Bitcoin ja KYRPOVALUUTTOJEN asiantuntiat

Kiitokset Suomi24:lle mielenkiintoisesta "chattituokiosta" kryptovaluuttojen asiantunjoiden kanssa. Todella paljon mielenkiintoisia kysymyksiä ja vastauksia. Tampiosetä nöyrtyy useassa kohdassa vastaajien asiantuntemukselle, ja pitääkin viisaasti turpansa KIINNI! Siis detaljeista.

Mutta se kokonaisuus, missä se on? Tosin, kysymykset koskivat detaljeja, jolloin ei vastaajillakaan ollut paljon tilaa maalata taustoja vastauksilleen.

Ärsyttämään jäivät vastaajien väitteet että bitcoin sitäjasitä ja tätäjatätä jne.jne. on mm. isojen rahalaitosten kiinnostuksen kohteena jne.jne. sitäjatätä. No, ehkä näin on, ehkä ei. Mutta missään isossa mediassa ei maailmalla ole bitcoiniin kiinnitetty minkäänlaista huomiota. Paitsi huumekauppiaiden maksuvälineenä. Eikä liioin muitakaan kryptovaluuttoja. Saanen siksi kutsua näitä kaikkia KYRPOVALUUTOIKSI.

Edellinen lausumani oli tarkoituksella provo ja korostan että arvostan mainittuun "chattiin" osallistuneiden asiantuntijoiden osaamista. Sääli että tila ja paikka oli liian ahdas laajempien tulevaisuudenkuvien maalaamiseksi.

Terv. Tampiosetä suljetulta

4

<50

Vastaukset

 • Uskovasia ne aisantuntiat ovat. Teknistä diibadaabaa jolla selittävät oman uskonsa kryptovaluuttoihin. Kryptovaluutoista ei tule koskaan mitään. Aivan turhaa puhetta.

  Mutta jotkut näistä pelleistä saa toimeentulonsa näistä paskapuheista joten mikäpä siinä. Mutta paskaa ne kaikki puhuvat.

 • Jos joku tekee voittoa kryptovauutoilla, arvaatkaapa kuka ne voitot maksaa? Jossakin on valtava joukko hyväntekijöitä jakamassa rahaa voittoja tekeville loisille.

  • No mutta eikös se näin mene vähän joka asiassa elämässä ja maailmassa? Ei kaikki voi voittaa. Hyväntekeväisyys on asia erikseen.

   Omaan pussiinsa ne häviäjätkin yrittävät pelata, niille on aivan sama keneltä se olisi pois. Eivät ne "maksajat" mitään hyväntekijöitä ole.


 • Toistaiseksi vakavimman kannanoton tässä keskusteluketjussa on esittänyt venäläinen spämmihuorake (mies), jonka kannanotto tuskin elää kovin pitkään.

  Kryptot (ja huorat) ovat, mutta entä sitten? Kuka uskaltaa koskea?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  72
  1072
 2. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  45
  809
 3. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  73
  768
 4. Häränvirasta löytyi ruumis

  Perjantaiaamuna löytyi naisen ruumis Häränvirrasta. Mitähän on tapahtunut ja kuka lienee?
  Äänekoski
  17
  463
 5. Martina häikäisi Venla -gaalassa

  Martina sai kehuja sekä puvustaan että kauneudestaan.
  62
  459