Aiheuttiko jääkiekon maailmanmestaruus tohinaa seksirintamalla ?

Karkasiko meno lapasesta, tai keuliko mopo ? Miten kultamitalli vaikutti seksin saralla ?
Ilmoita


31 Vastausta

Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.


Kyllä vaan ego nousi ihan huippuunsa, en jaksanut lähteä maanantaina töihin :)
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Meidän kisatudio muuttui seksiclubiksi tuon voiton jälkeen.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Ei oo seisonut sen jälkeen.
1 VASTAUS:
Ei oo seissyt vuoden -95 jälkeen?
+Lisää kommentti
Vaikutti hyvinkin sain kisojen aikana kolmelta eri vaimolta hyvää seksiä kun ukko kuulemma tuijotti vaan kiekkoa
Ilmoita
Meillä vaimo lupasi että jos Suomi voittaa Venäjän että saan sitoa hänet X asentoon suupallo suussa koko yöksi. Noh voitettiin ja sidoin, mutta armahdin pallosta kun olin parit satsit häneen laittanut. Ajattelin että saattaa tukehtua nukkuessaan, mutta kädet ja jalat oli kiinnitettyinä koko yön ja stay-upit jalassa. Aamu panon jälkeen sitten vapautin. Kanadaa vastaan ei enää uskaltanut luvata muuta kuin suihinoton.
Ilmoita
Minut houkuteltiin laittamaan omakuvaan rohkeita kuvia niin monta kuin millä maalierolla Suomi voittaa. Arvaa jännittikö odotella paljonko maaleja tulee.
15 VASTAUSTA:
Laitoitko kuvia, miten ne tunnistaa, onko jokin nimimerkki. Kuinka rohkeita ne oli?
No laitoin kuvat esille, kaksi kappaletta. Olivat kyllä liian rohkeita. Toisessa olin pylly pystyssä tyynyjen päällä jalat levällään ja toisessa toisinpäin selällään jalat pystyssä levitettynä. Aamulla kauhistutti ja nolotti ja onneksi kuvat olivat nimimerkin alla ja ne pystyi poistamaan.
Ei hitsi, ne olis pitänyt nähdä. Onkohan tuo nyt edes totta.
Totta on. Oli hyvät kuvat. Niissä oli kunnolla pillun esittelyä parvekkeella. Kuvattu jollain lomareissulla, oliko Kreikassa, vai Espanjassa. Kuuma tipu ja herkästi innostuu esittelemään.
Joo täällä tipulla on edelleen pari kuvaa omakuvassa. Toinen pikkuinen karvaisen pillun pilkistys ja toinen jossa kalu uppoaa tiukasti yhteen puristettujen jalkojen väliin sinne itseensä. Muut kuvat olivat paljon rohkeampa, harmi että poisti ne.
Hei tältä mimmiltä on tullut pari uutta kuvaa, toisessa parvekkeella jalat pystyssä tiukasti yhdessä pillu pullottaen jalkovälissä, toisessa jalat aivan levällään kalu sisällä. Vaikuttaa brunetelta.
Löytyi. Upea pakkaus. Kyllä tekis mieli.
Jee hyvät kuvat.
Niin missä nää kuvat on?
www.omakuva.org ja sieltähän löytyy kun etsii
Thanks. Nyt löytyi ja kommentoin viimeistä panokuvan. Pera
Tältä tikulta on tullut uusi kuva. Mahtavasti jalat pystyssä parvekkeella ihan hakuna.
Piti tietysti olla tipulta ja ihan nakuna. 😊
Nyt tää tipu saatiin innostettua lisäkuviin. Ihan mahtavia. Saa kalua pilluunsa ja viimeinen tosi upea kuva pillu aivan levällään kosteana ja avoimena. Onko rohkea tipunen ja vähän yllytyshullu.
Löytyi, mitenhän tuon typyn kanssa pääsisi lähempiin tekemisiin. Sen pillun voisi vaikka nuolla.
+Lisää kommentti
Vaimoon oli vaikuttanut silleen että kun olivat kaverinsa kanssa keskiviikkona olleet baarissa ja lähteneet sitten vielä jatkoille jonkun miehen kotiin.
Yksi mies oli ruvennut riisumaan vaimoani ja miehen kaverit oli kysyneet että laittaako juuso sisään?
No juuso oli tästä innostunut vain lisää, oli riisunut itsensä ja laittanut sisään.
Näin siis vaimoni kertoman mukaan, uskoako vai ei...
Ilmoita
Meillä oli abi poikien kisastudio mökillä ja naapurin Hottis rouva tuli kysymään pääseekö kylään katselemaan ottelua, kun lumi oli pudottanut TV antennin talvella, eikä telkka näkynyt. Luulemme kyllä, että meidän juoma ja grilliruokavarastomme oli pääsyy hänelle. Ainakin juomapuoli kelpasi. Toin erän loputtua hän ilmoitti, että antaa kaikille, jos Suomi voittaa. Melko humalassa, mutta tolkuissaan kuitenkin. Tuo juttu ei hänelle olisi mitään uutta, naapurimökillä kävi välillä aika sutina. Rouva oli yleensä pääosassa. Vaikkapa viime Juhannuksena, uinnin jälkeinen sessio kahden miehen kanssa laiturilla. Taisi se toinen mies olla kuiten tuo vakkari.
Kolmannen erän loppupuolella Hottis lähti omalle mökilleen ja siinä sitten meni meidän voittopokaaali, vai pitäiskö sanoa voittopoka ? Erän loputtua Rouva tuli kuitenkin pitkässä takissa ja kumppareissa takaisin. Potkaisi saappaat jalastaan ja Laittoi korkkarit jalkaansa, ja heitti takkinsa naulakkoon. Pukeutumistyyli takin alla oli pornotähti luokkaa, voi hitsi sentään. Kolmeen asti aamulla, ja sitten kukaan meistä ei enään jaksanut. Rouva olisi kyllä, mutta sen mies tuli mökille ja piti mennä. Olisi ollut kiva kuunnella, mitä tuolla mökillä juteltiin.
Ilmoita
Urheilun tsiigaaminen tekee miehestä impotentin. Mies haluaa vain halata miehiä, ei naisa. Eikä halua panna.
Ilmoita
Ukko ja naapuri katseli meillä loppuottelua kaljapurkkien äärellä. Sanoin ettei kiinnosta, koska Suomi kuitenkin häviää. Siitä tuli kina ja lyötiin vetoa. Ehdottivat piruuttaan, että kun Suomi voittaa mestaruuden otan heiltä suihin molemmilta.

No tiedätte tuloksen.
Ilmoita
Etsitkö seksiä? Vain täällä on todellisia yksinäisiä tyttöjä, jotka ovat valmiita sekoittamaan! -=- http://2533444.com/FirstSexX !
Ilmoita
Olimme kulmabaarissa seuraamassa loppuottelua mieheni kanssa, joka oli varma että suomi häviää loppuottelun. Seurueeseen liittyi kolme vakikaveria. Pelejä on usein seurattu yhdessä kaljalasien äärellä erilaisin koostumuksin ja vetojakin lyöty. Nyt pelin alkuvaiheessa mieheni otti kovasti kantaa siihen että suomi häviää ja toiset olivat eri mieltä. Ehdotettiin vetoa ja koska mieheni vähän innostui voitonvarmana ehdotteli yksi kaveri, että jos suomi voittaa niin saavat porukalla panna minua. Minä pöllämistyin punaisena, mutta mieheni oli niin varma voitostaan, että suostui vetoon heti. Hänen voittonsa olisi ollut ilmainen kaljailta seuraavien mm kisojen, eli naisten futispelien aikana. Minulta ei edes kysytty mitään. Tiesin toki, että pari näistä vedonlyöjistä oli aiemminkin osoittanut mielenkiintoa minua kohtaan kopeloimalla salaa rintojani, tai hivelemällä reisiäni pöydän suojassa. Tuloksen tiedätte ja pelin jälkeen siirryttiin yhden kaverin asunnolle jatkoille ja siellä jouduin antamaan kaikille. Jouduin imemään ja minua naitiin niin, että kävelin huonosti vielä parin päivän jälkeen. Miehet ovat uhonneet, että tällaisia vedonlyöntejä tehdään lisää.
2 VASTAUSTA:
Jouduit siis antamaan kolmelle baarikaverille, mahtavaa, saitko hyvät orkut?
Kyllä sain useamman orgasmin, oli senverran kiihkeää touhua, eikä kaljaakaan olleet lipitelleet liikoja, jotta jaksoivat. 😚
+Lisää kommentti
Mörkö löi sisään.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Aiheuttiko jääkiekon maailmanmestaruus tohinaa seksirintamalla ?

Karkasiko meno lapasesta, tai keuliko mopo ? Miten kultamitalli vaikutti seksin saralla ?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta