Aihe

Löytöretkellä elämäniloihin

Anonyymi

Odotan sinua töistä. Olen niin ihastunut sinuun ja kaipaan saada koskettaa sinua. Ruoka on valmis, kun kuulen sinun tulevan kotiin. Vasta muutaman viikon olen olen saanut olla kanssasi, mutta sinä aikana olen huumaantunut ja oppinut niin paljon.
Tulen eteiseen halaamaan sinua. Suutelen ensin poskeasi, sitten kaulaasi ja huuliasi. Vastaat suudelmaani, mutta kerrot olevasi aivan puhki, työpäiväsi on ollut kiireinen. Pidän sinua sylissäni ja pyydän syömään. Sain eilen avaimen asuntoosi, jotta pääsin tänään lomapäivnäni järjestämään meille mukavaa iltaa.
Syömme hiljaa, katsellen toisamme, aivan kuin aikanaan työpaikalla, silloin kun kumpikin olisi halunnut enemmän, mutta kumpikaan ei saanut tehtyä aloitetta. Silmäsi ovat edelleen ihanat, hymysi kaunis ja kiihottava. Tulen taaksesi ja suutelen sinua hellästi, maistellen. Haluaisin vietellä sinut, mutta kaipaat lepoa, joten pikaisen yhteisen suihkun jälkeen siirrymme sohvalle makoilemaan. Hieron hartioitasi ja suutelen niskaasi hellästi, huomaan sinun vaipuvan uneen. Nautin siitä, että saan olla lähelläsi ja katsella sinua. Ihana seksikäs naiseni.
Olen itsekin torkahtanut, koska herään siihen, että suutelet minua vaativasti. En haluaisi avata silmiäni lainkaan, vaan odottaa "nukkuvana" mitä tapahtuu. Huulesi siirtyvät kaulalleni ja siitä rinnoilleni. Suutelet, nuolet ja imet rintojani taivaallisesti. Tunnen, että olet riisunut itsesi täysin alasti ja avannut minun kylpytakkini, joten kuuma vartalosi painautuu minua vasten. Yleensä minä olen ollut seksissämme aktiivisempi osapuoli, mutta nyt nautin suuresti siitä, että sinä hallitset tilannetta ja teet minulle, mitä haluat. En tiedä luuletko minun nukkuvan yhä vai oletko päättänyt olla kaikin tavoin rohkeampi, mutta kuiskaat minulle ensimmäistä kertaa rakastavasi minua. Mieletön onnentunne kulkee läviteseni ja vastaan sanoisihisi suutelemalla sinua.
Pyydät, että siirtyisimme makuuhuoneeseen. Toisiamme halaten ja suudellen siirrymme sängylle ja painat minut makuulle ja alat suudella vartaloani, siirtyen jokaisella suudelmalla alemmas, lähemmäs kuumaa ja märkää pilluani. Kun olet jo aivan lähellä, aloitat saman matkan varpaista jalkoja pitkin ylemmäs. Pysähdyt pitkäksi aikaa koskettelemaan sisäreisiäni, olen aivan kiimainen ja pyydän sinua koskettamaan pyhintäni. Kohta tunnen kevyen sipaisun pillunhuulillani. Teet minut hulluksi himosta. Haluan kosketusta ja haluan koskettaa. Pyydän sinua siirtymään 69 asentoon, jotta voin koskettaa sinua. Avaat reitesi ja ihanan kiimainen pillusi avautuu eteeni. Kosketan sitä hellästi kielelläni, vaikka haluaisin työntää kieleni suoraan sisällesi ja imeä klitoristasi lujaa. Koskettelen sinua kielelläni ja kosketusten välissä kerron miten hyvältä maistut ja miten paljon nautin sinusta ja sinun hyväilystä, samalla kun sinun kielesi ja sormesi tekevät taikojaan. Voihkin ja alan vapista odotuksesta, orgasmini on jo niin lähellä, että en muista nuolla sinua, joten painat pillusi tiukemmin suutani vasten ja hierot sitä huuliini, Tilanteen rivous ja sinun aktiivisuutesi saa minut laukeamaan rajusti.
Kun syke sisälläni alkaa laantua, nouset ja haet kaapistasi kaksipäisen dildon. Toistaiseksi emme ole käyttäneet leluja seksisämme, mutta nyt pyydät minua tyydyttämään sinut dildolla ja se kyllä sopii minulle hyvin. Otan dildon kädestäsi ja työnnän sen ensin sisälleni ja liikuttelen sitä hitaasti. Katsot minua silmät täynnä kiihkoa. Nousen päällesi ja työnnän dildon toisen pään sisääsi, Kun liikun, tunnen työnnöt sisälläni ja tiedän sinun kiihottuvan niistä myös. Jokaisella työnnöllä klitoriksemme koskettavat toisiaan ja se tuntuu järjettömän kiihottavalta. Otan nännisi suuhuni ja imen sitä jatkaen yhä naimistasi, imaisen sinua aina kun klittamme osuvat yhteen. Alat uikuttaa nautinnosta ja tiedän sinun laukeavan. Siirryn suutelemaan huuliasi ja jatkaen yhä naimista, kunnes sykkeesi rauhoittuu. Katson silmiisi ja sanon, minäkin rakastan sinua, kiitos että saan opetella tämän kaiken sinun kanssasi.

0

161

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

    Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
    25
    1348