Afganistanilainen kaljapullomies Saksassa

Anonyymi

Hän näyttää videolla miten sakemanneja käsitellään.
Joku sanoo videolla myös sanan "samanlaiset" joten onko ryyppyporukassa suomalainenkin mukana

https://twitter.com/i/status/1138712417712705536

A shock video out of Germany shows a migrant smashing a bottle over another young man’s head while saying, “This is for Afghanistan.”

It is not known where the incident took place, but the video began circulating on social media earlier today.

The young migrant is seen talking in German on camera while holding the bottle in his hand.

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin, hakkaahan suomalaisetkin havis amandaa shampanjapulloilla.


      Nätzimä

    • Anonyymi

      Hyi helvetti mikä tapaus!?

      Ja vieläkö JOKU ihmettelee, miksi mamuvastaisuus ja jopa natsismi on nousussa Saksassa???

      Kun tuota videota katselee, niin jokainen kunnon eurooppalainen muuttuu mamuvastaiseksi...

    • Anonyymi

      Todella raukkamainen lyönti! Ensin tuo mamu esitää olevansa saksalaisen kaveri ja kutsuu häntä myös nimeltä. Siten mokoma yllättäen lyö pullon hajalle saksalaisnuoren naamaan!?

    • Anonyymi

      Kuuluuko islam muka sivistysvaltioihin?

      • Anonyymi

        Älä hullujas kirjoittele.
        Totta kai kuuluu siinä kuin muutkin uskonnot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä hullujas kirjoittele.
        Totta kai kuuluu siinä kuin muutkin uskonnot.

        Ei islam ole uskonto pelkästään. Se on uskontoon leivottu väkivaltainen ideologia, jonka tarkoitus on alistaa koko maailma valtaansa. Vähän niinkuin kommunismi ja natsismi, mutta hiton paljon vaikeampi torjua, kun islamin hyödyllisiä idiootteja on hallitukset pullollaan ympäri Euroopan.


      • Anonyymi

        Juuri näin se menee!


    • Anonyymi

      Aivopestyt nuoret siinä vain luulivat harmittomaksi tagiyan-vääntäjää ja tuossa lopputulos. Tuonlaisesta iskusta voi helposti lähteä myös henki, mutta sehän ei kunniakansalaisen pollaan mahdu.

    • Anonyymi

      Kuvitelkaapa tilanne päinvastoin! Että saksalaisnuori olisi tehnyt saman mamunuorelle?

      Mitä luulette? Olisiko video tai ainakin tapaus levinnyt kulovalkean tavoin lännen vasurivaltamediassa?

      Vastaus on kyllä! Ja otsikot olisivat kiljuneet natsirasismia.

    • Anonyymi

      Islam ja muslimit kuuluvat merenpohjaan...syvälle!

    • Anonyymi

      Eikö saksalaisilla ole munaa lähteä asein siivoamaan kaupunkejaan tuosta muslimisaastasta? Luulisi olevan ja apuakin olisi saatavissa ympärysvallan aatetovereilta.

    • Anonyymi

      Saksalaiset ovat nykyisin pelkkiä muslimeiden edessä ryömiviä ituhippejä. Saksan kansasta ei ole enää kerrassaan yhtään mihinkään. Saksan totaalinen tuho on jo tapahtunut. . Kiittäkää bolseviki-matuttaja-Merkeliä. Se akka tuhosi ja mädätti valheillaan koko Saksan lopullisesti.

      • Anonyymi

        Eikä tuo akka tuhonnut ainoastaan Saksaa. Veti mukanaan koko euroopan. Ruotsi kuplii satasella, Tanskassa käynnissä ennennäkemätön suunnitelma matujen eristämiseksi ja karkoittamiseksi. Viro veti täyskäännöksen maahantulossa, Unkari yhä edelleen ja niin kunnioitettavasti euroopan matukielteisin valtio, jota tsekki ja puola komppaa. Myös Bulgaria ja Romania ovat vetäisseet poikittaiset eu:lle matutuksessa, ja britit äänestivät ulosmarssin eu:sta juurikin eu-maahanmuuttopolitiikan järjettömyyden vuoksi. Italia antaa pakkeja eu-matuinvaasiossa, ja itävalta teki myös täyskäännöksen musurääsyläisten vastaanotossa. Espanja on ilmoittanut selväsanaisesti vi..kettuuntuneensa eu-matupolitiikkaan.... Niin jotta mitä "iso kuva" kokonaisuudessaan näyttää? Oikeastaan vain saksa ja ranska ovat ehdoitta ja yhä edelleen rähmällään muslimien edessä, ja näin menetellen hajaannuttavat yhä enemmän eurooppaa.


      • Anonyymi

        Britannia on 100 % mädätetty. Katsokaapa vaikka TV:stä ulosottomiehiä. Haittamaahanmuuttajat näyttäytyvät ohjelmassa selvinä vajakkitapauksina. Vastuun kantaminen tekemisistään ei onnistu haittamaahanmuuttajilta. Työttömyys, asunnottomuus, rahattomuus, kielitaidon puuttuminen, kaikki on aina jonkun muun syytä ja vikaa. Haittamaahanmuuttajat elävät vielä luolamies-aikoja.

        Britanniassa ja Ruotsissa on jo satoja tuhansia luku- ja kirjoitustaidottomia pizza-artisteja.


      • Anonyymi

        Kyllä monet saksalaiset ovat nousseet vastarintaan, MUTTA valta- eli mamutusmediamme on heistä täysin hiljaa.

        Toissa vuonna Saksassa tehtiin polttopulloiskuja noin 350 vastaanottokeskukseen eli yksi joka päivä! Niistä ei vain kerrota edes Saksan mediassa.

        Saksassa oman maan, kansan, kultuurin ja uskon puolustaminen on tehty jo laittomaksi. Vankiloissa istuu jo satoja saksalaisa, joiden ainoa rikos on puhua saksalaisen Saksan puolesta. Se tulkitaan vihapuheeksi ja usein seurauksena on vankeus.


    • Anonyymi

      Puhumme siis Islamia palvovista kehitysmaamuslimi haitta maahanmuutjista emme mistään mamuista joka käsittää kaiken maahanmuuton....

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kristityt eivät saa saarnata edes omassa kristityssä maassaan!?

        Kuvitelkaapa tilanne toisinpäin. Kristityt eurooppalaiset ajaisivat väkivaltaisesti muslimisaarnaajan pois jossain muslimimaassa?

        Ette edes pysty kuvittelemaan sitä!


    • Tällaiset jutut kertovat vain siitä, miten Lähi-Idässä jotkut ovat tottuneet syyttämään länsimaalaisia kaikistaa ongelmistaan. Sen sijaan, että siellä pohdittaisiin, miten vaikkapa jesidejä voitaisiin kohdella oikeudenmukaisesti, keskitytään siihen, miten länsimaalaiset pilasivat kaiken.

      Näin saadaan peitettyä ongelmien todelliset juuret ja pidetään Lähi-Idän vähemmistöt pois valokeilasta. Valtaa pitävät (heteroseksuaalit, vanhoillista islamia edustavat muslimimiehet) hakevat "turvaa" Euroopasta samalla, kun kotimaassa saadaan jatkettua vähemmistöjen (seksuaalivähemmistöt, tasa-arvon puolustajat, kristityt, ateistit ja liberaalit) syrjintää.

      Euroopassa on valtavia koneistoja, jotka syöttävät ihmisille rasistisia näkemyksiä Lähi-Idän väestöä vastaan. Se on väärin, sillä ilman muuta sielläkin on hyvä, rauhaa tahtovia ja omaa kulttuuriaan kritisoivia ihmisiä.

      Lähi-Idässä on valtavia koneistoja, jotka lietsovat vihaa länsimaita kohtaan. Sekin on väärin. Ei afganistanilainen saa lyödä pullolla päähän sattumanvaraista saksalaista oman vihansa takia.

      Olisi jo korkea aika puhua vihan ja sodan sijaan rauhasta. Euroopassa tässä oltiin jo aika pitkällä, Lähi-Idässä on ehkä enemmän työtä tehtävänä.

      • Anonyymi

        Euroopan rauha alkaa kuule olla tässä ja nyt. Eli on aika ottaa Eurooppa takaisin niille joille se on aina kuulunutkin yksinkertaisella matematiikalla. Ei mulla muuta.


      • Anonyymi

        Ei poika kovin vihoissaan näyttänyt olevan.
        Kaljapäissään järki jätti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei poika kovin vihoissaan näyttänyt olevan.
        Kaljapäissään järki jätti.

        Lyöjän älykkyysosamäärän näki silmistä, tai sen puutteen! Ideologiansa mukaan kaikki väkivalta sallittua, jopa suotavaa!hyihelvetti ,vastenmielinen loinen!


    • Anonyymi

      Rasisti afgaani, todennäköisesti vähintään vihaa valkosia miehiä, ehkä aasialaisia ja mustiakin.. Selvästi Rasisti muslimi joka vihaa ei muslimeita

      • Anonyymi

        Ainakin ei muslimeita vihaa. Täysin terroristinen henkilö, kannattaa terrorismia, levittää taatusti vihapuhetta netissä, potentiaalia oikeihin tekoihin. Ja ''oikea'' terrori teko on jo vihapuhetta suoltavat tekstit joita hän 100% varmuudella suoltaa netissä. Ne voivat motivoida joitakin ihmisiä oikeisiin terrori tekoihin joten ihan riittävän paha tyyppi, selvästi väkivaltainen Rasisti afgaani


      • Anonyymi

        Mutta eihän ei valkoinen voi olla rasisti. Näin minulle koulussa on aina opetettu.
        -Ville viisvee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin ei muslimeita vihaa. Täysin terroristinen henkilö, kannattaa terrorismia, levittää taatusti vihapuhetta netissä, potentiaalia oikeihin tekoihin. Ja ''oikea'' terrori teko on jo vihapuhetta suoltavat tekstit joita hän 100% varmuudella suoltaa netissä. Ne voivat motivoida joitakin ihmisiä oikeisiin terrori tekoihin joten ihan riittävän paha tyyppi, selvästi väkivaltainen Rasisti afgaani

        Näitkö tosiaan tuon kaiken vai onko se vain mielikuvitustasi.

        Minä näin vain typerän kaljanjuojan.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4453
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4040
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2720
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1643
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1571
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe