Vasemmistoliitto ja kommunismi on parasta mitä tiedän.

Historiasta voimme lukea kommunismin loistavia saavutuksia.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No ainakin väkiluku on pysynyt kommunismin kurjuudessa aisoissa ja p koreassakin kansa näkee nälkää kun kaikki rahat menee kommunismi eliitille ja aseisiin. Ajatelkaapa kuinka kehittynyt maailma olisikaan ilman kommunismia ja sen aiheuttamaa kurjuutta.

      • Anonyymi

        50 miljoonaa uhria puhuu korutonta kieltään kommunismin "ihanuudesta"


    • Anonyymi

      On selvää että kommunistisen valtion kaikki rahat menevät puolustusvoimille.
      Kaikki haluavat tuhota tuollaisen ihannevaltion.
      Emme siis voi tuomita Pohjois- Koreaa.

    • Anonyymi

      Kommarinazi se painaa välillä Pattayalla 2 viikon miljonäärinä.

    • Anonyymi

      nazi-persua ahdistaa taas. No onhan se "kauheaa", kun työläisten edustajat pääsivät hallitukseen päättämään työläisten asioista.

      Natsismilla ei ole Suomessa tulevaisuutta, mutta vasemmistolaisuus vaan kasvaa, kuten vaalien tuloksesta kaikki järkevät ihmiset asian voivat todeta. Ja sekös PVL-PS-rasisteja riipookin. Ja hyvä niin.

    • Anonyymi

      1800-luvun lopulla vain aateliset ja papit tulivat toimeen, muu väki eli köyhyydessä ja jatkuvassa riistossa.

      Tänä päivänä ei ihmiset kykene käsittämään niitä aikoja. Lapset olivat yötöissä kaivoksissa ja työpäivät olivat pitkiä.

      Työväen nousu oli välttämättömyys. Kun valtaapitävät eivät suostuneet mihinkään inhimillisyyksiin, oli vaihtoehtona etsiä uusi yhteiskuntarakenne. Länsimaissa ryhdyttiin sosiaalipoliittisin keinoin vakuuttamaan ihmisiä. Tämä tyrehdytti vallankumouksen voimia. Jos näin ei tapahtunut, oli vallankumous ainoa oikea vaihtoehto. Miksi toiset saivat elää huvitellen ja toiset yötyössä likaa ja multaa korvat täynnä?

      Kommunismi oli vastaus vialliseen yhteiskuntaan.

      • Anonyymi

        Mutta on se niin paljon kateutta herättävää, että yövuorossa maksetaan 30 % lisää liksaa, ja että viikonloppuina yövuoroissa maksetaan se 30 % korotus kaksinkertaisena ja mikä hassuinta, eräillä aloilla maksetaan tuo korotus juhlapyhinä vielä kerran em. tuplattuna. Ja jos satut sairastumaan juhlapyhinä, saat em. täyden korvauksen tekemättömistä yö- tai muistakin työvuoroistasi, ja sijaisesi samoin. Kauheata olla työläinen, varsinkin paperitehtaassa.
        1800 meillä ei oikein kaivoksia ollut, eikä siis kaivoksissa työskenteleviä lapsiakaan. Vai onko sinulla parempaa tietoa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta on se niin paljon kateutta herättävää, että yövuorossa maksetaan 30 % lisää liksaa, ja että viikonloppuina yövuoroissa maksetaan se 30 % korotus kaksinkertaisena ja mikä hassuinta, eräillä aloilla maksetaan tuo korotus juhlapyhinä vielä kerran em. tuplattuna. Ja jos satut sairastumaan juhlapyhinä, saat em. täyden korvauksen tekemättömistä yö- tai muistakin työvuoroistasi, ja sijaisesi samoin. Kauheata olla työläinen, varsinkin paperitehtaassa.
        1800 meillä ei oikein kaivoksia ollut, eikä siis kaivoksissa työskenteleviä lapsiakaan. Vai onko sinulla parempaa tietoa?

        No eihän nazi-persu ole työnteosta kuullut kuin jotain urbaani legendaa, joten ei kai häneltä voi muuta odottaa ... Kaikki "opit" kun on MV-lehdestä kotoisin.


    • Anonyymi

      Kommunismi on ihanaa.
      Marxin, Engelsin ja Leninin kirjat ovat aina päänalusenani.

    • Anonyymi

      Ei kait joku ihan tosissaan väitä että kommunismi on kasvussa. Ainakin suomessa on vasemmistoliittokin kuivunut kuivumistaan, ja ei se että pienpuolue sai muutaman lisäpaikan ole puolueen kasvusta mikään merkki. Se että perussuomalaiset saivat paikat plus lisäpaikka hajoamisen jälkeen on jo jotakin historiallisestikin. Paikkojen määrään tuli niin paljon lisäystä jota harvoin näkee ja sen kyllä huomaakin vasrmmistolaisten katkeruudest ja populistisista kirjoituksista. Vasemmiston kannatus on ja sen vaikutus jää vähäiseksi, mutta tavallisen työläisen elämässä se näkyy elämisen kallistumisena ja hankaloitumisena , sekä ristiriitojen kasvamisena.

      • Anonyymi

        Persut menetti kannatustaan kun taas Vasemmistolla kannatus kasvoi. Onhan siinä vinha ero..


    • Anonyymi

      Naiiviuden ja tietämättömyyden huipentuma on kun jotkut työttömät ja duunarit kuvittelevat vasemmiston ja demareiden olevan heidän asialla.

      He eivät ole.

      Heidän tehtävänään on koplata siellä ammattiliittojen ja tukijärjestelmien parissa. He tekevät sitä samaa kuin kokkarit ja keskusta eli koplaavat avustettujen rahoja nostaakseen sijoitusasuntojensa vuokria ja maksattaen ne valtiolla.

      Vasemmiston etu on pitää köyhät köyhinä. Silloin he pysyvät halpatyövoimana ja nöyrinä ja heidän asumistukensa ja muut fyrkat valuu kiinteistösijoittajien sekä ammattiliittojen taskuihin.

      Jos köyhät rikastuisivat niin he hankkisivat jotakin omaa eivätkä enää saisi tukia eikä heidän tarvisi enää olla ammattiliittojen lypsylehminä.

      Vasemmistolaiset ovat se "hyödyllinen tyhmyri" joita raharikkaat kaipaavat rinnalleen.

      • Anonyymi

        Persujen hallitus taival oli pelkkää EKn ja porvareiden hanurin nuolentaa, mahtaa hävettää..


    • Anonyymi

      Vasemmistoliiton aikaansaavin kansanedustaja Mustajärvi sekä taustapirut Laakso/Backman tekevät otsa hiessä töitä jotta saadaan tämäkin kolkka sosialistisen ihanuuden pariin.
      Andersson ja Arhinmäki näyttävät keskittyvän kaljoitteluun, ei tulevaisuutta aitojen kommunistien joukossa.

    • Anonyymi

      Jahka otetaan seuraava askelma ja saadaan muka-sosialistit heivattua vaikka viroon, niin sitten maa voidaan jakaa 18 ihanaan kolhoosiin joille tulee sitten omat 5 vuotissuunnitelmat. Siitä alkaa auvo ja onni, ihmiset ovat tasavertaisia ja -tuloisia.

    • Anonyymi

      Vasliitto on laiton puolue jonka on perustanut maanalainen SKP
      SKP:n perustivat Lenin ja Stalin Moskovassa syyskesällä 1918 Kuusisen käyttöön petettyään tämän ensin, eli tehtyään rauhan saksalsaisten kanssa joten Lenin jätti
      saksalaiset puhdistamaan Suomea punakaartilaisista eikä tullut avuksi

    • Anonyymi

      Vasemmistoliittolaiset ovat kuin lammaslauma, joka seuraa punavihreää pässiään vaikka tulimereen.

    • Anonyymi

      Vasujen aika on mennyt ,koska heidän unelmansa on haihtunut historian hämärään. Työläisten puolustaminen kuuluukin nykyään perussuomalaisille,jotka ovat parasta mitä kapitalistisen järjestelmän työläiset tarvitsevat, eli isänmaallisuutta joka takaa hyvät olot suomalaisille.

      • Anonyymi

        Siksi sinusta persut hallituksessa leikkasi niin työttömyysturvaa, palkkoja kuin eläkkeitäkin?


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 131
      3787
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      97
      3439
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2478
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1714
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1565
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1471
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      86
      1436
    Aihe