Valojen sammuttajan valinta?

Anonyymi

Miten on, valitseeko Sininen tulevaisuus Espoossa lauantaina 8.6.2019 puolueelle valojen sammuttajan? Mitä muita vaihtoehtoja on?
Yksi asia vaikuttaa varmalta: Timo Soinia ei valita mihinkään.

52

<50

Vastaukset

 • Sitä vastoin Tsoini kirjoittaa kirjan aiheesta "Missä olit kun valot sammuivat "

 • Tulee puheenjohtaja, 1.,2. ja 3. varapuheenjohtaja ja puoluesihteeri. Veikkaisin puheenjohtajaksi Kari Kulmalaa ja 1. varapuheenjohtajaksi Tiina Ahvaa. Muista en osaa sanoa. Kovin on ison puolueen organisaatio heillä mielessä. Postilokeropuolueelle riittäisi vähempi.
  Kuntavaalit kuuleman välietappi ja eduskuntavaalit pääetappi. Ei ole mitään opittu, edes perusasioita. Toiminta pitäisi lähteä alhaalta ylöspäin eikä toisinpäin. Kuntavaalit on tärkeintä, kannatus lähtee, jos lähtee ruohonjuuresta. Jos ei ole kuntatasolla kannatusta, sitä ei ole missään muuallakaan.

 • ketä siellä nyt on ilmoittautunut halukkaiksi puuhakerhon puheenjohtajaksi?

  Tuleeko simonista ehkä puheenjohtaja?

 • Ehdokkaat lueteltu sinisen tulevaisuuden kotisivun uutisissa. Se loikkariporukka melkein kokonaisuudessaan jäänyt pois vain Jalonen ja Kulmala entisistä kansanedustajista mukana.

 • Missä kaikki vanhat naamat ehdokasasettelusta on?

  Puheenjohtajakasi hakee kolmoisloikan maailmanmestari Jalonen, Kulmala, sekä joku nevermind. NÄistä kulmala tai jalonen taputellaan kokouksesa pj:ks. Äänestäjiä lienee paikalla kymmenkunta.

  Muu harvalukuinen ehdokaslista on täyttä nobodya eikä kiinnosta ketään. Missä ovat kaikki tunnetut naamat?? Elo, Torvinen ja muut puolueen peruspilarit? Eivät kai he ole hylkäämässä aatteensa roihua.

  Eiköhän tämä homma ole taputeltu. Tuleekohan mediaa paikalle ja päivän ykkösuutinen on sinisiten puoluekokous

 • Kyllä on persuilla pelko perseessä kun pitää vieläkin sinisiä yrittää mollata.

  Seuratkaa mitä tapahtui Tanskan vaaleissa.
  Italiassakin voi vielä tulla toisenlaiset ajat.
  Puola ja Viro ei liity venäjämielisten ryhmään Eu:ssa.

  • Luuletko että täällä käy vaan persuja? Eheii. Minäkin täysin riippumaton tarkkailija käyn aika ajoin. En tunnusta mitään puoluetta, ilmiöt kiinnostavat ja ihmisten valinnat.


  • Et varmaan tiennyt, että Tanskan demarit ovat ajaneet kovaa maahanmuuttopolitiikkaa ja ajavat sitä edelleen. On verrattu, että politiikka on perussuomalaisten tasoa.
   Ei siis ihme, että voittivat. Olen käsittänyt, että perussuomalaisten harjoittama ( muualla vastaavat) pyrkii juuri siihen, että muutkin puolueet huomaavat saman politiikan edut ja kääntyvät kannattamaan samansuuntaista. Niin on käynyt nyt Tanskassa ja käy vielä monissa muissa maissa.

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/13e7156e-22fa-415f-ade0-bcf2b26de543


  • Kyllä Tanskan tilanne oli tiedossa.
   Sitä tarkoitinkin. Demarit ja muut puolueet omaksuvat tiukan maahanmuuttolinjan. Nyt vielä Suomi pääsee EU:n puheenjohtajamaaksi. Voi vaikuttaa yhteiseen Eu:n maahanmuuttopolitiikkaan.
   Silloin yhden asian politiikkaa ajavalta puolueelta putoaa pohja pois.
   Käy kuten Tanskassa kannatus putoaa yli puolet.
   Miks kukaan sellaista puoluetta enää äänestäis. Tai sellaiset äänestää joka ei näe muutosta ja muutoksen tuomia mahdollisuuksia.


 • Tuleekos käsimerkki-Tiinasta puheenjohtaja muutaman sadaan kannattaja puolueelle?

  • Käsimerkki-tiina tullaan aina muistamaan massiivisesta epäonnistumiestaan


 • Tehtävä annettiin Kulmalalle?

  • Persut rupeaa valumaan sinisiin.


 • Heilattiinko kokouksessa..hei vaan heilani suloi...vai mites se kake veti. Noh, aivan sama, varmaa on ainoastaan se että näiden huuhaiden leikkikerho jää historiaan suomen politiikan suurimpana vitsinä.

 • Tiina Elovaara on jättänyt siniset. Ei ollut kokouksessa eikä muutenkaan sano asiasta mitään. Kuuleman tehnyt sankarityön kun on perustamassa ollut uutta puoluetta. Jalonen ja Kulmala vielä yrittävät. Kulmalalla paikallista kannatusta, Jalosella ei edes sitä. Eduskuntaan ovat vielä menossa, harvinaisen kovapäistä porukkaa. Eivät usko, että se oli tässä, nyt kannatus 0,3%. Vuorovaikutustaidot puuttuvat. Minkäänlaista selvitystä huonolle menestykselle ei osata antaa muuta kuin luku-ja kirjoitustaidottomien propaganda, puheet hillotolpista, joita ei kuuleman ole ollutkaan.

 • Twitterissä eilen:

  Sininen tulevaisuus ... on nyt päätetty raikuviin aplodeihin. Kiitos kaikille!

  • Lukisitko sen twittwr viestin oikein.
   Siinä lukee että,
   "puoluekokous on nyt päätetty raikuviin aplodeihin.
   Turha itkeä että joku sanoo lukutaidottomaksi, jos tahallaan kirjoittaa
   täällä väärin.


 • Kulmalalla pienessä Rääkkylän kunnassa kannatusta, kun kuuleman hommasi sinne kävelytien tms. Ymmärrän, että paikallisille asia on ollut erittäin tärkeä. Paikalliset asiat ovat kaikkein tärkeimpiä asioita.. Eivät siniset varmaan vielä ymmärrä, mitä on olla valtakunnallisesti eduskunnan ulkopuolinen pienpuolue. Se on sitä vuodesta toiseen. Kommunisteilla on aate ja ilmeisesti feministeillä ja eläinoikeuspuolueella. Sinisillä on se Vennamon ja Soinin perinneseuran pyöritys, mutta ei siihen puoluetta tarvita. Sinisten ajamissa asioissa osa hyvää, mutta kyllä niitä asioita muut puolueet ajavat. Ei siihen sinisiä tarvita.

 • Sinisillä oli katovuoden sadonkorjuujuhlat !

 • Semmonen käsitys tullut, että sininen puolue lopetetaan vaivihkaa vähitellen. Keskustelupalsta on suljettu.Linjapuhetta ei ole julkaistu. Minkäänlaista puhetta liittyen sinisten toimintaan ei ole. Ottavat kantaa nykyhallituksen toimintaan yksityishenkilöinä. Kannatus on ollut 1% kun entiset kansanedustajat ja ministerit olivat mukana. Kannatus nyt 0,3 % tienoilla. Voisi verrata piraatteihin, joilla 2 valtuutettua. Kulmala menestynee Rääkkylässä. Muut tuskin menevät läpi kuntavaaleissa. Kuvittelisin, että näin edetään. He ovat käsitykseni mukaan näin päättäneet

 • Kimmo Kivelä on kirjoittanut Karjalainen ja Savon Sanomat 30.-31.5.2019 sinisten vaalitappion syistä. Artikkelit maksumuurin takana. En asu Savo-Karjalassa, mutta jospa lehdet löytyvät kirjastosta. Käyn katsomassa.Jossakin jutussa Kivelä kertoo, että ei ymmärrä, miksi siniset hävisivät vaalit.
  Mielenkiintoinen Mielipide ÄKS 13.4.2019 Jukka Salminen: Sininen tulevaisuus hämärän peitossa. Puolueen alkumetrit epäselvät. Esitettiin semmonen ajatus, että Juha Sipilä ja kokoomuspoliitikot Orpo ja Vapaavuori tekivät nämä järjestelyt Soinin kanssa tietysti. Syyksi järjestelyyn kirjattiin "arvot". Nostettiin semmonen väittämä pöydälle, että perussuomalaiset ovat rasisteja ja sen vuoksi heidän kanssaan ei voida olla samassa hallituksessa. Oli silmiinpistävää, kun Sipilä ei onnitellut 14.4. Halla-Ahoa vaalivoitosta, vaikka hän oli suurin voittaja. Mikä oli todellinen syy puolueen hajottamiseen? Haluttiin osasta perussuomalaista puoluetta apupuolue kokoomukselle ja kepulle. Tästä hajotuksesta sinisten nokkamiehiä palkittiin. Sininen porukka Sampo Terho etunenässä eivät ymmärtäneet, mistä on oikeasti kysymys. Puhuttiin Vennamon perinnöstä, ainoat luku-ja kirjoitustaitoiset ym. ylistystä tälle siniselle porukalle. Sinisillä ei ollut mitään käsitystä valtiosääntöasioista. Heille tuotiin valmis esitys 11.6.2017. Porukkaa plokattiin SSS porukan toimesta edustaja kerrallaan. Ilmeisesti katsottiin, ketä ja miten voi huijata. Kehuminen on hyvä tapa saada henkilö puolelleen. Sitten se arvostelukyky. Sitä ei tarvita. Luultavasti kehumalla ja auvoisaa tulevaisuutta jopa Suomen suurimpana puolueena maalailemalla saatiin porukkaa sinisiin. Niin sinisistä muodostui se "muita parempi porukka", johon he itse alkoivat uskoa. Sitten ,kun tuli se vaalitappio. Ei mitään ymmärrystä, miksi niin tapahtui. Esitys meni hyvin läpi ja saatiin iso porukka lammaslauma mukaan. Puolueen ohjelma on onttoa hyminää turvasta ja perheestä. Tuo maininta Euroopan ulkopuolisista vastaanottokeskuksista on otettu ohjelmaan vasta sitten, kun muut ovat ottaneet asian ohjelmaansa.
  Tästä nykyjohdosta sanoisin, että Kari Kulmala on puolueen alasajaja seuraavan kahden vuoden aikana. Ari Jalonen taas superloikkaaja eikä ilmeisesti ymmärrä missä mennään. Tiina Ahva tämmönen "edustusnainen",kun puolueessa suurin osa ikääntyviä miehiä, keski-ikäisiä ja sitä vanhempia. Kuuleman vanhinta porukkaa ei ole ollut puoluekokouksessa. Vennamon ajasta jo niin kauan, muistelot on muisteltu. Eikä tällä puolueen hajottamisella olekkaan mitään tekemistä Vennamon kanssa.

 • Soini sai Sipilältä pyörän lahjaksi. Tämä vuoden 2017 huijaus kohteli pahiten Soinia. Ehkä Sipilällä ja Soinilla oli sellainen käsitys että he ovat äärimmäisen hyviä ihmisiä ja se mitä he tekevät ovat vain hyvien ihmisten tekoja. Tyhmän kansan puolesta toimiminen ei ole huono asia heidän melestään. Miksi kukaan ei sano mitään tästä sinisen tulevaisuuden tarinasta? Ei Soini, ei siniset eikä kukaan muukaan lukuunottamatta muutamaa yksityisajattelijaa. Minäkin täysin ulkopuolinen, en ole minkään puolueen jäsen enkä minkäänlainen poliitikko. Kiinnostuksen kohteena mulla on persoonallisuuden pimeät puolet ja niiden lieveilmiöt.

  • Oliko se sama jopo jonka Sipi olisi halunnut palauttaa
   Annetaan se wähäpoika tsoinille


  • Anonyymi kirjoitti:

   Oliko se sama jopo jonka Sipi olisi halunnut palauttaa
   Annetaan se wähäpoika tsoinille

   Paukkuu Jopon painoraja, sehän on 120 kg


  • Voi Jopo parkaa, kun Timo Soini kampeaa puhisten selkään ja alkaa polkea sitä. Ei herranjestas - jotakin rajaa kun painoraja ei enää riitä.


 • "Arvaa oma tilasi,
  anna arvo toisillekin"

  Tämä lause oli jo 50- luvun kansakoulutodistuksessa.
  Tämän toivoisi kaikkien tänäpäivänäkin ymmärtävän.

  Hyvät kunnioitettavat arvot, jotka kantavat elämässä eteenpäin,
  niitä kannatetaan sinisissä.

  • Eivät siniset anna toiselle arvoa. Se on niitä ydinasioita tällä puolueella


 • Vielä hehkuu yölamppu ja saattohoitaja valittu. Vietetään hiljainen hetki muistoksi.

 • Vanhat jääräpää tuppisuut johdossa, seassa sekoilee joku teekkari.
  Ei mitään uutta ihmisille. Menetetty mikä menetetty.
  Ei muutaman jäärän oppimaa sisäpiiripeliä hyväksytä jäsenissä. Nollaporukka ja tuplana!
  Äkkiä toiseen puolueeseen. Vielä jos joku roikkuu.

 • On sangen realistista käsitellä sinisiä jo menneessä aikamuodossa. Omanedun tavoittelijat saivat loikkauksensa jälkeen äänestäjiltään tylyn, mutta niin oikeudenmukaisen tuomion. Kaikki putosivat, sekä myös Veera Ruoho kokoomukseen loikanneena. Petturi toistaa tilaisuuden tullen tekonsa, mutta Soini kusetti äänestäjiään jopa useamman kerran. On hienoa, että Sininen menneisyys konkretisoituu todeksi.

  • Siniset on hyvä huono esimerkki siitä miten perussuomalaisten olisi käynyt näiden soinien-whissybackojen edelleen hallitessa takaisin nollapisteeseen mistä oli lähdettykin


  • Se mikä törkeintä Soinin kohdalla on kun hän uskon varjolla rääpi suutaan ym törkyä, jopa alaarvoista suunpieksentää. Tästä minusta vanha pappi-konkari Joutsenlahti sanoi hyvin, ei uskonvarjolla ääniä saa kalastaa. Joku moraali ihmisellä pitää olla...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Se mikä törkeintä Soinin kohdalla on kun hän uskon varjolla rääpi suutaan ym törkyä, jopa alaarvoista suunpieksentää. Tästä minusta vanha pappi-konkari Joutsenlahti sanoi hyvin, ei uskonvarjolla ääniä saa kalastaa. Joku moraali ihmisellä pitää olla...

   Juurikin noin. Soini jopa nimittelee ihmisiä eikä mitään rajaa saati ihmisen kunnioitusta. Siinä on sinisten idoli esimerkkinään.


 • Olen tullut yhä vakuuttuneemmaksi siitä, että sininen puolue on perustettu Soinin, Sipilän ja Orpon yhteistyöllä. Toisin sanoen tämä uuvattipuolue oli osaltaan toisten puolueiden perustama, näiden puolueiden apupuolueeksi.Tämmönen linkkimies oli Samuli Virtanen, joka matkusti 11.6.2017 peräkontissa Sipilän tapaamisesta. Kyse oli PS puolueen hajottamisen järjestelystä. Soini ja Sipilä olivat pääasialliset järjestelijät, "uskovaiset" voivat tehdä mitä vain. Uuvatit olettivat, että Soini alkaa heidän johtajakseen, mutta eipäs alkanutkaan. Sitä ootettiin ja isää kaivattiin. Tämä oli se syy, miksi uuvatit viettivät kesälomaa, joka jatkui ihan jouluun asti. Viimein uskottiin, että Soini ei ala millekkään uuvattipuolueen kanssa. Puoluekokous pidettiin vasta joulukuussa 2017. Kesästä 2017, kannatus 2,5% lasku 1% melko pian. Sitten eduskuntavaalien jälkeen kannatus laski 0,3%. Entiset toimijat jättäytyivät pois ja poliisille ja hallintoalan koulutuksen saaneelle annettiin tehtäväksi puolueen alasajo. Sinisten sivut elävät menneessä ajassa eduskuntakaudessa.Sähköpostiin saa siniset uutiset. Kummallista puoluetyötä, ikäänkuin salaseura. Puheenjohtajan linjapuhe on salattu. Keskustelupalsta on lakkautettu. Tulee sellainen kuva, että puolue lakkautetaan salaisesti. On selvää, että kannatusta ei edes haluta eikä siihen uskota. Luultavasti puolueen perustamiseen liittyy paljon salailtavaa ja häpeällistä eikä näitä aioita haluta penkoa.Ilmeisesti ajatukena pitemmittä puheitta kadota puoluekartalta.

 • Voi , voi kun on paha olla, niin pitää kokoajan yrittää keksiä, miten sais muita esim. sinisiä solvattua.

  Pelottaako teitä kun ilmassa on hiljaisia merkkejä muutoksista puoluekentällä.

  Vastahan siniset valitsi uuden johdon. naisjärjestökin sai uuden puheenjohtajan.
  Näin kesällä purjehduskauden alettua voi sanoa vertauskuvainnollisesti:
  He tulevat "uusin uljain vahvoin purjein politiikan merelle seilailemaan", kun nuo muitten puolueiden vaikeudet realisoituu.
  Siinä käy persuillekkin hajaannus. Sellaisia keskusteluja on jo tämänkin foorumin sivuilla käyty. Siellä voipi äärilaita revetä irti. Mites sitten käy. Ei kovin hyvin.

  • Toiveajattelua. Minnes se rasistikortti unohtui? Onko Natsittelija- Tiinalla kieli pudonnut? Pitää lähteä kentille eikä aikoa, kesätapahtumiin. Seuraavat vaalit kahden vuoden kuluttua, pitää aloittaa vaalityö ajoissa. Ei Soinia kannata oottaa, ei se enää lähde politiikkaan. Kumma kun ei sitä kunnolla ilmoita. Vai että perussuomalainen puolue taas hajoaa? Ei ole Sipilää eikä Soinia hajottamassa. Mikä äärilaita?Ihmiset ajattelevat asioista monella eri tavalla, asia kerrallaan oma mielipide. Ei mene niin, että Soini sanoo joka asiasta, mitä mieltä pitää olla. Mielipide muodostetaan omassa päässä, ei toisen päässä. Se on nykyaikaa. Perinneseurakin saa olla, Vennamon ja Soinin muistoseura. Olen lukenut kaikki Vennamon ja Soinin kirjoittamat kirjat ja myös Vennamosta kirjoitetut kirjat. Voi aikoja, hyvä, että ovat takanapäin.


  • Ne persut hajoittaa itse sen puolueensa.
   Ei siihen ulkopuolisia Sipilää tai muita tarvita.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ne persut hajoittaa itse sen puolueensa.
   Ei siihen ulkopuolisia Sipilää tai muita tarvita.

   Nythän se H-ahokin sanoo ihan puheessaan, että persuissa on ristiriitaisia voimia. siis se äärilaita. se syrjäyttää vielä "mestariksi" kutusutu johtajan. Hajaantukoon vaan koko puolue. Ei niitä tarvita.


 • Ei riitä että on puheenjohtaja ja että naisillakin on puheenjohtaja ja vissiin nuorillakin on puheenjohtaja. Se mitä tarvitaan on ruohonjuuritaso ja ensisijaisesti äänestäjät. Ne puuttuvat

  • Niitä äänestäjiä kyllä tulee lisää, kun viesti tulee tunnetuksi.
   Uusi puolue.

   Hyvän pohjan ja kenttäorganisaation loivat paikalliset ja sinisten tunnetuimmat, paljon julkisuudessa olleet henkilöt.

   Tästä on hyvä jatkaa, kannatuskin kyllä tulee nousemaan.
   Pienestä on alkanut jokainen aate ja puolue.
   Älkäähän hätäilkö, ensin on hyvä nauttia kesälomista.
   Senjälkeen kunnon tohina päälle.
   Edellinen kommentoijakin on ihan tervetullut tutustumaan.

   Luin Soinin plokin "Tinki on täynnä" näkyy että tärkein kaiken keskellä on rakkaus.


  • Rakkautta ja etenkin itserakkautta näiltä loikkareilta ei ole koskaan puuttunut. Nyt vaan on niin, että kansa ei enää rakasta loikkareita ja pettureita. Kylmä tosiasia on että jokainen sininen/ex.persuloikkari on loppuunkäytetty tyhjä naama politiikan tulevaisuuden suhteen. Tehty mikä tehty, ja nyt ei kun uusia hommia etsimään. Alan vaihto on joka tapauksessa kaikilla e. loikkareilla edessa. Lindströmin Jari voinee konsultoida koplakavereitaan, miten kelakorvauslaput täytetään ja miten te-toimistossa asiointi hoituu. Ja kohtahan maatilat kaipaavat ylimääräisiä perunanpoimijoita, ja muuta halpatyövoimaa, joten ei teillä kuitenkaan liene hätää. Ruohonjuuritaso toiminee teidän kohdalla paremmin, sillä vallan huipulla ette menestyneet...ja ihan omaa syytä.


 • Nyt on sinisten hyvä alkaa töihin. Älkää pitäkö kesälomaa jouluun asti tällä kertaa. Nyt on hyvä alkaa työt kun muut ovat lomalla.

  • Jep se tehdään.


 • Joko ex-ministeri Lindström on onnistuneesti täyttänyt ensimmäiset kela-laput? Mahdollisesti ihan itse tehtynä, vai avustiko joku lahjakkaampi? Jos missä, niin tässä kohtaa kansan jakama oikeus oli oikein erityisen nautinnollisen julma. Entinen kyykyttäjäministeri joutui pakosta astumaan itse asettamaansa miinaan, kun oli ensin pettänyt omat äänestäjänsä ja saanut heiltä fudut seuraavissa vaaleissa. Kertakaikkisen mainio asia.

  • Ei kai koskaan oikein uskonut että rakettimainen nousu taviksesta ministeriksi voi myös johtaa rakettimaiseen syöksykierteeseen - josta ei enää ikinä nousta


  • Onneksi Suomessa on vielä empaattisia ihmisiä jotka eivät vaivu noin alhaiselle tasolle haukkumaan ja pilkkaamaan muita ihmisiä.
   Ihmisiä jotka tekevät yhteiskunnassa työtä koko kansan hyväksi.

   Politiikkaan kuuluu menestys ja tappiot.
   Ne vahvistavat ihmistä kun hän on päässyt yli ensijärkytyksestä. Käy tapahtumat läpi ja lähtee eteenpäin elontiellään.

   Sieltä tulee vielä kovanluokan politikkoja jotka saavat jalansijaa Suomessa.
   Mestarit haihtuu ja tulee uudet poliittiset aallot.
   Nyt on vihreä aalto menossa, ilmastonmuutoksineen.
   Sinänsä ihan ok. suunta jos sillä saadaan turhaa kulutusta vähennettyä.

   Toivottavasti ilmastokysymysten jälkee tulee arvot tapetille yhteiskunnassa.
   Hyvyys lähimmäisenrakkaus, empatia.
   Inhimillisyys, läheisistä ja muista kanssakulkijoista välittäminen ja huolenpito.
   Toisen ihmisen kunnioitus, arvostus ja hyväksyminen.


  • Siniset eivät hyväksy toista ihmistä, jos tämä on kantasuomalainen tavallinen työtätekevä perheestään huolehtiva. Siniset nimittävät heitä rasisteiksi, ihmisvastaisiksi, natseiksi, luku-ja kirjoitustaidottomiksi, rosoisiksi. Eikös se juuri tämä empatianpuute ollut syynä sinisten loikkaan. He eivät hyväksyneet äänestystulosta. He olivat sitä mieltä, että he päättää, kuka on puolueessa johtaja, ei jäsenet. Siniset ovat vasemman siiven rasisteja.


  • Siniset kunnioittavat ihmisarvoa.

   Ei rasismia hyväksy siniset eikä useimmat muutkaan puolueet.

   Sitäpaitsi kantasuomalaisuuden määritelmä on hyvin vaikea.
   Jos seuraa ihmisten tekemien geenitestien tuloksia.
   Löytyy neanderilaista, skandinaavista, Balttia, Mongolia ja monia muita geenejä suomalaisten perimästä.
   Muualta tänne on ns."kantasuomalaisten" esi-isät tulleet.


 • Tosi on, että geenitestien perusteella minäkin olen 6% keskiaasialainen , 12% skandinaavi ja loput suomalainen. Siniset ovat olleet rasistijahdissa ja tietenkin tämmönen monimuotoisuus hämmentää ja vaikeuttaa leimaamista. Siniset heilutti leimakirvestä ja sillä tarkoitettiin näitä monimuotoisia kantasuomalaisia. Sitten tuli Turun puukotus ja raiskausepidemia. Kävi niin, että sinisten äärimmäisen hyvinä pitämät islaminuskoiset tekivät tällaista ja se vaikutti suoraan sinisten kannatukseen. Ihmetyttää suuresti, että siniset hajotti puolueen, jotta saisivat reippaasti tukea näitä turvapaikanhakijoita, jotka tulivat maista, joissa naisen asema on erittäin heikko ja väkivaltaisuudet puolin ja toisin ovat jokapäiväisiä. Tämähän on ollut tiedossa vuosikymmeniä, että näin on. Tietysti rasistiksi leimaaminen vaikeutuu, kun geeniperimässä alkaa olla vaikkapa arabi-tai kurditaustaa esim. n. 50 %. Rasisteeraus ja natsittelu vaikeutuu. Tavallisten kantasuomalaisten polkeminen on myös rasismia sitä vasemman siiven rasismia. Nykyinen vihreiden puheenjohtaja on käynnistänyt natsittelun samaan tapaan kuin tämä Tiina E. Nykyään puhutaan myös vihreistä natseista ja vasemman siiven rasisteista, joihin sekä siniset että vihreät kuuluvat.

  • Höpö höpö puhetta sinisistä.
   Alusta asti on viesti ollut realismi ilman rasismia.
   Sitä on näköjään joidenkin vaikea ottaa vastaan.

   Ei Turun puukotukset tai maahanmuuttajen tekemät raiskaukset johtuneet mistään puolueesta, eikä niitä Suomalaiset hyväksy.

   Ei sinisillä ollut mitään tekemistä tuon asian kanssa, eikä mitenkään hyötyneet maahanmuutosta. Noita juttuja tietty puolue lietsoi ja sai siitä maahanmuuttovastaista kannatustaan.
   Nyt turvapaikanhakijoita tulee enää pieni määrä, niin sekin kortti on loppuunkäytetty.

   Puolueen hajoaminen on kyllä han muista kuin sinisistä johtuva. Sekin selviää aikanaan.
   Koittakaa jo hyväsyä että teillä on oma puolueenne, pitäkää hyvänänne.

   Siniset jatkavat omana puolueenaan omalla linjallaan. Se on demokraattisessa yhteiskuntajärjestelmässä suotava.


 • Ei kuollutta kannata elvyttää. Jossain vaiheessa laitetaan lakana naamalle ja kerrotaan osanotto läheisille. Sitä tekee itsestään vähän hölmön jos ei missään vaiheessa osaa päästää irti.

  • Tekopyhät ja arvostelukyvyttömät siniset lähtivät liikkeelle teemalla, että tänne tulevat turvapaikanhakijat ovat lähteneet vainoa pakoon ja ovat täydellisen hyviä ihmisiä ja heitä pitää auttaa kaikin tavoin. Siniset eivät ymmärtäneet, että turvapaikanhakijat tulivat äärimmäisen väkivaltaisesta patriarkaalisesta kulttuurista. Tulijat olivat kulttuurinsa tuotteita, joka asia on jokaiselle vähänkään maailman menoa seuraavalle itsestään selvä asia. Siniset ottivat vihapuheensa kohteeksi tavalliset kantasuomalaiset, joiden vanhemmat olivat puolustaneet tätä maata, rakentaneet tätä maata ja kasvattaneet lapsiaan. Siniset sanoivat ihan suoraan, että he erosivat perussuomalaisesta puolueesta rasismin vuoksi. Tosiasiassa siniset ovat itse rasisteja, vasemman siiven rasisteja.


Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.