Älä nöyryytä!

Anonyymi

Sivistyneen yhteiskunnan jäsenet eivät nöyryytä toisiaan.
Säädyllisen yhteiskunnan instituutiot eivät nöyryytä kansalaisiaan.
Onko Suomi ja Suomalaiset tällaisia?
https://yle.fi/uutiset/3-10804111

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nöyryyttäminen on kiusaamista. Kiusaaja on aina tavalla tai toisella vahvemmassa asemassa, niskan päällä. Nöyryyttäminen on taistelua. Nöyryytetty muistaa, panee hampaan koloon. maksaa potut pottuina silloin, kun se on mahdollista.
      Voi olla toisenkinlaista asennetta, kiitollisuutta, myötätuntoa ja että asia nähdään parhain päin. Me kohtelemme niitä hyvin, jotka ovat meitä hyvin kohdelleet. Ymmärtäminen, myötätunto, jota osoitamme muille, tulee jossain vaiheessa takaisin. kaltoinkohtelu, viha,häpäisy, vaikkapa rasistiksi haukkuminen palaa takaisin lähettäjänsä luokse. Metsä vastaa niinkuin sinne huudetaan.

      • Anonyymi

        Näitä palstoja seuranneena todella toivois että se henkinen kura mitä sinisten niskaan on lapattu palautuis lähettäjänsä siivottavaksi. Viha, pilkka, iva ne takaisin heille jotka niitä levittävät.
        Kiusaajalla on aina jokin "puute". Huonommuudentunne, vihan tunne tai pelko uutta, vierasta tai muita kohtaan. Koulukiusaamista on tutkittu paljon. Sieltä selviää ryhmäkäyttäytyminen.
        Kiusattu kiusaaja, ne jotka menevät mukaan kiusaamiseen, koska pelkäävät että joutuvat muuten itse kiusatuksi. Sivustakatsojat, jotka eivät uskalla puolustaa kiusattua.

        Tuosta allaolevasta linkistä selviää miten jo poliisille mennyt viha-uhkaus ratkaistiin sovittelun avulla. Vihaan mukaan mennyt mies ei edes osannut perustella miksi kirjoitti uhkailuja.
        https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/05/30/nettivihaa-tyossaan-kohtaava-sami-koivisto-tapasi-miehen-joka-toivoi-hanen


      • Anonyymi

        Tosiaan rasistiksi haukkuminen ja muu häpäisy, mitä siniset ovat harjoittaneet eroamisestaan lähtien perussuomalaisia kohtaan on tullut takaisin viime viikkoina. Metsä vastaa kuten sinne huudetaan.


    • Anonyymi

      Sinisistä on paljon negatiivista kirjoitettu. Tähän on syynä se ns. kesäteatteri, johon liittyi se, että osaa jäsenistöstä kuvailtiin rasisteiksi, ihmisvastaisiksi, sivistymättömiksi, kielitaidottomiksi, juopoiksi,rikollisiksi jne. jne..Nähtiin natsimerkkejä. Väärä arvopohja. Tähän vihanpitoon liittyi Sipilän ja Orpon ja jopa presidentin antamat lausunnot. Me joiden vanhemmat ovat puolustaneet tätä maata ja meistä monet tehneet pitkän työuran ja kasvattaneet lapsemme, meiltä on haluttu riistää ihmisarvo. On luonnollista, että ihminen puolustautuu, kun häntä loukataan. Niin on kaynyt..

      • Anonyymi

        Voin kertoa sinulle kommentoija että sinisten isät, isoisät, sedät, enot ovat puolustaneet tätä maata ihan samoin kuin muutkin Suomalaiset, jotka olivat nuoruuden voimissa sotien aikana. Osa kaatui, tai haavottui Suomen puolesta taistellessaan.

        Tehneet pitkän työuran tai ovat edelleen työssä. Kasvattaneet lapsensa ja osallistuvat lastenlastensa hoitamiseen. Kasvattavat edelleen, joilla on pieniä lapsia.

        Ilkeät ja ilkkuvat kommentit on kyllä sinisiä kohtaan tulleet tiettyjen puolueiden taholta.

        Elämä opettaa käsitelemään asiat asioina, ei ilkkumalla ja pilkalla.
        Se miten kohtelemme muita kanssaihmisiä vaikuttaa lapsiin ja lastenlapsiin.
        Ilkeillä puheilla ja vihalla luodaan vain pohjaa seuraavienkin sukupolvien kiusaamiselle.


    • Anonyymi

      Sinisten haukkuminen keskustelupalstoilla tulee loppumaan melko pian sen jälkeen, kun he ymmärtävät poistua julkisuudesta. Näin ei vielä ole käynyt.

    • Anonyymi

      Sinisten likasankoa ei ole vielä läheskään tyhjennetty.

    • Anonyymi

      Sinisten keskustelupalsta on lopetettu. Se lienee signaali koko puolueen lopettamisesta 8.6 puoluekokouksessa.

      Sinisen tulevaisuuden tarina on lyhyt, mutta traaginen. Se on kuitenkin hyödyllinen varoittava esimerkki kaikille politiikassa toimiville: opportunismilla ja petturuudella on politiikassakin rajansa. Ihan mikä tahansa ei sentään mene äänestäjillekään läpi.

    • Anonyymi

      Sinisten mahdollisuudet nöyryyttää toisia hupenevat koko ajan, vai miten tämä on nähtävä?

    • Anonyymi

      Taas yksi sininen, pappi Kimmo Kivelä Itä-Suomesta ilmoitti, että kaikki luku-ja kirjoitustaitoiset siirtyivät sinisiin ja luku-ja kirjoitustaidottomat jäivät perussuomalaisiin. Tällaista puhetta papin suusta. Tunnen papit aika hyvin ja nykyajan papit enimmäkseen kunnioittavat ihmistä, vaikka tällä olisi puutteita. Kivelä on niitä vanhanajan pappeja, ylimielisiä ja itsensä jumalan viereen korottavia. Sanoisin, että pappi Kivelä on tyypillinen sininen itsensä tavallisten ihmisten yläpuolelle nostava fariseus. Kivelä vielä arvuuttelee, että jos olisi mennyt toisin niin nyt siniset neuvottelisivat hallituspaikasta. Miksi nämä luku-ja kirjoitustaitoiset eivät hoitaneet saamaansa edustajan tehtävää niin, että olisivat nyt eduskuntapuolue. Sitä Kivelä ihmettelee eikä tiedä vastausta, vaikka se luku-ja kirjoitustaidottomalle on päivänselvää. Eikö luku-ja kirjoitustaito riitä. Ei, se ei riitä. Tarvitaan viisautta ja ymmärrystä, jota sinisiltä on puuttunut. Pitääpä pappia valistaa raamatunlauseella:"Ota ensin malka pois omasta silmästäsi ennenkuin otat rikan pois veljesi silmästä"

      • Anonyymi

        Onko tuo kommenttisi viisas ja ymmärrystä osoittava?

        Perussuomalaisten kommentointia sosiaalisessa mediassa ja muissa keskusteluissa seuranneena olen huomannut että, siellä on lukihäiriöitä ja muita ilmaisuvaikeuksia osalla porukasta. Tähän ongelmaan pitäis puuttua koulussa. Tarjoamalla hitaampaa ja yksilöllistä opetusta. Lisäksi tulisi panostaa siihen ettei kiusata ja uskaltaa sanoa jos ei selviä mukana opetuksessa.
        Empatiataiotojen ja tunne-elämän tunnistamiseen tarvitaan myös panostamista. Kirjojen lukeminen auttaa. tässä. Oman ajattelun kehittäminen ja toisenlaisten mielipiteiden kuuleminen kasvattaa kykyä päästä irti lauman mukana huutelemisesta.

        Nyt tämä porukka menee jonkun mestarin mukana haukkuen muita, ajattelematta mitä se vaikuttaa elämässä muihin kanssakulkijoihin.
        Arvostusta saa hankkimalla omaa osaamista.


    • Anonyymi

      Rohkene kulkea oma tiesi, jonka elämä on sinulle antanut.

    • Anonyymi

      Siniset toistavat koko ajan samaa. Jos jollakin on lukihäiriö, vain tyhmänylpeä sitä korostaa siten, että pitää itseään parempana, kun ei ole lukihäiriötä. Näin alas vajonnutta porukkaa siniset ovat.Lukihäiriö ei ole oma valinta eikä omaa eikä muidenkaan syytä. Sillä ei ole myöskään mitään tekemistä sen kanssa, ketä äänestetään. He eivät opi mitään, toistavat jatkuvasti omaa paremmuuttaan. Nollatulos kaksissa viime kevään vaaleissa. Sinisten mielestä syy on äänestäjissä, kun eivät ymmärrä heidän erinomaisuuttaan. Sitten tuo ajattelu, että kahden vuoden kuluttua on 300 valtuutettua ja neljän vuoden kuluttua eduskuntapuolue. Mistä tällainen ajatus? Sillä ei ole mitään realiteettipohjaa.

    • Anonyymi

      Siniset ja nykypersut ovat vihapuheissaan samaa sakkia, hajaannuksen jälkeen nyt räksyttävät myös toisilleen. Suuri osa sinisiin siirtyneitä kansanedustajista kampanjoi edellisissä vaaleissa rasistisilla teemoilla. Muista puolueista ja yksittäisistä henkilöistä kerrottiin häpeämättömiä valeita jne. Nykypersyjen vastaisuus ei pelasta sinisten mainetta vihapuhujina.

      • Anonyymi

        Siis persut toimii täälläkin noin kuin kerroit.


    • Anonyymi

      Miten sinipersut nöyryyttivät äänestäjiään? Sitä sopiikin kysellä avoimesti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe