Ei tule mitään mutta ihmetyttää!

Siis komuloisten uskonpuhdistus jonka he tarvitsevat jos aikovat kyetä toimimaan demokratian parissa. Vuosia asiaa seuranneena, ette kykene kuin muita haukkumaan mutta ette näe lähellenne, kaiken kadotessa viereltänne.

Ei teidän komu-uskontonne suosio nouse muiden haukkumisesta, vaan siitä miten kykenette osoittamaan sen olevan ylivertainen hyvinvoinnin luoja ihmiskunnalle. Tähän asti tosin esittämänne harjoitustyöt ovat antaneet päinvastaisen kuvan asiasta johdattaen koe-ihmiset aina kurjuuteen, josta Venezuelan tapaus lienee toistaiseksi viimeinen.

Kun on lukuisia pieleen menneitä kokeiluja, niin miksi sinäkin Partacusi jatkat vaikka valoa ei näy tunnelin päässä? Sinä uhosit Venezuelankin menestyksellä mutta minä en sisällissodan uhkaa, ruuan puutetta, satumaista inflatiota tai edes kansan pakoa naapurimaihin osaa pitää menestyksenä, unohtamatta lääkehuollon romahdustakaan.

On ihan sama mitä joku, vaikka itse Parta-Kallekin on joskus 200 vuotta sitten sen ajan maailmassa kirjoittanut, siinä ei monikaan asia osu nykyaikaan vaikka tulkitsijoita riittänee muitakin Partacusen lisäksi. Mitään hyväähän ei tuo marxilaisuus ole maailmaan synnyttänyt vaan enemmänkin sen sovellukset ovat olleet ihmiseloa rajoittavia kuin kehittäviä.

Minä en komuloisuuteen usko mutta ihmettelen teitä uskovia miksi annatte homman näin luisia ilman että edes hieman panette hanttiin? Se minua ihmetyttää!

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt kysyn sitä, että mikä asia todella ei Luonnon Dialektiikka DN ja Arvolakimalli DN rs:ssä sovellu nykyaikaan.

      Mehän nyt voimme todeta ainakin sen, että KLASSIKKOMALLI ja erikoisesti Odotuksilla Täydennetty Klassikkomalli rs ei todellakaan kuvaa nykyajan Talous- ja Yhteiskuntaympäristö rs:ää.

      Miksi me voimme todeta siten, että sekä Odotuksilla Täydennetty Klassikkomalli että Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen GEOMETRIA eivät ole ainakaan reaalisia ja loogisia? Nyt KLASSIKKOMALLI rs on seuraava kehitelmä eli siis Vallitsee Täydellinen Identtisyys C:n ja Q:n suhteen, Yritykset ovat pieniä kuin PISARA meressä, joten NE ottavat markkinahinnat annettuina, Alalle ja sieltä pois pääsee täysin kitkatta, Vallitsee Täystyöllisyystasapaino, joten kaikki, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä siis työtä. Nyt kysyisin sitä, että mikä Klassikkomalli rs:n oletus kuvaa tätä päivää markkinoilla. On kai nyt todettava se asia, että yritykset Elinkeinoelämän ympäristössä ovat tasan tarkkaan täysin epäidenttisiä, joten ei varmasti löydy markkinoilta edes kahta sellaista yritystä, jotka olisivat edes suurin piirteinkään samanlaisia. Niin ja on kai nyt todettava vielä se asia, että Logiikkakuvio rs:n kohdalla Klassikkomalli rs joten kuten voisi onnistua, mutta REALISMI eli TODELLISUUS rs:n romahtaa takuuvarmasti jo heti kättelyssä.

      LogiikkaKuvio rs:n kohdlla voimme kai todeta sen asian, että onhan nyt olemassa edes jonkinlainen Elinkeinoelämä ja siellä toimijoita eli yrityksiä. Kun me nyt tulemme tämän päivän Talous- ja Yhteiskuntaelämän VALTAVIRTAOPPI rs:ään siis niin sanottuun Odotuksilla Täydennetty Klassikkomalli rs:ään, niin tällöin särkyy myös Logiikkakuvio, sillä enään ei edellytetä sitä oletusarvoisesti, että Klassikkomalli rs on totta, koska kuvioihin on nyt tullut mukaan epäloogisuutta Klassikkomalli rs:n kannalta arvioiden osoittava asia nimittäin ODOTUKSET.

      Mehän nyt voimme kai todeta sen asian olevan tasan tarkkaan totta, että jos me joudumme Talous- ja Yhteiskuntasuunnittelu rs:n sekä vielä TUTKIMUSTOIMINTA rs:n perustuvan täysin Epäloogiseen ja Epärealistiseen Malli- ja Teoriakehikko rs:ään, niin nyt Tutkimustoiminta on vain ja ainoastaan puhdasta arvausta kuten nyt myöskin Suunnittelutoiminta on vain puhdasta USKONTOASIA rs.ää, joten ei kai ole yhtään mitään yllättävää siinä, että jos nyt TELLUS rs:n piirissä Te Porvarit ja Vastaavat ette ole pystyneet asioitamme hoitamaan sitten, että oltaisiin voitu välttää todella pahat ja karut LAMAT. Onhan nyt jopa Teidän Porvarit ja Pastorit sekä Paronit ollut pakko myöntää se, että PARATIISI eli jatkuva TALOUSKASVU on jäänyt ihme ja kumma puhtaaksi unelmaksi eli USKONTOASIA rs:ksi.

      Me voimme vielä kysyä sitä, että onko nyt HYVÄ LÄNSI rs:n kuvioissa PARATIISI ja erikoisesti PARATIISIRAKENNUSTYÖ onnistunut paremmin Luontokuvioissa kuin nyt vastaava asia Talous- ja Yhteiskuntaelämä rs:n osa-alueella. Onhan nyt Luonnontieteen Kuvioissa myös oma VALTAVIRTATEORIA ja joka on todellakin Suhteellisuuteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Professori Zöllnerin GEOMETRIA. Kun nyt se toinen Teoriakuvio, joka on ainakin kehissä jossain opintokerhoissa tai vastaavissa, on nyt AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.

      Niin ja nyt pitää vielä muistaa se asia, että Teräsmiehet ja Leninistit perustavat oman Luontotiedeteoria rs:nnyt myös Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään. Nyt ainakin Eräs Kulkuri ja Katunarri ihmettelee sitä asiaa, että miksi nyt se sukukunta, joka pyörii STALINISMUS ET LENINISMUS rs:n piirissä, on hylännyt täysin sen teoriakehikon, joka on esitetty esimerkiksi sellaisessa kirjassa kuin FE Luonnon Dialektiikka rs siis DIALECTICA NATURALIS DN rs:n.

      Me voimme vielä ihmetellä sitä, että jos nyt Materialistinen Filosofia rs perustuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään, niin mikä voisi olla nyt Materialistinen Filosofia rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause, kun se ei voi olla todellakaan Luonnon Dialektiikka DN, sillä DN LD rs perustuu todellakin AINE-MATERIA(MASSA) ja Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEMETRIA rs:ään.

      Onko nyt myös Materialistinen Filosofia rs.n ympäristössä pakko hyväksyä Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeksi se sama, joka on nyt myös Objektiivinen Idealismi ja Looginen Empirismi rs:n tietoteorian lausepuun peruslause A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria-eli LAATUAVARUUS. Me voimme vielä kysyä sitä, että jos nyt Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi rs:llä on tasan tarkkaan täysin sama Tietoteorian Lausepuun Peruslause, niin nyt on ainakin olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS, että mitä tällöin nyt voisi Materialistinen Filosofia tarkoittaa. Me kai voimme tällöin todeta sen asian, että ei ole olemassa mitään muuta Filosofia rs.ää kuin Idealistinen Filosogia. Onko nyt todella Materialistinen Filosofia totta vai ei?

      • Eikö ole MESTAAJALLA kanttia ottaa kantaa vaan pitää vain jatkaa itsensä toistoa, jota vuosikausia olet tehnyt.

        Eikö olisi jo aika tulla tähän päivään LAATUAVARUUDESTA? Siitä kun ei tunnu sinulle apua löytyvän, koska sitä joudut alvariinsa apuun huutamaan.

        Kun tavoittelee hyvinvointia, joka lienee useimpien haaveena, on ihka sama mihin filosofiaan kallistuu kunhan työ kiinnostaa, kunhan työnsä osaa tehdä tuottavasti, kunhan osaa järjestää elämänsä siten, ettei joudu pulaan. Noita filosofioita olen noudattanut ja varsin hyvin pärjännyt, joten suosittelen sinullekin tuon ainaisen jahkailusi sijaan!

        Oma on aina omaa, filosofiassakin!


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Eikö ole MESTAAJALLA kanttia ottaa kantaa vaan pitää vain jatkaa itsensä toistoa, jota vuosikausia olet tehnyt.

        Eikö olisi jo aika tulla tähän päivään LAATUAVARUUDESTA? Siitä kun ei tunnu sinulle apua löytyvän, koska sitä joudut alvariinsa apuun huutamaan.

        Kun tavoittelee hyvinvointia, joka lienee useimpien haaveena, on ihka sama mihin filosofiaan kallistuu kunhan työ kiinnostaa, kunhan työnsä osaa tehdä tuottavasti, kunhan osaa järjestää elämänsä siten, ettei joudu pulaan. Noita filosofioita olen noudattanut ja varsin hyvin pärjännyt, joten suosittelen sinullekin tuon ainaisen jahkailusi sijaan!

        Oma on aina omaa, filosofiassakin!

        Onko nyt Pastori ExTyökkäri sitä mieltä, että Punikkipatut ja Vasurisankarit rs:n pitää ja täytyy alistua kaikkeen siihen, mitä Porvari- ja Persunerot pitävät oikeana kuten nyt esimerkiksi siihen asiaan, että Työn Sankarin pitää hyväksyä täysin se, että mitä kaikkea nyt OMISTAJANEROT ehdottavat hänen siis Työn Sankarin pyrkiessä töihin johonkin Persu- ja Porvaripaikkaan?

        Ovatko nyt Porvari- ja Persusankarit todella sitä mieltä, että kaikenlainen Teoria-, Oppi- ja Malliasiat rs ovat täysiä turhakkeita, sillä jopa Insinöörit ja Suunnittelijat rs:lle pitää ilmeisesti riittää vain ja ainoastaan OMISTAJAT-ryhmän tahto ja intohimot? Niin ja nyt erikoisesti eräs Kulkuri ja Katunarri on sitä mieltä, että rehellinen ja tuottava sekä tuloksia saava Tutkimus- ja Suunnittelutyö vaatii sitä asiaa ja vielä todella tasan tarkkaan, että käytettävät MALLIT, KAAVAT ja TEORIAT ovat todellakin sellaisia, että ne kestävät romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit.

        Haluan vielä sanoa jotain sellaista, että ei todellakaan ole sama asia se, että mihin Filosofinen Teoriakehikko rs:ään uskoo, kun alkaa suunnittelemaan jotain teknistä kojetta, konetta tai jopa koneistoa, sillä Teoriakehikko rs:n pitää ensiksi kestää romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit ja Teoriakehikko rs:n pitää sopia Tutkimus- ja Suunnittelukohde rs:ään. Niin ja nyt sopivuus tarkoittaa sitä asiaa, että Tekninen Kohde edellyttää Teknologia rs:ään yhdistettävissä olevaa Teoriakehikko rs:ää ei siis käy nyt Teoriakehikko rs:ksi pelkästään Historia-ja Valtiotieteellinen TEORIA vaan todellakin Matemaattinen ja Fyysinen TEORIA. Me voimme kai todeta vielä sen asian, että TEORIAKEHIKKO rs:ksi ei voi ainakaan TEKNOLOGIA ja NATUROLOGIA rs:n kuvioissa käydä pelkästään se asia, joka tulee esiin Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs.ssä sekä vielä PökälePomojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:ssä, joten rehellinen Tieteellinen ja Tekninen sekä Filosofinen TIETORYVÄS kunniaan Arvoisat Porvarit, Paronit sekä Pastorit.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onko nyt Pastori ExTyökkäri sitä mieltä, että Punikkipatut ja Vasurisankarit rs:n pitää ja täytyy alistua kaikkeen siihen, mitä Porvari- ja Persunerot pitävät oikeana kuten nyt esimerkiksi siihen asiaan, että Työn Sankarin pitää hyväksyä täysin se, että mitä kaikkea nyt OMISTAJANEROT ehdottavat hänen siis Työn Sankarin pyrkiessä töihin johonkin Persu- ja Porvaripaikkaan?

        Ovatko nyt Porvari- ja Persusankarit todella sitä mieltä, että kaikenlainen Teoria-, Oppi- ja Malliasiat rs ovat täysiä turhakkeita, sillä jopa Insinöörit ja Suunnittelijat rs:lle pitää ilmeisesti riittää vain ja ainoastaan OMISTAJAT-ryhmän tahto ja intohimot? Niin ja nyt erikoisesti eräs Kulkuri ja Katunarri on sitä mieltä, että rehellinen ja tuottava sekä tuloksia saava Tutkimus- ja Suunnittelutyö vaatii sitä asiaa ja vielä todella tasan tarkkaan, että käytettävät MALLIT, KAAVAT ja TEORIAT ovat todellakin sellaisia, että ne kestävät romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit.

        Haluan vielä sanoa jotain sellaista, että ei todellakaan ole sama asia se, että mihin Filosofinen Teoriakehikko rs:ään uskoo, kun alkaa suunnittelemaan jotain teknistä kojetta, konetta tai jopa koneistoa, sillä Teoriakehikko rs:n pitää ensiksi kestää romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit ja Teoriakehikko rs:n pitää sopia Tutkimus- ja Suunnittelukohde rs:ään. Niin ja nyt sopivuus tarkoittaa sitä asiaa, että Tekninen Kohde edellyttää Teknologia rs:ään yhdistettävissä olevaa Teoriakehikko rs:ää ei siis käy nyt Teoriakehikko rs:ksi pelkästään Historia-ja Valtiotieteellinen TEORIA vaan todellakin Matemaattinen ja Fyysinen TEORIA. Me voimme kai todeta vielä sen asian, että TEORIAKEHIKKO rs:ksi ei voi ainakaan TEKNOLOGIA ja NATUROLOGIA rs:n kuvioissa käydä pelkästään se asia, joka tulee esiin Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs.ssä sekä vielä PökälePomojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:ssä, joten rehellinen Tieteellinen ja Tekninen sekä Filosofinen TIETORYVÄS kunniaan Arvoisat Porvarit, Paronit sekä Pastorit.

        Anteeksi mestaaja mutta jos minua tarkoitat niin ainoastaan! Työeläkeläinen Extyökkäri! Muutoin kommenttiani saat odottaa pitkään ja sitten suoraa asiaa nykykielellä eikä teoriakehikoita ja muita vetkutuksiasi tarvita!

        Jos kunnon normaali kieli ei riitä ei kannata edes yrittää. Kirjoitan tämän nyt varmuudeksi jos et aiemmista vihjeistä ole ymmärtänyt!


    • Anonyymi

      Aloitus on käynyt vuosikymmenen fasismia hipovilla tunnuksilla ristiretkeä kommnunisteja vastaan. Toistaa samoja työväenliikkeen tuhoamisen teesejä.
      Komut porskuttavat eteenpäin narreista riippumatta.
      Persuliikkeet nousevat ja tuhoutuvat. Työväenliike pysyy.

      • Taas Anaalilyyli potkii tutkainta vastaan. Aloituksessa ei ole edes pilkkua fasismin puolelta vaan sitä sanomaa jota jokainen ei punafasistinen suomalainen kannattaa. Sinä olet punafasisti aivan kiistämättä tuon verbaaliulosteesi perusteella.

        Se joka tänään työväenliikettä tuhoaa on ay mafia, se kun ei kykene seuraamaan muutoksia joita maailmassa tapahtuu antauduttuaan kommunistisen ajattelun pauloihin.

        Työväenliike oli varmaan asialla 200 vuotta sitten mutta maailma on ohittanut sen jo kauan sitten, eikä sen porukka ole sitä huomannut ajaessaan silmälaput päällä kuin vanhat hevoset joskus heidän liikkeensä alku aikoina.

        Jos katsot vaalitulosta niin vanha työväen kannatus oli enää noin neljännes kun se vielä -60 luvulla oli puolet noin suurin piirtein. Minä olen siis oikeassa, vanha ay masinoitu liike ja sen kannattajat ovat alkamassa häipyä sitä myöden kun teitä hauta kutsuu ja nuorista vain pieni ja yhä pienempi osa sortuu alistumaan ay orjiksi.

        Kun kommunistien SKDL oli joskus ennen 25% kannatuksen lähimaastossa niin kun se tänään porskuttaa noin 0,25% tuntumassa niin siitä voit sitä porskutuksen tehoa kuvitella.

        Oletteko te aivan sokeita maailmalle sen pravdanne takana? Miksi ette edes yritä uskonpuhdistusta koska nykyisellään, en sitä tosin sure, olette marssimassa alas viimeiseltä jyrkänteeltä vauihdilla.


    • Punafasisti Extyökkäri ei onnistu tuhoamaan suomalaista työväenliikettä. Halu on kova ja Hitler-vainajakin kelpaisi apuun.

      • Minä elon taipumaton demokraatti ja siksi poljen lokaan teidät punafasistit niiden serkkujenne myötä harmaine lippuineen.

        Fasismi väristä riippumatta on turmioksi ihmiselle vaan te typerykset komuloiset punafasistit ette näe omaa etuanne ja ala kunnon demokraateiksi eli kokoomuslaisiksi!

        Demokratia pelastaa mutta fasisminne, oli se sitten minkä väristä hyvänsä, vie turmioon!

        Te punafasistithan te sen liiton Hitlerin kanssa 1939 kesällä teitte ja aloititte sen varjolla hänen kanssaan sen ison tappelun, jolla aioitte alistaa koko maailman allenne, II maailmansodaksihan sitä nykyään kutsutaan! Pieleen meni luotitte väärään tahoon eli Hitleriin kun demokratia ei teille kelvannut!

        Olet todella valinnut oikean nikin, ei sinusta mieheksi olisikaan mutta jos nyt sitten varamieheksi, mitä se sitten tarkoittaneekaan!


      • Taas oli joku Anaalilyyli kirjoitellut hävyttömiään koska oli pyyhitty vaikka viittaus oli tililläni!

        Miksi te Anaalilyylit ette opettele esiintymään ja esittämään asioitanne sivistyneesti?


    • Persuloinen on todella vihainen, kun Rinteen hallitus otti hyvän asenteen kahteen miljoonaan ammattiliitton kuuluvaan.
      Hän piehtaroi kahden fasismin pauloissa. Molemmat on kuopattu. Sekä suomalainen että saksalainen.

      • Saatat olla vihainen, en tiedä millainen persuloinen mahdat olla komuloisuutesi lisäksi!

        Muita persuloisia kuin sinä en edes tiedä!

        Maailmassa oli kaksi fasismia se punainen pääkonttorinaan aikoinaan Moskovaa pitänyt ja se harmaa Berliiniä pääkonttorinaan pitävä. Jos muita on ollut niitä ei mitättömyytensä vuoksi kannata huomioida.

        Molemmat on todella kuopattu mutta kaltaisesi komuloispösilöt pyrkivät saamaan henkeä siin punafasismin pökkelöön. Ei kannata, ala sinäkin oikeaksi demokraatiksi ja vedä nuo punafasistiset diktatuurihaaveesi alas vessasta!

        Vai eikö varamies kykene oikaisemaan reiluuden puolelle?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      63
      2161
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      178
      1698
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      17
      1322
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1228
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      161
      1197
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      46
      900
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      48
      889
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      58
      740
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      54
      702
    10. Oletko joskus pieni ja haavoittuva

      vai oletko aina vahva, miltä aina vaikutat? Nainen, oletko koskaan väsynyt ja haavoilla? Yritätkö silti pitää julkisivua
      Ikävä
      51
      668
    Aihe