Äitinarsisteista

Anonyymi

Monesti olen lukenut kuinka narsistiäidin lapset sanovat etteivät ole olleet arvokkaita äidilleen. Olosuhteet noilla lapsilla ovat kuitenkin olleet narsistiäidin luomia ja ne eivät ole saattaneet olla kovin hääppöisiä. Narsistiäiti saattaa hommata lapsensa hienoon kouluun, mutta järjestää vastapainoksi niin paljon huonoa kotiteatteria, ettei siellä lapsi pysty keskittymään lainkaan opiskeluun. Kotielämä saattaa olla niin epävakaata ja pelottavaa lapsesta että se vie lapsen huomion pois siitä, mikä hänelle olisi tärkeätä ja lapsi alkaa seurata väkisinkin narsistin käsikirjoittamaa trilleriä, ainainen pelko mitä kohta mahdollisesti voi tulla pilaa keskittymisen imiin asioihin. Narsisti antaa mahdollisuuden, mutta myös pilaakin sen, toisesta päästä antaa ja toisesta päästä ottaa pois. Kun lapsesta ei sitten tulekaan mitään tai mikään, joka olisi narsistiäidille ensiarvoisen tärkeätä statuksen kannalta että lapsi olisi menestynyt ja tullut menestyjäksi. Silloin kun narsistiäiti huomaa että lapsesta ei tulekaan mitään, vaikka kouluarvosanat ovat huonot hän hylkääkin lapsensa kokonaan. Hän häpeää lastaan. Narsisti kun ei näe omia tekosiaan ei hän näe koskaan syytä itsessään. Narsisti luulee olevansa A-luokkainen äiti ja kasvattaja vaikka oikeasti kuuluu luokkaan Ö. Narsistiäideillä ehkä kunnianhimo on suurin vietti joka vie heitä eteenpäin. Siksi se joka tuo narsistille kunniaa olis se oma lapsi tai ystävä, tuttu tai muu sellainen on tärkeä. Narsistiäiti ei itse kävele parsituissa sukissa mutta hänen lapsensa kyllä kulkevat. Narsisti pitää itsestään täyden huolen ja antaa toisten kärsiä.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Narsistiäidin lapsen pitäisi olla kaunein, menestyvin ja fiksuin koska eihän narsisti voi muunlaisia lapsia saada ja kasvattaa. Kuitenkaan kukaan, edes narsistin lapsi, ei saa olla kauniimpi, menestyneempi tai fiksumpi kuin narsisti itse. Narsistin lapsella ei saa olla omaa elämää vaan hänen tulee pysyä narsistin vaikutuspiirissä kuin aurinkoa kiertävä planeetta.


      Lähipiirissä narsistin lapsi on nyt nuori aikuinen. Koulussa hän on menestynyt ihan hyvin, samoin harrastuksistaan. Tai näin ainakin on aina annettu ymmärtää. Narsistin lapsesta piti aina tulla jotakin ihmeellistä ja erityistä koska hän on narsistin lapsi. Kun lapsi sitten alkoi tulla ikään jossa normaalisti otetaan eroa vanhempiin, sitä ei tapahtunutkaan. Äiti pysyi isossa roolissa lapsen elämässä, isommassa kuin yksikään kaveri koskaan. Ikään kuuluvat seurustelusuhteen eivät ole koskaan saaneet tilaa nuoren elämässä, kukaan ei saa kilpailla äidin tärkeyden kanssa.

      Nuoren terveys alkoi reistailla, millä syyllä hänet on entistä helpompi sitoa kotiin. Lapsen terveysongelmista on tullut äidin ja lapsen"yhteinen juttu" ja ilmeisen iso sisältö elämässä, mikä ei ainakaan edistä paranemista. Äiti kaataa kotiympyröissä yhä enemmän vastuuta lapselle niin, että lapsen irrottautuminen käy aina vaan vaikeammaksi. Eihän lapsi voi jättää äitiä pulaan.

      On surullista seurata tuota nuoren ja lahjakkaan ihmisen polkemista paikallaan. Vielä jaksan toivoa että jonakin päivän hän ottaa siivet ja lähtee, pelkään vain ettei niin käy koska äiti vanhenee ja elinpiiri pienenee.

    • Anonyymi

      Minulle on käynyt noin. Silloin kun muut kirmasivat maailmalle minun tehtäväni oli auttaa äitiäni joka tarvitsee aina apua ja tukea. Hänellä ei siis ole mitään oikeaa sairautta tai vammaa jonka vuoksi hän tarvitsisi. Äitini oli vain niin säälittävä että minä jäin hänelle avuksi. 14 vuoden kahdestaanolohelvetin jälkeen sain hänet irti iitsestäni. Se on totta että tuollaiset näkevät vain itsensä ja heidän ongelmansa on ratkaistu kun he saavat ne siirrettyä toiselle. Voisi ajatella että heillä on oma kuormansa kannettavana niinkuin meillä jokaisella. Mutta he valittavat kuinka raskasta heillä on ja vieressä oleva lapsi ottaa taakan kannettavakseen koska lapsena on lojaali eikä aavista siinä asiassa piilevää pahaa. Lapsena minäkin pidin luonnollisena että auttaa täytyy jos joku ei jaksa. Mutta sitä ei vain lapsi tiedä että kyllä hän jaksaisi muttei hän siihen vain henkisesti kykene.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      7955
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      180
      1767
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1036
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe