Ekalla kerralla takaapäin?

Anonyymi

Olen menossa juhannuksena mökille kahdestaan tyttöystävän kanssa. Ollaan seurusteltu reilu 2 viikkoa ja juhannuksena olisi hyvä mahdollisuus harrastaa seksiä ensimmäistä kertaa. Tyttöystävä on 19-v ja vielä neitsyt, itse olen 23 ja melko kokenut seksin suhteen. Minua on pidempään kiihottanut ajatus panna neitsyttä takaapäin ja nyt siihen voisi olla mahdollisuus. Ajattelin että pyytäisin tyttöystävää käymään vatsalleen, voisin hieroa ja suudella selkää ja niskaa ja sitten nousta päälle ja työntyä sisään. Mietin vain, että onko tuo tytölle hyvä asento ekalla kerralla vai sattuuko helpommin kuin esim. lähetyssaarnaajassa?

5

240

  Vastaukset

  • Todella huono ajatus. Tuo sopii pornoon mutta ehkä tyttöystäväsi ei halua kokea olevansa vain esine.
   Hommassa pitää olla tunnetta face to face.
   Oot kyllä aika kokematon naisten kanssa.

  • antti aalto et sä ole koskaan saanut pillua :-o

  • Kerrohan aloittaja, miten meni! Kummassa asennossa olitte, ja saitko ylipäätään pillua?

  • Kun tyttöystävä oli neitsyt, niin meillä eka kerta oli takaapäin, vaikkei ei mitenkään suunnitellusti. Oltiin nukuttu yö alasti ja ollut kaikenlaista koskettelua, mutta ei pitänyt olla yhdynnässä, kun ei ollut kondomejakaan. Aamulla tyttöystävä makoili sängyllä vatsallaan ja jotenkin homma meni siihen, että nousin hänen päälle ja liikuttelin kalua hänen pakaroiden välissä ja koskettelin kalun päällä hänen haaroista. Olin lopulta niin kiihottunut, etten voinut vastustella, vaan työnnyin hänen sisälleen ja panin ehkä 10 sekuntia ennen kuin vedin äkkiä kalun ulos ennen kuin laukesi hänen selälle ja pakaroille. Samana iltana otettiin sitten uusiksi, kun kävin ostamassa kondomeja ja asentoina lähetyssaarnaaja, ratsastus ja lopuksi doggy.

  • Ei tiedä naisista kovinkaan paljon, jos laittaa naisen hänen ekalla kerrallaan vatsalleen ja lykkii takaapäin. Mikään hieronta tai suutelu ei korvaa kiihottavaa katsekontaktia, ja eikö miehestäkin ole mukavampaa nähdä naisensa heiluvat rinnat? Ainakin katsekontakti auttaa miestä arvioimaan naisen mahdollisia kiputuntemuksia.

   Ja vielä, että jos ei ole valmis katsekontaktiin ja alastomana katseltavana olemiseen, niin ei ole valmis vielä seksielänän aloittamiseen.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   154
   3977
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2198