Aihe

Häpeän poikani pituutta

Anonyymi

Oma isäni, veljeni ja mieheni ovat kaikki yli 185 senttisiä. Ensimmäisestä pojastani kasvoi 190 senttinen josta olen ylpeä. Ei ole mitään komeampaa kuin pitkä mies.
Toinen poikani jäi 175 senttiin ja hän tuottaa häpeää meille kaikille. Olenhan minäkin naisena 178 senttinen. Hän on muuten normaali mutta poikkeava pituus ei oikein istu meidän perheeseen. Hän näyttää aivan kääpiöltä kun on veljensä ja mieheni seurassa jotka myös nälvivät häntä tästä. Häntä on alkanut häiritsemään asiasta sanominen mutta eniten haittaa se että häpeä jota tunnen on suunnaton. En kehtaa näyttäytyä hänen seurassaan koka haluaisin vain vajota maan alle ja useat yöt menee valvoessa. Poikaansa pitäisi voida rakastaa mutta en vain kykene siihen.

Mitä pitäisi tehdä?

18

81

  Vastaukset

  • Provo!

  • Taitaa olla niin että kannattaa katsoa peiliin, onko joku pituus niin tärkeä kun maailma on täynnä vakavia sairauksia , häpeäisin sinuna kyllä itseäni. Jos pituus on ainoa ongelma joita on, niin helkkarin helppoa on vielä miten sitten kun tulee vakavampia huolenaiheita.

  • Toivon että tämä on keksitty juttu ettei kenenkään äiti olisi noin .......i.
   Itseäsi sinun kuuluisi hävetä kun ajattelet noin ja annat muiden nälviä poikaasi.

  • Häpeää omaa lastaan.

  • Ihan on sun oma vika, et syönyt vaadittavia ruokaaineksia ollessasi raskaana, myös ottamasi lääkkeet vaikuttivat lyhytkasvuisuuteen. Häpeä sinä kurja nainen.

  • Varmaan kuitenkin älyä huomattavasti enemmän kuin muilla perheenjäsenillä yhteensä.

  • Sinulla on ongelma. Ei pojallasi. Tosin karttamalla hänen seuraa ja muiden miesten laukomat mielipiteet saavat häpeän tarttumaan häneen.
   Lyhyt mies ei saa naista, ei pääse naimisiin. Miksi siis yrittää.
   Jos tuollaisessa menossa varttuu aikuiseksi niin saat olla onnellinen jos poikasi valmistuu edes peruskoulusta kun on niin lyhyt.

  • Jokainen on erilainen.
   Opi rakastamaan häntä sellaisenaan kuin on..
   Provo kenties?

  • 190 cm pojalla 175 cm pojalla on eri isä siitä se johtuu.

  • Olet mies itse lyhyt nähtävästi. Haet vastauksia miten sinuun suhtaudutaan. Minua ei ainakaan pituus haittaa.🧐

  • Kuulostat idiootilta.

  • Aloittaja olet sairas ainut jonka pitäisi hävetä olet sinä itse ja vieläkö äidiksi itseäsi sanot. Lapsien pituudella ei ole mitään väliä tämä on selvä provo. Jos todella kiusaatte häntä sillä asialla olette koko sakki sairaita. Säälin poikaanne jolla on tuollainen pethe.

  • 175 cm pitää viedä kasvatuslaitokseen.

  • Älkää viitsikö vastailla. Täällä kirjoittelee säännöllisesti joku mt-ongelmainen mies, jolla on joku kompleksi pituudestaan. Välillä esiintyy itse 172 tai 175 senttisenä miehenä, ja kyselee mitä naiset ajattelee hänen lyhyydestään, ja nyt viime aikoina hän on täyttänyt palstoja näillä saman tyyppisillä "häpeän lyhyttä miestä"-viesteillä. Ihan sama mitä sille vastaa, koska mikään vastaus ei auta, vaan jankkaus jatkuu. Oikeaa terapiaa se on ilmeisesti vailla, mutta ei näköjään osaa semmoiseen hakeutua. Ihan helvetin rasittava tyyppi. :(

  • Just hyvä pituus miehelle, sinä aloittaja sen sijaan olet naiseksi liian pitkä. Olet kuin joku hirvi. Miehet tykkää alle 170 cm naisista, ja jos mies on 175cm, niin se on just sopiva pituus miehelle.

   • Tapit tykkää tappeista.


  • Mene hoitoon...…!!!!!!

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   331
   13724
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   267
   10575
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   105
   2635
  4. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   53
   1508