Kateelliset räksyttää mutta karavaani kulkee!

Anonyymi

Voi sitä kateellisten räkyttämisen määrää kun maamme tämän hetken paras jääkiekkoseura jokerit ilmoitti Norilsk Nickel harjavalta oyn hankkineen 40 prosenttia joukkueen osakkeista.
Voi sitä räkyttämistä minkä kohteeksi maamme kaikkienaikojen paras, yksi kaikkienaikojen maailmanparhaista jääkiekkoilioista Jari Kurri on joutunut.
Siinä missä Suomalaisten kuuluisi olla ylpeitä maamme jääkiekko lippulaivasta Jokereista joka vie suomi kiekkoa eteenpäin euroopan kovimmassa, aivan yhtäkovassa sarjassa kun pohjois amerikkalainen NHl me vain räkytämme ja olemme kateellisia.
Ei ole helppoa meillä suomalaisilla näinä vaikeina aikona, ei! Ei se jokerien vika ollut ttei suomesta enää vastusta löytynyt eikä sarjan taso enää riittänyt niin korkealle tasolle,mitä pelatakseen sarjassa jokerit siltä vaatii.
Khl ei ole mikään sm liigan tapainen hiekkalaatikko jossa lapset leikkivät pelaavansa jääkiekkoa,ei!! KHL on NHLn ohella maailan kovin jääkiekkosarja missä pelkällä suomenmarkalla ei pärjää.
Kateelliset räksyttää mutta karavaani kulkee!

23

1290

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oletko trolli?
   Jokerit on venäläisten rahoittama poliittinen operaatio.
   Urheilullisesti jääkiekon SM- liiga osoitti tasonsa kevään MM-kisoissa.
   On sääli, että muutama isänmaalliseksi mielletty ja arvostettu henkilö on myynyt sielunsa ja yrittää vielä sumuttaa omiaan.

   • Anonyymi

    ''Urheilullisesti jääkiekon SM- liiga osoitti...''
    Jukka Jalonen osoitti.
    SadoMaso-liigan matsit on unettavaa sähläämistä.


   • Anonyymi

    Kerrotko meille mitä tämä venäläisten rahoittama poliittinen operaatio käytännössä tarkoittaa?
    Me päätämme sitten että uskommeko me sinua vai soitammeko avuksesi valkotakkiset? Veikkaan jälkimmäistä.
    Kaikilla menestyvillä urheiluseuroilla täytyy olla rahoittajia. Khln tapaisessa urheilusarjassa olevilla seuroilla ne luonnollisesti ovat suuremmat kuin esimerkiksi kotoisessa liigassa pelaavilla seuroilla.
    Tulipa raha sitten usasta,venäjältä, jostakin öljymaasta niin kun se tulee lukuisille euroopan kovimmissa jalkapallosarjoissa pelaaville jalkapalloseuroille tai vaikka tanskasta, niin kuin sieltäkin tulee, mitä merkitystä sillä on?
    Jalkapallo seura chelseakin on venäläisomistuksessa.Eihän siitäkään ole mitään metaakka nostettu. Entä kaikki muu rahoitus jalkapalloon liittyen, kenties hieman kyseenalaista...Eipä tuo silti tunnu ketään kiinnostavan. Ainoa asia miksi jokereista on noussut metakka on kateus. Kateus jokereita kohtaan.
    Tästä kateelisten itkusta me käytämme nimitystä, piipitystä hiekkalaatikolta. Koittakaa kestää! Hyvää juhannusta kaikille tasapuolisesti! Kannustamastanne seurasta, mikä se sitten ikinä onkaan huolimatta!


   • Anonyymi

    Kurri on tosi business mies, "osti" 50milj.velkaisen himmeän jääkiekko seuran, Iriootti trollitehtaan bulvaani tai kenties business nero. Veikkaan ensimmäistä vaihtoehtoa


   • Anonyymi

    Ei mene noin, venäläisten rahoittmaa suurelta osin toki, mutta syyt ovat himan monitahoisempia. Jokereiden "klänsiarvo" on iso ja sivussa saadaan vähän eripuravaluuttaa jokereita vihaavasta porukasta ja ihan ilmaiseksia, mahtaa venäläisä naurattaa nämä kärppä, tepsi ja hifkifanit, jotka ihan ilmaiseksi tekevät duunia heidän laariinsa. Kyllä minuakin naurattaisi, vettä myllyn klisää, ties vaika Jokerit sais enempi sponssirahaa...


   • Anonyymi

    Löikö Mörkö sisään? Missähän mahtaa pelata??? Entäs Savinainen?? Lehtonenkin SHL:ssä. No, hieman raflaavaa, mutta tuo jengi oli 'liigajengi" koska suurin osa KHL ja NHL porukasta kieltäytyi vaan Jokeripelaajat olivat valmiita vastaamaan huutoon. Ja mitä se on keneltäkään pois, vaikka Jokereilla on kovempi budjetti, kuin muilla suomalaisilla seuroilla, ei me pelata samassa sarjassa ja nyt näyttää siltä, että Jokerit tarjoaa hyvän sauman steppiä kovempaan lätkään suomalaisille pelaajille, eikö se ole vain hyvä asia?? Vai jaksaako vielä joku väittää ettei KHL ole euroopan kovin sarja? Jaa saihan Pelsut Peliitoilta neppariin 5-1, viime vuoden runkosarjan kolmas otti keskitason mestiseuralta 5-1 neppariin, ketähän tuo suljettu sarja palvelee.???


  • Anonyymi

   Joku väitti Ilta-Sanomien keskustelussa että sama pellepaitojen rahoittaja rahoittaa Porin Ässiäkin. Hamuavatko venäläiset toistakin pelikorttia pata-ässää jokerinsa, Putlerin hovinarrien lisäksi?

  • Anonyymi

   Ei ollut vastusta Suomessa? Siis ilmeisesti Jokerit oli ylivoimainen SM-liigassa ennen KHL-siirtoa? Jotenkin kummasti Jokereiden tuorein SM-mitali on pronssi 2012 ja sitä edeltävä mitali vuodelta 2007 (hopea). 2000-luvun ainoa SM-voitto on vuodelta 2002. Siis harvemmin oli edes mitaleilla SM-voitosta puhumattakaan.

   Eikös paremmin voisi sanoa, että Jokereista ei ollut SM-liigan kärkiseuroille vastusta?

   • Anonyymi

    Jokerit on voittanut mestaruuden 6 kertaa, hopeaa 6 kertaa ja pronssia 2 kertaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jokerit on voittanut mestaruuden 6 kertaa, hopeaa 6 kertaa ja pronssia 2 kertaa.

    Mitä jotkut 90-luvun mestaruudet vaikuttaa 2010-luvulla tai pian 2020-luvulla? Onhan HJK:llakin kolme voittoa. Tosi hurja jääkiekkojengi. Tai Ilvekselle 16.

    Vaikkapa 10 vuotta ennen KHL:ää eli 2003-2013 alkaneilla kausilla Jokerit sai vain kaksi mitalia. Kärpät sai 6 (5 voittoa), TPS 2 (yksi voitto), HIFK 2 (yksi voitto), JYP 4 (2 voittoa), Tappara 3, HPK 4 (1 voitto), Ässät 2 (1 voitto), Lukko 2 ja Blues 2.

    Tuossa on siis 9 joukkuetta, jolla on sama tai parempi menestys SM-liigassa kuin Jokereilla viimeisen 10 vuoden aikanaan tuolla.

    Mestaruuksien määrässäkin Jokerit ovat vasta 6. Edellä Tappara, Ilves, TPS, Kärpät ja HIFK.


   • Anonyymi

    SM-liiga aloitti 1975, jonka jälkeen Jokerit voitti 5 mestaruutta, sitä enne pelattin monenlaista sm-sarjaa. Jokereilla on 2 euroopan mestaruutta, mites muilla?? Jokerit on joskus rankattu maailman 2. kovimmaksi jengiksi 1994-95 (NHL Lockout). Ja ketäs meiltä on maailmalle lähtenyt...paras ikinä NHL:ssä pelannut suomalainen Jari Kurri ja sitten muuan Teemu Selänne. Suunsoittaja Tikkanenkin on Jokerikasvatti, vaikka ryhtyikin luopioksi ja meni Venäjällä ruotsinkielisten trikoisiin pukeutuneiden opiskelijoiden perustamaan seuraan. Ketäs teillä muilla on heittää...Koivua....Timosta...Lummetta...Nummista...Lehterää...ihan jees, muttei todellisia tähtiä..ketäs NHL hockey all of the famessa on suomalaisista...Kurri, Selänne......ketä?? No, totta on että keväällä on monta kertaa peli sulanut, kiitos ostopelaajien, jotka eivät pelaa logolle. Nyt on vähän eri tilanne, vaikka ei olisikaan jokerikasvatti, niin kuitenkin suomalainen jengi venäläistä vastaan, se pistää kyllä yrittämään parasta. Nyt on 8 ulkomaalaista rosterissa, 1 kanukki, 2 jenkkiä, 2 ruotsalaista, 2 tanskalaista ja yksi latvialainen. Joskus oli paljon enemmän ja tulevaisuudessa varmaan vähemmän.


  • Anonyymi

   Eihän täällä räksytä muut kuin te narrintrollit itse... Palsta ketjukaupalla täynnä samaa tuputuspuhetta.

   E-i o-s-t-e-t-a m-i-t-ä-ä-n.

  • Anonyymi

   Taitaa iskeä paniikki trolleille, kun mediakin on vihdoin ymmärtänyt ja uutisoinut Jokeri-kuvion todellisen luonteen.

   Sääli että Kurri sekaantui tähän juttuun.

  • Anonyymi

   Urheilu voi olla kannattava business, NHL hyvä esimerkki.*
   Urheilu voi olla myös politiikan väline, miljardöörien perversio tai jotain siltä väliltä.
   Jokerit ei ole business.
   *
   Esim Kanukkitiimien yritysarvo viime vuodelta.

   Toronto Maple Leafs ($1.45 billion)
   Montreal Canadiens ($1.3 billion)
   Vancouver Canucks ($735 million)
   Edmonton Oilers ($540 million)
   Calgary Flames ($450 million)
   Ottawa Senators ($435 million)
   Winnipeg Jets ($415 million)

   Rangers oli sarjan arvokkain usd1,55 miljardin arvollaan.

   • Anonyymi

    Jokerien yritysarvoa ei mitata rahassa, ja ei yritysarvo voi olla rahassa ainakaan vähempää kuin nolla, onkohan se sitten nolla. Irvileuka voisi keksiä vaikka että Jokerit ei ole kaupallinen.


   • Anonyymi

    Ostaminen ei liene ostamista ellei ostos maksa ja myyjä haluaa maksaa ostajalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ostaminen ei liene ostamista ellei ostos maksa ja myyjä haluaa maksaa ostajalle.

    Myyjä on joutunut ostamaan ostajan.


   • Millähän perusteella nuo arvot on laskettu? Taidetaan viitata brändiarvoon, koska ei nuo voittoa tuota ja Jokerit brändillä on paljon arvoa, jos ei olisi, niin ei sinne pumpattaisi rahaa. Väitän, että Jokerit on brändinä kirkkaasti suomen arvokkain urheilun saralla ja perusteena se, kuinka paljon siihen on oltu valmiita pumppaamaan rahaa. Liigajengi....hah paidat, kuin tilkkutäkkejä, jokainnen kymppitonnin heittävä sponssi saa pienen logon nuttuun ja entäs kentät, voi elämä, valkosta jäätä lainkaan..Mainostaulut skrinnailee mainoslehtisen päällä ja miksi? Koska brändillä ei ole arvoa ja oma näkyvyys vain kiinnostaa. Ammattilaisia kehiin ja logon arvo nousuun, tekee hyvää suomalaiselle kiekolle, eikä ole Jokereilta pois. Pitäähän nyt vaikka Tappara logolla olla todellista arvoa eikä vaan medianäkyvyyden kautta mainosarvoa. Joku NY Ranger, ihan paska jengi ollu jo pitkään, mutta kova brändi. Tampa Bay lightnings, ei ihan ole voittanut, mutta aivan sarjan kärkeä jo pitkään, mutta ei mikään brändi (Amelia Arena vs Madison Square Garden). Chicago, Detroit, Boston, Montreal, NY, Toronto Original six, jossa vielä 2 yli muiden, siis Montreal ja Toronto..Ihan sama miten noi jengit pärjää, niin silti niillä on arvoa enemmän, kuin muilla. Mielikuvia ja tunteita ja siinä Jokerit on ollut valtakunna ykkönen pitkään, herättää tunteita on puheissa, vihataan tykätään, mukamas ei välitetä..menee ihon alle monesti...you name it...ja on varsinkin aina haukuttuna ja vähäteltynä, mutta ei koskaan yhdentekevänä, koska kommentteja riittää..


  • Anonyymi

   Ennen niin uljas Jokerit on nyt pää syvällä itänaapurin ahterissa, takana loistava tulevaisuus

   • Takana loistava tulevaisuus...90 -luku oli loistava ja viimeisin mestaruus 2002. KHL:ään kaudella 2014-2015, niin miten siinä nyt oli takana loistava tulevaisuus, kun 13 vuotta ilman mestaruutta?? Jokerit pelaa lätkää, siis joukkue ja ne koittaa voittaa kaikki vastustajansa, omistajista en sano mitään, mutta jengi tekee sen mitä kärkeä hieman pienemmillä resursseilla aikaiseksi saa. liki 10 miljoonan pelaajabudjettivajausta on vaikea kompensoida, vaikka suomalainenn yhteistyön lätkä tasoittaakin tilannetta. Pitkässä sarjassa laadukkaampi jengi voittaa aina ja niille on aina hävitty keväällä. Moni siitä on riemua saanut, mutta ihan mikä hyvänsä liigajengi voi koittaa pleijarisarjaa Moskovan ZSKA:ta vastaan, kyyti on kylmää ja maalinkin saaminen vastustajan verkkoon olisi saavutus. Obn vähän jäätävän kova jengi ja hiton työteliäs.


  • Anonyymi

   Hauskaa viihdettä : jenkkitrolli vs ryssätrolli :) Kumpi voittaa?
   No, tällä kertaa pelin vie jenkki, koska faktat on sen puolella.

   Jokainen suomalainen osaa sen verran laskea, ettei Jokerit ole elinkelpoinen ” bisiness”.

   => takaisin liigaan on ainoa urheilullinen, taloudellinen ja isänmaallinen ratkaisu.

   PS. Hävetkää KHL:n puolestapuhujat - suomalainen ei ole tyhmä!

   • Anonyymi

    Hyvin se elinkelvoton Jokerit porskuttaa, paremmin, kuin koskaan ennen. 5:n vuoden sopparia on vielä tämä 2 kautta jäljellä, joten ennen sitä ei Liigaan ole tulossa, jos sittenkään. Fanitkin alkaa jo pikkuhiljaa tottumaan KHL ympyröihin, Kazanin fanien kanssa jo ollu faniryhmien välisiä lätkäpelejäkin useampia, Rigan fanien kanssa paljon illanvietoja. Jekaterinburissa hieman käyty ilmaa hastelemassa ja seuraavaksi Jaroslavi olis kohteena, siellä täytyy pitää hiljainen hetki ja viedä vähän kukkia mustomerkille 7.9.2011 tragedian johdosta (koko Lokomotivin joukkue kuoli lento-onnettomuudessa). 20 timmaa junalla...vähän toista ku härmässä, Jekaterinburikin oli yli 3000km suoraan itään, vähän toista ja hiton hienoa. Siellä oli ostoskadulla Michael Jacksonin pronssipatsas ja iso sellanen ja siitä huolimatta todella hieno kaupunkioa ja mukavaa porukkaa. Venäläisten arvostelijat vois joskus mennä politiikan ohi ja käydä kattomassa, millaisia ihmisiä siellä asustelee. Ihan hyviä ihmisiä ne on pääsääntöisesti ainoa kusipää johon olen törmännyt on Roman Rottenberg.


  • Nyt on pää paleltunut.. Kyllä sarjan taso riitti ihan hyvin, viimeisin mestaruus 2002. Hieman junnaamiseksi Jokereilla peli liigassa meni ja uutta lähtöä haettiin, kun ei oikein edes omilla kasvateilla peli napannu ja vähän identiteettikin hukku matkalla.
   Nyt on tekeminen taas hyvää, niillä resursseilla mitä on ja täytyy sanoa, että tekee hyvää olla välillä resursseiltaan keskitason yläkategorian joukkue sen sijaan, että on se pullanturvottama resurssiykkönen. Jokerit kipuili liigassa pysymisen kanssa startista aina 91 -kauteen asti..73 mestaruus ja 82 hopeaa hieman kyseenalasten vaiheiden jälkeen, välillä vähän divarissa, kun joskus muinoin sinne oli mahdollista tippua toisin kuin nykyään. Silloin kaikkien mielestä sympaattinen haastaja..No se karisi 90 -luvun dynastian jälkeen, josta lähtien ollut ehkä kärppien ohella vihatuin seura. Venäjällä ruotsinkielisten trikooasusisten opiskelijoiden perustamaa seuraa ei tässä mainita, se ei sitä ansaitse. Loirin Vesku sen parhaiten sanoi: On vain Jokerit, Vittu!

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   7930
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   41
   2334
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   141
   2315
  4. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   132
   2144
  5. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1598
  6. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   62
   1293
  7. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   62
   1292
  8. Miehelle tämä

   Voi olla tosi vaikea olla normaalisti kun sinua jos joutuu katsomaan. Olet niin komea.
   Ikävä
   128
   1262
  9. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   167
   1231
  10. Jodel ei toimi

   Aina kun avaan jodelin se vaan crashaa välittömästi? Mitä voin tehä asialle?
   Viihde ja kulttuuri
   9
   1202
  Aihe