Tampereen Maahanmuuttajat

Missä päin tamperetta asuu eniten/vähiten maahanmuuttajia ?
Ilmoita


45 Vastausta

Ketjusta on poistettu 39 sääntöjenvastaista viestiä.


Kaukajärvi ainakin alkaa muistuttamaan jotain Rinkebyytä.
5 VASTAUSTA:
Niin alkaa kaikki muutkin kaupunginosat muistuttamaan Rinkebytä, sekä tietysti kaupungin keskusta ja myös ympäristökunnatkin. Eiköhän tuo vihervasemmistolainen hallitus laita vielä lisää vauhtia kehitykseen.
Ketkäs hääräsi sillon ku tuli 30000 rajan yli?
Orpo (kok) Sipilä (kesk) Soini (petturiSinipelleLuopio)
Jos Halla-Aholla olisi ollut munaa hän olisi perustanut oman ryhmän eduskuntaan, mutta niin vain oli kiltisti hiljaa loppuun asti kunnes puolue sittemmin hajosi. Eikä olisi hajonnut jos olisivat nostaneet Terhon varapuheenjohtajaksi, mutta älykääpiöt valitsivat mieluummin Hakkaraisen.
Suvakit itkee.. Ja se tuntuu niin hyvältä. Ja muista että PS on Suomen Suurin Puolue.
+Lisää kommentti
Eikös Atala ollut ennen aika siisti, nykytilanteesta en tiedä. Kysynkö vai vastaanko?
Ilmoita
Hervanassa on koko Tampereen maahanmuutajista 32,27 %
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Siilinkarilla on aika hiljaista.
Ilmoita
Kalevankankaalla,maahanmuuttaneita.
Ilmoita
Pitääkö niitä pahantekijöitä haalia oikeen ulkomailta asti lisää? Eivätkö omat pahantekijät riitä ? Terkkuja Ouluun..
4 VASTAUSTA:
Kaverisi on vielä vapaana?
Anonyymi kirjoitti:
Kaverisi on vielä vapaana?
Tuolla mitään kavereita ole. Juhannuksenkin vietti yksinään tummia miehiä ajatellen...
Te suvakit niitä palvotte ja ihannoitte. Vastatkaa nyt sitten myös heidän teoista..
Anonyymi kirjoitti:
Kaverisi on vielä vapaana?
Kauanko kaverisi Hussein al-taen saikku vielä kestää ?
+Lisää kommentti
Huvitti joskus Göteborgissa kun katsoi jonkun rappukäytävän nimitaulua. Pelkkiä M-medeja. Juu, yksi A-sson oli. Ei ehkä kivoin mahdollinen tilanne olla vähemmistönä omassa maassaan. Tätäkö Suomessakin halutaan?
9 VASTAUSTA:
Maitojunalla takaisin. Ymmärrän katkeruutesi paremmin pärjääviä kohtaan. Se ei ole kuitenkaan syy solvata heitä värin,uskonnon,kansalaisuuden takia. Katso peiliin ja mieti tekojasi.
Mitä vikaa islamisteissa on ? Jihadistit on nyt pop !
Kerro minulle islamista,mitä islamilaisuus on verrattuna kristinuskoon.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Niinpä,tietämättömyys ei ole rangaistavaa,mytta olisi hyvä olla perusteluja väitteillenne ja uhollenne. Olisitte uskottavampia.Hyödyllisiä typeryksiä ,toistelette asioita joita teille syötetään. Nii,mikä on kristillisyyden ja Islamilaisuuden ero. Kumpi oli ensin muna vai kana.
Sitovatko esim helluntailaiset pommivyön vyötärölleen, Ja juoksevat sen jälkeen väkijoukkoon ? No entä islamistit , Tekevätkö he niin ? Ajavatko esim helluntailaiset rekka-auton väkijoukkoon ? No, Entä tekevätkö esim islamistit niin ?
Kristityt laittavat risteilyohjuksen.
Yhtä usein ? Suomalaisetko myös ?
Sulla on joku fiksaatio alemmuuskopleksin lisäksi. Rauhoitu ja mieti ensin.
Uusi
