Törkyviestin hinta on tonni - ei kannata liikaa öyhöttää

https://yle.fi/uutiset/3-10820881
"Helsingin käräjäoikeus on tuominnut 28 ihmistä pappi Marjaana Toiviaiseen kohdistuneesta epäasiallisesta ja halventavasta kirjoittelusta. Tuomioita tuli kunnianloukkauksista ja yhdestä laittomasta uhkauksesta."

Nautitaan ja naureskellaan tästä tovi yhdessä. Oikeus näytti selkeästi, että sananvapauteen ei kuulu - ei edes persujen sananvapauteen - se, että täällä saisi huudella törkeyksiä.

Erityisen nautittava on kohta, jossa tuomitut tuomittiin maksamaan Toiviaiselle yhteensä 30 tonttua korvauksia. Tavallisen pösilö torvelokin herkeää pohtimaan omien toimiensa järkevyyttä, kun törkyviestin hintalappu onkin tonni.

On ihanaa asua oikeusvaltiossa. ;)

43

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitens on Gubta, jos tuomitaan lahjonnan yrittämisestä, niin voiko toimia enää virkamiehenä?

      • Anonyymi

        Tuomio ja silti mukana politiikassa. Antti Kaikkonen sai aikoinaan tuomion. On sittemmin valittu eduskuntaan ja nyt ministeriksi.

        Hänellä näyttää siis olevan kansan luottamus kun kansa äänestää vaikka on rötöst takana. Itse en hänelle koskaan luottamusta olisi takaisin antanut.


      • Anonyymi

        Kansa ei luota Kaikkoseen, vaan ne muutamat tuhannet Kaikkosta äänestäneet. Muutama tuhatta äänestäjää ei ole kansa.


    • Anonyymi

      30 000€ sai Bodomin murhaajakin. Oikeus on voittanut taas!

    • Tätä tonnin linjaa kun taotaan jokunen vuosi, niin kylläpä turha öyhötys laantuun tälläkin palstalla.

      On tämä ihanaa. Ja taas nauretaan vartti. ;)

      • Anonyymi

        Nykymeno Suomessa on kuin 1960 -1980 luvuilta, Neuvostoliittoa ei saanut arvostella. Neuvostoliiton sijaan on tullut pakolaiset ja Suomen pakolaispolitiikka, sekä sitä kannattavat.
        Pysähtyneisyyden aikana ei Neuvostoliiton arvostelusta kansalaisia rangaistu, se koski vain politiikkoja ja mediaa, jotka laitettiin boikottiin. Syrjijöitten kärkenä oli YLE, missä oli lista lauluista, joita ei saanut esittää, sekä lista artisteista, joitten kappaleita Yle ei soittanut.
        Yksi tällainen oli Jukka Kuppamäki, joka paitsioon jouduttuaan muutti maasta.

        Sananvapaus on myös veteen piirretty viiva, missä tuomioita voidaan jakaa pärstän ja poliittisen mielipiteen mukaan, kuten langetut tuomiot osoittavat.

        Poiketen Suomen pysähteisyyden ajasta nyt on rikoslakiin kirjattu kiihottaminen. Sitä valvoo poliisi DDR:n Stasin lailla. Kunnianloukkaus on eri asia, siinä jokainen voi itse määritellä oman kunniansa ja samalla päättää, lähteekö kunniaansa käräjillä parantamaan.


      • Anonyymi

        Puhu itsestäsi vain, hurskastellenkin.


    • Anonyymi

      Toivottavasti SINULLA törkyturvalla on sata tonnia säästössä sakkojen varalta...

    • Anonyymi

      Sen minkä "pappi" Marjaana tienasi, hävisi hän työantajansa moninkertaisesti.
      Yksityisellä sektorilla olisi ollut potkut edessä.

      Ja naurettu on monta vuotta ja edelleenkin naurattaa.

    • Anonyymi

      Nauretaan yhdessä, montakos ihmistä erosi kirkosta Marjaanan vuoksi.

      • Anonyymi

        Joo ajattelin saamaa että SRK kärsi verotuloista menetyksiä.Koskas luulette että nää kirjoittajat maksaa?,monella muuton suosimiseen kyllästyneellä eläkeläisellä ei mitään omaisuutta,minimi eläkkeellä,ja jo ehkä ulosotossa muustakin kun rahat ei riitä.Joku suojaosuus on ei voi ulosotto ottaa.PerFinn


    • Marjaana on ihanne naiseni. Respect!

    • Anonyymi

      Vaikka en mikää Marjaana fani olekkaan niin kohtuus se pitää olla solvaamisessakin. Huorittelu ja vastaavat eivät kuulu aikaihmisen sanavarastoon.

      • Anonyymi

        EIkös nuo ole raamatullisia tekstejä. Ihmettelin kun siellä sai sakon kun vertasi Saatanaa pastoriin. Saako Saatanasta vain saarnata.


    • Anonyymi

      Kyllä se aloittajallekin olisi kohdallaan törkyviestiensä vuoksi sanktio Jussin maalittamisesta herjauksistaan.

    • Anonyymi

      Eikö Sivari halla-ahosta saa kertoa totuutta? Missä sananvapaus!!!

      • Anonyymi

        Kyllä, Halla-aho on suorittanut siviilipalveluksen koska kannatti niihin aikoihin vihreää puoluetta. Anna sinäkin sen hänelle anteeksi koska täydellisyys on tylsää ja se on tiettävästi hänen ainoa "virheensä".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä, Halla-aho on suorittanut siviilipalveluksen koska kannatti niihin aikoihin vihreää puoluetta. Anna sinäkin sen hänelle anteeksi koska täydellisyys on tylsää ja se on tiettävästi hänen ainoa "virheensä".

        halla-aho ei käynyt inttiä, koska ei halunnut estää Venäjää valloittamasta Suomea.


      • Anonyymi

        Ja Marjaanasta ei saanut sanoa totuutta.


    • Anonyymi

      "Nautitaan ja naureskellaan tästä tovi yhdessä. "

      Muistuu mieleen nimimerkki Valuuttakauppias, joka nautti ja naureskeli erään klubin jäsenten pahan ahdingon kustannuksella. Kun jäsen voi silloin todella huonosti, nimimerkin Valuuttakauppias oli ilo herätä uuteen päivään, sillä maailmassa oli juuri silloin paljon hyvää ja kaunista naureskelun aihetta. Tummeli oli Valuuttakauppiaan mukaan loistava apu manillaköydessä.

      • Anonyymi

        Totta.


    • Anonyymi

      Muikea lottovoitto Allahin papittarelle.

      • Anonyymi

        Nyt Pietarin natseja keljuttaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt Pietarin natseja keljuttaa.

        Mikäs teitä nyt niin keljuttaa?


    • Anonyymi

      Marjaanalla hyvä bisnesvaisto..

      Miksi en itsekin alkaisi tekemään jeesuksen nimissä jotain täysin järjenvastaista. Jos en joutuisi pakkohoitoon niin alkaisin keräilemään kunnianloukksuksista rahaa, esim juuri 1000 per loukkaus.

      Mihinköhän marjaana käyttää hillot...?

    • Anonyymi

      Jussia moittii myös kuppa

      koskas tuomiolle?

    • Anonyymi

      https://www.sss.fi/2019/06/belgiassa-sulatellaan-maahanmuuttovastaista-aaltoa-hallitustunnustelut-alkaneet-jahmeasti/

      islamin suojelijat saa mellastaa mutta kansa ei saa päättää Euroopassa?

    • Anonyymi

      Hyvää saa tehdä, siinä ei ole lakia. Paha sana maksaa. Törky lehdet lykkää törkyjään, ja saa valtiontukea monipuolisuudestaan nimissä.

      Ottakaa elintarvikehygieniasta oppia ja soveltaa sielun hykienijaan.
      Median henki haisee, se täytyy puhdistaa munaskuitaan myöten.
      Tuomas Enbuskella on kielen koodi hallussa. Varsinainen keulahahmo.

    • Anonyymi

      "Muistuu mieleen nimimerkki Valuuttakauppias, joka nautti ja naureskeli erään klubin jäsenten pahan ahdingon kustannuksella."

      Sama henkilö kirjoittaa eri nimimerkillä maahanmuutosta, sillä Valuuttakauppias kirjoittaa edelleen talousrikoksista. Siis sillä tasolla kuin vain osaa, mutta henkilö nimimerkkien taustalla on sama.

    • Anonyymi

      "Kun jäsen voi silloin todella huonosti, nimimerkin Valuuttakauppias oli ilo herätä uuteen päivään, sillä maailmassa oli juuri silloin paljon hyvää ja kaunista naureskelun aihetta. Tummeli oli Valuuttakauppiaan mukaan loistava apu manillaköydessä."

      Näin kertoi henkilö itse.

      Valuuttakauppias nautti toisten pahasta olosta ja kärsimyksestä. On vaikea kuvitella, että sama henkilö kirjoittaa nyt törkeyksien huutelua vastaan, vaikka kuului itse tuohon törkeyksiä huutelevaan joukkoon.

      Kaksinaismoraali tarkoittaa ristiriitaa moraalivaatimusten ja tekojen välillä. Tekopyhyys puolestaan tarkoittaa viattomaksi tekeytymistä, vilpillisyyttä ja teeskentelyä sekä myös tekohurskautta. Kyseinen henkilö lukee (itse keksimäänsä) kirjaa, josta hän on lukevinaan kuhunkin tilanteeseen sopivan kaksinaismoraalin säännön ja siihen sopivan tekopyhyyden määritelmän.

      Lienee kaikille jo selvää, että avauksen tekijä pelaa kaksilla korteilla tai kahdella pakalla. Kuten hän on itse vuonna 2011 kertonut, sillä kertaa tilastotieteen dosentin ominaisuudessa, hän on jakanut pakan alta "lusut" muille ja pitänyt itse kuvakortit. Hänen mukaansa silloin on hyvä pelata. Voittokädellä.

      • Anonyymi

        Erittäin hyvin kirjoitettu.


      • Anonyymi

        Hän on siis kuin Putinpersu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hän on siis kuin Putinpersu?

        Ei sentään ole kuin sinut synnyttänyt ihminen. Ei.


    • Anonyymi

      Laittakaa aloitusviestissä linkki muualle kuin viestin alkuun

      • "Laittakaa aloitusviestissä linkki muualle kuin viestin alkuun"

        Miksi haluat antaa moisen ohjeen?


    • Anonyymi

      Sinä toveri ja politrukkis Kubba sinua kunnioitamme ja pitämme punalippumme aina korkealla ja kuvasi olkoon kaikille opiksi siitä mihin mies on itsensä saattanut.


      Kunnioittaen toveri: Bolivitsis

    • Anonyymi

      On hyvä, että pidämme kiinni siitä, ettei ketään saa loukata niin kuin Marjaanaa loukattiin. Liiallista maahanmuuttoa täytyy osata vastustaa asiallisesti, menemättä henkilökohtaisuuksiin.

      Voimme puhua yleisellä tasolla siitä, miten hölmösti luterilainen kirkko tekee, kun se tukee islamia. Melko naiivia porukkaa tuntuu kirkon piiristä löytyvän vähän liikaakin. Itse olen yllättynyt siitä, miten hädänalaisten auttamisen sijaan sekä kirkko että valtio hyysäävät joka ikisen tulijan kimpussa, vaikkei hänen taustoistaan ole mitään tietoa.

      Mieheni tuli Suomeen muutamia vuosia sitten, opiskeli vuoden kieltä, sen jälkeen ammattitutkinnon ja meni heti töihin. Hänen kotimaassaan on vaarallisia seutuja, mutta on aivan turvallisiakin. Siksi hän ei tarvitse turvapaikkaa mistään. Koska hänen kotimaansa on köyhä, oli mahdollisuus ilmaiseen koulutukseen hänelle lottovoitto.

      Nyt mieheni ihmettelee työpaikalleen ilmestyviä "harjoittelijoita". Varsinaisia työntekijöitä aiotaan vähentää, koska nämä ilmaiset tai puoli-ilmaiset "harjoittelijat" voivat hoitaa kaikki yksinkertaiset tai nopeasti opittavat asiat halvalla. Moni heistä ei ole opiskellut suomen kieltä lainkaan.

      Mieheni mielestä Suomi tekee ison virheen ottaessaan vastaan ihmisiä, joiden taustoja ei tunneta ja joiden kulttuuri on pääasiassa epätasa-arvoinen ja uskonnollista kiihkoa ruokkiva. Työpaikallaan mieheni on kuullut, miten halventavasti nämä "harjoittelijat" puhuvat suomalaisista naisista. Eikä kukaan puutu asiaan, sillä muut eivät ymmärrä arabiaa. Mieheni ei uskalla sanoa heille siitä mitään siksi, että he suhtautuvat tummaihoisiin erittäin rasistisesti.

      Miltäkohän tuntuu oikeista turvapaikanhakijoista, kun Suomessakin on nyt sitä väkeä, jota he joutuivat kotimaassaan pelkäämään?

      Maahanmuuttoon täytyy suhtautua kriittisesti. Tulijoiden joukossa on huijareita ja rikollisia, jopa terroristeja. Ei pidä vain naiivisti hokea, että islam on aina hyvä asia ja rauhan uskonto. Islamiin liittyy myös paljon epämiellyttäviä uskomuksia sekä tapoja, jotka eivät ole sovitettavissa yhteiskuntaamme. Tulijoiden täytyy muokata uskoaan niin, että he voivat elää täällä ilman konflikteja. Se on heidän vastuullaan.

      Pappeja haukkumalla ei päästä asiassa yhtään pidemmälle. On keskusteltava asiallisesti ja mielipiteensä perustellen.

      • Jostain syystä tuo viestini ei tullut nimimerkilläni varustetuksi. Suomi24 oli perunut sisäänkirjautumiseni viestin kirjoittamisen aikana.


    • Anonyymi

      Edellä mainittu kaksinaismoraali ja tekopyhyys tulevat parhaiten ja paljaimmillaan näkyviin Johanna Vehkoon oikeusjutussa.
      Oikein korkeimman asteen - Ylen journalisti ja faktantarkastaja (!) - syyllistyy solvaukseen ja vaatii ja saa hyväksyntää, onhan hän "oikeaa joukkoa".
      Saamme nähdä miten ylemmän asteen demlaoikeus kääntää syyllisyyden, miten taas mustasta tehdään valkoinen.

    • Anonyymi

      Tämä ei kullosta hyvältä pisnekseltä sillä maksaa varmasti paljon enemmän kuin 1000 eur jotta vähänkin valveutunut tiedonjakaja saadaan farssioikeuden eteen.

      Jos panee kaapun päähän ja käy raharahalla ostamassa tapletin tms ja edelleen kaapu päällä ostaa raharahala prepaidin niin sitten on jo siten suojassa että tarvitaan fyysisiä toimia farssitonnin jakamiseen. Raharaha pitää olla vaihtorahaa, ei suoraan automaatista joka tallettaa kaikkien setelien sarjanumerot jotka kukin asikas on nostanut.

      Noh, Supo siis paikantaa tapletin noin 2 minuutissa ja ovat oven takana ehkä 15 min ... 2h, riippuen farrsiuhrin olinpaikasta. Vaikka farssiuhri ehtisikin käynnistämään Factory Reset toiminnan niin se ei auta koska laitteen raudan ID-tiedot ovat jo Supon käsissä, siis MAC osoite ja muut rautaan liittyvät tunnisteet eivät muutu resetissä.

      Käyttämällä maksullista VPN proxyä (joka maksetaan muulla kuin raharahalla) ei saa suojaa farssitonnia vastaan, sillä niillä on kaikilla sopimuksen pienessä präntissä niin että ei saa toimia farssilakien vastaisesti ja että farssilain rikojat paljastetaan farssioikeudenvalvojille farssioikeudenkäyntiä varten.

    • Anonyymi

      Jokainen Toiviaiseen kohdistunut kriittinen sana on ollut tarpeen. Toiviainen on Suomen murhaaja, kaiken hyvän tappaja..

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4453
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4040
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2720
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1643
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1571
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe