Pellet ja "nuoleskelijat" pois valtuustosta?

Anonyymi

Näyttää siltä, että valtuusto on viisaudessaan pannut tuulemaan ja päättänyt laajentaa urheilutalo-uimahallia. Millä rahalla te aiotte rakentaa? Tämä oli eräänlainen "preksit"-äänestus. Taustalla olivat jotkut kovaääniset kellokkaat, jotka vaativat laajennusta. Valtuutetut menivät lankaan, koska he eivät tienneet mistä heidän piti äänestää. Uskokaa nyt, että äänestitte veroäyrin hinnankorotuksesta ja siitä, että väki äänestää jaloillaan. Täällä ei kohta näy katukuvassa kuin rollaattoreita työntäviä ikäihmisiä. Ei tänne nuorempaa porukkaa saada tulemaan olemattomalla tonttipolitiikalla tai "upealla" jäähalli-uimahalli-liikuntahalli -miljööllä. Kuka tätä "konkurssipesää" johtaa, mä kysyn vaan? Minä vastaan itse, niin ei tarvitse muiden vaivautua. Tätä Outokumpu-nimistä kuppikuntaa ei johda tosissaan kukaan. Johtaminen ei ole luottamushenkilöiden asia. He joko ottavat tai jättävät virkailijoiden hyvin valmistelemat asiat. Ja siinä on koko johtamisprosessi hedän kohdaltaan. Äänestyspäätös johtuu usein aatteelisuudesta tai se on provogatoorinen ja itsetyytyväisyyteen perustuva hataran tuloksen antava hetken mielijohde.
Kyllä valtuuston pellet ja nuoleskelijat saivat tahtonsa läpi? Oliko se hyvä, aika näyttää?

20

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei lisättävää sillä olet prikulleen oikeassa!!

    • Anonyymi

      Äänestäkää seuraavissa vaaleissa tai ruvetkaa ehdokkaiksi. Suomi 24 ei ole oikea vaikuttamiskanava.

    • Anonyymi

      Tämä on paras kanava jossa voidaan mollata tai ylistää tehtyjä päätöksiä ja niiden tekijöitä. Seuraavat kuntavaalit ovat sitten joskus ajankohtainen tapahtuma valtuuytettujen vaihtamiseen.
      Minäkin luin artikkelin valtuuson kokouksesta. Ihmettelen suuresti, kuinka kansanedustajammekin syöksyivät meidän veronmaksajien kukkarolle tuosta noin vaan äänestämällä lisämenojen puolesta tässä liikuntahalliasiassa? No, turvallistahan se tietysti on, kun seuraavat eduskuntavaalit ovat vasta neljän vuoden kuluttua ja poliittinen muisti on pisimmillään kuukauden mittainen.

    • Anonyymi

      Ovatpa harvinaisen asiallisia kirjoituksia asiasta. Puolustajien tyhjentäviä puheenvuoroja tälle palstalle kaipaan ainakin minä. Avointa, avointa keskustelua on hyvä ylläpitää, koska päätökset koskevat meitä jokaista.

    • Anonyymi

      Karavaani kulkee ja pellet täällä haukkuu, kun kyvyt ei riitä muuhun. Eteenpäin mennään rohkeilla päätöksillä, ei täällä pelleilemällä. Onneksi on myös tulevaisuuteen katsovia poliitikkoja olemassa. Sillä muuten ei olisi selvitty heinäkenkäaikaa pidemmälle.

      Kaupunginvaltuusto päättää ei pellet täällä.

      Demokratiassa asiat hoidetaan näin.

    • Anonyymi

      Heh heh. Aloittaja kirjoittaa "He joko ottavat tai jättävät viranhaltijoiden hyvin valmistelevat asiat" . No nyt valtuutetut jättivät. Ja tekivät kauaskantoisen ratkaisun. Se on valtuuston tehtävä. Tehdä ratkaisu.
      Onkohan vieläkään ymmärretty?

      • Anonyymi

        Totta ja mikä parasta, ei jää epäselväksi mihin kuppikuntaa tää aloittaja kuuluu! Ja nyt minä kysyn. Miksi virkamiesten sieraimet ovat aina niin herneille alttiin??
        Pitäisi muistaa että valtuustoon valitut henkilöt- ja niistä valitut lautakunnat ovat teidän palkanmaksajia.


    • Anonyymi

      Kauaskantoisuudesta puhumme ansaitusti mutta asialla on monta puolta. Liikuntapaikat ovat tärkeitä ja hyödyllisiä tulevaisuudessakin ihmisille. Vanheneva väestö ei hyödy juurikaan rakentaisimmepa vaikka millaisia pilvilinnoja kuntaamme, heidän hoidostaan todennäköisesti säästetään liikaa jo nyt niin kuinka tulevaisuudessa.
      Käyttäjät vähenevät sitä mukaa kun nuoret lähtee karkuun korkeaa verotusta ja suýntyvyys laskee.. Oravanpyörä pyörii pian hallitsemattomasti..
      Verotus kiristyy, pääsemme pian kärkikastiin korkeilla veroprosenteilla kuin vanhusten kelvottomana hoitajana... Kaikki on tämän pröystäilyn ja yksisilmäisyyden tulosta.

      Outokummussa ei ole tervettä johtamista ollut vuosikymmeniin, tilanne on lipsunut lapasesta jo kauan sitten ja halua korjata tilannetta ei löydy..

      • Anonyymi

        Pohjanmaa. Maakunta Suomessa.


    • Anonyymi

      Erkki on hyvä veronmaksaja, ei muuta pois Outokummusta.

    • Anonyymi

      kepulit hoiti homman. virkmiesten ja kaupunkin johto koetti viimeiseen asti takoa järkeä uusalkiolaiseen nuppiin vaan ei auta.

      • Anonyymi

        Taas höynäyttivät Kepulaiset. Ja jatkuu. Viisaat osaa.


    • Anonyymi

      Kepuja viedään kuin pässiä narussa. Kepuilla uskonhöyräytys aina päällä, joten aina kustaan silmään. Ja tappiota taas tulossa. Keput ei opi koskaan. Heitä kurmuutetaan aina.
      Konepajajohtaja myrskyn silmässä, eikös hänen eukko ollu entinen Kepu ja päätti persiet edellä aina. Keput ei muutu.

    • Anonyymi

      Kepulit kärsii uskonhöyryymisen takia. Se on kepun pillu-uskovaisuutta. Välillä usko ja välillä pillu..

      Ei me uskota pillu-uskovaisia kepuja eli Keskustaa. Pillu tai uskonto. Valitse Keskustalainen. Valitse.

    • Anonyymi

      Pankaapa rienaajat merkille tämä asia. Ei mene vuosia siihen hetkeen, kun Outokumpu nousee holhottujen kuntien listalle, jos tämä pelleilypolitiikka jatkuu. meillä on kohta niin paljon sidottuja velkoja, ettemme selviä niistä millään konstilla. (koulukeskus, katuremontit, purkukustannukset, urheiluhalli) Veroäyrin hinta on nyt jo katossa. Nostovara on hyvin pieni. Anteeksi vaan, mutta piikittely uskontoon viitaten on "räkänokkien" touhuilua, joka ei johda kovin rakentavaan lopputulokseen.
      Totean vain, että säälin teitä, joiden uskonnollinen vakaumus on plus miinus nolla.

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä kanssasi, rienaamalla emme voita mitään.
        Tuhoa kohden kuljemme ellei järki tule mukaan kuvioihin. Veloista selviää ne maksamalla mutta pussinpohjalla jos ei ole kuin killinkejä siitä ei apuja tule.
        Ihmettelen päättäjiemme matematiikkaa millainen se on, suuria hankkeita pilvin pimein mutta tulot on mitä on.
        Verotus on todella kipurajoilla ja siitä huolimatta pitää suureellisia suunnitelmia viljellä. Moni on muuttanut pois ja muuttaa kevyemmän verotuksen perään mitä en ihmettele hetkeäkään.
        Uskonnosta en perusta enkä palvo jumalia, jokainen tehköön niin kuin tahtoo asian kanssa...


    • Anonyymi

      Minua todella huvittaa, kun joku kirjoittaa, että "vietiin kuin pässiä narussa". Kannattaisi käydä kokeilemassa kuinka helppoa on kuljetella narun päässä noin satakiloista pässiä. Ei muuten ihan helpolla onnistu? Toinen asia, mikä ärsyttää ja huvittaa kun sanotaan, että jonkun asian tekeminen "on helppoa kun heinänteko". Myönnän, että tänä päivänä se on helppoa erilaisten koneiden avulla. Ei tarvise mennä kuin parikolmekymmentä vuotta taakse päin ,heinänteko oli kaikkea kuuta kuin helppoa kaikkine kommervenkkineen. Se oli kuivaheinän aikaa se. Kukapa meistä haluaisi peruuttaa niihin aikoihin takaisin? Vaikka eipä sitä koskaan tiedä ,kuinka kauan saa maataloudessa koneita käyttää? Se tuo ilmastomuutos ja Vihreät painavat päälle!

      • Anonyymi

        Hyvälle ei tulevaisuutemme näytä. Muutama vuosi taisi olla plussalla talous mutta jälleen olemme ajamassa sitä alas. Suuria hankkeita on suunnitteilla, työn alla, valmiina (koulurakennus)

        Kunnan perustehtävät ovat sosiaali ja koulu palvelujen järjestäminen, riittääkö meillä rahaa näihin ?? Vanhuspalvelut ainakin ontuvat pahasti mikä ei ole ollenkaan hyvä asia. Me kaikki vanhenemme ja tarvitsemme hoitoa joten sijoitus tänään on sijoitus pitkälle tulevaisuuteen.

        Tulopuoli nojaa pitkälle verotuottoihin ja valtionapuihin, tuloa piti tulla miljoona investoinnista (kaivos) mutta toisin kävi.
        Olemme tulevaisuudessa kusessa korviamme myöten ellei järkeä tule toimiimme..
        Kriisikunta voi joutua liittymään enkä halua että itsenäisyys menee laskutaidon puutteessa meiltä..


    • Anonyymi

      Kepun pomoksi pyrkivä on jyrätty. Ei pitänyt lähteä eläkkeellä politiikkaan.

      Maamiesten Keskusta. Siinä on sitä voimaa.
      Ääni menee ensi vaaleissa taas maamiehelle, kuten meni nytkin.

      • Anonyymi

        Täysin oikeat henkilöt valittu vaaleissa kaupunginvaltuustoon.
        Tärkeää on kauppa itään ja länteen. Ruista viljellään , ja ihmiset
        mitä ne on ainutkertaisia kaupunginosissa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4903
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4453
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2881
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      105
      1684
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe