Mitä kuuluu Raahen Portti-hankkeelle?

Anonyymi

8.5. 2018 Uutisoitiin seuraavaa:
"Raahen eilinen kaupunginhallitus päätti jatkaa Raahen Portti Oy:n ja kaupungin välillä allekirjoitettua sopimusta Mettalanmäen kauppapaikan aluevarauksesta kaksivaiheisesti. Päätöksellä jatketaan sopimuksen voimassaoloa vuoden loppuun saakka. Jos Raahen Portti saa sopimuksen yhdenkään alueelle sijoittuvan toimijan kanssa, myönnetään sopimukselle jatkoaikaa erillispäätöksellä ensi vuoden kesään saakka. Mettalanmäen alueelle on suunniteltu liikerakentamista jo yli kymmenen vuoden ajan."

Alkaa olla kesä, eikä yhdestäkään "alueelle sijoittuvasta toimijasta" ole kuulunut
pihaustakaan.

Kaupunginjohtaja Nurkkala, voisit avata tilannetta kuntalaisille?

-Raahen Nortti-

59

2168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä hanke on naimisissa Fennovoiman ydinvoimalahankkeen kanssa. Jos Fennovoima olisi päässyt rakentamaan ydinvoimalaa alkuperäisen suunnitelman mukaan -EON - olisi jo seinät pystyssä. Toinen asia joka on muuttanut alkuperäistä suunnitelmaa on verkkokauppa . Kolmas pointti in tietenkin Kärkkäisen vahva asema tällä alueella. Unohtaa ei sovi myöskään Raahen väestötappiota: Raahe ei ole kasvukeskus. Positiivisina seikkoina voisi mainita mettalanmäen sijainnin: se on optimaalinen. Jos hanke vielä nytkähtää eteenpäin - mitä toki toivon - niin mettalanmäelle toivoisi esim. Agrimarket, joitain autoliikkeitä. Ja yksi selkeä vetoyritys esim: ........................... Tähän kohtaan voi sitten jokainen kirjoittaa oman ehdotuksen. Lopuksi Raahe näyttäisi aivan erilaiselta jos koko liikekeskusta olisi rakennettu vt: 8 varteen nauhamaisena. Raahen etsikkoaika oli n. 1975-80 luku jolloin kaupunki kasvoi voimakkaasti,mutta jostain syystä tätä kasvua ei osattu hyödyntää. Olisiko syy ollut paikallispolitiikassa?? Sitten Ylivieska tuli ja korjasi potin. Raahen seudulla oli 1989 n
      39 000 asukasta, nyt n. 33 500. Visioni on: Raahe pitää saada uuteen kasvuun. Kasvu luo paineita myös Kauppapalveluille.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllähän tämä hanke pitäisi saada ratkaisuun asti.Raahen kaupunki on valinnut tukensa kohteen ja näin ollen muut hankkeet seisoo.Tietenkään ei tiedetä muista hankkeista,mutta kaupungin mielipide/kanta voi hidastaa niiden etenemistä byrokratiassa.Totuus on,että 8-tien varteen pitää kehityskohteiden sijoittua,jos halutaan saada Raahe nousuun. Muitakin paikkoja tien varressa varmaankin olisi,jos tämä kerran käynnisty.

    • Anonyymi

      Lehdessä ollut itkuvirsi että pitäisi keskustan ylihintaisia puuhastelu-kauppoja alkaa muka tukemaan ja näistä OIKEASTI tärkeistä hankkeista, kuten Raahen Portti pitäisi muka luopua ???!

      Ne keskustan kivijaloissa olevat ylihintaiset puulakit jos eivät tule toimeen, niin joutavat kaatua. Mutta Raahen Portin tapaisilla keskittymillä ja hankkeilla saadaan ainoastaan Raahea kehitettyä ja ylöspäin. Niitä tässä tarvii tukea ja avittaa eteenpäin. Kärkkäinen polttoaine-jakeluineen ja siihen muutama muu iso kuten esim. Agrimarket tjsp., niin alkaa raahessakin kaupankäynti ja sitä myöten muukin elämä vilkastua. Tuollaiset kivijalka-HuuHaa haihattelut on syytä unohtaa samointein. Jos eivät pärjää tuotteillaan ja ennen kaikkea hinnoillaan, joutavat mennäkin nurin. Kyllä se niin on että liikkeet ovat ihmisiä varten, eikä ihmiset sitä varten että niiden tehtävä ja asia olisi tukea ylihinnoilla muutaman matamin puotipuksu leikkejä. Samaan aikaan kun muu kaupunki näivettyy kun oikeasti tärkeät hankkeet jätetään toteuttamatta näiden matamien vaatimuksesta.

      • Anonyymi

        Se siitä portista.siinä se on ja ohiajavat nauravat.opasteet ja asfatitiet ja katuvalot.hyvä homma.no saavatpa naureskella jotka ohi menevät.ottakaa jo ne valot ja opasteet pois sieltä.


    • Anonyymi

      Täyttä huuhaata koko portti. Ei tarvita moista tänne.

    • Anonyymi

      Onko koko Agrimarkettia olemassakaan? Ja mitä sieltä kaupunkilainen vosi ostaa?

      Olikohan niin, että Kärkkäistä jo kerran haikailtiin Smartian tiloihin, mutta ei tullut...

      Eikä ole kukaan muukaan Kamutanmäelle tullut, vaikka omistaja lupaa muokata tilat mieleiseksi. Jotain kai pitäisi Raahen vetovoimaisuuden vuoksi tehdä, muissa kaupungeissa pärjää kivjalkaputiikit peltomarkkettien kanssa ihan hyvin...

      Jos keskustassa on jo Kauppaporvari ja elokuvateatteria suunnitellaan yksityisin rahoin Reiponkadulle, ei varmaan mitää konferenssitiloja pellolle, kauas keskustasta, myöskään tarvita.

    • Anonyymi

      Siinä uudessa liikenneympyrässä on viitta: RAAHEN PORTTI ja sinne kun katsoo, näkee ladon. Olisiko aika teipata tuo viitta. ...

      • Anonyymi

        Buah, ainakin kääntää se viitta sojottaan keskustaa kohti.


    • Anonyymi

      Harmi että ihmiset ajaa koko Raahen keskustan ohi. Portti kyllä saisi monet pysähtymään ja ehkä käymään keskustassakin. Ja mitä Raahen keskusta nyt on? Tyhjiä liikkeitä. Raahen keskusta näi ettyy ilman mitään porttiakin. Eiköhän puhalleta kaupunkiin eloa ja ruvetaan rakentamaan....??

    • Anonyymi

      "Eiköhän puhalleta kaupunkiin eloa ja ruvetaan rakentamaan....?? "

      Siis mitä? Työtön raksajätkäkö siellä haluaa vaan saada hommia? Rakennetaan lisää TYHJÄÄ toimitilaa kaupunkiin?

      Muistetaanpa nyt että yksikään kaupallinen toimija EI OLE sitoutunut Raahen Portti- hankkeeseen !

      Ja keskustelun aloittaja varmaankin perää kaupunginjohtajalta jonkinlaista selvitystä, kun annetut aikataulut ja ehdot on paukkunu, eikä mitään ole
      hankkeelle tapahtunut...

      • Anonyymi

        Ja hox, kaupunggin keskusta on jo valmiiksi tyhjä asikkaista & erikoisliikkeistä, ilman vastustettuja Portteja ja peltomarketteja.


      • Anonyymi

        Lopettakaa nyt helvetti aikanaan jeesustelut ja haihattelut tuosta keskustasta. Se keskusta touhu on kuollut ja kuopattu. Kaupan tulevaisuus on suurissa yksiköissä ihmisvirtojen seassa/vierellä eli teille pässeille suomeksi : Peltomarketeissa ja kauppakeskuksissa valtateiden varressa. Kuten Raahen Portti, mitä pystyyn kuolleen keskustan tyhjän haihattelijat vastustavat. Yrittäkää palikat käsittää, että se ylihintainen keskusta sekoilu on LOPPU, ei ole ENÄÄ eikä tule KOSKAAN takaisin. Se 50-80 -luku oli ja meni JO.

        Saatanan ärsyttävää kun tässä persesilmä pitäjässä, ei KOSKAAN mikään hanke etene ja aina lauma vanhoja mulkeroita haraa kaikkea uutta vastaan.
        Sitten ihmetellään suuta aukoen ja käsiä heilutellen kun kaupungissa ei ole nuoria ja ne vähät paikalla olijatkin suunnitelevat lähtötelineissä poismuuttoa.


    • Anonyymi

      Kateeksi käy Ylivieskaa. Raahen etsikkoaika oli silloin kun Rautaruukki tuli, Silloin RAAHE olisi voinut haastaa Ylivieskan. Parhaimmillaaan Raaheen muuttu jopa n
      700 ihmistä vuodessa. Mutta se ei näkykyt kauppapalveluissa. Jospa Fennovoima hanke vielä saisi tähän hankeeseen vauhtia.

      • Anonyymi

        Ja tiivistettynä: jos kerran kaupungin keskusta ei ole "elävä", Raahen Portti-hankkeeseen ei ole kukaan koskaan sitoutunut, Kamutan mäellä olis jo valmiina tyhjää toimitilaa "ihmissvirtojen vierelle" halukkaille ja jne. niin miksi tällaista
        haihattelua edes on olemassa?

        Kaupunki on ainoa "sitoutunut" tietyin ehdoin, mutta ehdot ei ole täyttyneet
        määräaikaan mennessä, eikö tästä ole aloittajan huoli? Hanke on löysässä hirressä, niinku Fennovoima, ja kaupungin veronmaksajat kärsii?


    • Anonyymi

      Kops., -Toispaikkakuntalaisille täsmennykseksi: Raahenportti -lato, Hypermarketti siinä rupeliristeyksessä. Melekeen näkkyy Google mapsista sen katto, kannattaa kattoa.

    • Anonyymi

      miten se Mettalanmäen tontti tulikaan kaupungin omistukseen? Oliko kaupungilla silloin jo tarvetta ko. tontille vai mistä se tupsahti? Oliko jotain kauppoja sulle mulle tyyliin?

    • Anonyymi

      Fennovoima kun saa rakennusluvan niin voi alkaakkin sen rakentaninen.

    • Anonyymi

      Löytyisikö PPO/Arvolta valuuttaa? Raahen viisaiden kehittelemä Arvo voisi rahoittaa Raahenportin aloituksen.
      Harjoiteltu on mm. kauppakeskus Maston kanssa. Historiassa näemme toteutuneena mahtavan osaamistason ja oikeiden visioiden toteuttamiskyvyn!! Oikea instanssi Raahenportin aloitukseen on siis tämä Arvo.

      • Anonyymi

        "Raahen viisaat", kuulostaa yltiöpositiiviselta sarkasmilta, joku kopl. -inkiko? Törmännyt nimeen
        satunnaisesti, "Arvo" keskustelun tiimoilta ...


    • Anonyymi

      Ajettiin kasitietä Oulun suunnasta.
      Päätettiin poiketa kahvilla MotoCafeessa - ei ollutkaan kahvila.
      Liikenneympyrässä luki Raahen Portti, päätettiin mennä sinne kahville - siellä oli oikeesti portti/puomi - ei kahvia.
      Lyötiin kaasu pohjaan ja mentiin Pyhäjoelle kahville.

      • Anonyymi

        Kyllä RAAHE oman kauppakeskuksen tarvis. Nyt ajetaan ohi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä RAAHE oman kauppakeskuksen tarvis. Nyt ajetaan ohi.

        Ei tarvi ja piste.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Leipurin keitaalla olis saanut kaffit


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Leipurin keitaalla olis saanut kaffit

        Leipurin skeida🤪


      • Anonyymi

        Pienen vinkin voisin antaa vastaisen varalle, kaasua kannattaa painaa tai polkaista. Sen lyöminen on epä ergonomista, sekä vaarallista jos eivät kätesi sitten ole todella pitkät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pienen vinkin voisin antaa vastaisen varalle, kaasua kannattaa painaa tai polkaista. Sen lyöminen on epä ergonomista, sekä vaarallista jos eivät kätesi sitten ole todella pitkät.

        Öötota, on käsikaasu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Öötota, on käsikaasu.

        Ok.


      • Anonyymi

        Vissiin nokipannukahavit kielosaaren pihalla. Ei kahvilaa koko kylällä!


    • Anonyymi

      Mielestäni yksi pahimpia töppejä Raahen kehityksen historiassa, oli 8-tien "parantaminen" silloiselle, lue: nykyiselle paikalleen. (vaihtoehtoina oli 1- edellämainittu, 2- hieman oikaiseva ja 3- oikea ohikulkuväylä, joita muualla suosittiin jo tuolloin).
      Nyt kyseinen valtatie halkaisee kaupunggin kahtia lähes ainoassa mahdollisessa kasvusuunnassa, haitaten kehitystä & meidän lähes kaikkien arkea yllättävän paljon, laajalla kirjolla.
      Tuolloinkin ilmeistä säästö-töppi ratkaisua perusteltiin satunnaiselta turistilta saatavan pastilliaskin hinnalla. Missäs turistit luuraa, pelkällä tielläkö niitä pyydetään?
      Väitän tuolloisia päätöksiä lyhytnäköisiksi.

      • Anonyymi

        Ei 8-tien takana torvet ja pasuunat soi, kantakaupunggista katsottuna pelottavan hämärä periferia. Toki kaupunggissakaan meteliä pidä kuin torvet. ah ah


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei 8-tien takana torvet ja pasuunat soi, kantakaupunggista katsottuna pelottavan hämärä periferia. Toki kaupunggissakaan meteliä pidä kuin torvet. ah ah

        "Periferia" koko seutukunta, katso vikipediasta kuva.


    • Anonyymi

      Ainut toimiva vaihtoehto olisi RaahenPortti tyyliin Zeppelin, jossa iso ruokakauppa ja sitten pikkukauppoja ympärillä. Iso ruokakauppa toisi asiakaat pienkaupoille. Raahen keskusta kuolkoon! Jospa tyhjistä alakerran liikehuoneistoista keskustassa muutettaisiin asunnoiksi. Ainakin olisi helppo käynti ei tarvita hissia eikä portaita kävisi myös vanhuksille.
      Nuo Raahenkaupungin poltikkojen suuruudenhullut ideat kävelykadun kattamisesta pitäisi topata välittömästi. Siinä haetaan vain Prisman etua kaupunkilaisten rahoilla.
      Suurin virhe minkä Raahen päättäjät aikoinaan tekivät antoivat Prisman ja CityMarketin laajentaa tonteille, jossa loppuu laajentamis mahdollisuus. Paitsi ylöspäin.
      Piiri pieni pyörii hyvät veljet. Ja rahaa palaa.

      • Anonyymi

        Sitten kun Fennovoima saa rakennusluvan, alkaa tässäkin asiassa tapahtua. Mutta kyllä koko Raahen visuaalinen ilme muuttuisi jos siinä olisi esim. 20 000 m2 kauppakeskus.


    • Anonyymi

      "Ainut toimiva vaihtoehto olisi RaahenPortti tyyliin Zeppelin, jossa iso ruokakauppa ja sitten pikkukauppoja ympärillä."

      Eli kannatat varmaan kävelykadun kattamista? Prismasta kävelykadun pikkukauppoihin?

      Saapa sitä sekä Zeppeliinissä että Ideaparkissakin tovin marssia, että pääsee kaupoista toisiin...

      • Anonyymi

        Kävelykadulla ei ole pian kauppoja olenkkaan paitsi Prisma! Prisma on lessujen ja raahen kaupungin hyvä veliryhmää.


    • Anonyymi

      Julkisuudessa olleet sunnitelmat kävelykadun kattamisesta ovat täysin aivokuolleiden tampioiden ideoita !
      Siinä suunnitelmassa on muutamia kurantteja kohtia, jotka on syytä toteuttaa. Kuten Prisman laajennus, sen mikä entinen pikku-pekan muuttaminen parkkitaloksi ja se OP :n talon lanaaminen ja isomman, korkeamman, paremman näköisen ja käytännöllisemmän tönön teko. Toinen mörskä mikä olisi syytä lanata ja rakentaa korkeampi ja nykyaikainen rakennus maanalaisella pysäköinnillä, on se OP:ta vastapäin oleva Kirjakaupan mörskä. Mutta kävelykadun KATTAMINEN veronmaksajien rahoilla, että muutama akka saa leikkiä puotipuksua keskustassa ?????!!!!!! MITÄ H E L V E T T I Ä ????? Maksakoon ne akat itse sen kattamisen, kerran sitä ovat vailla.

      Ei niin mitään v i t u n järkeä, siis aivan läpityhmä "idea" jo lähtökohtaisesti. Siihen hussutettavat rahat tulee suunnata siihen uuteen liikuntahalliin joka sijoitetaan sinne Raahen Portin viereen. Samalla saadaan se Raahen Portti jalalle, se on sitä mitä raahe kaipaa, eikä mitään hiton valokatoksia keskustaan, jossa ei edes ketään viitsi liikkua.

      • Anonyymi

        Kaupunki voisi jo vihdoin tiedottaa mitä Raahen portti hankkeelle juuri nyt kuuluu ? En tiedä,moniko Raahen päättäjä näitä lukee, mutta juuri se että ei tästä asiasta paljon tiedä ruokkii kaikkea spekulaatiota. Luvat lienee kunnossa.


    • Anonyymi

      "Kaupunki voisi jo vihdoin tiedottaa..."
      Joo, samaa mieltä! Nurkkala kovalla touhulla aloitti "johtamaan", nyt on into laantunu. Liekkö paperit jo vetämässä seuraavaan pestiin?!?

    • Anonyymi

      Raahen portille on tietääkseni suunniteltu aluksi vain n.5000 m2 tilaa. Se on samaa kokoa kuin Halpa- Halli. Tämän kokoiseen liiketilaa voisi tulla juuri sellaista tarjontaa jota nyt haetaan vaikkapa Kempeleen Zeppeliinistä. Raaheen toivoisin esim. Matkapuhelimia enemmän. Elektroniikka ja vaatteet, siinä tärkeimmät. Näin pieni liiketila ei ole kenellekään pois. Maksaa se Ouluun ajaminenkin. Olisi hyvä jos Kaupunki tiedottaisi asiasta. Ihmettelen niitä jotka väittävät että Raahen keskusta näivettyisi jos mettalanmäelle tulee jotain.

      • Anonyymi

        Raahelainen vaan on niin tyhmä, että se ajaa Ouluun saadakseen tuotteen 5 centtiä halvemalla, Toinen on tietenkin kateus yrittäjä saattaisi jopa hankkia elentonsa liiketoiminnalla. Viimeisenä, mutta ei vähäisenä Raahen Kaupungin virkamiesten ja päättäjien ääretön hitaus. Ei kenelläkään yrittäksi aikovalla ole moisia aikoija odotella.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noin 10 kertainen tila suunniteltu http://www.raahenportti.fi/

        Niin hotellikin näytti olevan suunnitteilla sinne, ainakin esityksen suhteen. Hyvä hotelli ja palvelut toisivat enemmän matkailijoita ja turisteja. Parasta tietenkin olisi jos saataisiin työpaikkoja tänne Raaheen. Taitaa kuitenkin olla turhat ajatukset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin hotellikin näytti olevan suunnitteilla sinne, ainakin esityksen suhteen. Hyvä hotelli ja palvelut toisivat enemmän matkailijoita ja turisteja. Parasta tietenkin olisi jos saataisiin työpaikkoja tänne Raaheen. Taitaa kuitenkin olla turhat ajatukset.

        Raahe ei ole matkailukaupunki ja siihen panostaminen on typeryyttä. Kalajoki ja Oulu ovat turistirysiä.
        Hotelli oli atoimivoimalaa varten ja sitä ei nyt tarvita.


    • Anonyymi

      Juuri tänään kävin Oulussa. Tienvarret on täynnä uusia halleja ja liikkeitä. Raahen kohdalla ei ole tapahtunut visuaalisesti juuri mitään muutosta. Moni ajaa kyllä Raahen ohi pysähtymättä. Siis Raahesta pitäisi tulla elinvoimaisenpi kylä. Raahen väkiluku on laskenut n. Vuodesta 1990 lähes joka vuosi. Tänä aikana Yliveiskat ja Kalajoet on ajaneet ohi.

      • Anonyymi

        Raahe ei nouse enää tästä suosta. Todella moni tekee lähtöä pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raahe ei nouse enää tästä suosta. Todella moni tekee lähtöä pois.

        Kohta kuokka painuu portin tonttiin. Odottakaahan.


    • Anonyymi

      Raahen portti.pysähdy siinä ja polta nortti.mene sitten liikenneympyrään mutta älä käännyt vasempaan karu raahe siellä odottaa.jatka kohti pohjoista kasitietä sohjoista.

    • Anonyymi

      Raahen portti.no nämä uskovaiset siihen uskoo näköjään.hyvä raahessa uskossa elää.ottakaa jo ne opsateet sieltä kasitieltä pois.joku pian luulee että tossako se raahen portti on.eipä ole kummoinen paikka .

    • Anonyymi

      Tervetuloa epäilijät ja pessimistit Prisma Hypermarkettiin 2024 Mettalanmäelle!

      • Anonyymi

        Eipä kiinnosta vaikka tulisikin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä kiinnosta vaikka tulisikin.

        Loppuiko kiinnostus raahelaiselta perusmasentajalta. Kyllä nyt kyrpii raahelaista perusmasentajaa.


      • Anonyymi

        Ei kyllä neliöiden perusteella vaikuta kovin ihmeelliseltä hypermarketilta. Vertaa esim Limingantullin Prismaan 36t m2 ja pienihän tuokin alkaa olemaan nykymittapuulla.

        T. Cittarin kauppias


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kyllä neliöiden perusteella vaikuta kovin ihmeelliseltä hypermarketilta. Vertaa esim Limingantullin Prismaan 36t m2 ja pienihän tuokin alkaa olemaan nykymittapuulla.

        T. Cittarin kauppias

        Jos olisit todella kauppias ymmärtäisit heti, että Oulun talousalueela on asiakasmäärät ovat suurempia, kuin Raahessa, joten Raaheen riitää pienempi. Ei kannata rakentaa ylisuurta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos olisit todella kauppias ymmärtäisit heti, että Oulun talousalueela on asiakasmäärät ovat suurempia, kuin Raahessa, joten Raaheen riitää pienempi. Ei kannata rakentaa ylisuurta.

        Mutta hyoermarkettina ideaa silti esitellään 😅


    • Anonyymi

      Fennovoiman ydinvoimalaa ei tullut eikä tullut myöskään Raahen Porttia. Prisma tulee Mettalanmäelle ja keskustaan tulee S-market.

      • Anonyymi

        Hyvä niin...että uusi Prisma tulee.


      • Anonyymi

        Tarvitsemme vielä lisää ydinvoimaa. Mihin, milloin ja mistä se tulee on vielä arvoitus. Yksi mikä on varmaa venäjältä se ei tule.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe