Kaupungin työpaikat

Anonyymi

Siis liikaa väkeä on kaupungin palkkalistoilla. Mutta saadaanko heitä irtisanottua, kun poliitikot päättävät ja kaikilla on kytköksiä.

Helpointa ja viisainta olisi irtisanoa sivistystoimesta, koska siellä on eniten löysää. Esim. peruskoulun opettajia on suhteettoman paljon ja uusien opetussuunnitelmien mukaan oppilaat itse ohjaavat omaa oppimistaan ja ottavat enemmän vastuuta. Mihin sitten suurta ooettajamäärää oikein tarvitaan?

10

<50

  Vastaukset

  • Ja kuinkas välillä valitetaan työvoimapulaa?? Aika ristiriitaisia huastelet.

   • Eihän kaupungilla pulaa ole! Firmoille se voi olla totta, mutta sehän on ihan toinen juttu.


  • Kaupunki rekry kouluttaa lisää työntekijöitä. Eläkkeelle jääviä on paljon. Tämä on fakta.

   • Fakta on nyt se, että Varkauden kaupungin palveluksessa on enemmän ihmisiä kuin muilla noin 20 000 asukkaan kaupungeilla.
    Miksi, sitäpä sopii miettiä... Ja vielä niin, että väkiluvun laskiessa ei työntekijöiden määrä laske vaan on ollut jopa nousussa.
    Yhtälö ei ole terve.


   • Käypäs huvikses katsomassa avoimet työpaikat,rekry koulutukset. Olen itse näiden asioiden parissa ja eläköityminen lisää vapaita paikkoja. Ainakin keittiö,siivous ym kohteissa. Jauha mitä jauhat. Tämä on totta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Käypäs huvikses katsomassa avoimet työpaikat,rekry koulutukset. Olen itse näiden asioiden parissa ja eläköityminen lisää vapaita paikkoja. Ainakin keittiö,siivous ym kohteissa. Jauha mitä jauhat. Tämä on totta.

    Varmaan eläkkeelle jää porukkaa joo, ja uusiakin tarvitaan. Mites se muka vaikuttaa siihen, että kaupungin työntekijöiden määrä on nykyisin melkoisen suuri muihin samankokoisiin kyliin verrattuna. Pitääkö se sinun mielestäsi pitää yhtä suurena edelleen, vaikka väki vähenee kiihtyvällä tahdilla?
    Näinkö se talous tervehdys Varkaudessa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Valitan, ei ole jäänyt. Kolmas ammattitutkinto pian :) Eiköhän siinä ole riittävästi. Välillä töissä, välillä amk.ssa. Miten sinulla ,ei taida vuoden 1988 paperit enää olla oikein pätevät tähän nykyaikaan.


   • Tyhmä koulussa istuu.Demarijösenkirjalla moni kaupungilla töissä ja myös välillisesti muualla sinnitellään vaikka väkisin, muutenhan menee hyvät edut,pois ulottuvilta.Voi päättäjänä jumailla kaupungin rahoja vaikka omalle työpaikalle.


  • Ex työntekijät ja nykyiset on sitten päättäjänä junailemassa omille yhteistyökumppaneille, tutuille kaupungin tukia .Yksi esimerkki Sampifestarit tappiota tappion perään ja ohjelmisto paria Suurnimeä lukuunottamatta samaa vuodesta toisen ,jos eiole hiphoppia,niin Wiskaria ja Neljää ruusua,happoradiota .Miten olis Jolu Boomfunk Mc,kaimsainvälisesti tunnettu.Ei mitään mörkölätkytystä tai friisbiitä joka on Marleyn reggeistä lainattua laulutyyliä.

  • iten olis Jolu Boomfunk Mc,kaimsainvälisesti dftunnettu.Ei mitään mösrkölätkytystä tai friisbiitä joska on Marleynx reggeistä lainatctua laulutyyliä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   140
   7224
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   243
   4730
  3. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   63
   3423
  4. Ymmärsinkö oikein tuon Jari Sillanpään jutun?

   Siis Jari Sillanpäälle oli tullut hieroja hieromaan Jari Sillanpäätä. Tällä hierojalla oli ollut 12 v lapsi mukanaan saapuessaan Jari Sillanpälle. Tä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   1353
  5. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   47
   909