Pia Nykänen julkisuustyrkky

Anonyymi

Ennustukset täällä pitivät paikkansa. Tyrkky Pia Nykänen on Hymyn kannessa(lypsi jo Seiskalta monta lehtijuttua ja palkkiota) ja nyt on Iltalehden vuoro. Siellä on ”sureva leski” stailattuna pinkissä huulipunassaan kertomassa sadatta kertaa ”surustaan ja menetyksestään.” Tämä Pia näyttää olevan suorastaan hurmaantunut tästä kaikesta huomiosta ja julkisuudesta, nyt ei enää tarvitse Matille esittää, että ei muka julkisuus ja raha kiinnosta. Nyt antaa mennä oikein urakalla! Että on oksettavaa ja epäkunnioittavaa käytöstä tältä leskeltä.

78

980

  Vastaukset

  • Onpa muija nolannut ittesä jo perusteellisesti. Mutta onhan se oma naama lehdessä, ja varsinkin etusivulla, niin koukuttava juttu.
   Selvästikin jatkaa noita lässytyksiään uudelleen ja uudelleen, jos vain jokin lehti huolii sivuilleen.
   Yöks.

   • " Mutta onhan se oma naama lehdessä, ja varsinkin etusivulla, niin koukuttava juttu." Onko pyrkimyksesi päästä samaan? Sitä ennen kannattaa naidfa joku julkkis!!!


  • Ikävää tyrkkyyttä,mutta onhan muija älynlahjansa jo miesvalinnallaan osoittanut.

  • Mistä tiedätte, vaikka toimittajahaaskat kärkkyneet juttua, soitelleet ja taivutelleet, luvattu rahaa, kosmetologilla käyntiä. Se on raakaa työtä vaan, kun joka viikko saatava juttuja ja kanteen myyviä täkyjä . Pia sit suostunut. Ootteko ajatelleet tätä mahdollisuutta?

   • Kaikesta tuosta voi kieltäytyä.


  • Kyllä se Pia ihan omasta tahdostaan noita lehtijuttuja tehtailee. Alla 12h Matin kuolemasta oli jo soittanut Seiskan kotiinsa kuvaamaan ja antoi haastattelun. Ja sama meno jatkuu, käärii haastattelupalkkiot ja saa naamansa pidettyä julkisuudessa. Ei kukaan ”toimittajahaaska” ketään pakota antamaan haastattelua, poseeraamaan pinkissä huulipunassa jne. Fiksu ihminen kieltäytyisi ja kunnioittaisi miesvainajansa muistoa arvokkaasti suremalla vain perheen ja omaisten kesken.

   • No, eihän täällä sit olekkaan yhtään fiksuu julkkista jokainenhan lehdis riepottelee suruistaan


  • Eipä juuri meikkaillut, eikä olkapää paljaana poseerannut Matin eläessä. Taitaa nyt roikkua julkisuudessa keinolla millä hyvänsä, ettei pääse unohtumaan.
   Ei arvannut Matti rukka, että elättää tyrkky leskeäänkin.

   • Pitäähän sitä löytää uusi elättäjä nopeasti.


  • Joko kaikki käänteet on kerrottu eri lehdissä? Puoli vuottta sairaslomaa? En ole eläissäni saanut mitään lomaa perheenjäsenen tai lähipiirin kuolintapauksen johdosta. Kuolinpäivä ja hatajaispäivä kuuluvat vapaaksi työ- ja virkaehtosopimusten mukaan. Tietenkin jokainen on erilainen ja kokee asiat eri tavalla, mutta luultavasti Piakin olisi toipunut nopeammin, kun olisi palannut töihin nopeammin.

   • Aivan, se kotona oleminen vain kokoajan muistuttaa asiasta. Eteenpäin täytyy mennä, niin Mattikin olisi halunnut. Piahan työskentelee lasten kanssa, sinne ei kannata kyllä mennä jos sitä työtä ei jaksa tehdä.


  • Matti oli julkisuuden henkilö urheilu-uransa ja laulujensa vuoksi.
   Mutta mitä Pia on tehnyt julkisuuden takia, ei mitään, mennyt Nykäsen kanssa naimisiin.
   Matilla morsiamia tuli ja meni, eikä ne yleensä jääneet julkisuuteen pörräämään.
   Miten voi olla sairauslomalla useita kuukausia.
   Pialla oli kuitenkin lyhyt liitto Matin kanssa.
   Pian suru on sitä, että suree niitä menetettyjä rahoja, joita olisi miehensä kautta saanut.
   Nyt on näköjään annettava lehtijuttuja, julkisuus on jäänyt päälle.

  • Kyllä nämä toimittajat asiansa osaa...ensin tullaan ruusupuskan kanssa kotiin surunvalittelujen kera ja sitten kun on luottamusta hieman hankittu viedään asia haastattelun suuntaan.

  • Koko Suomi tiesi Matin haimatulehduksista. Vaan Piapa ei tiennyt. Veloistakaan ei tiennyt. Ei varmaan tiedä että hänen reporttereille kertomansa jutut painetaan lehtiin. Toivottavasti hoitajana tietää jos potilaalla on vaikkapa haimatulehdus.

  • voi ei, nyt kertoili että ^Matin viimeiseksi jääneet sukset ovat edelleen autotallissamme. Luovun niistä mielelläni, jos vaikka urheilumuseo haluaa ostaa ne. ^
   mun mielestä ne on perikunnan ei hänen.
   Rahan ahne hän on. Ja samalla kuvittelee olevansa fiksu ja kaunis että joku toinen julkku mies hänet huolisi. Hyi. Inhottaa tollanen nainen joka ei Masan elin aikana osannut edes itse meikata saatika osannut hiuksille tehdä mitään. Ihan yllätyin jonkun lehden haastiksessa kun saivat oikeasti julkaisukelpoisen kuvan...
   Mutta nyt tekee näin koska, ei taidakaan tulla leskeneläkettä saatika Matti ei jättänyt rahaa. Nyt ollaan niin surullisia ja ei pysty töihin palaamaan. Mutta rahaa tehdään näin. Kohta ollaan ulkomailla ja itketään rannalla tai baarissa missä oli Masan kanssa...

  • Miksei saisi leskeneläkettä?

   • jossain oli että jäi 5 v avioliittoa joitain kuukausia vajaaksi. Ei tulisi.


   • Pitää olla avioliitto kestänyt vähintäin 5v tai yhteisiä alaikäisiä lapsia, Pialla ei täyttynyt kumpikaan ehto.
    Ei tipu leskeneläkettä, eikä se leskeneläke Matin vuosiansioilla olisi ollut muutoinkaan mikään jättipotti, ehkä pari satasta kuussa.
    Menis töihin ja lopettas ton turhan nillittämisen niin sillä ne masennuksetkin lähtisi kun saisi elämäänsä muutakin ajateltavaa.


  • Surun keskellä on ehditty käydä saparoiden päät dippaamassa lilan väriin 😶 Ei sovi noinkin aikuisen naisen tyyliin. Mattia hän varmaan aidosti suree, mutta kun rahaakin pitää jostain saada...

  • Sairaslomilla pystyy poseeraamaan lehtijutuissa. töihin vaan ei pysty menemään.

  • En ota kantaa siihen miten kukin suree, mutta tämä jatkuva avautuminen Seiskan toimittajille ihmetyttää.

  • Onhan se niin kun leski kuvittelee selkeästi itsestään liikoja.
   Tyyli hukassa, mutta naamaa näyttää lehdissä. Itse hän sinne ilmoittaa miten menee.
   Tällä tavalla hän saa lisää rahaa, kun saikulla ei tule täyttä palkkaa.
   Lisäksi taitaa hakea seuraa ja luulee että joku julkku erehtyy häneen.
   Anteeksi vain näin mä tän olen huomannut menevän.

   Etsis nyt vaan paikallisen joutsenon kaljakuppilan Jessen itselleen ja jatkas sitä mistä aloitti.

   • Palkanmaksu on kyllä loppunut jo aikaa sitten vaikka olisi miten monta työvuotta takana. Kelan sairaspäivärahalla täytyy mennä.


  • Pia täyttää 50, parasta ennen on jo lopuillaan, mutta ehkä joku poikamiesisäntä vielä saa hänestä hyvän kainaloisen kanasen, kunhan malttaisi vetäytyä julkisuudesta.

   • samaa mieltä. Kyllä sieltä Joutsenon kuppiloista joku löytyy....

    Ja tänään taas itki ettei tiennyt Matin veloista. Paljonkohan on jo netonnut??


   • Siis jos se poikamiesisäntä maltaisi vetäytyä julkisuudesta? Niinhän kommenttisi on ymmärrettävä.


  • Kyllä täällä on "ala-arvoista" puhua Pian elämästä, suru on hällä tosi ja ne Matin velat? Avioliittolain mukaan leskellä on taattu elämä, tuskin taloa menettää. Harmi vain on kun Pian ja Matin avioliitto olisi ehtynyt kestää vielä n. 6 kk. Olisi leskeneläke saatavilla ja vihille meno on ollut alle 50v.

   • Tuolla muissa ketjuissa on selvitetty, että velkojat ovat etusijalla ja lesken oikeus väistyy (taloasiassa). Se on sitten pesän osakkaiden asia, miten asiat hoituvat. - Noiden mainitsemiesi ehtojen lisäksi lesken tulee olla myös 50 v täyttänyt (lapsettomassa liitossa) saadakseen eläkkeen.


  • Kyllä täällä näkyy suomalainen kateus, Pia ei saisi olla lehdissä eikä suotaisi hälle mitään. Pia on ollut pitkään sairauslomalla ja voi olla niin kova juttu, että menee vielä pitkään sairauslomaa tai ei kykene enää töihinsä. Voi olla jopa eläke. Tuollainen suru julkisuuden kanssa on aika raskasta. Voimia Pialle!

   • Ei suotaisi mitään Pialle?? Juurihan tuossa harmitellaan, että lesken eläkkeen ehdot eivät täyty ja jäivät vain pienestä kiinni. Tosiasiat vain todetaan. - Ja toinen juttu tuossa surussa on se, että ennen häntä ja hänen jälkeensa pelkästään Suomessa lukuisat muut ovat kokeneet saman kohtalon ja lisäksi usein jo nuorena ja pienten lasten vanhempina, eikä siinä ole auttanut jäädä suremaan lopuksi ikää kotiin. Elämä jatkuu ja on sopeuduttava. Jokainen on viiime kädessä oman onnensa seppä. Harva sitä saa elämälleen valmiit puitteet, jos kukaan. Kaiken voi menettää joka hetki.


   • Joku valopää löi taas tuon iänikuisen kateus-kortin pöytään.. Mistäköhän ihmeestä pitäis olla Pialle kateellinen?! En ihan oikeesti keksi ainuttakaan asiaa. Ihmisillä ei selkeestikään saisi olla mielipiteitä. Eikä todellakaan saa kritisoida kenenkään tekemisiä. Muuten olet automaattisesti KATEELLINEN! Ei hyvää päivää...🙈


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joku valopää löi taas tuon iänikuisen kateus-kortin pöytään.. Mistäköhän ihmeestä pitäis olla Pialle kateellinen?! En ihan oikeesti keksi ainuttakaan asiaa. Ihmisillä ei selkeestikään saisi olla mielipiteitä. Eikä todellakaan saa kritisoida kenenkään tekemisiä. Muuten olet automaattisesti KATEELLINEN! Ei hyvää päivää...🙈

    Sinullakin SAA olla mielipide, esititkin sen ihan juuri!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei suotaisi mitään Pialle?? Juurihan tuossa harmitellaan, että lesken eläkkeen ehdot eivät täyty ja jäivät vain pienestä kiinni. Tosiasiat vain todetaan. - Ja toinen juttu tuossa surussa on se, että ennen häntä ja hänen jälkeensa pelkästään Suomessa lukuisat muut ovat kokeneet saman kohtalon ja lisäksi usein jo nuorena ja pienten lasten vanhempina, eikä siinä ole auttanut jäädä suremaan lopuksi ikää kotiin. Elämä jatkuu ja on sopeuduttava. Jokainen on viiime kädessä oman onnensa seppä. Harva sitä saa elämälleen valmiit puitteet, jos kukaan. Kaiken voi menettää joka hetki.

    On se vähän eri asia olla julkkiksen leski, kuin tavan tallaajan, kai sen ymmärrät.


   • Anonyymi kirjoitti:

    On se vähän eri asia olla julkkiksen leski, kuin tavan tallaajan, kai sen ymmärrät.

    Varmaan joo, mutta monenkaan julkkiksen leski ei ole raportoimassa viimeisiä hetkiä ja tuoretta suruaan puolen vuorokauden päästä siitä kun toinen on vetänyt viime henkäyksensä. Nina Mikkonen ja Pia Nykänen ovat samasta puusta, Ninakin antoi monet suruhaastattelut ja stailattu ja meikattu. Pialle se voisi olla passeli juttu lehtijuttuihin, aika erikoinen tyyli ja näyttää ihan 6-kymppiseltä wannabeteiniltä.


   • Jos on vuoden yhtömittaa sairauslomalla, saattaa tulla passitus eläkkeelle.
    Kyllä se traumatisoi ketä tahansa, jos joutuu elvyttämään läheistä ja tämä kuolee tässä tilanteessa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    On se vähän eri asia olla julkkiksen leski, kuin tavan tallaajan, kai sen ymmärrät.

    Ei se nyt tuollaisella pikku paikkakunnalla niin kova härdelli joka päivä ole. Matin vaimona hänet on ennenkin siellä tunnettu ja varmaan tuetaan kaikin tavoin. Haastatteluja on annettu ja ihmisten mielenkiinto tyydytetty. Jatkuva avautuminen ja omaisuuden jakamisen selvittely julkisuudessa ei ole tarpeen, eikä haastatteluja ole pakko antaa. Keskittyisi nyt läheistensä kanssa itsensä hoivaamiseen ja elämänsä uudelleen rakentamiseen. Kyllä asiat pikku hiljaa selviävät. Voimia hänelle. - Olisi mukava kuulla hänestä sitten, kun on saanut asiansa kuntoon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos on vuoden yhtömittaa sairauslomalla, saattaa tulla passitus eläkkeelle.
    Kyllä se traumatisoi ketä tahansa, jos joutuu elvyttämään läheistä ja tämä kuolee tässä tilanteessa.

    Kannattaa miettiä sitä tulevaa eläkettä myös tässä vaiheessa, ettei tule suurta pettymystä, jos työura jää lyhyeksi. Kela ei perheettömälle henkilölle maksa kuin minimin mukaisen toimeentulon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    On se vähän eri asia olla julkkiksen leski, kuin tavan tallaajan, kai sen ymmärrät.

    Soisi hänen myös ymmärtävän kunnioittaa läheisensä muistoa ja muita pesän osakkaita ja lähiomaisia, olemalla kertomatta yksityiskohtaisesti kaikkea Matin veloista ja rahankäytöstä julkisuuteen. Kuolinsyytä ei olisi saanut paljastaa, vaikka se oli yleisesti tiedossa, mutta raha-asioista ja pesän osakkaiden ajatuksista voi kertoa, vaikkeivät aikuiset lapset edes ole olleet julkisuudessa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joku valopää löi taas tuon iänikuisen kateus-kortin pöytään.. Mistäköhän ihmeestä pitäis olla Pialle kateellinen?! En ihan oikeesti keksi ainuttakaan asiaa. Ihmisillä ei selkeestikään saisi olla mielipiteitä. Eikä todellakaan saa kritisoida kenenkään tekemisiä. Muuten olet automaattisesti KATEELLINEN! Ei hyvää päivää...🙈

    Samaa mieltä. Tässä tilanteessahan ei suinkaan ole mitään kadehdittavaa, eikä kyse ole kateudesta, vaan hänen käyttäytymisestään julkisuudessa. Moraalista, kunnioituksesta edesmennyttä puolisoaan kohtaan. Olisi syytä vähän pohtia, mitä sinne julkisuteen ja haastattelijalle kertoilee ja missä vaiheessa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos on vuoden yhtömittaa sairauslomalla, saattaa tulla passitus eläkkeelle.
    Kyllä se traumatisoi ketä tahansa, jos joutuu elvyttämään läheistä ja tämä kuolee tässä tilanteessa.

    Kyllä se riippuu diagnooseista, milloin passitetaan sairaseläkkeelle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä se riippuu diagnooseista, milloin passitetaan sairaseläkkeelle.

    Kyllä, mutta oli vastaavanlainen tapaus, jossa lapsen kuoleman vuoksi vuoden sairauslomalla ollut äiti, joka oli samassa ammatissa kuin Pia, passitettiin eläkkeelle. Masennuksia on tietysti eri tasoisia ja työkyky yksilöllinen. Ei kuitenkaan rajattomasti sairauslomaakaan psyykkisten syiden perusteella myönnetä.


  • Toivottavasti Pia on saanut pikkuhiljaa asiansa kuntoon ja hänelle myönnetään sellainen eläke, jolla tulee hyvin toimeen. Surun keskellä on tärkeää, että talousasiat on kunnossa. Toki Pia saa antaa haastatteluja ja esiintyä julkisuudessa muutenkin oman taloudellisen asemansa kohentamiseksi. Täällä vaan on älämölöä kun kirjoittajilla ei ole mahdollisuuksia samaan. Ei haastatteluja, ei esiintymisiä eikä eläkettä vaan pitää painaa pitkää päivää pikkupalkalla tai olla kotona työttömänä peruspäivärahalla ilman, että kukaan on kiinnostunut tekemisistä tai sanomisista. Ottaahan se pattiin. Voimia Pialle!

   • Äläpäs panettele muita kirjoittajia. Et tiedä heistä/meistä mitään, eikä arvailusi osu oikeaan lähestulkoonkaan. - Suomessa on sananvapaus, jota juurikin käytämme. Eikö Sinulla ole muita argumentteja Pian esiintymisille julkisuudessa? Mielestäni se on ollut vähintään kyseenalaista joiltain osin. Jos luet yllä olevia keskusteluja, sinulle pitäisi paljastua, m i s t ä oikeastaan on kyse näiden haastattelujen arvioimisesssa. - Kyllä Pia saa itsestään antaa haastatteluja niin paljon, kuin "sielu sietää" ainakin minun puolestani. - Lisäksi yleistät kaikki kirjoittajat johonkin harmaaseen massaan, jonka olet mielikuvituksessasi luonut.


  • Leski luulee voivansa myydä Matin ikämiessarjan sukset urheilumuseolle.

  • Pia lurittelee juorulehdille nyt ummet ja lammet Matista. Ja sitten oli itse "närkästynyt", kun Matin siskot meni kertomaan kuolinsyyn julkisuuteen. Eli Pia yritti pantata kuolinsyytä, olisi senkin sitten myynyt Seiskalle aikanaan muhkeaan hintaan. Harmi kun siskot kerkes eka. Siinä meni nekin pennoset. En muutenkaan ymmärrä miksi Pia edelleen epätoivoisesti koittaa roikkua julkisuudessa. (No se raha!!) Kylmä fakta kuitenkin on se, että ilman Mattia Pia on nobody. Joku elähtänyt, teinisti pukeutuva lastenhoitaja Joutsasta. Julkisuusjuna meni jo, palaa siis Pia jo takaisin tavalliseksi tallaajaksi.

  • Veikkaan , että tulee juttu
   - pimeä syksy ilman Mattia
   - joulu ilman Mattia
   - vuosi vaihtuu ilman Matti
   - rankin vuosi 2019, ilman Mattia
   - vuosi ilman Mattia ym. ym.

  • Pia on mukava ja järkevä nainen. Antakaa nyt rauha hänelle myös jos hän haluaa puhua surustaan julkisuudessa. Liikaa arvostelua ilman aihetta täällä.

  • Kenenkään surun määrää en osaa määritellä,mutta sairausloma joka jatkuu kuukausia kyllä ihmetyttää.Meidän perheestä kuoli isä yllättäen ja meitä lapsia oli kolme alakouluikäistä ja koira,äiti itkeskeli kolme päivää ja sanoi että ei tämä poraamalla parane ,lähti töihin ja me lapset kouluun,elämä jatkui.Koskaan ei tultu meidän perheelle kriisiapua tarjomaan mikään viranomaistaho,ainoastaan rikospoliisi kävi kun oli kotiin kuollut henkilö.Nykyään on kriisipalvelut joka lähtöön ja voivotellaan sekä saikutellaan kun on alakuloa.Isän poismeno oli 70-luvulla jolloin suvut pitivät vielä yhtä ja apua tuli sitä kautta.Turha sairausloma ei ketään paranna.

  • Kyllä oikea suru sanattomaksi vetää! Ei olisi tullut mieleenkään meikattuna voivotella juorulehdissä.

  • On jokaisen oma asia kauanko suree ja sairauslomien pituudet on yksilöllisiä. Ihan hyvin voi yli 6kk mennä. Itseään saa toki piristää menemällä meikattuna haastatteluun tai lehtikuviin. Ei kuulu muille.

   • Kuuluu se silloin, kun itse astuu julkisuuteen kertomaan tästä kaikesta.


  • Jos on yli 3 kk jatkunut sairausloma, niin lääkäri tekee sairausloman jatkuvuudesta .ja se jatkuu B-lausuntona sairausloman jatkuvuudesta, siihen tulee myös lääkärinarvio tulevasta työkykyisyydestä ja kuntoutumisesta.

  • Onko se muka vasta 50? No 3 kk taas lisää sairauslomaa?

   • Näyttää kyllä nykyisin väh. 60 vuotiaalta


  • Miten ilkeää ilmoitella sairauslomista julkisuudessa?

   • Sääli vaan, että ansiot pienenevät lähes vuoden sairausloman vuoksi ja eläke kutistuu aikanaan siltä osin myös. Minkäs sille voi, mutta surku tulee.


  • Joskus se päivä koittaa, jolloin töihin on palattava jos haluaa virkansa pitää. Liekö hänellä sitten jotain muuta vaivaa, jonka perusteella sairauslomaa jatketaan. Mitä kauemmin on poissa töistä, sitä vaikeampi palata. Onkohan jotain kuntoutusta jo meneillään.

  • No jo on ihme jos surusta saa monta kuukautta sairaslomaa? Eihän se ole sairasloman peruste?

   • Suru ei ole sairausloman peruste.

    "Suru ei ole sairaus, mutta joskus suru voi olla niin voimakasta, ettei töiden tekemisestä tule mitään. Silloin poissaolosta on mahdollista sopia työnantajan kanssa muilla kuin sairausperusteilla, sanoo Elinkeinoelämän keskusliiton asiantuntijalääkäri Jan Schugk.

    • Lääkäri ottaa asiantuntijana kantaa työkyvyttömyyteen silloin kun syynä on sairaus tai vamma.
    • Muissa tilanteissa päätöksen oikeudesta poissaoloon tekee työnantaja.
    • Schugkin mukaan lääkärin ei pidä ryhtyä muuntamaan tilanteita sairauksiksi silloin kun diagnostiset kriteerit eivät täyty."

    https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/201805092200929724


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suru ei ole sairausloman peruste.

    "Suru ei ole sairaus, mutta joskus suru voi olla niin voimakasta, ettei töiden tekemisestä tule mitään. Silloin poissaolosta on mahdollista sopia työnantajan kanssa muilla kuin sairausperusteilla, sanoo Elinkeinoelämän keskusliiton asiantuntijalääkäri Jan Schugk.

    • Lääkäri ottaa asiantuntijana kantaa työkyvyttömyyteen silloin kun syynä on sairaus tai vamma.
    • Muissa tilanteissa päätöksen oikeudesta poissaoloon tekee työnantaja.
    • Schugkin mukaan lääkärin ei pidä ryhtyä muuntamaan tilanteita sairauksiksi silloin kun diagnostiset kriteerit eivät täyty."

    https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/201805092200929724

    Millähän perusteellä leski on saanut sairausloma, joka nyt kestänyt ilmeisesti yhden (1) vuoden. Korjatkaa, jos olen väärässä tuosta sairasloman kestosta.

    Onko kesken sairausloma tullut unettomuudesta vai mistä, jos suru ei ole sairaus eikä siitä näin ollen saa sairaslomaa??


   • Anonyymi kirjoitti:

    Millähän perusteellä leski on saanut sairausloma, joka nyt kestänyt ilmeisesti yhden (1) vuoden. Korjatkaa, jos olen väärässä tuosta sairasloman kestosta.

    Onko kesken sairausloma tullut unettomuudesta vai mistä, jos suru ei ole sairaus eikä siitä näin ollen saa sairaslomaa??

    Viittasi edellisessä vuestissäni unettomuuteen sairausloman syynä tämän seuraavan jutun vuoksi:

    "Pia Nykäsen suru ei helpota – kärsii unettomuudesta, ei pystynytkään palaamaan töihin"
    https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/775d1a80-e1ae-4c71-82e9-e340877788eb


  • Mahtaa Nyt harmittaa kun Mervi&Matti ovat taas otsikoissa.

   • Matilla rahastetaan vielä piiiiitkään!! Tyttökin tupsahti julkisuuteen, kun isä on jo lopullisesti poissa ja kaipasi lapsiaan viimeisinä aikoinaan. Luulisi surettavan ja hävettävän.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Matilla rahastetaan vielä piiiiitkään!! Tyttökin tupsahti julkisuuteen, kun isä on jo lopullisesti poissa ja kaipasi lapsiaan viimeisinä aikoinaan. Luulisi surettavan ja hävettävän.

    Tuliko se kaipaus liian myöhään. Ehkä tytär kaipasi koko lapsuutensa kunnon isää.


  • Ihme että se jaksaa tuota velkaa pillittää...: Ei sitä velkaa paljoa jäänyt....muutama tonni kun auto myytiin...

   Valtiohan maksoi vieläpä suuret hautauskulutkin ja perintö veroa ei tule maksettavaksi....

   Perillisiä kohden velkataakka on luokkaa pari tonnia...

  • Tämän vuoden helmikuussa kuollut Matti Nykänen tienasi 2018 yli 57.000 euroa, mätkyjä tuli n. 6.400 euroa. Jälkipolvet eivät saa mitään, koska velkojat vievät kaiken.
   Perunkirjoituksessa on paljastunut, ettei Matti Nykäseltä jäänyt ollenkaan varallisuutta.

   Pia lesken osa ei ole kahdittava.

  • "Mä en mene siihen lankaan että alkaisin haalimaan jotain omaisuutta."
   Tästä saamme huomata, kuinka Matti todellakin eli niinkuin opetti

   • Niin, Matilla oli vähän lainaa ja luottokorttivelkaa. Nyt vielä mätkyt eli verovelka. Rahaa ei liene jäänyt Pian kertoman mukaan. Auto on myyty ja autovelka siten kuitattu. Lisäksi oli asunto. Ei ole tietoa, oliko siitä velkaa ja oliko se molempien nimissä, vai Matin. Jos se myydään, sillä todennäköisesti kuitataan nuo muut velat ja loppusumma jaetaan perillisten kesken. Pia saanee tasinkona puolet asunnon arvosta siis velkojen maksun jälkeen. Toinen mahdollisuus on, että Pia voi ottaa velkaa ja maksaa vanhat velat ja perillisten osuudet pois niin halutessaan, jos pankki siihen suostuu, ja siitäkin riippuen, kuinka paljon mahdollisesti asunnosta on vielä maksamatta. Kannattaneeko edes.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin, Matilla oli vähän lainaa ja luottokorttivelkaa. Nyt vielä mätkyt eli verovelka. Rahaa ei liene jäänyt Pian kertoman mukaan. Auto on myyty ja autovelka siten kuitattu. Lisäksi oli asunto. Ei ole tietoa, oliko siitä velkaa ja oliko se molempien nimissä, vai Matin. Jos se myydään, sillä todennäköisesti kuitataan nuo muut velat ja loppusumma jaetaan perillisten kesken. Pia saanee tasinkona puolet asunnon arvosta siis velkojen maksun jälkeen. Toinen mahdollisuus on, että Pia voi ottaa velkaa ja maksaa vanhat velat ja perillisten osuudet pois niin halutessaan, jos pankki siihen suostuu, ja siitäkin riippuen, kuinka paljon mahdollisesti asunnosta on vielä maksamatta. Kannattaneeko edes.

    Ei kai nyt verovelka periydy perillisille...Matin tuoliksi voi kai laskea myös kaikki juttu palkkiot joita nyt on tehty.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei kai nyt verovelka periydy perillisille...Matin tuoliksi voi kai laskea myös kaikki juttu palkkiot joita nyt on tehty.

    Tottakai jälkivero on pesän maksettava Matin varoista. Aivan samanlainen velka kuin luottovelatkin.


  • Jos talo on velaton niin todennäköisesti Matti on sen maksanut tai suurimman osan siitä. Siinä mielessä on väärin puhua, että hän ei jättänyt mitään muuta kuin velkaa.
   Jos talosta on velkaa, lisäksi kiinteistövero ym asumiskustannukset ja velat, onko Pian kannalta taloudellisesti järkevää jäädä siihen asumaan.

   • Senhän tieti jokainen, että joka Matin kanssa on parisuhteessa, niin varmasti elämästä tulee erikoinen, en pidä mitään ihmeenä. Senhän todisti monet avioliitotkin.


   • Kut jo aiemmin todettu että tuolla Joutsassa nuo mökit ei nyt kovin kummoisissa hinnoissa ole ja kun kyseessä on vielä rintamiestalo...on se nyt kumma jos muutamasta tonnista menee talousahdinkoon...eipähän menny perintövero ja ja hautaiskulutkin maksoi valtio....

    Normaalisti se normaali 10 000 € hautajaiskulu tulee kuolinpesän maksettavaksi.


   • Kut jo aiemmin todettu että tuolla Joutsassa nuo mökit ei nyt kovin kummoisissa hinnoissa ole ja kun kyseessä on vielä rintamiestalo...on se nyt kumma jos muutamasta tonnista menee talousahdinkoon...eipähän menny perintövero ja ja hautaiskulutkin maksoi valtio....

    Normaalisti se normaali 10 000 € hautajaiskulu tulee kuolinpesän maksettavaksi.


   • Kut jo aiemmin todettu että tuolla Joutsassa nuo mökit ei nyt kovin kummoisissa hinnoissa ole ja kun kyseessä on vielä rintamiestalo...on se nyt kumma jos muutamasta tonnista menee talousahdinkoon...eipähän menny perintövero ja ja hautaiskulutkin maksoi valtio....

    Normaalisti se normaali 10 000 € hautajaiskulu tulee kuolinpesän maksettavaksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kut jo aiemmin todettu että tuolla Joutsassa nuo mökit ei nyt kovin kummoisissa hinnoissa ole ja kun kyseessä on vielä rintamiestalo...on se nyt kumma jos muutamasta tonnista menee talousahdinkoon...eipähän menny perintövero ja ja hautaiskulutkin maksoi valtio....

    Normaalisti se normaali 10 000 € hautajaiskulu tulee kuolinpesän maksettavaksi.

    Kaikuu-ko;), en Joutsan hinnoista tiedä sen enempää kuin Joutsenonkaan, jossa tuo talo sijaitsee. Kuolinpesän tili on vainajan tili, ja siellä pitäisi olla säästettynä rahaa, että saa kaikki vainajan ja kuolinpesän velat maksettua. Nykäs Matilla ei vaan tainnut olla....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikuu-ko;), en Joutsan hinnoista tiedä sen enempää kuin Joutsenonkaan, jossa tuo talo sijaitsee. Kuolinpesän tili on vainajan tili, ja siellä pitäisi olla säästettynä rahaa, että saa kaikki vainajan ja kuolinpesän velat maksettua. Nykäs Matilla ei vaan tainnut olla....

    Eihän lehdet juttuja tekisi.jos ei ole kiinnostuneita lukijoita ja ostaisi lehteä. Joten Suomen kansaa kiinnostaa edelleen kaikki mikä liittyy Matti Nykäseen ja hyvä vain.jos Piakin saa juttujen korvauksilla talouteensa vähän helpotusta! Epäluuloiset ja arvostelevat ihmiset eivät taida tietää. että empatiakyvyttömien pahat ajatukset palaavat 100% varmasti itselle.jos ei tässä elämässä niin sitten jossain seuraavassa. Siunatkaamme ja pyytäkäämme Pialle voimia. että paranee vielä masennuksestaan.josta yöunien pätkittäisyys kertoo.


  • Eiköhän se möreä viinabassoääni ole jo niin huippuunsa viritetty vuoden aikana, etteikö voisi palata takaisin pelottelemaan lapsia mörähtelyillään.

  SEISKA.FI

  • Tämä YouTube-sarja opastaa oikean seksilelun hankinnassa - luvassa katugallupeja seksimieltymyksistä!
  • Hovioikeus tyrmäsi Markku Ritaluoman väitteet – kohuliikemies tuomittiin miljoonakorvauksiin!
  • ”Läpeensä vastenmielinen ohjelma!” Sanna Ukkola haukkui Tempparit – Tis-Meiju hiiltyi: ”pilkataan osallistujia!”

  Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   253
   5697
  2. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   87
   4773
  3. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   83
   821
  4. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   59
   760
  5. Kokoomuspoliitikko Pauliina Valkovirta nolasi

   itsensä pahanpäiväisesti eilisessä valtuustokokouksessa vaatiessaan sivukylien koulujen lakkauttamista. Tuntui ,että hän ei tajua ollenkaan kyläkouluj
   Haapavesi
   43
   679