Aihe

naiskiekkoilun taso???

katsoja

Mikä on naiskiekkoilun taso Suomessa?? Blues tuntuu vievän lahjattomilla pelaajilla mestaruuden kaikissa olosuhteissa. Eikö lajiin saada mitään uutta? Itsekeskeiset espoolaiset nurin! Tehkäämme tamperelaiset jotaín.

13

3636

  Vastaukset

  • mikään muu sm-sarjan joukkue ei säteile samalla tavalla ammattimaisuutta kuin blues,koska niiden lahjattomillakin on ammattimaisempi tyyli kun muilla.Mutta kuka tietää ihmisinä ne onkin varmaan just sen takia niin paljon itsekeskeisempiä!sitä tampereen tai kenenkä vaan muun vastaiskua täälläkin ootelllaan:
   kuuleeko tampere?
   ja tsemppiä jo nyt ens kaudelle kaikki muutkin!!
   ja onnea blues.

   • pari viikoa sitten vuonna 90 syntyneiden (nuorempi C )poikien, oliko ejk, eli ei mikään kovajoukkue voiti matinkylässä tämän meidän mestari-Bluesin parilla maalilla..että heh heh heheee....


   • pekka kirjoitti:

    pari viikoa sitten vuonna 90 syntyneiden (nuorempi C )poikien, oliko ejk, eli ei mikään kovajoukkue voiti matinkylässä tämän meidän mestari-Bluesin parilla maalilla..että heh heh heheee....

    no mä en ainakaa rupeais vertailemaan naisjääkiekkoa millään tavalla miesten/poikien jääkiekkoon. eri sukupuolilla kun on niin mahdottomasti noita eroja, niin fyysisiä kuin henkisiäkin, että se on jo melkeenpä mahdottomuus vertailla noita kahta keskenään..
    tämä siis vain mun mielipide.


   • kiekkoilija kirjoitti:

    no mä en ainakaa rupeais vertailemaan naisjääkiekkoa millään tavalla miesten/poikien jääkiekkoon. eri sukupuolilla kun on niin mahdottomasti noita eroja, niin fyysisiä kuin henkisiäkin, että se on jo melkeenpä mahdottomuus vertailla noita kahta keskenään..
    tämä siis vain mun mielipide.

    Vaikeeta lähtee vertailemaan, kun tytöillä ja pojilla on ihan eri lähtökohdat jääkiekkoon ja palloilulajeihin muutenkin. Pienestä pitäen pojille opetetaan koulussa jääkiekkoa, salibandya, jalkapalloa... Sillä välin kun tytöille opetetaan tanssia ja voimistelua. Ja tämä jatkuu yläasteelle saakka. Ei ihme että pojista tulee keskimäärin "taitavampia" näissä lajeissa, he kun saavat siihen p a l j o n enemmän ohjausta.
    Itse kiekkoilijana olen kurkkuani myöten kyllästynyt tähän asetelmaan.

    Sitä paitsi, muutama kuukausi sitten eräs toinen SM-sarja-joukkue voitti saman seuran kauppari-C-90 kolmella maalilla. Heh heh heh... :)


   • pekka kirjoitti:

    pari viikoa sitten vuonna 90 syntyneiden (nuorempi C )poikien, oliko ejk, eli ei mikään kovajoukkue voiti matinkylässä tämän meidän mestari-Bluesin parilla maalilla..että heh heh heheee....

    Naisten jääkiekon taso on C-junnujen tasoa.
    Olen nähnyt muutaman peli naisten Blues vastaan c-junnut. Sen voin sanoa, että pelillisesti oli hyvää kiekkoa. Vauhdin suhteen ei ole ongelmia mutta fyysisesti pojat on parempia siinä vaiheessa. Syksyllä ennen kauden alkua c-junnut oli aika pihalla välillä naisten kanssa. Bluesilta puuttui silloin Vaarakallio ja Jestoi.


  • Niiden täysin lahjattomien pelaajien valmentajat kokeiltas siirtää Mj:n käyttöön, olisiko muutosta vai ei. Uskon ainakin pelaajien vaihtuvan joukkueessa, olisko hyvä kokeilla.

  • Hyvä idis.Tappara ja Ilves vois perustaa oman SM-sarjan, missä on vaan kaks joukkuetta.Silloinhan heidän erittäin lahjakkaat pelaajat rupeaisivat pärjäämään NÄÄS.

   • Hah, olipas tosi hassu juttu


  • Jos blues pelasi -90 syntyneitä vastaan ennen välieriä, oliko kaikki mj pelaajat poissa kokoonpanosta, silloinhan oli leiri ja siellä oli 6-7 pelaajaa leirillä.

   • ..ikävä kyllä heikko.Syitä on monia.Ei auta ,vaikka maajoukkue leireilisi kuinka,kun lähes jokainen SM-sarjan joukkue hoippuu toiminnan loppumisen partaalla kroonisen rahapulan vuoksi.Aikuisten urheilu ei toimi junioriurheilun lainalaisuuksien mukaan,eli niinkauan,kuin vanhemmat jaksavat olla taustalla,homma toimii.Sitten seuraakin vaikeuksia.Rahaa lisää seuratasolle.Sitä kautta harrastajamäärä lisääntyy ja taso laajenee.Muuten laji kuihtuu ja saamme pelata Uzbekistanin kanssa C-sarjassa.


  • Venäjäkin näyttää ottaneen Suomen kiinni.Ruotsihan on jo ohi.Seuraavaksi Kiina,Saksa,Sveitsi ym.Muutaman vuoden päästä b-sarja edessä.Naganon aikoihin haaveiltiin Usan ja Kanadan voittamisesta ja nyt ollaan tässä.Kukahan on syyllinen.Enpä viitsi sanoa.Jokainen lajin harrastaja tietää sen kuitenkin.

   • Kyllä se niin on, että mikään naiskiekossa ei muutu, ellei rahallisesti aleta satsaamaan hommaan enemmän. Naisten SM-sarjassa ja maajoukkueessa pelaa aikuisia ihmisiä, jotka eivät asu enää kotona ja joiden kuluja ja pelireissuja vanhemmat eivät enää maksa. Homma on kaukana jostain junioritoiminnasta! Osalla on jo oma perhe ja laskunmaksut ym.normaalit menot hoidettavana. Kun seuroilla/maajoukkueella ei ole varaa maksaa minkäänlaista pelaajanpalkkaa, niin ihmiset joutuvat käymään töissä, koska jollain se asuminen ja ruoka pitää maksaa. Ja sitten ihmetellään, kun taso naiskiekossa on huono. Miten tällä yhdistelmällä voi kukaan pelaaja keskittyä harjoitteluun/pelaamiseen täysillä? Se on jo ajankäyttökysymyskin. Sm-/kansainvälisellä tasolla lienee minimivaatimus, että päivittäinkin pitäisi harjoituskertoja olla vähintään 2! Mutta kuka pelaaja sellaiseen pystyy? Jokainen voi miettiä, että jos normaaliin työpäivään yhdistetään kaksi kovatasoista reeniä ja illallakin pitää olla vielä "iskussa" niin onhan se selvä, että ihmisen rajat siinä jo tulee vastaan. Kaikkea ei jaksa. Ja se näkyy kentällä tänä päivänä naisten peleissä. Valitettavasti.


  • Keh keh tuun vuodelta 2019 kertomaan teille viestin. Suomi tulee voittamaan euroviisut vuonna 2006. +leijonat voittaa miesten maailmanmestaruuden vuonna 2011.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   408
   21770
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   356
   14516
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14238
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10130
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   5826