Suzukin keskustelufoorumi?

Anonyymi

Eikö Suomessa ole suzukille omaa keskustelufoorumia? Tai omaa merkki kerhoa?

16

61

  Vastaukset

  • Juu. Lukisin mielenkiinnosta, mitä kokemuksia merkistä löytyy. Ottaisiko edustaja kopin?

  • Maahantuoja on niin uninen että älkää unta nähkö. Todennäköisesti keskustelupalstalla vain parjattaisiin suzukin vitaran ja scrossin ohjausongelmista.

  • "Todennäköisesti keskustelupalstalla vain parjattaisiin suzukin vitaran ja scrossin ohjausongelmista"

   -Ei todellisten käyttäjien keskuudessa sairaan mielikuvituksen tuotteista tietenkään jauhettaisi. Sama rekkaus-systeemi kehiin kuin esimerkiksi Rellun ja Dusterin foorumeilla niin homma pysyy asiallisena.

   • Minulla on OLLUT Scrossi ja siinä oli vakavia puutteita ohjauksessa. Tuuli suorastaan RIEPOTTELI autoa ja oli miltei MAHDOTONTA pitää auto kaistalla. Laitoin auton kiertoon ja ostin VOLKKARIN. Siihen loppui ohjausongelmat.


  • Hiljaista olisi keskustelufoorumilla. 4 vuotta vitarasta kokemusta ja ei ole paljon sanomista.Iso huolto maksaa 180 € ja öljynvaihtohuolto 120 €.Ö suod 12 € raitisilmasuod 20 € ja ilmansuod.22€.
   Ajo-ominaisuudet parani, kun vaihdettiin rengasmerkkiä Continentalista Hankookiin .

   • Suzukiin alkuperäiset jarrupalat 170€. Ei halpaa, muutkin alkuperäiset osat poskettoman kalliita.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suzukiin alkuperäiset jarrupalat 170€. Ei halpaa, muutkin alkuperäiset osat poskettoman kalliita.

    saman verran palat maksavat nykyisin muihinkin merkkeihin, jopa enemmän


  • Epämääräinen ja tunnoton ohjaus häiritsee Suzukilla ajoa.

   Miksei sitä saada kuntoon?

   • "Epämääräinen ja tunnoton ohjaus häiritsee Suzukilla ajoa."

    Suzukin ohjauksessa ei ole valittamista, mutta oletkos saanut vatsasi viimein rauhoittumaan?


   • Kiitos kysymästä. Vatsavaivat lähtivät kuin kuppa töölöstä kun vaihdoin vokkeloon. Nyt on auto jota on ilo ajaa. Suzukin scrossin kanssa olisi ennen pitkää tullut vatsahaava. Sen verran SURKEA OLI OHJAUS.


  • Pahoin pelkään, että helpotuksesi on ainoastaan väliaikaista, sillä niin patamusta on mainitsemasi merkin vikahistoria.

   Tiesitkö, että kaikkien mainitsemasi automerkin maahantuomien mallien ja merkkien verkkosivuilta on nyt löydettävissä hakupalvelut, joilla asiakas voi itse tarkastaa, koskeeko ongelma-konsernin autojen moninaiset tyyppiviat ja takaisinkutsut juurikin omaa autoasi.

   Kertoo enemmän kuin satatuhatta sanaa, etä maahantuoja pistää pystyyn hakupalvelun jolla itse kukin voi tsekata milloin oma ritsa on vuorossa hinata saattohoitoon korjaamolle.

  • Nimenomaan vatsavaivat lähti kerralla pois kun pääsi scrossista eroon. Omistin auton kolme vuotta ja sinä aikana tuli ikävä autoa JOKA KULKEE TUULISELLA SÄÄLLÄ SUORAAN. Siksi ajelen volsulla. Joka päivä.

   • Eheiii... ihan toiveajattelua. Vielä tulee vuorosi osallistua sen tässä nimeltä mainitsemattoman konsernin tuottamien kapineiden korjaustalkoisiin. Kuten tiedätkin, kymmenet tuhannet suomalaiset ovat jo osansa hoitaneet ja on ainoastaa ajan kysymys kun vuorosi tulee.

    Sen verran meikku on tunteellinen, että aina kun tule SEN konsernin auto kadulla vastaan, niin tsunamin lailla, vyöryy myötätunnon ja säälin sekainen vyöry mieleni yli.

    ps. satutko tietämään, onkos se toinen myös vatsavaivainen poloinen, joka ajeli ikälopulla mesella sairastunut tai jotain, kun ei ole kuulunut hetkeen?


  • Tämä se ei ainakaan ole tämä on provopalsta

   • Jokaisella palstalla tuntuu olevan joku provokaattori. Ne pitää vain ohittaa.


  • ei kukaa vois vhä jeesaa ku koittanu saad peeveesee takajarruvalo toilimaa mut ei vaa toimi uus valo o ja takajarruvalo se anturi homma siel mut ei vaaa toimi voisko joku pistää kuvaa sielt ja jönnitteesäätimsest jos se o siit kii

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   65
   3613
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   2000