Aihealueet

Listaukset

  Venäjämielisyys

  Anonyymi

  On historiamme mukaan maanpetos. Venäjä valehteli Manilan laukauksissa Suomen aloittaneen talvisodan. Nyt Perussuomalaiset pyrkii kaveeraamaan Suomen edun vastaisesti Venäjän kanssa.
  Epäisänmaallisin puolue koskaan on Perussuomalaiset.

  166

  <50

   Vastaukset

   • Näin on marjat

    "FPÖ:n johtajista julkaistiin salaa kuvattu video, jossa puolueen puheenjohtaja ja maan varaliittokansleri Heinz-Christian Strache suunnittelee rahoituksen saamista ja puolueen vallan kasvattamista venäläisen oligarkin sukulaiseksi esittäytyneen naisen avulla." -https://yle.fi/uutiset/3-10792198

    "Venäjä perustaa äärioikeistolle kansainvälisen kattojärjestön – kolme ryhmää kutsuttu Suomesta" - https://www.verkkouutiset.fi/venaja-perustaa-aarioikeistolle-kansainvalisen-kattojarjeston-kolme-ryhmaa-kutsuttu-suomesta-40939

    "Miljoonia äärioikeistolle - Näin Kreml ulottaa lonkeroitaan Eurooppaan" - https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2014112618870314

    "Samaan aikaan Salvinin ja Legan Venäjä-yhteydet ovat nousseet uudelleen otsikoihin Italiassa, kun La Stampa –lehti kertoi lauantaina Salviniin sisäpiiriin kuuluvien liikemiesten Gianluca Savoinin ja Claudio D’Amicon yhteyksistä Moskovassa" - https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/281277-matteo-salvini-teki-tayskaannoksen-olen-valmis-neuvottelemaan-ranskan-ja-saksan

    Salvini järjestää lauantaina Milanossa suuren oikeistopopulistien kokoontumisen. Suomen perussuomalaiset ovat mukana ryhmittymässä, ja Milanoon matkustaa eurovaaliehdokas Laura Huhtasaari

    Kuuluvatko kuten loogista on PS osaksi Venäjän agendaa hajottaa euroopanunioni ja saada vaikusvaltansa takaisin etupiirissään ?

   • Otto Wille Kuusinenkin punastuisi, jos tietäisi, mitä persut venäjän kanssa vehkeilevät.

    • Kyllä minuakin aloittajan lailla vituttaisi rankasti jos vasemmistoa äänestäen tulikin äänestettyä Keskustaa ja Juha Sipilää.

     Kyllä Juhaa nyt Naurattaa kun vasureiden hillopurkkia tyhjentää maiskuttaen.. )))))))


    • Aloittaja taitaa olla joku mielenterveys potilas tuli sellaista tuupaa, eiköhän ne vasemmisto punikit yrittäneet Stalinin tuella Suomea vallata, vanhat vasemmistolaiset ovat vieläkin katkeria kun eivät päässeet suuren mahtavan Neuvostoliiton yhteyteen.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Aloittaja taitaa olla joku mielenterveys potilas tuli sellaista tuupaa, eiköhän ne vasemmisto punikit yrittäneet Stalinin tuella Suomea vallata, vanhat vasemmistolaiset ovat vieläkin katkeria kun eivät päässeet suuren mahtavan Neuvostoliiton yhteyteen.

     1970 johtavat kepulaisetperustivat RYHMÄ-70 kepun sisälle ja ohjelmassa oli
     sosialistiinen suomi ja liittyminen neuvostoliittoon


    • Anonyymi kirjoitti:

     1970 johtavat kepulaisetperustivat RYHMÄ-70 kepun sisälle ja ohjelmassa oli
     sosialistiinen suomi ja liittyminen neuvostoliittoon

     kepussa elää edelleen sama henki


   • Miten Filippiinien pääkaupunki liittyy Talvisotaan?

    • Kohta palstan sekopäinen antipersubotti keksii, että persut onkin filippiiniläisten kätyrejä! :DDD


    • Manilan laukaukset löytyy Raamatun Filippiiniläiskirjeestä.


    • Musti.Hintikka kirjoitti:

     Manilan laukaukset löytyy Raamatun Filippiiniläiskirjeestä.

     En ole tiennytkään että raamatussa Filipiiniläisten kirje


   • Näin. Desantti Bätmän lienee varmaan kuitannut 30 hopearahaansa, mutta persut toimivat hyödyllisinä idiootteina, koska miksipä ei.

    • Eikös tämä Bäkmän ole vasemmistolainen.


    • Ja tyhmyys = PS, koska nordstream tuokin halpaa kaasua eurooppaan josta hyötyy kaikki hankkeessa mukana olevat valtiot. Taustalla mm Saksa joka fukushiman jälkilöylyissä lupasi lopettaa ydinvoiman käyttämisen tulevien vuosikymmenien asikana. Halla-Aho väisti nopeasti kysymyksen niin kuin hänellä on tapana ja osoittaa sormella heti toiseen suuntaan ettei tarvitse vastata hänelle osoitettuun kysymykseen mitään (sama perseily meni jatkuvasti läpi toimittajiin läpi vaalipaneelien kun asiakysymykset juuttuivat aina junnaamaan samaa kysymykseen "oletko Halla-Aho natsi" sitä sitten pohdittiin kierrellen ja kaarrellen 30 min illasta toiseen)

     Jos osaisitte, viitsisitte ja tai jaksaisitte lukea yhtään lähihistoriaanne niin sieltä löytyy nopeasti mm Urho Kekkonen joka osasi kaupankäynnin avulla myötäillä silloista neuvostoliittoa. Toisin kuin kaupankäynnillä kaikille hyötyä tuovat SPD ja kokoomus niin Persut tuovat vain hallaa antamalla politiikan Venäjän käsiin


   • Muut puolueet ovat länsimaiden kannalla,mutta persut itämaista vaihtoehtoa kannattaa.
    Huhtasaari
    Paskalen
    Halla-aho(sivari)
    Ym.ovat pyllistämässä auringonnousun suuntaan.
    Siksi isänmaalliset äänestää muita vaihtoehtoja.
    Sivarit,homot ja ymmärrystä vailla olevat on persujen kannalla.
    Jopa vasurit vastustaa vasilia enemän,mitä nyky venäjää ihanoivat persut.

    • Näin kokoomuksen äänestäjänä ihmettelinkin miksi sitten kaikki tuntemani vasemmiston kannattajat ovat kiihkeitä Putinisteja.


   • Kekkonen on ja oli ainoa oikea PRESIDENTTI muut on resitenttejä revi siitä NÄTÖ...

   • raiskaaja on Sipilän kutsuma syöperäinen eli syö ja elää veronmaksajien laskuun, Sipilä ei aio makssaa omista pusseistaan

    "Veronmaksajien tappioksi jäävän uhrin asianajan palkkion 5 456 euroa Humad joutuu maksamaan valtiolle takaisin. Humadin puolustusasianajajan palkkio 20 140,89 euroa jää veronmaksajien tappioksi Humadin taloudellisten olojen vuoksi.

    Käräjäoikeus tuomitsi Humadin maksamaan myös 80 euroa rikosuhrimaksua, 101,75 euroa todistelukuluja sekä lääkärintodistuksen lunastuskulut 16,25 euroa."

   • Humad on persujen lyhyen hallitustaipaleen tuotos.
    Yhteinen etu vaatii,ettei persut ole enää koskaan mamuttamassa maatamme.

   • SKP:n perustajat olivat lähinnä Suomesta sisällissodan jälkeen paenneita punaisia, jotka Venäjälle siirryttyään omaksuivat bolševikkien aatteet ja ohjelman. Mukana oli myös venäjänsuomalaisia bolševikkeja.

    SKP kuului Kommunistiseen internationaaliin (1919–1943) ja sillä oli erittäin läheiset suhteet Neuvostoliiton kommunistiseen puolueeseen (NKP). SKP seurasi NKP:n poliittisia ja aatteellisia linjauksia varsin uskollisesti aina 1960-luvulle asti. Vilkkaan kahdenvälisen kanssakäymisen lisäksi SKP osallistui 1950-luvulta 1980-luvulle NKP-johtoisiin kansainvälisiin neuvottelukokouksiin, joissa määriteltiin kansainvälisen kommunistisen liikkeen yleisiä periaatteita.

    Vasemmistoliitto perustettiin 28.–29. huhtikuuta 1990 Helsingin Kulttuuritalolla ja jäähallissa pidetyssä avoimessa kokouksessa, johon otti osaa 3 500 kannattajaa.

    Uuden puolueen takana olivat Suomen Kansan Demokraattinen Liitto ja Suomen Kommunistisen Puolue (SKP) sekä naisjärjestö Suomen Naisten Demokraattinen Liitto.[Mukaan tulivat myös (SKP:n toiminnasta 1980-luvun puolivälissä suljetut) Demokraattisen Vaihtoehdon kannattajat.

    Vasemmistoliitto, Suomen ainoa rakastavasti putinmielinen, kiimaisen venäjämyönteinen ja tiukan Suomivastainen puolue.

    • Kyllä, jos oiken kauas historiaan mennään niin ei ollut ihmisiä ollenkaan


    • Jos ei nyt mentäisi ihan noin kauas. Jotenkin PS,n täydellinen kouluja käymättömyys ja tiedon vastaisuus särähtää joka käänteessä. Neuvostoliitto oli kommunistinen ja SDP ja vasemmisto kumartaisi sinne täkin päivänä, mutta jos olette yhtään seuranneet niin neuvostoliitto hajosi 1991 ja sen jälkeen muutamien käänteiden jälkeen valtiosta tuli tiukan nationalistinen ja oikeistolainen,,, kyllä juurikin se sama ilmiö joka nyt haamuilee ympäri maailmaa tällä hetkellä, porkkanatukkaista USA;n presidenttiä myöten

     Koska nationalisti heilahtaa nopeammin fasismin puolelle jonka kanssa myös PS veljeilee, ei SDP ja vasemmisto nykyään kummarra enää itään vaan sieltä huudellaan riveihin umpioisänmaallisia,,, sitä fasistista laitaa


   • MamuLi, MamuPekka ja MamuAntti tulevat vaatimaan Suomeen 200 000 uutta mamua!!!

    Antti Rinteen 2019 laatima ja tulevan hallituksen hyväksymä maahanmuutto-ohjelma tuo meille 200 000 uutta matua elätettäväksi.

    Heidän tavoitteenaan on luoda uusi Suomi, Suomalia.
    Siinä vain ulkomaalaisilla on kaikki edut.
    Me suomalaiset maksamme sitten verot tuota varten.

    vihervasemmisto kiittää jo etukäteen veronmaksajia osallistumisesta.

   • Syksy 2015 ei saa toistua. Siksi persuja ei pidä päästää enää koskaan hallitukseen. Jotain rajaa!

   • Milloin persu valehetelee? Silloin kun avaa suunsa.

   • Sodankäyntiä harjoitellaan ahkerasti Suomen maaperällä erilaisin kansainvälisin kokoonpanoin. Kyllähän se sota siitä aikanaan syttyy, kun ahkerasti treenataan!

    • Ja kuten toistunut aina historiassa,,, varautumattomat kärsivät nopean tappion. Näin kävi Viron, Latvian, Liettuan

     -Si vis pacem, para bellum


   • Kenen kanssa sytty sota, ei ainakaan venäjän, koska persut ajavat Suomen ja venäjän vapaaehtoista liittymistä "kauppasuhteiden vuoksi"?!!

   • raiskaaja on Sipilän kutsuma syöperäinen eli syö ja elää veronmaksajien laskuun, Sipilä ei aio makssaa omista pusseistaan

    "Veronmaksajien tappioksi jäävän uhrin asianajan palkkion 5 456 euroa Humad joutuu maksamaan valtiolle takaisin. Humadin puolustusasianajajan palkkio 20 140,89 euroa jää veronmaksajien tappioksi Humadin taloudellisten olojen vuoksi.

    Käräjäoikeus tuomitsi Humadin maksamaan myös 80 euroa rikosuhrimaksua, 101,75 euroa todistelukuluja sekä lääkärintodistuksen lunastuskulut 16,25 euroa." https://www.kansalainen.fi/oulun-karajaoikeus-jatkoi-lapseen-kohdistuneen-seksuaalirikosvyyhdin-tuomioiden-jakoa/

   • Venäjä ei ole ampunut mitään laukausta, eikä ole joutunut myöskään suomen sotilaallisen hyökkäyksen kohteeksi.

    • Venäjä ampuu aina ja hyökkää aina varastelemaan.

     Mafia-Venäjä.

     Rikollis-Valtio


    • Venäjä ampuu aina ja hyökkää aina varastelemaan.

     Venäjä on ainoa, joka muslimien ohella lahtaa eurooppalaisia.

     Venäjä on Natsi-Maa.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Venäjä ampuu aina ja hyökkää aina varastelemaan.

     Venäjä on ainoa, joka muslimien ohella lahtaa eurooppalaisia.

     Venäjä on Natsi-Maa.

     Hiukan alkaa antipersulla hihna luistaa taas . .


    • Venäjä tappaa Isisin kanssa eurooppalaisia kristittyjä.

     Onko trolli ollut mukana lahtaamassa?

     Olet rikollinen.


   • Tuo persujen loputon venäjämielisyys kotimaasan kustannuksella suorastaan puistattaa.

    • Se liittyy vain tuohon pakkomielteeseesi :)


    • Pitäisi ilmeisesti ulkopolitiikkaa johtava presidenttimme ottaa nämä putinistit puhutteluun siitä, mikä on Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan linja, jos lienee jotakin epäselvää heillä.


   • Kohta minulla alkaa eläkeikä ja loppuu verojen maksu Suomelle.
    Loppuu raataminen.

    • Muutatko Venäjälle veropakolaiseksi?

     Venäjän eläkeläisilä on kurjat olot.

     Toisaalta voit värväytyä venäläisjoukkioihin murhaamaan ukrainalaisia.


    • Eläkkeestähän maksat myös vähän veroa Suomelle. Vai aiotko muuttaa ulkomaille?


   • Muutin persjen äänestäisestä pois ja sanoudun irti koko puolueesta venäjämielisyyden vuoksi. Epäisänmaallinen puolue persut on.

    • Sinun pitää vassari käsitellä katkeruutesi ja vihasi itseäsi parempia PerusSuomalaisia kohtaan jossain muualla kuin tällä keskustelupalstalla.

     Esimerkiksi pätevällä psykiatrialla.


   • Perujen romahdus ovaella, populistit hävisivät Tanskassa yli 10 %.

   • Kun venäjämielinen persu heiluttaa Suomenlippua, se on persuilta suoranaista v...lua kaikille Sotiemme Veteraaneille.

   • Persut häpäisevät veteraaniemme urotyöt, todella epäisänmaallista.

    • No missä bolsut viipyy nöyrät onnittelut keskustalle uudesta jopa 4 vuoden valtakaudesta???

     Juha Sipilähän oli teidän sankari 4 vuotta.

     Leikkaaja-sipilä ryhtyykin leikkaaja-valtiovarainministeriksi, hehehehe

     Minua ainakin vasurina vituttaisi katsella Juha Sipilän nauravaa naamaa.

     Hallitus kaatuu välittömästi jos Antti ei tottele Juhaa.

     Koska Juhalla ei ole mitään hävittävää, Antilla on kaikki.

     FAKTA.


   • Persut arvostavat vain Neuvostoliiton veteraaneja?!

    • Anonyymi kirjoitti:

     Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

     Nii9 n ja venäläisetkin on suomalaisten kommunistien aiheuttamia uhreja, Valehtelivat miten Venäläiset täällä otetaan avosylin vastaan. Olikin asetta vastassa


   • Mitä eroa on Rinteen kielellä ja Sipilän varpaalla?

    Vaikea sanoa, mutta toistaiseksi ne ovat olleet erottamattomat :)))

   • "SKP:n perustajat olivat lähinnä Suomesta sisällissodan jälkeen paenneita punaisia, jotka Venäjälle siirryttyään omaksuivat bolševikkien aatteet ja ohjelman. Mukana oli myös venäjänsuomalaisia bolševikkeja"

    KYLLÄ JA EI

    Suome punaiset eivät perustaneet SKP:tä sillä Lenin - Stalinin neuvostoliitossa ei ollut MITÄÄN MAHDOLLISUUTTA PERUSTAA ULKOMAALAISTA PUOLUETTA jos tällaista olisi yrittänyt, olisi sama tilanne kun TÄNÄÄN putiniassa, perustajat olisi heti vangittu konsipirationisteina ja vastavallankumouksellisena, putiniassa ne joutuisivat vankilaan ja lenimismissä ne olisi muutaman päivän oikeudenkäynnin jälkeen ammuttu heti nimettöminä

    Stalin ja Lenin perustivat SKP:n loppukesäsät 1918 MOSKOVASSA
    ei siis pietarlssa leningradissa ei sortavalassa ei helsingissä

    Stalin ja lenin eivät vaivautuneet edes MATKUSTAMAAN pietariin vaan skp:n suomalaiset käskettiin Kremliin jossa Stalin ja Lenin ilmoittivat että luokkasota Suomessa on ohi
    Venäjä ei tue Kuusisen politiikkaa
    vaan Venäjä on tehnyt RAUHAN Saksan kanssa
    joten saksalaiset voivat rauhassa toimia Suomessa Suomen hallituksen Mannerheimin jne. kutsumana ja puhdistaa maa punaisista

    Jotta Kuusiseen ja Mantereen kannattajat eivät pahastu ja suutu lopullisesti annamme teille MUODOLLISESTI nyt perustamamme puolueen SKP:n hoitooneen JONKA SYMBOLIIKASSA EI SAA ESIINTYÄ SIRPPIÄ JA VASARAA (venäjän kompuolueen tunnuksia) vaan pankaa symboliksi savotta (tehdas) tai joku

    sitten Stalin ja Lenin lupasivat ,että tehdään uusi hyökkäys Suomeen joskus ja silloin Kuusinen nostetaan valtaan tämä tapahtui siis 1918 loppukesästä ja se uusi selkkaus aloitettin sitten talvisotana 1939 jolle Stalin (Lenin oli jo kuollut attentaatissa saamiinsa haavoihin) antoi tukensa ja nimitti Suomen johtoon KUUSISEN TERIJOEN HALLITUKSEN skp:n puheenjohtaja Kullervo manner oli jo silloin tekoitettu 1939 alussa pakottamalla hänet hengittämään radioaktiivista maakaasua

    Manner oli saman viran ensimmäin hoitaja mitä nyt hoitaa ykä hakanen ja jp väisänen

   • Perussuomalainen puolue on äärivasureita ja epäisänmaallisia venäjämielisiä pettureita.

   • Vanhat vasurit, stallarit etunenässä, virtaavat persuihin, uuteen poliittiseen kotiinsa, jossa putnismi on valtavan pop.

   • Venäjämielissys on ihan nykypersujen veressä. Tuntuu tosi kamalalata.

   • Venäjämielisyys on nykypersuille suorastaan pakkomielle??

    • Kyllä se tuntuu olevan sinulle pakkomielle, sellainen touretten syndroma, jota sinun on pakko tarjota palstalle jatkuvasti.


    • Minusta on nyt todella aiheellista ja ajankohtaista sanoa Halla-aholle Atte Kalevan lailla näin:
     ”Parempi keskittyä nyt muiden puolueiden syyttelyn sijaan siivoamaan venäjämieliset uussuomettuneet tahot pois omasta puolueesta”.

     Tutkija Atte Kaleva jatkaa:
     "Perussuomalaisten piirissä valitettavan yleinen kategorinen NATO/länsivastaisuus ja siihen yhdistyvä uussuomettunut venäjämielisyys on ainakin minulle isänmaallisena ihmisenä hyvin vastenmielistä."

     Niin on minullekin - ja uskoakseni myös Suomen kansan enemmistölle.

     Perussuomalaiset tuntuvat olevan aivan muun kuin Suomen kansan enemmistön asialla.


    • Minusta on nyt todella aiheellista ja ajankohtaista sanoa Halla-aholle Atte Kalevan lailla näin:
     ”Parempi keskittyä nyt muiden puolueiden syyttelyn sijaan siivoamaan venäjämieliset uussuomettuneet tahot pois omasta puolueesta”.

     Tutkija Atte Kaleva jatkaa:
     "Perussuomalaisten piirissä valitettavan yleinen kategorinen NATO/länsivastaisuus ja siihen yhdistyvä uussuomettunut venäjämielisyys on ainakin minulle isänmaallisena ihmisenä hyvin vastenmielistä."

     Niin on minullekin - ja uskoakseni myös Suomen kansan enemmistölle.

     Perussuomalaiset tuntuvat olevan aivan muun kuin Suomen kansan enemmistön asialla.


    • Suomi24:n tekniikassa on nyt jotain vikaa, koska viestit tulevat 2 kertaa.


   • Kyllä minuakin aloittajan lailla vituttaisi rankasti jos vasemmistoa äänestäen tulikin äänestettyä Sipilän kakkoshallitusta.

    Kyllä Juhaa nyt Naurattaa kun vasureiden hillopurkkia tyhjentää maiskuttaen.. )))))))

   • Kansanedustaja Tavio CCCP.

   • Olen antipersuxena saanut tottua kaikenkarvaiseen kun olen joskus kirjoitellut perseestä kun minulla oli virtsanpidätysongelmia ja kusin alleni mutta tästä laitoshoidosta sen verran että laitoshoitojutut voitte jättään jauhamatta. Haluan vastailla omasta puolestani kun nimimerkkini antipersux kiusaa persuja. Kuulkaas, turha nimittää minua bmielisairaalan asiakkaaksi minulla oli pitempi masennuskausi silloin ja napsin pilleriä kyllä mutta nyt olen aika kunnossa
    kun aloin saamaan kansaneläkettä ja minulla on aikaarunkkailla riittävästi eikä ole niin painostavaa niin että nimittelyn voitte jättää itsellenne

   • Suomi24:n tekniikassa on jotain häikkää, kun viestit tulevat 2 kertaa.

   • Kokoomuksen tekniinassa on jotain mätää, kun sen Kremlin koirat jäävät kiinni koko ajan samaan malliin kuin SDP:n Putin-oligarkit

    Kremlin juoksupoika on Ilkka Kanerva
    joka säännöllisesti käy tapaamassa kotiryssiään

    https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2015020519148347 Kanerva: ”Minulla oli kotiryssä”

   • Kaasuttaja-Lipponen sdp-kavereineen teki Putinille maksusta palveluksia, Putin on entinen KGB:n agentti

    Halla-aho 23.5. "Heinäluoma lähti aika hyvälle laukalle, kun muistutin, että näkyvät demarit - kuten ex-pääministeri Lipponen ja nykyinen puoluesihteeri Rönnholm - ovat saaneet säkkikaupalla ruplia Venäjän kaasuteollisuudelta, joka tietysti on Kremlin jatke"

   • Kokoomuksen toiminta on julkeaa, Putinin renki ulkoministerinä
    Stubb: Venäjän viisumivapaus toteutunee muutamassa vuodessa
    18.11.2010 07:54

   • Toisin kuin muilla puolueilla, meillä aina ollut selkeä linja Venäjän johdon tekemisiin. Perussuomalaisilla ei ole asiassa mitään hävettävää, Halla-aho sanoi, ja nosti esille kokoomuksen veljeilyn venäläisten kanssa.– Kokoomus oli innokkaasti kannattamassa viisumivapautta Venäjän kanssa aina Ukrainan kriisin puhkeamiseen asti, Halla-aho muistutti.

    https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-petteri-orpolle-eurovaalitentissa-oletko-kuullut-sellaisesta-kokoomuspoliitikosta-alexander-stubb-aanekkaasti-vaati-viisumivapautta-venajan/

   • Persujen harrastama maanpetos on sitä parempaa maanpetosta.
    Vähä niinku se persuedustajan suunkaivelu siellä eduskunnassakin. Jotenkin se persulima on sitä parempaa eritettä.

   • Rinne on äärettömän vaarallinen heikko henkilönä, selvinnyt SAK:ssa naisjärjestöissä naistennaurattajana mutta rähmällään Putinin edessä
    https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/rinne-ei-tunne-russofobiaa-viisumivapaus-venajan-kanssa/659665/

    Sikäli asia on helppo että 2023 hän putoaa ja helposti. Jos sekava monipuoluehallitus saadaan kampitettua - siis siten että kaikki asiat kuten pakkoruotsi haudataan johonkin komiteaan hallituspuolueiden väliseen riitelyyn - ei paljon pahaa ehdi tapahtua

   • Rinne: en aiko puuttua Kremlin sdp-lahjontaan koska korruptio-Kaikkonenkin on hyväksytty Keskustassa, yksi puolue ei voi olla puhtaampi kuin likaisin
    SDP:n putinoligarkki kerää omaisuutta perheelleen
    https://www.kauppalehti.fi/uutiset/paavo-lipponen-teki-jalleen-muhkean-tilin-konsultoimalla-venajan-kiisteltya-nord-stream-2-hanketta-yksi-sdpn-eurovaaliehdokkaista-on-myos-tienannut-venajan-putkihankkeella/9e0b96cb-d3a8-43ab-94bd-f5772dee4305

    vuoden 2018 tilinpäätöksen mukaan Lipposen yhtiön liikevaihto oli 262 000 euroa, josta jäi liikevoittoa 168 000

   • Persujen venäjämielisyys on todella ällistyttävää.

    • Se on kuin persujen soutuveneessä olisi tappi auki.


   • Natoaa kannattaa vain yli 1 000 000 täysi-ikäistä suomalaista.

    Venäjän kannatus on jo peräti 0 %:a.

    Mitä Venäjä on tehnyt niin paljon paremmin kuin Nato?

    • Tosiaan!! Miksi niin kovasti vasurin rakastamalla Varsovan liitolla on niin heikko kannatus???

     Ääriputinkiimavasurithan haluavat Varsovan liiton takaisin ja Suomen mukaan.


   • Persujen keskuudessa venäjän kannatus on jo huippuluokkaa. Muutama persu hannaa vielä vastaan, mutta persueliitti laittaa heidät kuriin kovalla kädellä.

    • Äärikiimaputinvasurin halukkuus itkeä persuista on jo 110%


   • Jos persut saa riittävästi valtaa, olemme pikavauhtia osa venäjää. Sitäkö kansa halluaa? No ainakin 17% kansasta ja iltapäivälehtien ammattipersutrollit ?! HUH HUH!!!

   • Muissa puolueissa kauhistellaan persujen venäjämielisyyttä.

   • Peruja äänestävien on syytä muistaa, että ääni persuille on ääni Putinille.

   • Alottaja hei. Vihan lietsonta ei ole Suomen etu. Paina tämä kalloon.

    • Jos ärsytämme talviunisen karhun, se tulee päälle. Onko se hyvä teidän mielestä? Näköjään.


   • Miksi Venäjä teille punikeille on nyt uhka, kun se sitä ei ennenkään teidän mielestä ole ollut sitä? Tiedän vastauksen kyllä. Venäjä ei edusta sitä mädätystä jota kommunismi edusti ennen. Nyt sitä samaa mädätystä edustaa kulttuurimarxismeineen eu.

   • Persut uskovat, että paratiisi sijaitsee venäjällä. Dorkaa.

    • Kommunistit ne uskoivat että Venäjä on heidän luvattu
     maa Vladimir Iljits Leninin johdolla vuosien 1917 ja 1918
     aikana. Ei suomalaiset sosialidemokraatit ikinä halunneet
     Suomen liittyvän osaksi Neuvostoliittoa, siksi sosialidemokraatit
     alkoivat olemaan luokkapettureita kommunisteille. Ja vuosien
     1899-1917 aikana sosialidemokraatit Nils Robert af Ursin ja
     Johan Edvard Salin ajoivat Suomen kansan ja itsenäisen valtio-
     vallan puolesta, kun Venäjä yritti venäläistää Suomen lopullisesti
     Nikolai Bobrikovin ja Franz Albert Seynin johdolla jakelemalla
     pakotteita suomalaisten harmiksi ja huoleksi. Niin oikeisto kuin
     vasemmisto taistelivat Pro Patria-hengessä tuon ajan Suomessa
     ajalla 15.2.1899 - 6.12.1917. Ei Sosialidemokraatit olleet mitenkään
     paitsiossa itsenäisyystaistelussa, kaikkia halukkaita tarvittiin
     itsenäisyystaistelussa Venäjää vastaan.


   • Tuo persujen umpivenäjämielisyys on todella kuvottavaa.

   • Persut vihaavat suomalaisia vasureita, mutta rakastavat venäläisiä vasureita. Persut uhoavat polttavansa EU lippuja, mutta sirppi- ja vasaralippuja he palvovat. Kertoo persujen arvomaailmasta todella paljon.

   • Persut teemalla: venäjä ensin.

    • Kyllä alkaa vaikuttamaan lähinnä lapselliselta ja pakkomielteiseltä tuo retard-antipersun Venäjä ja Putinhokema


   • Kokoomus on merkittävin venäjäavustuksia saava puolue
    Salolainen ja Kanerva ovat Putinin välittäjiä ja Ilkka Kanerva
    säännöllisesti käy tapaamassa kotiryssiään

    https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2015020519148347 Kanerva: ”Minulla oli kotiryssä”

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vaalirahoitusilmoituksia-puuttui-takarajan-lahestyessa-viela-kymmenia-puoluejohtajista-halvin-kampanja-halla-aholla/7452548
    Ilkka Kanerva kertoo saaneensa 69 000 euron kampanjaansa 6 000 euron tuen liikemies Chaim "Poju" Zabludowicziltä

   • Onko nykyisin jo joka persulla ikioma "kotiryssä"??

    • Ettäkö oma kotivasuri?
     NO HUH HUH!!!!!!


   • Kyllä minuakin aloittajan lailla vituttaisi rankasti jos vasemmistoa äänestäen tulikin äänestettyä Sipilän kakkoshallitusta.

    Kyllä Juhaa nyt Naurattaa kun vasureiden hillopurkkia tyhjentää maiskuttaen.. ))))).

   • PS = harhoja ja hörhöjä

   • Kokoomus on mennyt alaspäin kuin lehmän häntää, siitä mitä se oli vielä
    Pehr Evind Svinhufvudin, Juho Kusti Paasikiven ja Tuure Junnilan aikana
    vielä isänmaallinen puolue Suomessa. Juha Sipilän hallitus oli kaiken sössinyt,
    niin Petteri Orpo jaksoi vakuutella ''nyt me tehdään vastuullista politiikkaa'',
    Sipilän hallitus oli kaukana vastuullisesta politiikasta. Eikä Kokoomuksen vaalimainoslause ''autot kuuluvat teille'' vakuuttanut minua ollenkaan.
    Tietäähän sen keiden puolella Kokoomus, hyvätuloisten kansalaisten puolella,
    ja väittää kivenkovaan Orpon johdolla että hoitaisivat paljon paremmin
    työllisyys- ja talouspolitiikan Suomessa kuin mihin Antti Rinne pystyykään
    nyt kaudella 2019-2023. Kokoomus yksistäänkö hoitaisi Suomen asiat kuntoon. Soppii eppäillä!

    Palatakseni sotavuosiin, 20.6.1944 tulee olemaan ikuisesti katastrofaalinen
    päiväys kun Suomen sotaväeltä epäonnistui Viipurin takaisinvaltaus. Nyt
    suomalainen turisti tarvitsee aina ja iäti passin ja viisumin kun haluaa
    vesiteitse kulkea Lappeenrannasta Viipuriin. Ai että mua kismittää ettei
    Viipuri ole enään ikinä suomalaisten hallussa, mutta oli sentään vuosina
    1293-1944, Ruotsin ja Venäjän vallan aikana ja itsenäisyyden ajan aikana.
    Eipä tarvinneet vuosina 1649-1944 suomalaiset passia ja viisumia kun
    vesiteitse matkustivat Viipuriin Lappeenrannasta. Viisumi on vain
    venäläisen virkakoneiston keksimä pakote Suomea ja suomalaisia kohtaan.
    Olisi ollut kiva syntyä vuosien 1890-1920 aikana ja kokea miltä olisi tuntunut matkata vesiteitse Lappeenrannasta Viipuriin ilman passia ja viisumia.

    300 vuoden ajan Venäjän sotilasmahti on pelotellut Suomea, rajanpinnan
    kaupungeissa ja kylissä Suomessa tämä aistitaan vahimmin kuin mitä Helsingissä,
    Turussa ja Tampereella aistitaan. Kirjailija Heikki Turunen ei tykkää että Venäjä
    pelottelee Suomea aina tarpeen tullen, Heikki syntyi 1945 kun Suomi oli juuri
    sotavuodet käynyt läpi ja sotaväki palaamassa koteihinsa 1944 ja 1945, osa elävänä ja osa arkussa haudattavaksi.

    Ja kun mietitään Keskustan puoluejohtoa vuodesta 1980 lähtien, niin kaikki
    puoluejohtajat olleet pelkkiä sirkuspellejä Paavo Väyrysestä lähtien, ja nyt
    Antti Kaikkonen pyrkimässä puoluejohtajaksi Keskustalle. ei parane ei
    Keskusta tästä. Lähtökohta oli ponnekas silloin 1906 kun Santeri Alkio
    perusti Maalaisliiton. Keskustalla pitäisi olla jokin järkevä agenda tarjota
    suomalaisille, mutta eipä näytä puolueen nykyjohdolla olevan tarjota
    mitään järjellistä agendaa. Keskustan viimeinen kunnollinen puoluejohtaja
    oli Johannes Virolainen vuosina 1964-1980. Virolainen sentään piti Suomen
    kansan puolta puheissaan niin toreilla, puoluekokouksissa kuin Eduskunnassakin.

    Esko Aho ja Juha Sipilä ovat kuin identtisiä kaksosia, mitään järkevää heillä
    ei ole annettavannaan Suomen kansalle muuta kuin kurimusta ja pakotteita
    ja leikkauksia. Tulos tai ulos -politiikka ei vain yksinkertaisesti toimi käytännössä.

    Me eletään edelleen demokraattisessa maassa jossa tasa-arvo tunnustetaan
    paremmin kuin muslimimaissa ikänään. Suomen naiset saavat olla iloisia,
    huojentuneita ja ylpeitä ettei heitä pakoteta käyttämään hijabia taikka burkhaa
    kuten naisia muslimimaissa pakotetaan käyttämään. Tarja Halonen, Liisa Jaakonsaari, Tytti Tuppurainen, Tuula Haatainen, Miapetra Kumpula-Natri
    ja Sanna Marin Sosialidemokraateista sekä Silvia Modig, Mai Kivelä ja Li Andersson Vasemmistoliitosta sekä Heidi Hautala ja Emma Kari Vihreistä kampanjoivat tyttöjen ja naisten oikeuksien puolesta ja puolustavat näitä.
    oikeuksia.

    • soini erotti halla-aholaiset puolueesta 2017 keväällä ja joutui
     sitten hakemaan lehti-ilmoituksilla kunnallisvaaliehdokkaita
     jolloin puolue täyttyi rikollisilla
     sitten kesällä haho poisti soinin puolueesta kannattajineen
     ja siinä menivät rikolliset ainekset jotka sitten poistuivat politiikasta


   • Rinne on äärettömän vaarallinen heikko henkilönä, selvinnyt SAK:ssa naisjärjestöissä naistennaurattajana mutta rähmällään Putinin edessä
    https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/rinne-ei-tunne-russofobiaa-viisumivapaus-venajan-kanssa/659665/

    Sikäli asia on helppo että 2023 hän putoaa ja helposti. Jos sekava monipuoluehallitus saadaan kampitettua - siis siten että kaikki asiat kuten pakkoruotsi haudataan johonkin komiteaan hallituspuolueiden väliseen riitelyyn - ei paljon pahaa ehdi tapahtua

   • Aloitin tämän ketjun ihan vain sen takia että
    en ole hullu jos näin väitetään mutta jos teitä kiusaa antipersux nimimekkini

    kerron, olen hoidossa haluan tämän tehdä nyt kerta kaikkiaan selväksi siksi kirjoittelen täällä Olen antipersuxena saanut tottua kaikenkarvaiseen kun olen joskus kirjoitellut perseestä kun minulla oli virtsanpidätysongelmia ja kusin alleni mutta tästä laitoshoidosta sen verran että laitoshoitojutut voitte jättään jauhamatta. Haluan vastailla omasta puolestani kun nimimerkkini antipersux kiusaa persuja. Kuulkaas, turha nimittää minua bmielisairaalan asiakkaaksi minulla oli pitempi masennuskausi silloin ja napsin pilleriä kyllä mutta nyt olen aika kunnossa
    kun aloin saamaan kansaneläkettä ja minulla on aikaarunkkailla riittävästi eikä ole niin painostavaa niin että nimittelyn voitte jättää itsellenne

   • Heinäluoman päälaji on laukka
    Kaasuttaja-Lipponen sdp-kavereineen teki Putinille maksusta palveluksia, Putin on entinen KGB:n agentti

    Halla-aho 23.5. "Heinäluoma lähti aika hyvälle laukalle, kun muistutin, että näkyvät demarit - kuten ex-pääministeri Lipponen ja nykyinen puoluesihteeri Rönnholm - ovat saaneet säkkikaupalla ruplia Venäjän kaasuteollisuudelta, joka tietysti on Kremlin jatke"

   • Miksi kansainvälisten kauppasuhteiden hoitaminen pitäisi olla persujen yksinoikeus? Ja eikös persujen saavutukset em. alalla ole puhdas nolla?

    • Mitä vasuri nyt yrittää väittää ??

     Toista olivat ne vanhat hyvät ajat kun sosialisti-Sorsa toi moskovasta laukuttain dollareita tovereille.

     Eikä vasureita hävettänyt yhtään !!!

     Kuulemma ne laukut ovat nykyään Liin kaapissa....

     SDP:n puoluesihteeri, myös europarlamenttivaaleissa ehdolla oleva Antton Rönnholm on laskuttanut lobbausyhtiönsä kautta venäläisiltä lähes 200 000 euroa kaasuputken edistämisestä.

     Kauppalehti myös kertoi lauantaina, että SDP:n entisen puheenjohtajan Paavo Lipposen lobbausyhtiö teki 168 000 euron liikevoiton konsultoituaan venäläisten kaasuputkia.

     Demarit, korruptoituneet syöpäiset rySSjännuolijat ja Putininhännystelijät


   • Vasurit, venäjän lahja maailmalle !!!

    100 miljoonaa uhria kiittää ☠☠☠☠☠

   • Palstan kaikkein kiihkein peruSS-putinisti tekee taas nolla-avauksiaan, joita kukaan muu ei lue eikä peukuta kuin hän itse. kjiäh kjiäh kjiäh.....

    • KiimaPutinNatsiVasuri-ressukka ei enää tunnista omia aloituksiaan ......

     kjiäh kjiäh kjiäh..... kjiäh kjiäh kjiäh..... kjiäh kjiäh kjiäh..... kjiäh kjiäh kjiäh.....


   • Heinäluoman päälaji on laukka
    Kaasuttaja-Lipponen sdp-kavereineen teki Putinille maksusta palveluksia, Putin on entinen KGB:n agentti

    Halla-aho 23.5. "Heinäluoma lähti aika hyvälle laukalle, kun muistutin, että näkyvät demarit - kuten ex-pääministeri Lipponen ja nykyinen puoluesihteeri Rönnholm - ovat saaneet säkkikaupalla ruplia Venäjän kaasuteollisuudelta, joka tietysti on Kremlin jatke"

   • Rinne: en aiko puuttua Kremlin sdp-lahjontaan koska korruptio-Kaikkonenkin on hyväksytty Keskustassa, yksi puolue ei voi olla puhtaampi kuin likaisin
    SDP:n putinoligarkki kerää omaisuutta perheelleen
    https://www.kauppalehti.fi/uutiset/paavo-lipponen-teki-jalleen-muhkean-tilin-konsultoimalla-venajan-kiisteltya-nord-stream-2-hanketta-yksi-sdpn-eurovaaliehdokkaista-on-myos-tienannut-venajan-putkihankkeella/9e0b96cb-d3a8-43ab-94bd-f5772dee4305

    vuoden 2018 tilinpäätöksen mukaan Lipposen yhtiön liikevaihto oli 262 000 euroa, josta jäi liikevoittoa 168 000

   • Persut ovat nolla-avausten kunkkuja ja veilä ylpeitä siitä. Dorkaa.

   • Persut teeskentelevät viettävänsä juhannusta, vaikka se on ihan Kremlin periaatteiden vastaista.

    • Vasureiden mielestä pridemarssi on parasta!!!!

     Anttikin sanoo näin!!!


   • Aikamoista sekamelskaa nuo trollaukset. Olisi kuitenkin paikallaan, että persujen johto tulisi ulos kaapistaan näiden putin-kytkösten tiimoilta. Olisi paikallaan, että persut avaisivat talouttaan ja kertoisivat rehellisesti esim. sen, että miten paljon puolue sai tukea viimeisiin vaaleihin kremlistä. Kaikilla on tiedossa, että persut ovat halla-ahon/ persusaaren (erityisesti) kaudella ajautuneet putlerin näppeihin. Totuus kirpaiskoon, mutta kyllä kansan tulisi tietää näistä neuvostokytkennöistä.

    t. totuus (veteraanien muisto sitä vaatii)

   • Hirvein asia näin jussina on, että joku on neukkulaan kallellaan. Inha paska jne. on tunne omalla kohdalla neukkujen suuntaan. Miten perusuomalaiset voivat seurustella Putinin -porukoiden kanssa? persulaisissa on ollut tiukkoja vaateita esim. sen suhteen, että kaikki putleria koskevat sanktiot pitää purkaa! Olen shokissa. Eli meillä on noin 17 % porukkaa, joka kannattaa neuvostomiehitystä! Kyllä nämä isänmaanroistot tulisi nakata kysymättä putlerin iloksi eikä pitää maassamme. Keskiverto mamukin taitaa olla muutaman verran isänmaallisempi kuin persuli.

   • Epäisänmaallisimpia puolueita koskaan ovat muut kuin persut, siis kaikki ovat pois menneet, ei yhden yhtäkään oman maamme puolustajaa ole puolueiden kentässä persuja löukuunottamatta. He (nämä muut) kannattavat käytännössä rajatonta maahanmuuttoa joka tuhoaa kansamme, sekä liittovaltiota joka vie loputkin itsenäisyydestä. Ikinä ei tällaista epäisänmaallisuuden buumia ole ollut kuin nyt on näillä muilla puolueilla. Aivan kuin lopunajan joku käsittämätön vimma olisi päällä tuhota oma maa, ja niinhän se onkin. Ei riitä maanpetturi-vasemmisto, vaan kokoomus ja keskusta on täysillä mukana maan tuhoamisessa. Et voi väittää aloittaja vastaan tähän, ainakaan perustellusti.

    Uskaltaako aloittaja vastata tähän? Miksi kannatatte liittovaltiota joka vie kaiken, siis loputkin päätösvallan rippeistä pois maaltamme? Onko Suomi silloin itsenäinen kun päätösvalta sataprosenttisesti tulee liittovaltiolta? Minun järki sanoo että ei ole. Onko se isänmaallista toimintaa kun näin teette? Minun järki sanoo että petätte isänmaamme. Persut vastustaa tätä kaikkea, mutta te ette. Antaa kuulua vastausta.

    • Korjaan, siis lukuunottamatta.


   • Jos vuosian 1939-1945 suomen miehet olisvat olleet Jussi Halla-ahoja, olisimme nyt osa venäjää ja suomen kansan rippeet vaeltaisivat Siperain lakeuksilla.

    • Nykyään Jussi puolustaa maatamme haittamaahanmuutolta paremmin kuin koko kenraalikunta yhteensä. Se asia tuhoaa maamme ja nämä herrat vaan ovat kädet ristissä, eivätkä edes puhu tästä uhkasta. Tiedän että poliitikoille kuuluu tämä, mutta armeijan herratkin voisivat jotain asiasta puhua. Suvakkeja kuin ovat, ei he puhu eikä pukahda todellisesta uhasta.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Nykyään Jussi puolustaa maatamme haittamaahanmuutolta paremmin kuin koko kenraalikunta yhteensä. Se asia tuhoaa maamme ja nämä herrat vaan ovat kädet ristissä, eivätkä edes puhu tästä uhkasta. Tiedän että poliitikoille kuuluu tämä, mutta armeijan herratkin voisivat jotain asiasta puhua. Suvakkeja kuin ovat, ei he puhu eikä pukahda todellisesta uhasta.

     Huomautan sen että Jussi pitää Venäjää suurempana uhkana kuin muut puoluejohtajat konsanaan. Tämä käy ilmi Tuben eräässä puoluejohtajien paneelissa. Pitääkö minun etsiä se ja linkittää?


   • Sama mitä kaksinaamaiset persut öyhöttävät. Suomessa he ovat pitävinaan venäjää uhkana, EU-ssa solmivat liittoja äärivenäjämielisten kanssa. Kaksilla korteilla pelaaminen aina ja kaikessa on olennainen osa persuilua.

   • No taasko se TsuhnaDesanttiRetardVasuri julistaa täällä venäjän rakkauttaan ????

    Allegro lähtee joka päivä jos on noin ikävä .....

   • Venäjämielisempää poppoota kuin persut ei ole suomessa vielä koskaan ollut. Miksi te persut ette muuta venäjälle, kun kuitenkin pidätte sitä paratiisiakin parempana paikkana??

   • Paltan pölhöpersut ovat saaneet verbaalisesta lapiosta päähänsä jatkuvasti, mutta ei se persujen putinkiima sieltä vaan lähde millään. Tiukassa on.

    • No taasko se TsuhnaDesanttiRetardVasuri julistaa täällä venäjän rakkauttaan ????

     Allegro lähtee joka päivä jos on noin ikävä ..... ..


   • Suomi takaisin venäjään!

   • Miksi persut eivät muuta paratiisiinsa, venäjälle??

    • No taasko se TsuhnaDesanttiRetardVasuri julistaa täällä venäjän rakkauttaan ????

     Allegro lähtee joka päivä jos on noin ikävä ..... ...


   • Persut puolustaa Venäjän vääryyttä ja Putin kiittä.

   • Heh heh, tämä pride-vasemmiston oma "ÄläMölläh" se taas julistaa sairaan rasistista Persuviha-sanomaansa !!

   • On se vaan hirveää, kun persulit liittoutui le pennin kanssa, joka ajaa putinilaista kommunismia Eurooppaan. Ruotsin ja Puolan persuleilla oli sentään selkärankaa ja sanoivat ei tälle neukkuistumiselle. Miten voi olla, että Suomesta löytyy rupusakki, joka antautuu ilman laukaustakaan putlerille? Olisko paikallaan, että te neuvostomieliset menette tuonne itärajan taakse kuten 1920-1930?

   • Helppo on "mestarin" porskuttaa, kun opetuslapsensa persuissa ovat poliittisesti umpisokeita tolloja.

   • Vasurit ovat kiitettävästi elvyttäneet tämän vanhan karjalaisen itkijäeukko-perinteen.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Itkuvirsi

    Itkuvirret on jaettu neljään päälajiin: kuolinitkut, hääitkut, sotaanlähtöitkut sekä tilapäisitkut.

    Ja nyt tämä vasureiden speciaali: katkeran kateellinen persupalsta-itku.

   • Miksi te persut tahdotte niin kovasti Suomen takaisin venäjään?

    • Siinä on jollakin tapaa se vanha kommunismin kiima. Ei oltu kunnon kommunisteja ja samaan aikaan maaseutu meni. Tollotettiin stalinia, jota ei oikein enää ollutkaan. Kepu oli mennyt ja kokoomus oli liikaa ja liian korkealla. Vitutti aika paljon ja valmiiksi. Muutettiin kaupunkiin. Kuviteltiin, että meistä olisi johonkin. Paskat oltu. Meille naurettiin. Karvat kasvoi meidän vennamolaisten molemmista korvista. Silloin meistä tuli mitä met olemme edelleen; pikkuisen katkeria vittuilijoita ihan kaikkea kohtaan. Valmista ei tule … mistään.


   • Neuvostoliitto.... miten joku poliittinen ryhmittymä voi hakea tukea moisesta paskaläjästä? Instituutiosta, jonka yksi päämäärä oli Suomen tuhoaminen. Miksi persusuomalaiset voivat alentua ja halventaa kaiken sen minkä vuoksi on työtä tehty? Sodittu saatana vieköön sen toisenkin kerran... ja sitten tulee persudelegaatio, joka ilmoittaa halusta neukkuihin.... voi hitto.

   • Perussuomalainen puolue on Kremlin asialla, omaa kansaa kusettaen.

   • Persujen puoluevaltuustokin valitaan yhtä sekavasti kuten aikoinaan Neuvostoliitossa. Putin voi olla persuista ylpeä.

    • Vasurit ovat niin huonoja, ettei edes Putin ole heistä ylpeä ???


   • Onhan se todellakin ihmeellistä, että persut siirtyneet Venäjän kannattajaksi ja kusetus omaa kansaa kohtaan syvenee. Näin tulkitsen venäjämielisyyden.

    • No taasko se TsuhnaDesanttikiimaputinprideRetardVasuri julistaa täällä venäjän rakkauttaan ????

     Allegro lähtee joka päivä jos on noin ikävä ..... ..


   • Hertta Kuusinen hyrräisi haudassaan jos tietäisi, että persut voittivat hänen venäjämielisyydessä 6-0.

    • No taasko se TsuhnaDesanttiRetardVasuri julistaa täällä venäjän rakkauttaan ????

     Allegro lähtee joka päivä jos on noin ikävä ..... .. ...


   • Vasurit ovat kiitettävästi elvyttäneet tämän vanhan karjalaisen itkijäeukko-perinteen.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Itkuvirsi

    Itkuvirret on jaettu neljään päälajiin: kuolinitkut, hääitkut, sotaanlähtöitkut sekä tilapäisitkut.

    Ja nyt tämä vasureiden speciaali: katkeran kateellinen persupalsta-itku. ..

   • Hakkaraisen ja Huhtasaaren eilinen käytös EU parlamentissa todisti heidän venäjämielisyytensä koko maailmalle.

   • Vasurit ovat huomanneet, että persut ajavat kiihkeimmin venäjän asiaa. Siksi vasurit kuten entiset stallarit ovat siirtyneet laajoin joukoin putinistipersujen kannattajiksi.

   • Missä persu - siellä putinkiima

   • Jopa euroopan äärioikeistolaisten keskuudessa persut ovat kaikkein venäjämielisimpiä?

   • Persut kopsanneet sääntönsä Neuvostoliiton arkistoista?

   • Perut ovat rähmällään Kremliin päin ja pyllistävät samalla kaikille länsimaille.

   • No taasko se TsuhnaDesanttiRetardVasuri julistaa täällä venäjän rakkauttaan ????

    Allegro lähtee joka päivä jos on noin ikävä ..... .. ... ..

   • PrideVasurit ovat kiitettävästi elvyttäneet tämän vanhan karjalaisen itkijäeukko-perinteen.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Itkuvirsi

    Itkuvirret on jaettu neljään päälajiin: kuolinitkut, hääitkut, sotaanlähtöitkut sekä tilapäisitkut.

    Ja nyt tämä vasureiden speciaali: katkeran kateellinen persupalsta-itku. .. .

   • Persut kumartavat viidesti päivässä Kremliin päin?

   • Kauheaa!!!

   • Persut tuntuvat olevan venäjämielisempiä kuin venäläiset itse? Nyt persut kaipaavatkin jo Neuvostoliittoa takaisin!?

   • Onneksi saat nyt matut asuttamaan naapurustoasi vilkkaine lapsineen ei oo rikos vaan lotto voitto tulla Suomeen...

   • Miksi persut haukkuvat jatkuvasti omia kutsuvieraitaan?

   • Neuvostoliittolainen ohjeistus on saanut persupuolueen ihan sekaisin?

   • Putin on persujen idoli.

   • Putinin palvonta äärioikeistolaisen vihapuolue persujen piirissä on saanut jo todella häkellyttäviä muotoja.

   • Persut haluaa liittyä venäjään, siksi persut kusettaa omaa kansaansa.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    168
    8163
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    108
    3878
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    146
    2833
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    77
    1786
   5. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    76
    996