Lindström näyttää nyt mikä on miehiään

Anonyymi

3 kk ajan haettava vähintään yhtä työpaikkaa joka viikko. Ja jos ei onnistu, niin hamekankaan ostoon.

Kun koulutus on laborantti nollakokemuksella, eikä osaamisia pysty erittelemään, niin ei pidä väheksyä VOK-siivoojankaan hommia.

21

<50

Vastaukset

 • Lindström saa maistaa nyt sitä omaa lääkettään! Toivottavasti kuullaan, minkä työpaikan hän valitsee!?!

 • Mitä työpaikkoja teillä kommentoijat on?

  Miten vaativaa kokemusta teiltä löytyy?

  Lindströmillä sentään ministerikokemus.

  • On tiedossa, että ministeripestejä varten perustettiin puolue. Erityisesti Soinia varten. Soinin, Sipilän, Orpon ha Sauli Niinistön likainen temppu.


  • Anonyymi kirjoitti:

   On tiedossa, että ministeripestejä varten perustettiin puolue. Erityisesti Soinia varten. Soinin, Sipilän, Orpon ha Sauli Niinistön likainen temppu.

   Koko ns. ministeriys oli pelkkää kepun pelin politiikkaa

   Kun kepun pehtoorit oli hoitaneet likaiset työt heidän puolestaan sai puolestaan pehtoorit itse mennä


  • Lindströmmi on itsekin todennut olleensa kumileimasin.
   Itselläni on kaksi koulutusta , joista toinen akateeminen. Vakityössä menestyvällä alalla KL:n menestyjäyrityksen palveluksessa. Ilmeisesti minunkin tekemä työ tuottaa jotain koska työnantajani menestyy.

   Lindströmiä odottaa loistava tulevaisuus kunhan sopeutusmiskorvaus loppuu. Takana kahden vuoden omaehtoinen joutenolo ja vanhentunut koulutus nollatyökokemuksella. Ministeriaikaansakaan tuskin kannattaa kovin muistella. Ministeriksi kutsutaan, ei pyritä ja päästä.


 • Entäpä poliittisiin palkintotöihin? Ainakin palveli Keskustaa hyvin edellisessä hallituksessa.

 • Soini-loikareilla on kovt ajat edessä ja Soini nostaa lakkautusrahaa n 4500 euroa kuukaudessa eläkeikään saakka. KUinka moni näistä loikkareista tajuaa nyt?

 • Aikooko limppu nyt määrätä itse itselleen kolme kuukautta karenssia

  • Limpun tilanne pahenee päivä päivältä. Mittarissa 53 ja kahden vuoden työttömyyden jälkeen 55. Viisvitosena työelämää jäljellä 10 vuotta. Työmarkkinat eivät varsinaisesti jahtaa 55-vuotiaita laborantteja ja entisiä paperimiehiä.

   Lindströmin kannattaa nyt työkyvyttömyyaikana (=sopeutumiskorvaus) olla aktiivinen työnhakija. CV:ssä näyttää pahalle jos 55-vuotiaana on ollut kaksi vuotta pois työmarkkinoilta tekemättä mitään ansiotyötä. Onneksi kuitenkin Kouvolassa riittää ystäviä paperitehtaalta.


 • Jokos katoitte uutiset? Lindström sanoi telkussa uutisissa että aktiivimalli oli virhe, sitä ei olisi koskaan pitänyt toteuttaa.
  Niin nyt kun itse on työtön niin on toinen ääni kellossa.

  Voi perskele mikä tyyppi, heti kun alkaa itseään koskee niin jo huomataan. Vai koskeeko, eikähän tyypillä ole hommat hoidossa, että ei mitään tarvi tehdä.

  Kaksinaamainen lurjus.

 • Aikamme sankari. Oli aikanaan sitä mieltä kun oli, tulee taho joka lyö pöytään rahaa ja valtaa niin on taas toista mieltä. Kun raha ja valta loppuu niin on taas sitä mieltä millä sai äänet pettämiltään äänestäjiltä.

  Normaalin pää ei tuota kestäisi. Mutta Lindströmhän nähtiin Kepun puoluekokouksessa joka selittää asian. Tosin jos sekin meni kiville ja Sipilä petti niin sitten Vihreisiin, mutta huumeet ei ainakaan nyt yhtään auta miehen omaa tulevaisuutta kun alamäki ilmeisesti kiihtyy.

  • Luultavimmin EK:sta on jo ilmoitettu emme tarvitse enää lisää hyödyllisiä idiootteja


 • Pannaan ilmaseen työkokeiluun.. Onko mihkään! Hakemuksia väsäämään!

 • jos ei mene kuntouttavaan, tulee päälle ns työssäoloehto

  • Aktiivileikkuri käyttöön, oma keksimänsä!


 • Mitä ihmettä täällä höpötetään. Ei Lindströmiä aktiivimalli koske, hän saa kansanedustajan sopeutusrahaa ihan niin kuin kaikki eduskunnasta pudonneet. Ei hänellä ole kiire työhön.

  Esim Soini saa hyvän eläkkeen, Jani Toivolan kaksi kautta parlamentissa takaa mukavan sopeutumisrahan ja luonnollisesti Lindstöm saa myös, vaikuttaneeko ministeriys niin, että rahallisesti parempi kuin riviedustajalla.

  Lindstöm kuin Toivolakin nautivat sopeutumisrahaa niin pitkään kun se vain on mahdollista, Soini vanha, ei enää työllisty vaikka muiden kansalaisten eläkeikiä nostettiin.

  • On se kumma juttu kun päättjien omat päätökset eivät koske heitä itseään. Sopeutumisraha on kansanedustajan työttömyys turvva siinä missä avoimilla työmarkkinoilla toimivan turva on työttömyys raha. Esimerkillisinä kansalaisina heidän pitäisi ensisijaisesti noudattaa omien päätöksiensä linjauksia edes vähimmäis määrin, noudattaen samoja sääntöjä kuin he muille luovat .Kansanedustajat eivät ole etuoikeutettu yhteiskunta porras vaan kansansa edustajia ja tuon myötä kansan luottamustoimessa. Tuo muita pidemåpi työttömyys suoja on jo sinänsä otettu etuoikeus muihin nähden,mutta kyllä pitäisi noudattaa muussa suhteessa omia linjauksia.Tosin tuo taitaa kieliä siitä että päätöstä tehdessä aktiivimallia ei ole pidetty kohtuullisena koska on katsottu että päättäjä taso irtautuu päätöksestä ja jättää toteuttamatta sitä itseä kohtaan. Tuollaiset päätökset ei pitäisi mennä läpi eduskunnassa lainkaan,sillä mikäli päättäjät eivät itse ota osaa lain säädännön vaatimusten mukaisesti,irtautuvat he kansasta ja ottavat päätöksenteon kautta erityisaseman lainsäädännön kautta jolloin lait eivät koske heitä. Tuo ei ole lain hengen mukaista ,sillä lakien tarkoitus on käsitellä kansalaisia tasa arvoisesti ja tasapuolisesti.


 • Lindström on työtön, mutta ei elämäntapatyötön, siinä on ero. Lindström osoitti jo aikoinaan olevansa rehellinen työnhakija kun puunjalostusteollisuuden kriisin vuoksi menetti työpaikkansa. Hän hankki laborantin koulutuksen. Samoihin aikoihin ilmeisesti myös aktivoitui politiikassa. Ilmeisesti mietiskeli asioita, maailman menoa ja yhteiskuntaa, aktiivisuutta sekin. Ministerinä teki työtä koko Suomen hyväksi tässä maailmassa ja tämän maailman ehdoilla. Työ saa nyt palkakseen pelkkää vihapuhetta ja nyt ilkeää vahingoniloa. Lindströmin kohtalo ei ole kadehdittava. Koko maailman pahuus kaadetaan nyt hänen päällensä. Ei Suomen valtava pitkäaikaistyöttömyys ole Lindströmin vika. Eivät globalisaation palkkoja polkevat paineet ole hänen vikansa. Lindström ymmärtää sen, mitä hänen vihaajansa ja pilkkaajansa eivät ymmärrä tai eivät halua ymmärtää. Suomessa kaikkien on ponnisteltava jotta yhteiskuntamme selviäisi globalisaation kovassa maailmassa - ainakin kaikkien muiden paitsi ylikansallisten riistokapitalistien ja heidän kätyriensä. Jos suomalainen yhteiskunta ei pärjää tässä kovassa maailmassa sellaisena kun se nyt on niin se muutetaan. Muuttajat ovat jo valmiusasemissa. Lindströmiä vihaavat ja pilkkaavat typerykset voisivat miettiä mielessään millainen se muutettu Suomi sitten olisi - jos ylipäänsä kykenevät miettimään ja kuvittelemaan mitään omaa napaansa pitemmälle..

  • En tiedä Lindströmin kouluttautumisen ajankohtaa, mutta yleisesti ottaen vielä ihan pari-kolme vuotta takaperin pelin henki oli se, että ensiksi lomailtiin ansiosidonnainen korvausaika loppuun ja sen jälkeen hakeuduttiin mihin tahansa koulutukseen, jolloin anssi juoksi koko koulutuksen ajan. Näin kahden vuoden anssista tuli neljän vuoden anssi. Kyseisen etuuskikkailun vuoksi syrjäseuduilla on paljon kuuskymppisinä lähihoitajaksi kouluttautuneita, joilla ei ole aikomustakaan työllistyä lähihoitajaksi. Lähihoitajan opinnot olivat monille koulujakäymättömille ainoa koulutussuunta johon pääsi sisään.


 • työkkärille taitaa rittää omasanainen ilmoitus että on hakenut työpaikkaa joka viikko

  • Tai aikonut hakea, tai kävellyt työpaikan ohi. Tai ajanut taksilla.


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.