Ajatustenvaihtoa ja ehkä kahvilla käynti

Löytyisikö täältä naishenkilöä ajatustenvaihtoon 54v. eronneelle miehelle , joko sähköpostilla tai puhelimella ?

5

<50

Vastaukset

 • En ole kiinnostunut lähettämästäsi linkistä.

  • Tuntuu kyllä olevan todella ylimainostettu, että netistä voisi löytää kaveria / ystävää. Olen kokeillut löytää kaveria/ystävää tietenkin myös muilta sivustoilta, mutta ihan samanlainen tulos on tullut kaikista. Härskeimmät ehdotukseni ovat olleet kahvilla- , syömässä- tai kävelylenkillä käynti. Eli ainakin aikoinaan oli ihan sallittuja ehdotuksia ns livenä. Taitaa olla vaan, niin että tämänpäivän ihmiset on senverran epärehellisiä näillä sivustoilla ettei kukaan uskalla oikein luottaa toiseen. Itse olen tottunut olemaan avoin ja rehellinen toista kohtaan aina, mutta milläs todistat sen ellei siihen saa edes mahdollisuutta. Olen senverran vanhanaikainen, että mielestäni toisen ihmisen oppii tuntemaan vain pidempiaikaisen kasvotusten keskustelujen kautta. Ilmanmuuta ensikeskustelut kirjeitse, mutta senjälkeen nuo edellämainitut ehdotukset mikäli molemmista tuntuu siltä.


  • iskä65 kirjoitti:

   Tuntuu kyllä olevan todella ylimainostettu, että netistä voisi löytää kaveria / ystävää. Olen kokeillut löytää kaveria/ystävää tietenkin myös muilta sivustoilta, mutta ihan samanlainen tulos on tullut kaikista. Härskeimmät ehdotukseni ovat olleet kahvilla- , syömässä- tai kävelylenkillä käynti. Eli ainakin aikoinaan oli ihan sallittuja ehdotuksia ns livenä. Taitaa olla vaan, niin että tämänpäivän ihmiset on senverran epärehellisiä näillä sivustoilla ettei kukaan uskalla oikein luottaa toiseen. Itse olen tottunut olemaan avoin ja rehellinen toista kohtaan aina, mutta milläs todistat sen ellei siihen saa edes mahdollisuutta. Olen senverran vanhanaikainen, että mielestäni toisen ihmisen oppii tuntemaan vain pidempiaikaisen kasvotusten keskustelujen kautta. Ilmanmuuta ensikeskustelut kirjeitse, mutta senjälkeen nuo edellämainitut ehdotukset mikäli molemmista tuntuu siltä.

   Eihän sinulle voi edes kirjoittaa kun se osoite puuttuu......sama se on muillakin seuranhakijoilla yleensä, naristaan että kukaan ei kirjoita mutta ei osata sitä sp osoitetta siihen ilmoitukseensa laittaa tai edes profiiliinsa vaikka on niin hiton helppo tehdä vaikka väliaikainen sp osoite ilman omaa nimeä jollain minimerkillä


  • No mutta sivustohan luo automaattisesti sähköpostin tuolle nimimerkille iska65@suomi24.fi. Eli näin.


 • Joku kysyi anonyyminä missä asustelen, niin pohjanmaalla.

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.