Ja sinulla on satiaisia, Matuilta saatuja.
+Lisää kommentti
Mistä lähtien Aston Martineja on kutsuttu maitojuniksi? Ja M-meditko paremmin pärjääviä? Sanotaanko näin, että he saavat sossusta paremmin rahaa kuin muut, saavat sitten päivät päästään terrorisoida muita ihmisiä asuntoalueilla kun ei tarvi lähteä duuniin.
1 VASTAUS:
Maitojunalla tulija ei tiedä mitään. Maitojunaa kutsutaan AM ksi märissä unissasi. Kateusko saa sinut vihaamaan vai tyhmyys. Molemmat???
+Lisää kommentti
Suomen väestö kasvaa 200 000 vuoteen 2030 mennessä. Maahanmuuttajia luvusta on 80 %
3 VASTAUSTA:
Kiitoksia tästäkin tiedonjyvästä. Kukapa olisi uskonut näin käyvän. Sinä olet sukusi älykkäitä persoona varmaan sinua ylistetään kun sinulla on tietoa taitoa paljon enemmän kuin heillä.Muista lääkitys.
Sen lisäksi on mahdollista siten että se on aivan liian vaikeaa ymmärtää ja hyväksyä. Muuten ei ole enää mitään muuta tai toisenlaista tietoa ja sitten ne todelliset faktat on myös joku muu ajaa ihmisen kanssa.
Huolehdi jälkikasvua kohaltasi, älä kämmentä siemeniä hukkaan.
+Lisää kommentti
Aika lapsellista tuo maitojunalässytys. On järkevää palata himaan jos esim. kyllästyy ruotsalaisten jatkuvaan pahantekoon. Silloin heidän kanssaan ei tietenkään kannata olla missään tekemisissä. Ja nyt siirryn isomman äärelle eli kuuntelemaan klassista musiikkia, ei tällaista keskustelua kestä kenenkään hermot.
1 VASTAUS:
Niinpä, maitojunalla kotio,äidin helmoihin kun elämä vähän kolhii.
+Lisää kommentti
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/65309821_10157191235339178_1284792501131018240_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_oc=AQmTs3p7_u33sPW0Rev-YQ_csO_kiD8BrpArM2X1J-2cA1k59HwwAlarqUfT_9rrvC4&_nc_ht=scontent-arn2-1.xx&oh=e4fab05b6c5482db1d04662a4684fa40&oe=5D86BDE2
Tämäkö on normaalia suomalaista elämää?
Olen hieman ymmälläni että meidä pääministeri jonka pitäisi olla puolueeton ja yhtenäinen kaikille ottaa osaa tälläiseen ja toimii liikkeen kansikuvana? Se päättävä elin jonka tehtävä on pysyä niissä annetuissa tehtävissä joihin hänet on valittu.! Puuttini vasta sanoikin että tämä vouhotus toimii ainoastaan yhteen suuntaan ja sen varjolla ollaan sulkemassa silmät ja korvat siltä kansan enemistöltä jota nyt valitettavasti suurinosa suomalaisista edustaa. Ja sit ihmetellään mistä tämä vastakkais asettelu ja kuilu johtuu ihmisten välillä. Valtio itse omalla toiminnallaan tekee sen pääministeriä myöten että nostetaan kaikki erillainen raameille ja unohdetaan meidän isomman kansanosan mielipiteet.
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/65101856_2391773097737766_8697478030471200768_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_oc=AQletZ8J6yQ_9_He0f-pZA0vL0iri5t7xfEEwOdKqFzGKZUDYSS-yQ-kMZItODQB3QI&_nc_ht=scontent-arn2-1.xx&oh=54a04553149bd27e5bc9e263cd941ebf&oe=5DC635DB
1 VASTAUS:
Itkettääkö kun ei pääministeri marssi natsimarssilla, vai mikä oli pointtisi?
+Lisää kommentti
Hallituksessa kiistaa pakolaisista: ”Vihreät ei voi sooloilla!!!

Ihmissalakuljetusta järjestänyttä naista uhkaa 20 vuoden tuomio Italiassa
Saksalaisnainen toimi kahden laittomia maahantunkeutujia kuljettaneen aluksen kapteenina.

Häkki voi heilahtaa?!
Maistuuko "tapolan makkara" vihreille?
1 VASTAUS:
HK:n sininen sopii tynkyttämättä jollekin puolueelle.
+Lisää kommentti
Terroristin hajaajia kismittää PS puolueen menestys ja suuri suosio. Hajotkaa suvakit :0)
1 VASTAUS:
PerusSuomalaiset aatteena on OK,siinä missä muutkin puolueet.
Teitä tolvanoita on vaan pesiytynyt tavallista enemmän siipeilemään puolueen persuksiin.
+Lisää kommentti
Ne jotka eniten haluavat mamuja niin asuvat alueilla missä ei ole mamuja(ongelmia)
Akateemiset vihervasemmisto, kokoomuslaiset. Toiset hyötyvät mamuista jeesustelemalla kun ei ole muita ongelmia ja nostamalla itsensä muiden yläpuolelle suvaitsevaistollaan ja toiset halpatyövoiman takia.
Ilmoita
Vapaaehtoistyötä maahanmuuttajien kanssa tehneen eläkeläisnaisen murha on järkyttänyt pienessä Kilin kunnassa Värmlannissa Ruotsissa.
VIIME viikon keskiviikkoiltana löydettiin 69-vuotias eläkeläisnainen surmattuna kotoaan Kilin kunnassa Värmlannissa Keski-Ruotsissa. Hälytyksen teki naisen oppilaana ollut 19-vuotias nuori, joka kertoi ”tappaneensa opettajan”.

Kunnanhallituksen puheenjohtajan Anders Johanssonin mielestä kyse ei ole maahanmuuttajien ja paikallisten kiistoista.

– Se ei ole minun näkemykseni. Olemme nähneet positiivista kehitystä, enemmän siihen suuntaan kuin negatiiviseen.
Näin Ruotsissa! Oliskohan aika palauttaa rajatarkastukset,Ruotsin ja Suomen rajalle?!
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Kyllä totuus tällä hetkellä alkaa olla aika surkea Tampereella ja sen lähiöissä jotka alkavat slumiutua yksi toisensa jälkeen sitä mukaa kun siellä asuvat muuttuvat tummemmiksi ja sen jälkeen asuntojen hinnat romahtavat ellet älyä lähteä heti kun ensimmäinen ruskettunut ilmestyy.
Tampereen keskustassa ei aina tiedä onko Tampereella vai Irakissa tai afrikassa vaikka kartatassa Tampere lukeekin.
Ei siinä mitään kyllä minäkin muutaisin heti vainottuna ainakin talveksi etelään jos minulle siellä maksettaisiin asunnot ym. ja saisin kymmenen kertaa paremman asunnon mitä on täällä, siis veretaan tänne tulleiden surkeampiakin kämppiä kotimaansa asuntoihin koska täällä puhdas vesi niin kylmä kuin kuuma,katkeamaton sähkö ym. puhumattakaan että joku vielä maksaisi harrastukseni kuten punttisalit lisäravinteineen ja hierojat muka työkunnon ylläpitämiseksi niin lähtisin oitis ja kesäksi voisin palata tänne kun vaino olisi kesälomalla.
Ja ennen kuin joku neropatti ehtii sanoa et lähde ihmeessä neuvokoon samalla missä voisin saada samanlaisen kunniakansalaisen kohtelun kun nämä täällä Suomelta.
3 VASTAUSTA:
Opiskele. Älä ole heviluuseri. Katkeruus kun huomaa jääneensä kelkasta purkaantuu vihana erilaisuutta kohtaan. Syyllisen tilanteeseen saa nykyaikana selfiellä. Ota belfiekin,sillä sinne olisi vanhempiesi pitänyt antaa vauhtia etsikkoaikanasi.
Saat ihan samanlaisen kohtelun Suomessa, mikäli olet kouluttamaton ja työtön. Eikö kuitenkin olisi hienompaa hankkia koulutus ja työpaikka?
Uusi
Suomalainen häpeää epäonnistumistaan. Maahanmuuttaja ottaa vastaan avun varmasti mielellään. Laissa määritelty toimenpiteet.
Pakkoaktivointi herätti vastalauseet nykyisessä populaatiossa, pakkoakvitointia. Elikkä joku on vinksallaan. Maahanmuuttajistakin tulee tämän tavan myötä samanlaisia luusereita kuten aktiivisen työvoimapolitiikan vastustajat haluavat.Rinteen hallitus purkaa sen mikä olisi saanut työttömät aktiivisesti miettimään elämäänsä Ilman sosiaaliturvaa. Toisaalta korrelaatio ulosoton ja työttömyyden suhteen on aika mielenkiintoinen. Ulosottojeen määrä kasvaa ja Perussuomalaisten kannatus kohoaa. Vieläpä oikeistosiiven kohdalla. . Sattumaako?
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tampereen Maahanmuuttajat

Missä päin tamperetta asuu eniten/vähiten maahanmuuttajia ?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta