Mitä tässä nyt pitäis ajatella

Anonyymi

Nyt ihan tiedejutussa oli tietona, että hyvännäköset miehet pettää todennäkösemmin ja huonomman näköset kompensoi ulkonäköpuutteitaan huolehtimalla parisuhteesta ja sen onnellisuudesta. Eli ihan toivoton juttu siis. Mun pitäis siis tosiaan valita entistä huonomman näkönen kumppani, jos haluan hyvän parisuhteen.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Riippuu aivan täysin henkilöstä millainen ihminen onkaan. Itseni tiedän vetoavani naisiin ja nuorempana käytin mimmejä aivottomasti "leluina", sittemmin olen kasvanut vähän ja tiedän sisimmässäni että olen yhden naisen mies kun hän teitty on löytynyt.

    • Anonyymi

      Mitäkö pitäisi ajatella?
      No itse ajattelisin, että minkäs mukaan tämä niin kutsuttu tiede on määritellyt tuon hyvännäköisyyden.
      Jos sen määritelmä on eri kuin sinulla.

      Muutoinkin noihin tutkimuksiin isallistuu pieni määrä porukkaa suhteessa ihmisiin joten kuinkahan luotettava tuokin tulis on ollut.

      Ennemminkin kuulostaa että taas on käytetty jonkun poloisen varoja ihan paskoihin tutkimuksiin joilla ei ole merkitystä minkäön kannalta tai toinen vaihtiehto, että jolkain on ollut taas tylsää joten on pitänyt jotain keksiä tai joku tutkija keksinyt hyvinkin viihteellisen tutkimuksen jotta voisi kertoa olleensa töissä.

      Tai....oisiko kyseessä mielipide muokkaus 😅
      Mistä noista tietää, hömppä tutkimuksista.

    • Anonyymi

      Tuo ei päde kaikkiin ja toiseksi ehkä sinun pitäisi käydä korjaamassa sairas ja itseriittoinen pääsi jossain jos oikeasti haluat toimivan parisuhteen. Olen varma ettei maailman ruminkaan ihminen jaksaisi katsoa sinun itseriittoisuuttasi.

      • Anonyymi

        Mikäs sun ongelmasi oikein on? Mitenkä tiedejuttu liittyy minuun. En ota kunniaa sen tutkimuksen tekemisestä, kun en ole sitä kirjoittanut. Palstan atm et ainakaan ole, sillä heidänhän pitäisi hihkua illissaan moisesta uutisesta. Tämä oma juttuni puolestaan kaivoi esiin komeat tai omasta mielestään komeat. Miten edellinen kirjoittaja muuten noin pillastui? Luulee kenties itseään liian komeaksi.


    • Anonyymi

      Leimaat kaiken stereotypian piikkiin. Tyypillinen nainen olet, jokainen meistä on yksilö. Lakkaa lokeroiminen.

      • Anonyymi

        Ohhoh mikä kommentti. Oletko lukenut palstan miesten yleisimpiä kommentteja? Kuinka kaikki naiset on vaan komeiden jännämiesten kanssa, mulle ei noi jutut mennyt läpi. Mutta nyt kun ihan evoluutiobiologia laajasti todistaa, että jos haluaa välttää petetyksi tulemista kannattaa valita rumempi mies.
        T. Alottaja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ohhoh mikä kommentti. Oletko lukenut palstan miesten yleisimpiä kommentteja? Kuinka kaikki naiset on vaan komeiden jännämiesten kanssa, mulle ei noi jutut mennyt läpi. Mutta nyt kun ihan evoluutiobiologia laajasti todistaa, että jos haluaa välttää petetyksi tulemista kannattaa valita rumempi mies.
        T. Alottaja

        Ota ruma mies sitten, kuitenkaan et sille anna, koska et koe mitään seksuaalista halua sitä miestä kohtaan ja hän epätoivossaan käy huorissa. Ei se miehen ulkonäkö vaikuta siihen, kuinka paljon hän pillua haluaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ota ruma mies sitten, kuitenkaan et sille anna, koska et koe mitään seksuaalista halua sitä miestä kohtaan ja hän epätoivossaan käy huorissa. Ei se miehen ulkonäkö vaikuta siihen, kuinka paljon hän pillua haluaa.

        Sä voit hakea ne "antavat" ihmiskaupan uhrisi ja kamelisi ja kamelinvarpaasi edelleen bordelleista ja kehitysmaista.

        Länsimaissa monien arvomaailmaan kuuluvat rakkaus, vapaus, kumppanin arvostaminen... heidän kanssaan sulla ei ole mitään yhteistä, mutta he eivät tule solmimaan parisuhdetta sellaisten kanssa, joita eivät halua ja joita eivät edes ihmisinä arvosta.

        Sivusta.


    • Anonyymi

      Jos joku on yhden mielestä hyvännäköinen ei ole välttämättä toisen mielestä. Jotkut miehet ajattelee olevansa suosittuja ja vetoavia vaikka eivät sitä ole.
      Johtavassa asemassa ja hyvässä virassa olevien sanotaan pettävän helpommin. Onko näin että ulkonäkö ja varallisuus vaikuttaa. Joihinkin saattaa vaikuttaa, riippuu mitä hakee. Yleensä naiset arvostaa suoraselkäisiä,. uskollisia miehiä joihin voi luottaa. Miehiä joille alkoholi ei ole liikaa elämässä mukana.
      Naiset ei kunnioita pelimiehiä vaikka heillä ulkoanäköä olisi. Kunnolliset naiset enemmänkin inhoaa itseriittoisia egoaan nostavia miehiä.

    • Anonyymi

      Olikos siinä puhetta naisista? Naisistakinhan on pettänyt jo yli 30% iltasanomien tekemän tutkimuksen mukaan. Eroahan ei ollut miehiin paljonkaan Vai pettääkö kaikennäköiset naiset eikä siitä pysty tekemään johtopäätöksiä.

    • Anonyymi

      Minä ainakin pidän hieman "rentuhkon" oloisista miehistä sänkineen ja rentoine olemuksineen. Kyllähän sliipattu ja viimeistelty mieskin voi olla komea mutta se jokin heiltä usein puuttuu,nimittäin eräänlainen alkukantainen seksikkyys. Mutta makunsa kullakin.

      • Anonyymi

        samoilla linjoilla mennään,roisi olemus usein sexympää minun silmiini.


    • Anonyymi

      Käyttäkää hyvät ihmiset sitä maalaisjärkeä, itse esimerkiksi en someta en tuijottele älyluuria juuri ollenkaan, soittamiseen ja tekstiviesteihin käytän vaan puhelinta, en tvtäkään tuijota välillä puoleen vuoteen, sen ansiosta aistini ja vaistoni ovat todella terävät, toki oon jo luonteelta sellasella siunattu että löytyy herkkä puoli joka vaikuttaa siihen kans että on hyvä intuitio ja vaistoan todella hyvin asiat varsinkin tunne puolella, harvemmin oplen väärässä ollut, se auttaa myös lukemaan ihmistä helpomnmin, vaistoan yleensä samantien kieron ihmisen ja valehtelun.

      Missähän ne aikuset naiset siis jotka on sitä henkiselläkin puolella on? Sellaset jotka antaa mennä omalla painollaan ja käyttää sitä järkeä eikä heti muuta ajatusmalliaan jos lehdessä on joku turha juttu jolla ei ole päätä eikä häntää, joko kärjistetään tai vedetään se ääripää tai muuten vaan stereptypisoidaan liikaa.

    • Anonyymi

      Kait ne nyt pettävät, tillaissuus tekkee varkkaan? Ja nuo tutkimuksettii o harhhaan johtavvii, onhan nää nähty. Esim. Rumppi, kukkaa ei tykkee js kummissii o Resitentti.

    • Anonyymi

      Naisasiamiehen parjausta ja panettelua.

      Tietenkin hyvännäköisellä miehellä on paljon enemmän vientiä ja sen takia paljon enemmän ...kokemuksia kuin tavismiehellä.

      Ja aivan sama on neitojen kanssa, sillä pienelle erolla että neidot "pettävät" useammin kuin miehet.

      Hämmästyttävän moni "pettää" eli viettelee tai tulee vietellyksi sivusuhteisiin ja/tai yhden illan seisakkeille, siis lähes kaikki hyvännäköiset miehet ja neidot. Ja heille tapahtuu siten toistuvasti, joillekin hitaammalla tempolla, joillekin nopeammalla.

      Minusta koko käsite "pettäminen" on lapsellinen, naivi ja jakamattomia ihmisoikeuksia loukkaava. Pettämistä pitäisi olla kaikki ...kanssakäyminen, siis flirtti, kuten kuumat katseet, miehen ...toiveiden mukainen pukeutuminen, lämpimät kättelyt, halaukset, "vahinko"koskettelut, "vahinko"vilauttelut, verbaalinen kiusoittelu, yms.

      • Anonyymi

        "Pettämistä pitäisi olla kaikki" ---> "Pettämistä pitäisi silloin olla kaikki"


      • Anonyymi

        Sanotaan se Raamatussakin. "Jokainen joka katsoo himoiten naista on tehnyt sydämessään huorin".


    • Anonyymi

      Komeat pettää siksi helpommin, kun ne saa helpommin naista. Kyllä tiedän varattuja onnettomia rumiluksiakin, kun pettäisi heti, jos ne vaan jonkun kiinni saisi... Miehet :(

    • Anonyymi

      Heheh niin totta otin ruman miehen joka kuvitteli aina saavansa kauniita naisia. Jätin,on täysin eri asia saada kaunis nainen jäämään😂. Epävarma ihminen, ihan hukassa. Siltä elämän suunta puuttui ja ja liian suuri ego. Otan seuraavaksi komean. Näin on! Sama taso oltava muuten vaikea suhde.

    • Anonyymi

      Eks se mee niin että sitten kun tarpeeksi monta hyvän näköstä miestä on pettänyt ja saatu ns seikkailuista tarpeeks ( myös puolen planeetan kullit on koettu) niin SIINÄ VAIHEESSA ne normaalit miehet kelpaa elättäjiksi, jälkikasvun( useiden lapsiPUOLIEN) elättäjiksi ja henkisiksi paskaämpäreiksi. SItten jos miehellä onkin vielä oma elämä eikä enää lähde tohon PASKAAN mukaan niin siinä tapauksessa miehet on sikoja ym?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4995
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1255
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe