Bitcoin ja KYRPOVALUUTTOJEN asiantuntiat

Kiitokset Suomi24:lle mielenkiintoisesta "chattituokiosta" kryptovaluuttojen asiantunjoiden kanssa. Todella paljon mielenkiintoisia kysymyksiä ja vastauksia. Tampiosetä nöyrtyy useassa kohdassa vastaajien asiantuntemukselle, ja pitääkin viisaasti turpansa KIINNI! Siis detaljeista.

Mutta se kokonaisuus, missä se on? Tosin, kysymykset koskivat detaljeja, jolloin ei vastaajillakaan ollut paljon tilaa maalata taustoja vastauksilleen.

Ärsyttämään jäivät vastaajien väitteet että bitcoin sitäjasitä ja tätäjatätä jne.jne. on mm. isojen rahalaitosten kiinnostuksen kohteena jne.jne. sitäjatätä. No, ehkä näin on, ehkä ei. Mutta missään isossa mediassa ei maailmalla ole bitcoiniin kiinnitetty minkäänlaista huomiota. Paitsi huumekauppiaiden maksuvälineenä. Eikä liioin muitakaan kryptovaluuttoja. Saanen siksi kutsua näitä kaikkia KYRPOVALUUTOIKSI.

Edellinen lausumani oli tarkoituksella provo ja korostan että arvostan mainittuun "chattiin" osallistuneiden asiantuntijoiden osaamista. Sääli että tila ja paikka oli liian ahdas laajempien tulevaisuudenkuvien maalaamiseksi.

Terv. Tampiosetä suljetulta

4

<50

  Vastaukset

  • Uskovasia ne aisantuntiat ovat. Teknistä diibadaabaa jolla selittävät oman uskonsa kryptovaluuttoihin. Kryptovaluutoista ei tule koskaan mitään. Aivan turhaa puhetta.

   Mutta jotkut näistä pelleistä saa toimeentulonsa näistä paskapuheista joten mikäpä siinä. Mutta paskaa ne kaikki puhuvat.

  • Jos joku tekee voittoa kryptovauutoilla, arvaatkaapa kuka ne voitot maksaa? Jossakin on valtava joukko hyväntekijöitä jakamassa rahaa voittoja tekeville loisille.

   • No mutta eikös se näin mene vähän joka asiassa elämässä ja maailmassa? Ei kaikki voi voittaa. Hyväntekeväisyys on asia erikseen.

    Omaan pussiinsa ne häviäjätkin yrittävät pelata, niille on aivan sama keneltä se olisi pois. Eivät ne "maksajat" mitään hyväntekijöitä ole.


  • Toistaiseksi vakavimman kannanoton tässä keskusteluketjussa on esittänyt venäläinen spämmihuorake (mies), jonka kannanotto tuskin elää kovin pitkään.

   Kryptot (ja huorat) ovat, mutta entä sitten? Kuka uskaltaa koskea?

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   12062
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7649