Helsingin alueen vinkit mitä teitä kannattaa välttää sujuvamman reitin suhteen

Anonyymi

Jotain hyödyllistäkin tänne vaihteeksi.
Pelin avaus, mechelininkatua kannattaa välttää ainakin ruoholahden suuntaan, tietyötä tuntuu vaan riittäävän ja joku kaista suljettuna aina. Ruuhkaantuu keskipäivälläkin, liikennevalotkin pois käytöstä toisinaan.. Hesperiankadusta eteenpäin kohti ruoholahtea.

Jos manskun iltapäivä ruuhka poispäin keskustasta ottaa päähän niin vinkkinä, saman suuntainen tilkankatu on liki kuollut liikenteestä, 30min manskulla vai 5min köröttely tilkankatua.. valintoja.

Pasila ratapihan kannattaa iltapäivällä jättää väliin, niin paljon poikkiliikennettä joka suuntaan, siellä oot puoltuntii kilometrin matkalla. Koukkaa teollisuuskadulle - jämsänkatu - kumpulantie -mäkelänkatu.. riippuu toki minne olet tökkimässä.

Kehä I itään päin 16:00 aikaan pysähtyy vihdintie -tuusulanväylä välillä. Vaihtoehtoja riittää kiertää.. riippuen minne menee..

Turunväylä vetää nykyään nykyään hyvin turun suuntaan, ei juurikaan ruuhka haittoja. Reitti espooseen siis vaikka kehä I ajaessa - turunväylä - kehä III ja sitten espoonväylä jos kehä III tökkii mikkelän liittymässä. Kehä III ruuhkaantuu nykyään jostain syystä mikkelän kohdalla.. Oisko syy että turunväylä vetää niin hyvin että yksikaistainen kehä III osuus sumppuuntuu sitten..

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Pasila ratapihan kannattaa iltapäivällä jättää väliin, niin paljon poikkiliikennettä joka suuntaan, siellä oot puoltuntii kilometrin matkalla. Koukkaa teollisuuskadulle - jämsänkatu - kumpulantie -mäkelänkatu.. riippuu toki minne olet tökkimässä."

      Tällä reitillä välttää hyvin myös Koskelantie-Mäkelänkatu risteyksen ruuhkan, jos on esim. Lahdenväylälle menossa.

      • Anonyymi

        OIkeastaan koko Helsingin seutua kannattaa autolla välttää, jos ei tykkää seisoa ruuhkissa. Samoin, jos se peltilehmä pitää saada aina esim. kaupan oven eteen.

        Koko alueella on toimiva joukkoliikenne ja paljon liityntäpysäköintipaikkoja asemilla ja muissa vaihtopisteissä. Liput ovat edullisia, varsinkin ottaen huomioon kyydissä istumisen aikana lepäävät hermot.

        Jos Helsinkiin on pakko mennä autolla, sieltä löytyy mukavasti säältä suojassa olevia parkkipaikkoja. Ne toki maksavat erikseen, mutta itsehän valitsit ottaa auton.


      • Anonyymi

        Ajan ammatikseni pk-seudulla ja hyvin paljon hesan alueella niin ei siellä sellaista ruuhka kärsimystä ole kuin ruuhka-aikaan. Toinen syy mikä aiheuttaa ruuhkaa on sitten tietyöt jos sellaisia on kuten juuri tuo mechelininkatu vaikka ei sielläkään pahaa ruuhkaa ole. Kesäaikaan kannattaa hyödyntää lomakauden aikaa helsingissä ajeluun jos siellä haluaa käydä kattelee, liikennettä on ainakin puolta vähemmän mitä taas sitten kun lomat on ohi.

        Parkkitilaahan hesassa ei ole ns missään. Mutta keskustassa on forumin parkkihalli ja jos tykkää että voi ratilla kierrellä hesaa niin autonhan nyt saa sitten vaikka minne kuten huoltoasemien pihoille tai jonnekkin maksulliselle parkkipaikalle, niissä kyllä on tilaa.

        Harvinaisia poikkeuksia mitä muualla suomessa sitten olekkaan kuten tänään niin etelä-korean presidentin vierailu suomessa. Siinä menee herrojen autoja poliisi saattueessa ja liikenne suljetaan ja ajokaistat tyhjennettään ennen heitä. Mutta onhan siinä erikoisempaa katseltavaa siinäkin, siinä voi 10-15 minuuttia mennä kun liikenne on pysäytetty x suuntiin..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe