Kommareille taas takaisku

Anonyymi

Uusin puoluekannatustutkimus kertoo seuraavaa:

Persut Suomen suurin puolue. Kannatus 20.1 %. Se on n. 200 kertaa enemmän kuin SKP ja KTP yhteensä. Taisi Partacukselta mennä yöunet.

6 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Ei komuloinen näe reaalimaailmaa, hänelle vain toinen komuloinen on oikeassa eikä väärässä olijoita lasketa.

  Onhan se päivän selvää, että jos maassa on SKP jossa on jäsen, sihteeri ja puheenjohtaja niin se on suurin puolue, koska muut ovat väärässä eikä niitä lasketa!

  Kysy vaikka Partacuselta!

 • Miksi nyt vain ja ainoastaan Armoitettu Pastori ExTyökkäri ja Vastaavat tietävät todella TOTUUS ja vielä kerran TOTUUS rs:n? Oletteko Te Arvoisat Kokkarekapojen TOIVO ja KORVA rs:n sekä vielä Pökälepomojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:n Omistajaluokka ja Taitoluokka eli PLUTOCRATIA et TECHNOCRATIA rs sellaisia IhmeNerot rs:ään kuuluvia, että jos Teitä edes hippusen verran arvostelee, niin se on aina niin sanottua Komuloissekoilua? Niin ja onko nyt Teille Arvoisa Pastori ExTyökkäri ja Vastaavat selvinnyt se asia, että mitä Kommunisti- ja Sosialistiyhteisöä Te arvostelette? Onhan nyt olemassa ainakin Me KOMUT ja SOSSUT sekä vielä Vapaa Kommunismi ja Vapaa Sosialismi sekä vielä NATUROLOGIA NOVA eli UUSI NATUROLOGIA. Me voimme nyt Arvoisat Pastorit ja Porvarit kuten nyt esimerkiksi yrittää miettiä sitä asiaa, että mitä todella pitää sisällään sellaiset aatekuviot kuin nyt esimerkiksi NazionalKommunismus eli Kansalliskommunismi, NazionalSozialismus eli Kasnsallissosialismi sekä vielä NazionalDemocratianismus eli Kansallisdomokratismi. Nyt kysyisin vielä sitä asiaa todella tasan tarkkaan, että mitä Kommunismi- ja Sosialismisuuntausta esimerkiksi Te Arvoisa Pastori ExTyökkäri ja vastaavat arvosteletta silloin kun todella arvostelette. Ette kai nyt vain HYVÄ LÄNSI rs:n aatteellista valtavirtaa eli NAZIONALSOZIALISTISCHE DEUTSCHE ARBEITERPARTEI AG rs:n aatetta eli DEUTSCHE NAZIONALSOZIALISMUS eli Saksalainen Kansallissosialismi rs:ää siis HYVÄ LÄNSI rs:n todellista valtavirtasuuntausta.

 • Tyhmyys tiivistyy.

 • SKP ei ole mukana puoluedein kannatusmittauksissa. Syynä tähän on tietenkin puolueen poistaminen puoluerekisteristä.

  Eihän mikään muukaan epämääräinen porukka puoluerekisterissä ole

 • SKP:lla on arvovaltaa. Muutoin persuloiskat eivät olisi takajaloillaan.

  • Millä SKP:llä? Mitkä persuloiskat?

   On sitä Anaalilyylillä kummia mielikuvia ylläpitämässä harhakuvaa jostain menneestä kuten SKP! Ei sellaista voi sanoa enää puolueeksi joka ei ole kymmenissä vaaleissa yhtäkään edustajaa saanut parlamenttiin.

   Mikä puolue on sellainen jonka kannatus vapaissa demokraattisissa vaaleissa mitataan prosentin kymmenyksissä?

   Arvovalta vaatii isoa edustusta eduskunnassa, Suomen parlamentissa, arvovaltaan ei yksi riitä vaan sanotaanko vähintään 10 - 20 ja sinun puolueellasi on arvovaltaa, jolla se voi vaikuttaa maan asioiden hoitoon asiasta puhumalla oikeissa paikoissa, joihin komuloisilla ei ole edes pääsyä.

   Jämä SKP on pelkkä puskahuutaja, se on Anonyymi!


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.