Länsi-Kotkan Terveystalossa ruuhkaa

Anonyymi

Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Varhaisen tuen palvelut
Länsi-Kotkan terveysasema on suljettu 24.6.–28.7.

Alkukesän öinä Oulussa poliisi tarkisti 135 mopoa alueilla, mistä oli tullut valvontapyyntöjä. Näistä 57 määrättiin katsastukseen. Miksi Kotkassa ei toimita samoin? Yöllisen moporallin ansiosta alkaa terveys ja hermot mennä. – Unettomat yöt Länsi-Kotkassa

Siitsuu ja kaljaa koneeseen, kyllä se siitä.

33

884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Totuudella voi olla monenlaiset kasvot, hymy paljastaa.

      • Anonyymi

        Entä jos on viini naama? Paljastaako typerä hymyily sen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä jos on viini naama? Paljastaako typerä hymyily sen?

        Siitähän sen parhaiten tunnistaa, typerästä hymystä.


      • Anonyymi

        Kymsoten palvelunumeroihin tulee muutoksia 20. huhtikuuta alkaen.

        Huomisesta keskiviikosta 20. huhtikuuta alkaen mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasneuvonnan palvelunumero on 05 220 2150.

        Mikäli soittajan puhelinnumero on Fakebookissa salainen, ei takaisinsoittopyyntöä voi jättää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä jos on viini naama? Paljastaako typerä hymyily sen?

        Vapun vaaratilanne taas mahdollista pitkässä viikonloppu putkessa.

        Vaarallinen haimatulehdus voi puhjeta vain yhden viikon­lopun juomisen jälkeen – ”Ihan tavan­omainen potilas on työssä­käyvä kolmi-nelikymppinen”
        Akuutit haimatulehdukset ovat lisääntyneet myös naisilla.


      • Anonyymi

        Jari Sinkkonen oikaisee yleisen väärinkäsityksen . Lastenpsykiatri Jari Sinkkosen tuore uutuuskirja Onnellinen lapsi ei ole kasvatusopas.

        Lastenpsykiatri Jari Sinkkonen ärähtää: ”Neljä viidestä vanhemmasta räplää älypuhelintaan ja lapsi istuu vieressä älypuhelin kädessä”. Sinkkosen mukaan on surkuhupaisaa katsoa julkisissa liikennevälineissä vanhempia . Hänestä vanhemmat antavat huonoa esimerkkiä.

        29. huhtikuuta 2021

        HELSINKI, Sanomatalo – Suomen mediakentällä on huolestuttu maamme ainoan lastenpsykiatrin, Jari Sinkkosen, yllättävästä katoamisesta.

        Eläkkeellä olevaa Sinkkosta ei ole nähty julkisuudessa neljään päivään. Poliisi ja varusmiehet jatkavat etsintöjään suomalaisten mediatalojen läheisyydessä, mutta monet toimittajat pelkäävät jo pahinta.

        Helsingin Sanomain feature-toimituksessa ollaan tilanteesta hyvin huolestuneita. "Jos Sinkkosta ei löydy, täytyy varmaan koko torstaisin ilmestyvä Elämä & Hyvinvointi -liite lopettaa", murehtii vastaava päätoimittaja Kaius Niemi. Kodin Kuvalehti taas olisi lakannut ilmestymästä jo kymmenen vuotta sitten ilman Sinkkosen panosta.

        Sinkkonen on maan ainoana lastenpsykiatrina korvaamaton kansallinen voimavara maan sanoma- ja aikakauslehdille. Hänen ei tiedetä koskaan kieltäytyneen yhdestäkään haastattelupyynnöstä, ja hänen valmiutensa ottaa käytännössä ilman varoitusaikaa kantaa itselleen tuntemattomiin ilmiöihin on ollut monen deadlinen edessä umpikujaan ajautuneen toimittajan pelastus.

        Häntä koetetaan viimeisenä keinona myös ärsyttää esiin sijoittamalla strategisille paikoille sietämättömiä kasvatus- ja kulttuurinäkemyksiä, jotka eivät perustu sata vuotta vanhoihin luutuneisiin freudilaiskliseisiin.

        Jari Sinkkonen on 67-vuotias. Hän käyttää silmälaseja ja villapuseroa ja pitää itseään pelottomana myytinmurtajana. Kansalaisia pyydetään ilmoittamaan kaikista Sinkkos-havainnoista välittömästi Otavamedia Oy:lle.

        Hikinews ei tavoittanut Jari Sinkkosta kommentoimaan asiaa, joten on mahdotonta sanoa, miten sinun tulisi kertoa hänen katoamisestaan lapsellesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä jos on viini naama? Paljastaako typerä hymyily sen?

        Sosiaalisessa mediassa voi näyttää kaiken

        Virtuaalisuudelta löytyy ominaisuus, joka helpottaa identiteetin tietynlaista väärentämistä. Voit sanoa mitä tahansa virtuaalimaailmassa olevalle ihmiselle reaaliajassa. Tällä ihmisellä ei kuitenkaan ole mitään keinoa tarkistaa, onko sanomamme totta. Sama koskee postauksia, joita julkaisemme sosiaalisessa mediassa.

        Sosiaalisessa mediassa esittely ja näyttäminen ovat myös tapoja kilpailla muiden kanssa “sosiaalisilla markkinoilla”. Ne ihmiset, jotka ovat jo uponneet liian syvälle tähän virtuaaliseen maailmaan, tuntevat myös olevansa muiden tuomareita, osoittaen tilanteessa toisinaan jopa hämmästyttävää ankaruutta.

        Itsepetos on se todellinen ongelma


      • Anonyymi

        Kevään korvalla nousevat kukat narsissit muiden mukana.

        Narsistin kipupiste on hirvittävän herkkä itsetunto; kun itsearvostus ei ole kunnossa, syntyy häpeän tunteita. Tästä seuraa, että narsistin pitää saada koko ajan kehua ja ihailua.
        Tuhoisan narsismista tekee se, että samalla muiden pitää olla huonoja, joten narsisti lyttää heitä.

        Lähipiiri siis kipuilee enemmän kuin sairastunut itseVaikein persoonallisuushäiriö eli psykopatia on myös eniten periytyvä.

        Epävakaat perheolot ovat kuin bensaa liekkeihin.Kun lasta kohdellaan kaltoin, persoonallisuus alkaa häiriintyä.
        Kun katsotaan persoonallisuushäiriöisten ihmisten taustaa, todella isolla osalla on kaltoin kohtelua ja traumatisoitumista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vapun vaaratilanne taas mahdollista pitkässä viikonloppu putkessa.

        Vaarallinen haimatulehdus voi puhjeta vain yhden viikon­lopun juomisen jälkeen – ”Ihan tavan­omainen potilas on työssä­käyvä kolmi-nelikymppinen”
        Akuutit haimatulehdukset ovat lisääntyneet myös naisilla.

        Koronan karanteenikäytännöt muuttuvat Räskin huudeilla niillä, jotka ovat saaneet koronarokotuksen tai sairastaneet taudin.

        Karanteenia ei määrätä Urheiluravintola Marloni, Siider&Tanssi Terassi Saagitta, Raittiusravintola Räty Ryhtää sekä Susikoski veneily vierailun jälkeen. Perinne piipahdusta lähi Joseen on syytä vältellä ellei ole käyttty Prisman Alkon käsidesiä ulkoisesti, hätätapauksessa työsuhde tessiä.


    • Anonyymi

      Kotkassa aikuisväestön mielenterveys-ja päihdepalveluiden järjestämisestä vastasi Kotkan mielenterveys-ja päihdepalvelut (Miepä-keskus).

      Nykyisn Kymsote

      Kiireetön hoitoon hakeutuminen tapahtuu terveysasemien ja kiireellinen päivystyksenkautta. Niihin hakeudutaan ottamalla yhteyttä tai menemällä paikan päälle.
      Hoito voidaan toteuttaa terveysasemilla, Miepä-keskuksen poliklinikoilla, hoito-ja kuntoutumisyksikkö Miekussa tai eri palveluntuottajien tuottamissa palveluissa. Joskus hoidon tueksi tarvitaan sairaala-tai laitoshoitoa.Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti ja läheiset huomioidaan

      Länsi-Kotkan terveysasema. Terveysasemien mielenterveys-ja päihdetyötä ovat vahvistamassa mielenterveys-ja päihdesairaanhoitajat

      • Anonyymi

        Yhdistä kaverisi aatteeseesi ja hanki tukijoita Fakebookissa, elämä on. Ihana minä, Ihana minä,Ihana minä.
        Pettymykset voivat viedä järjen ja joiltakin se on jo vienyt.
        Ihmisiä on kaikenluontoisia. Jotkut kestävät isotkin tappiot ja vastoinkäymiset, mutta sitten on niitä jotka eivät kestä ja purkavat pettymyksensä sivullisille. Tägää yyveenä VTF

        Uuno Turhaporu Työterveys talo


    • Anonyymi

      Länsi-Kotkan terveysasema on suljettu viini viikonloppuisin, valitettavaa. Silloin sitä tarvetta olisi ettei tarvitsisi päihteillä ja somella korjata.

    • Anonyymi

      Länsi-Kotkan Terveystalossa on huomioitu, henkinen väkivalta vaikuttaa lapseen – ihan oikeesti , ja siihen puututaan.

      Vanhemman henkinen väkivalta lasta kohtaa voi olla esimerkiksi uhkailua, pelottelua, mollaamista, huutoa,manipulointia, vähättelyä, ilmeillä ja eleillä pelottelua,sanktioita, tavaroiden ja ovien paiskomista tai sisaruksiin vertaamista. Se voi olla myös tekemättä jättämistä. Lapsi voi jäädä vaille vanhempansa huomiota; hänelle ei vastata, hän jää yksin tunteittensa kanssa tai on kuin ilmaa vanhemmalleen. Luetteloa voisi jatkaa loputtomiin.

      Ensi- ja turvakotien liitto on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä. 30 jäsenyhdistystä toimivat ympäri Suomea.

      Verkkosivut on tuotettu Tradekan tuella.

      • Anonyymi

        Onko Oiva Toikan lasilintu myös jonossa?


      • Anonyymi

        Koronaepidemia on lisännyt lastensuojelun tarvetta ja lastensuojelun asiakasperheiden mielenterveysongelmia.

        Kotkan linjana tulee olla, ettei nuorista säästetä, niitä on tehtävä lisää, Räski mukaan talkoisiin.


    • Anonyymi

      Länsi-Kotkan Työterveys suosittelee viikonlopuiksi Elmo vinettoa ilman lapsia,

    • Anonyymi

      Pitääkö olla huolissaan? Omaksi itseksi kasvaminen vaatii rohkeutta ja sisua, siksi kopioita on liikkeellä Länsi-Kotkassa.

      Aleksityymiset ihmiset eivät tunnista surua, pettymystä tai vihaa. Entä jos v-sana kattaa kaiken pahan olon?

      Syyt ovat vahvasti lapsuudessa, ja seurauksena on usein terveysongelmia, osoittaa väitöstutkimus.
      Kaikilla ihmisillä on tunteita, mutta osalle niiden tunnistaminen ja nimeäminen on erittäin vaikeaa. Tätä persoonallisuuden piirrettä kutsutaan aleksitymiaksi.
      Aleksityyminen ihminen ei osaa kertoa, miksi rintaa puristaa tai miksi on paha olla.

      Suurin yllätys oli se, miten selkeä yhteys aleksitymialla oli lapsuudessa koettuun tunneköyhyyteen.
      Aleksitymia jakautuu kahteen alatyyppiin. Toiseen alatyyppiin kuuluvat ihmiset eivät ole yhtä tietoisia persoonallisuuden piirteestään.

      Toiseen kuului etenkin miehillä päihdekäyttöä ja enemmän ylipainoa kuin verrokkiryhmällä, aleksityyminen yrittää säädellä tunteitaan ylensyömällä tai käyttämällä päihteitä väärin.

      • Anonyymi

        Aleksityyminen ihminen vaikuttaa toivottomalta tapaukselta terveydenhoidon ja terveyskeskuksen näkökulmasta. Ehkä pullosta löytyy hetkellistä apua.


    • Anonyymi

      Tutustu myös: Ensi- ja turvakotien Kannusta minut vahvaksi -hanke. Hankkeen tavoite on ehkäistä lasten kaltoinkohtelua ja kasvatuksellista väkivaltaa sekä lisätä myönteisen ja kannustavan vuorovaikutuksen keinoja.

      Miksi vanhempi laiminlyö ja mollaa?
      Hoitotieteen professorin mukaan kaltoinkohtelun ja henkisen väkivallan taustalla on usein vanhempien kuormittumista erilaisten ongelmien kasaantuessa. Esimerkiksi parisuhdeongelmat, taloushuolet, työstressi, alkoholismi ja vanhemman mielenterveysongelmat vievät energiaa lapsen huomioonottavalta vanhemmuudelta.

      Hoitotieteen professorin mukaan

    • Anonyymi

      Kotkassa toimivan Miekun muutokset ihmetyttävät mielenterveys- ja päihdeasiakkaita – Tieto palveluista ei tavoita kaikkia Länsi-Kotkassa.

      Läheiset tukemaan

      Al-Anon vertaistukiryhmä
      Kaivokatu 5. to klo 18-20
      alkoholistien läheisille.

    • Anonyymi

      Hoitsu kertoi omakohtuisia kokemuksia Urheiluravintola Amorellassa naapuripöydässä liian kovaäänisesti

      Oli niin kovassa ripulissa, että joutuin turvautumaan lääkärin apuun.
      Lääkäri kirjoitti reseptin ja lähtin potemaan. Vähän myöhemmin lääkäri soitti .
      -On tapahtunut valitettava erehdys. Kirjoitin teille ripulilääkkeen sijasta rauhoittavia.
      -Vai niin. Olenkin jo tässä ihmetellyt sitä, että vaikka paskat on olleet housussa jo pari tuntia, niin yhtään ei v***ta. Lämmittää kivasti kirkkovenetttä.

    • Anonyymi

      Länsi-Kotkan Terveystalossa ollan huolestuneita tutkimustuloksista.

      Nyt alkaa olla jo kiire . Kun miehen ongelmaa ei osata hoitaa, myös naiset kärsivät.
      Ei päästä naimisiin kun ei tulla raskaaksi.

      Vielä vuosikymmen sitten luultiin, että suomalaiset miehet olivat elinvoimainen poikkeus. Siihen mennessä tehdyissä kansainvälisissä mittauksissa suomalainen siemenneste oli ollut huippuluokkaa.

      Noin puolella miehistä on niin huono siittiötuotanto, että se vähintäänkin pidentää aikaa saada raskaus käyntiin

    • Anonyymi

      Viesti vessanpöntöstä. Vaakku, Meriniemi ja Sagitta avaavat vapuksi.

      Ei ole yhdentekevää, mitä pönttöön putoaa. Vessareissut voivat paljastaa monia asioita elintavoistasi ja terveydestäsi. Viikonloput ratkaisee .
      Siksi Fakebook kakkaa sanotaan terveyden mittariksi.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Mielenterveyden sairaudet olivat edelleen yleisin syy siirtyä työkyvyttömyyseläkkeelle. Suurin yksittäinen syy oli masennus. Se vei joka päivä keskimäärin kymmenen ihmistä työkyvyttömyyseläkkeelle. Kaksi kolmasosaa masennuksen aiheuttamista työkyvyttömyyseläkkeistä myönnettiin naisille.

    • Anonyymi

      Me haluttais just Sinut, hyvä lähihoitaja, meille öihin! 🍺🥂 🍷

    • Anonyymi

      Tietty tapa käyttää alkoholia on erityisen haitallinen verenpaineelle
      Alkoholin viikonloppu käytöllä on salakavala vaikutus verenpaineeseen.

      Jatkuva alkoholin käyttö voi kohottaa verenpainetta epäterveellisesti, vaikka kyse olisi vain yhdestä annoksesta päivässä.

      Tommi Turmiola

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Räskin terveystalon vastaanotolla kuultuna.

      Teillä on erittäin korkea verenpaine, lääkäri kertoi mies potilaalle.

      Tiedän, se taitaa olla sukuvika.

      Isän vai äidin puolelta?

      Avovaimon.

      Kuinka teidän korkea verenpaineenne voi johtua avovaimonne suvusta?

      Teidän pitäisi tuntea joku siitä porukastakin.

    • Anonyymi

      Pintaan pulpahtelevat salaisuudet pilaavat keski-ikäisten ihanan elämän.

      Grayn Anatomian katselu koukuttaa. Huipputiimistä kuvattua draamaa voi huomata että senenempää lääketiede kun suhteetkaan eivät ole aina aivan mustavalkoisia, kaapeissa kolisee ja ulos ei tulla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Odottakaa sulkematta puhelinta, kaikki hoitajamme ovat varattuja............................
      Maggara galja pafi, onnellinen perhe Terkkarin eteisessä

      https://i.redd.it/i2kzey76p4f41.jpg

    • Anonyymi

      Karhuvuoren Terveystalo ruuhkautui vaalituloksen julkaisun jälkeen , samoinkun Räskintien liikenne. Mäen alta ihmiset lähtivät varmistamaan onko se sydän siellä oikealla, hoitoalalla työskentelevilläkin hieman epätietoisuutta.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe