Harvinaista?

Minun miesystävä josta erosin vasta(sattuneista syistä) teki minulle jotain monesti josta pidän ja nautin. En löytänyt netistä kerrassaan mitään tietoa aiheesta joten ei liene kovin yleistä se mitä hän teki?

Kutsuttakoon sitä vaikka REISI SEKSIKSI... Eli:Monesti kun makasimme kyljikkäin hän nosti ylemmän jalkani oman ylemmän jalkansa päälle ja työnsi reitensä pimppiini. Se reisiluu tuntuu hyvältä(minusta). Tästä itse pidin mutta kuten sanoin voi olla harvinaista koska en netistä monista hakuyrityksistä huolimatta löytänyt tieto vastaavasta. Onko muilla samanlaista kokemusta? Monesti makasimme pitkäänkin niin että hänen reitensä oli alapäässäni. Tuo voi olla seksuaalisen eleen lisäksi vallankin ele? En tiedä. Mutta mitä ilmeisemmin nautinnon tuottaminen oli tarkoitus. Kiinnostaa kuulla ajatuksianne.

40

932

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole kokemusta tuosta mutta muistan nähneeni tuota "reisiseksiä :D" joskus pornossa. Olisi kyllä ihan kiva kokeilla sitä kieltämättä. Mutta niinkuin sanoit nii harva tietänee tosta mitään kuin ei ole kovin yleistä. Muutenkin jollekkin tuntuisi varmaan tosi oudolta tehdä tuo "leikki" kun ei ole koskaan kuulutkaan siitä tai tehnyt. Tyyliin, hei, harrastetaanko tänään reisiseksiä?:D Pitäis näköjään pistää erikseen aloitus siitä, jospa joku semmosesta tykkäävä tuurilla näkisi. Tai sitten vain sinun kanssas :))

      • Minun kanssa saisit kokeilla sitä ja varmasti nauttisit siitä.


    • Moi. Olen tehnyt tuota paljon. Tuottaa naiselle suunnatonta nautintoa. Voisin tehdä sen milloin vain uudestaan kuka tykkäsi. 47v savuton luotettava mies.

    • Heti kun löydän uuden mieskumppanin aion nauttia tuosta reisiseksistä. Parasta!!!! Toivon että mies itse tekee aloitteen tai ehdottaa,mutta jos ei tee voin kertoa toiveeni ja sitten kuulla onko hänellä tietoa tuollaisesta tai onko kokenut.

      • Anonyymi

        Kiva kuulla!! Haluutko mennä kahville tms??:)


      • Minä tekisin aloitteen jos vaan kelpaisin


    • Anonyymi

      Reisiseksiä pystyy harrastamaan tanssilattialla,sillä saa selville onko joku partneri kiimoillaan kun työyntää reiden jalkojenväliin nainnen. Äyttää heti tykkääkö vai ei tempusta

    • Itse olen 26 vuotias tyttö. Täällä Oulussa asustan.Keskustassa!!!Iällä ei ole mulle väliä vaan ulkonäöllä ja luonteella. Tämä mies muuten josta erosin oli 58 vuotta! : D

      • Anonyymi

        Valitettavasti, asun Helsingissä . Jos tuut käymän täällä, niin tervetuloa 👌👍M 30v.


      • Ois kivs tavata kaiken mukavan merkeissä,asun Oulussa myös. Lsita sähköpostia.


      • Oon muuten 51 vuotias..
        Kieli jutut onnistuu niin etyä varmadti tykkäät.


    • Anonyymi

      Aloittaja on kadulla asuva pummi.. Lukekaa historia tietoja.

    • Kadulla asuva pummi? Kyllä mulla kämppä on ja katujätkien kanssa oon kyllä kaveerannut! Eivät minusta sen huonompia ihmisiä! Tämä mieskin josta erosin on kadun eläjä/asunnoton. Minä arvostan kadulla asujia siinä missä muitakin. Olen avarakatseinen. Vapaamielinen. Minun mielestä kadulla asuminen siinä missä monet muutkaan asiat eivät tee ihmisestä huonompaa. Minusta meidän paremmuudesta tai huonommuudesta kertoo se,onko meillä hyvä tahto ja ettemme vahingoita toisia.


      : ) Se siitä. KIITOS kaikille vastauksista!

    • Asun Oulussa ja olen komea?

    • Anonyymi

      Tuo on minunkin lempiasentoni... kiireetöntä kiihottumista ja läheisyyttä... samalla voi vähän sivellä sormenpäillä niskaa ja kasvojen ihoa... huuliakin...

    • Mietin erään ystäväni kanssa tuota reisiseksiä:Ei ole koskaan kokenut tuollaista ja uskoo myös olevan harvinainen seksinmuoto. Mietittiin,kuinkahan pitkä historia tuolla on ihmiskunnan historiassa ja miten se on keksitty ja mietittiin kumpikohan tuohon YLEENSÄ tekee ensimmäisen askeleen:nainen vai mies. Ja onko alun perin miesten vai naisten keksintö?


      Mietittiin myös mistähän tämä entinen miesystäväni keksi tämän tehdä minulle:Oliko oppinut jostain/joltain/kuullut vai itse hoksannut jotenkin. Ja oliko tehnyt muillekin noin? Sitä pitäisi kysyä häneltä itseltään! Hyviä pohdinnan aiheita!

      • Anonyymi

        Olen tehnyt sitä monta kertaa!kyllä on muitakin nsisia jotka tykkää siitä,esim mun ex avovaimo


      • Saat koska vaan reisiseksiä ja muutakin seksiä. Laita sähköpostia.


    • Anonyymi

      Olen ollut sinkkuna jo jonkin aikaa, mutta olen kyllä joka suhteessani tehnyt kumppanilleni tuota.
      ELi laitan koko reiteni hänen pimppaansa vasten ja painan sitä hellästi vasten.
      Samalla liikutan sitä välillä, yritän ainakin hieroa reisilihaksellani häntä ja välillä pidän paikallani. Jännitän myös välillä lihaksia kovaksi.
      En tiedä mikä siinä on, mutta kyllä siitä on tykätty, olen huomannut.
      Ei ole ehkä sanallista palutetta tullut kovin usein, mutta kyllähän sen kosteudestakin jo huomaa ja muustakin.
      Juuri noin, että naisen ylempi jalka oman ylemmän päälle ja reisi tukevasti mutta hellästi emätintä vasten.
      Pidän siitä itsekin todella paljon jostain syystä.

    • Anonyymi

      Jatkoa:
      Olen kyllä ajatellut sitä itse niin, kun nainen tykkää muutenkin emättimen hyväilystä kämmenellä, niin ettei välttämättä työnnetä sormia sisään, niin ehkä tuolla reidellä hyväily tuntuu vielä paremmalta hänestä.

    • Itselläni se reisi pimpissäni tuntuu hyvältä nimenomaan klitoriksessa ja sisemmissä häpyhuulissa. Mutta se on yksilöllistä mistä kukakin nauttii! Jotkut voi nauttia nimenomaan kosketuksesta emättimeen! :)

      Reisiseksi on suosikkini!

      • Kyllä saat reisiseksiäkin,jos kelpaa!


      • Anonyymi

        en ole reisi sexiä naiselle antanut mutta esileikki pitää olla kiireetöntä sähköä siis kemiaa rakastan nuolla suudella ylhäältä alaspäin suudella reisien sisäpuolta ja viimeseks edetä hitaasti kohti ihanaa pillua ei kauan nuolla kun nainen saa ensimmäien kerran. NORMAALIA PIENI MUNAISEMPI MUTTA TOIMII MIES 57V


      • Anonyymi
        Enkelpaakellekkään kirjoitti:

        Kyllä saat reisiseksiäkin,jos kelpaa!

        Miks yrität kun et kuitenkaan kelpaa kenellekään?


      • No paremmin kelpaan ku sinä,mistä tiedät miten kelpaan....ei nimimerkkiä kannata ottaa kirjaimellisesti.Mulla sentään on nimimerkki toisin ku sulla.Se joka tästä reisi seksistä puhu,niin käyttäen reittä esileikissä,kiireetön esileikki pitää olla.


    • Reisiseksiä sinulle. Osaan antaa sitä sinulle. Olen tehnyt ennenkin. 47v mies. Kiinnostaisko kokeilla?

    • Kiinnostaa! Jos vaan olet mieleiseni ja tapaaminen onnistuu! : ) Kaipaan seksi seuraa!

      • Saat seksi seuraa koska vaan,asun Oulussa kans. Lsita sähköpostia niin jutellaan lisää.


      • Ois mukava kuulla susta jotain


    • "Monesti kun makasimme kyljikkäin hän nosti ylemmän jalkani oman ylemmän jalkansa päälle ja työnsi reitensä pimppiini".
      Siis mitä työnsi reiden pilluun sisälle?
      Vai hieroi reidellä pillun ulkoisia osia?
      -
      Kuva ois kiva...

    • Erilainenomaperäinen... Ota yhteyttä nim. Merkkiin lisäät yhden e kirjaimen. Gmail.
      Peetupi46v

    • Tietenkin pani reiden pimppiin eli ulkoisiin sukuelimiin. Eihän sitä emättimeen VOI panna! : D Mutta tuo vitsi? : D Piti reittä ulkoisissa sukuelimissä. Tämä on hyvä keskustelu! Harvinainen aihe!

    • Yhteyttä......

    • Nimimerkki petu46v. Siis mikä on sähköpostiosoitteesi? Yritin panna spostia sulle mutta ei viesti tullut perille eli ymmärsin osoitteen väärin...?

      Uskallatko tässä keskustelussa paljastaa spostisi? Vai pystyykö tällä sivustolla panemaan yksityisviestiä?... : D

    • Firdawsi

      Ei se niin harvinaista ole, mutta miellyttävää kylläkin.

      Opiskelutoverini, tyttö, kertoi olleensa tanssiaisissa ja huomanneensa, kuinka mies oli tanssissa pyrkinyt kiihottamaan häntä pitämällä reittänsä hänen vittuaan vasten. Se oli kiihottanut liikaakin, sillä tyttö ei ollut halunnut mennä pitemmälle. Ei tyttö sitä epätavallisena pitänyt, ihan tavallisena tanssissa.

      Asia on aivan tuttu jo ennen sotia. Saksalaisessa iskelmässä lauletaan: "Was machst du mit dem Knie, lieber Hans, mit dem Knie, lieber Hans, beim Tanz?" "Mitä teetkään polvellasi, rakas Hans, tanssissa?"

    • Minä tein useinkin niin,ensin reidellä,siitä nuolemaan,mistä todella tykkään ja sitten ex avovaimoni istui päälleni,en ole koskaan kokenut kenenkään kanssa vastaavaa....minäkin olen vast ikään eronnut(sattuneesta syystä minäkin). Olen Oulusta ja 51v

    • Odotan että saan uusia sopivia ystäviä ja uuden sopivan mieskumppanin. : )

      Sitä ennen saan seuraa punaisen ristin ystäväpalvelusta. : )

      Ja muualtakin...


      Olipa hyvä että aloitin tämän keskustelun koska mistään netistä en tästä tietoa löytänyt,ehkä harvinaisuutensa vuoksi. Nyt tästä asiasta voi keskustella.


      Kiitos kaikille vastanneille!

    • En voi tietää mistä entinen miesystäväni oli keksinyt tuon reisiseksin mutta joko oli oppinut joltain /jostain tai keksinyt itse. Jos keksi itse se vaatii LUOVUUTTA.


      Te miehet jotka olette reisiseksiä harrastaneet:Oletteko itse keksineet vai oppineet? JOS keksitte itse, miten keksitte? Ja jos opitte muualta,MISTÄ?


      Kiinnostaa...

    Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe