


    • Anonyymi

      Muslimit valloittavat EU:n kohtujen kautta, kuten 13 vuotta sitten Libyan johtaja kertoi:

      https://m.youtube.com/watch?v=WCGYKSEsYFM


      Islam on maailmanvalloitus aate, joka on kuin suoraan tieteiskauhuelokuvasta. Valitettavasti se on tällä kertaa totta!

    • Anonyymi

      Yhteenvetona tästä keskusteluketjusta voinemme todeta, että islam "lapsineen" on vitsaus koko Euroopalle, ja ajan myötä koko maailmalle.

      Tästä ei hyvä seuraa...

      • Anonyymi

        Olisi kyllä todella kauheaa, jos islamin eliitin toiveet toteutuisivat ja kaikki maailman ihmiset olisivat muslimeja. Silloin maailmasta häviäisi uskonnonvapaus ja tasa-arvo ja luultavasti kaikki jäljet muista uskonnoista tuhottaisiin täysin.

        Onneksi niin ei voi käydä. Ihmisillä on tietoa saatavilla valtavan paljon ja moni muslimikin luopuu uskostaan päästessään pois oman kulttuurinsa piiristä. Maltilliset muslimit eivät voi mitään terroristeille, jotka ammentavat uskonsa Koraanista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisi kyllä todella kauheaa, jos islamin eliitin toiveet toteutuisivat ja kaikki maailman ihmiset olisivat muslimeja. Silloin maailmasta häviäisi uskonnonvapaus ja tasa-arvo ja luultavasti kaikki jäljet muista uskonnoista tuhottaisiin täysin.

        Onneksi niin ei voi käydä. Ihmisillä on tietoa saatavilla valtavan paljon ja moni muslimikin luopuu uskostaan päästessään pois oman kulttuurinsa piiristä. Maltilliset muslimit eivät voi mitään terroristeille, jotka ammentavat uskonsa Koraanista.

        Olisko suomessa hyvä kieltää koko islam?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisi kyllä todella kauheaa, jos islamin eliitin toiveet toteutuisivat ja kaikki maailman ihmiset olisivat muslimeja. Silloin maailmasta häviäisi uskonnonvapaus ja tasa-arvo ja luultavasti kaikki jäljet muista uskonnoista tuhottaisiin täysin.

        Onneksi niin ei voi käydä. Ihmisillä on tietoa saatavilla valtavan paljon ja moni muslimikin luopuu uskostaan päästessään pois oman kulttuurinsa piiristä. Maltilliset muslimit eivät voi mitään terroristeille, jotka ammentavat uskonsa Koraanista.

        "Onneksi niin ei voi käydä. Ihmisillä on tietoa saatavilla valtavan paljon ja moni muslimikin luopuu uskostaan päästessään pois oman kulttuurinsa piiristä."
        Tuo on jotain uutta tuommoista en ole ikänäni vielä kuullut, että muslimit vaihtaisivat uskontoaan ? Muslimille oma vakaumus on elinehto muuten menee henki ja pää tipahtaa hartioilta näin on totuus. Ne jotka täällä nyt ovat vaihtaneet uskontoaan ovat vain luffareita ei he oikeasti uskalla sitä tehdä, hehän ovat silloin hyljeksittyjä omassa muslimi yhteisössään.


    • Anonyymi

      Murhasi paikallisen ihmisen ja siitti lapsen ja kohta on vapaalla kiusatakseen ja vaatiakseen lasta itselleen ?????
      Eikö hälytyskellot soi????

    • Anonyymi

      Hahahahahhaahh.... oli meitä jotka puhuimme Troijan puuhevosesta jo v. 2015. Turhaan enää aloitat. Juna meni jo eikä profeettoja haluttu silloinkaan kuulla.

    • Anonyymi

      Minulla silmät avautuivat jo 70 vuotta sitten, mutta nyt tämä poliitikkojen hölmöilyt on jo huipussaan ja mieleni tekisi sulkea silmäni näkemästä tätä nykyistä hölmöilyä.

    • Anonyymi

      Ei näitä valehtelijoita kuten Mona Walters, Ayaan Hirsi Ali, Salman Rusdie, Hege Storhaug jne.... mitä näitä asioista mitään tietämättömiä Islam foobikkoja nyt onkaan..... Islam on vapaamielinen tasa-arvoa ja seksuaali vähemmistöjä puolustava rauhanuskonto, jota demarit, vihreät, vasurit, rkp ja kepu kunniallisesti hallituksessa ja eduskunnassa puolustavat. Ei niiden äänestäjät voi olla väärässä kuten fasisti natsirasisti persut.....

      • Anonyymi

        Kyllä on ja voit lähteä sitä kokeilemaan heti vaikka Saudi-Arabiaan.


    • Anonyymi

      Suomi takaisin venäläisille.

      • Anonyymi

        Tai osaksi ruotsalaista Islamilaista kalifaattia, missä fasisti natsirasistinen kantaväestö suljetaan päätösvallan ulkopuolelle, joka on ruotsalaista demokratiaa jossa rauhanuskonto Islamilla on määräys ja päätäntävalta ruotsalaisessa yhteiskunnassa.....


    • Anonyymi

      Ylen suosikki ohjelma

    • Anonyymi

      kivaa

    • Anonyymi

      Troijanhevonen on rakenteilla, mutta se ei vielä ole ihan valmis, kun meillä on ”vasta” 150000 kehitysmaataustaista Islamin palvojaa Suomessa. Kun tuo määrä on tuplattu, johon ei tällä maahanmuuttopolitiikalla mene enää kauan, niin silloin ” Troijanhevonen” alkaa olemaan valmis toimimaan. Siirrymme Islamisaatiossa uuteen vaiheeseen ja kantasuomalaisia aletaan ”kotouttamaan” Islamin hienouksiin ja siihen liittyviin kulttuureihin, että pystymme integroitumaan hyvissä ajoin Islamiin...

    • Anonyymi

      jussiiii wallander kutsuuuu

      • Anonyymi

        Voi miksi äänestitte vääriä ihmisiä, voi miksi...


    • Anonyymi

      Tuodaan oma kulttuuri vieraaseen maahan aletaan sopeuttaa valtaväestöä uuteen kulttuuriin

    • Anonyymi

      SDP on suuri

    • Anonyymi

      Kyllä seinäsjoki tunnetaan tekevät mitä vaiin tuossa hädissään, mukas huomiota hakien, kantaväki kylläkin alkaa vierastaa enempi vain paikkaa, niinkuin onkin tapahtunut, rakenteellinen kannattavuus ja rauhaa ei tuolta enään suomalainen löydä.

    • Anonyymi

      MUTTA MUTTA-
      Se, joka kaiken kaikkiaan lopettaa tämän hölmöilyn ja palauttaa länsimaailman raiteilleen, ansaitsee patsaan. Todellisen mahtipatsaan, joka on rakennettu umpikromititaanivanadiiniteräksestä ja jota ei saa hajalle millään atomipommia vähäisemmällä räjähteellä. Muutoin katsotaan, kauanko tämä kahjous kestää. Herättäkää te fiksut tyypit meidät muut, lähellekään kohtuunormaalit ihmiset tästä pahasta unesta – pian. ...

      • Anonyymi

        Nyt on jo aika !
        ( Herättäkää te fiksut tyypit meidät muut, lähellekään kohtuunormaalit ihmiset tästä pahasta unesta – pian. ... )


    • Anonyymi

      jeesus ei ole suvaitseva uskontojen suhteen

    • Anonyymi

      suomi-sipilä-haavisto

      pahamaa

    • Anonyymi

      sipilä al jaseera

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2523
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      66
      2328
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2031
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1403
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1393
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe