Aihealueet

Listaukset

  Eteläpuisto 12:n huumekauppa

  Anonyymi

  Moni porilainen lienee kiinnittänyt huomionsa samaan asiaan kuin minäkin: avointa katukauppaa lääkkeillä ja amfetamiinilla Porin keskustassa keskellä päivää!

  Tietääkö kukaan, miten Eteläpuisto 12:n ja Liisankadun kulmassa voidaan käydä avointa katukauppaa taloyhtiön tai vuokranantaja puuttumatta asiaan? Poliisi seuraa tilannetta korostuneesti ja onpa nähty kotietsintääkin suoritettavan.

  Porilaisena pidän hämmentävänä sitä, että lääke- ja huumekauppa on nykyään niin avointa, että keskellä kirkasta päivää kama liikkuu ostajan ja myyjän kädestä toiseen niin Porin kävelykadulla kuin Eteläpuisto 12:n edustallakin. Ne asiat, joita näkee Porin keskustan kaduilla keskellä päivää ovat paljon dramaattisempia ja röyhkeämpiä kuin porilaisen dekkarikirjailijan keksimät sadut Porin alamaailmasta.

  18

  51

   Vastaukset

   • Onhan se kuitenkin parempi ettei myydä salaa, vaan aivan avoimesti.

    Näin heitä on helpompi saada kiinni.

   • voi juma kuule juntti kato televisioo vaan

   • Aloittajalla on nyt pahasti jotain kaunaa Eteläpuisto 12 kohtaan. Onkohan potkittu asunnosta kohelluksen takia ja nyt keksii kaikenlaisia huumejuttuja.

   • Kysyntä luo tarjontaa ja
    tarjonta puolestaan kysyntää.

    Jossain nämä kohtaavat toisensa. Porissa tämä kohtaamispaikka on usein todellakin tämä mainittu Eteläpuisto 12 ja lähiympäristö.

    Kama liikkuu.

   • Olen itsekin nähnyt selkeän myynti/ostotapahtuman kaupungilla kulkiessani. Ilmeisesti kun asiaan ei puututa, käy täälläkin arkipäiväiseksi näyksi nuo huumeidenkäyttäjät ja huumekauppiaat isojen kaupunkien malliin.

    Eikö tuosta Eteläpuiston rapusta SK:n mukaan löytynyt joku putkikassi täynnä huumeita? Siitä sen Turvatiimi-firman lähistöltä.

    • Kai soitit poliisille ja annoit tuntomerkit.


    • Luulisin, että suurin ongelma ei ole vihjeiden puute, vaan se, ettei poliisilla ole resursseja eikä ehkä myöskään kiinnostusta tutkia yksittäisten käyttöannosten myyntiä. Polkupyörävarkauden kohteeksi joutuneet tietävät, että poliisille ilmoittaminen on tärkeää lähinnä periaatteesta. Rikostahan ei tutkita.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Luulisin, että suurin ongelma ei ole vihjeiden puute, vaan se, ettei poliisilla ole resursseja eikä ehkä myöskään kiinnostusta tutkia yksittäisten käyttöannosten myyntiä. Polkupyörävarkauden kohteeksi joutuneet tietävät, että poliisille ilmoittaminen on tärkeää lähinnä periaatteesta. Rikostahan ei tutkita.

     Kyllä huumekauppaan puututaan erilailla kuin pyörävarkauksiin.

     Sitä ei vain nykyisillä keinoilla saada loppumaan, kuten ei saatu viinan myyntiäkään kuriin kieltolain aikaan.


   • Heh ...se viesti poistettiin, miten kaupunki antaa kymmenille narkomaaneille ilmaiset subut/metadonit. Tätä kutsutaan korvaushoidoksi, mutta käytännössä kaupunki ylläpitää huumeongelmaa.

   • Aloittajan trolli on saanut paljon huomiota. Ja yritys pilata taloyhtiön maine on lähes rikollista herjaamista. Joskus tulee omaan nilkkaan. Toivottavasti kovaa ja kunnolla.

   • Huumekauppa on aivan vapaata porissa. Eetunaukio ja yleensä kävelykatu on paikka missä kauppa käy.

    • Kauppa se on mikä kannattaa.


   • Kannattaa pitää silmänsä auki, varsinkin tuon sisäpihan autojen parkkipaikalla. Näet oudon hand shaken, kädet kohtaavat toisensa.
    Mutta oliko kyseesstä sittenkään tavallinen tevehdys vai vaihtoiko raha ja aineet omistajaa.

    • Olet katsellut pikkuisen liikaa amerikkalaisia elokuvia. Kunhan kasvat vielä 5-6 vuotta niin huomaat eron elokuvan ja todellisuuden välillä.


    • Skitsoilua, Snakehandia ei oo ollu enää aikoihin.


   • No jopas sattu taas ,että oikeassa oon. ,kuin aina kaikessa. Tänään kiinnitti huomiotani porukka ei muuten ,mutta kun erkanivat alkoi raksuttamaan, että mahtaako. Tämän linkin luettuani vahvistui epäilyni, kun Googletin osoitteen. Aikas touhuu ,ettei Alko riitä. Pitäis olla esimerkkiä jo ympäriltä maailmalta ja jokapuolelta mitä Helvetin paskaa huumeet onkaan, että voivoi . Säälin käyttäjiä, mutta enemmän viattomia lapsia ja omaisia..

   • Minä tiedän, kuka tai oikeastaan ketkä asuu ko. osoitteessa.
    Kauppaporukkaa on.

   • Eikö tuossa ole niitä Air bnb -asuntoja? Voidaanhan sitä kauppaa käydä sellaisestakin. Niistä ei varmaan mitään merkintöjäkään jää eikä kirjauduta henkkareilla niin kuin hotelliin. Tuli vaan mieleen.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    173
    8498
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    113
    3915
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    146
    2881
   4. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    102
    1906
   5. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    77
    1829