Pelastuuko äitini?

Anonyymi

Olen Jeesukseen uskova ja Häntä rakastava ja kaipaava odottajansa Helsingissä.
Mikäli oikein olen ymmärtänyt niin saatan olla pelastuneiden joukossa. Minulla ei ole siitä asiasta täyttä varmuutta vaikka moni sanoo että minulla tulisi olla asiasta varmuus.

Puolet kristityistä pelastuu ja puolet ei pelastu. Se on Raamatun ilmoittama fakta jos tyhmät neitsyet ovat kristittyjä. Nyt minä kysyn : ovatko 10 neitsyttä ylöstemmattavia kristittyjä?

Eikös Jumalan valtakunta ole 10 neitsyen kaltainen juuri ennen Jeesuksen noutoa?

Äitini ei ole kertonut uskovansa Jeesukseen ja tiuskaissut muutamat kerrat että älä aina siitä puhu. Pelastuuko äitini jos minä olen pelastavassa uskossa?

Äitini asuu kaukana minusta ja emme asu samasa perheessä mutta katsooko Jumala meidät samaan perheeseen kuuluviksi?

Pohjana kysymykselle tietenkin: " Sinä ja perhekuntasi pelastutte"

Mutta koskeeko tuo äitiäni? Sen mitä hänestä ymmärrän niin hän on jumalaton, joka ei Jumalan Sanaa isommin tunne: " naapurin jumalaton mies oli hyvä mies. Hän pelastuu hyvyytnsä perusteella."

Hän ei sanonut asiaa noin minulle n. kuukausi sitten, en muista tarkkoja sanojaan, mutta ajatus oli tuossa. Kun kuulin ne sanat niin järkytyin. Siitä tietämättömyyden tasosta ja luulon tasosta. Ja ennenkaikkea järkytyin. Olen useat kerrat rukoillut uskoontulonsa puolesta ja tulos oli tuollainen kun tapasimme. Minua pelottaa, ottaa mahasta, kun ajattelen äitini tilannetta. Sairaus päällä ja ikää yli 70v jo hyvän matkaa.

Jumalaa olen pyytänyt että vetäisi äitiäni puoleen. Äitini ei halua kuulla evankeliumia suustani. En halua painostaa tietenkään mutta pitäisihän mun evankelioidakin ja ainoa asia joka saa mut syttymään tuleen on kun pääsen evankeliumia puhumaan hänelle tai kelle vaan mutta....kaikki eivät halua kuunnella evankeliumia ja tekevät sen ärhäkkäästi selväksi.

Olen huolissani äidistäni, olen huolissani jumalattomista, olen huolissani tyhmistä neitsyistä, olen huolissani omasta tilastani , olenko tarpeeksi pätevä arvioimaan olenko uskossa. Mutta äitini nimi on Kaarina, rukoilisitko hänen puolestaan, en tähän enää muutakaan tohdi kirjoitella kun tuli jo asiaa tarpeeksi yhdelle kerralle.

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      " Nyt minä kysyn : ovatko 10 neitsyttä ylöstemmattavia kristittyjä?"

      Korjaan:

      Nyt minä kysyn: ovatko 10 neitsyttä ylöstempausta ja Jeesusta odottavia kristittyjä, joista 5 ylöstemmataan ja 5 jätetään?

      Terveisin vielä ap eli äitinsä poika ja Jumalan lapsi

    • Uskot eli seuraat uudesssa testamentissa olevia Jeesuksen ohjeita kuten esimerkiksi olet myynyt omaisuutesi ja antanut köyhille ?
      Et kokoa aittaan eli et maksele eläkemaksuja ?
      Sinut on kutsuttu vaeltamaan joten et omista mitään ?

      Lähtiessäsi viemään ilosanomaa Kristuksesta et vyötä mukaasi mitään , et kenkiä ota mukaasi , ainoastaan yhden vaateparren ( tai ainakin hyvin yksinkertaisesti , mukaanlukien sauva? )

      vai irstailetko maailman kanssa , hengailet ja miellytät ihmisoppeja ja pyrit mukautumaan maailmanajan mukaan ?

    • Anonyymi

      Pitää olla henkilökohtainen yhteys Jeesuksen kautta Jumalaan, jos pelastuu. Tuo lupaus että koko perhekunta pelastuu, on otettu Uudesta testamentista kun vanginvartijan pelastui ja apostolin kautta tuli "tiedonsanat" että hänen koko perhekuntansa kohta pelastuu. Apt. 14:11. Lupaus oli tapauskohtanen ja ei voi irrallisena lauseena ottaa soveltuvaksi että kun yksi perheestä tulee uskoon niin hänen usko vetää automaattisesti kaikki pelastukseen. On suuri siunaus ja merkkitys kun on esirukoilija suvussa ja Pyhä Henki vetää puoleen rukouksen kohteita. Kun olet äidille todistanut, niin voit rukoilla ja jättää hänet Herralle. Pakkosyöttö ei auta. Jumala on voimallinen saattamaan hänet tilanteeseen, jossa hänen on tehtävä valinta. Kymmenen neitsyen vertaus koskee uskovia. Jeesuksen tullessa puolet heistä pääsee ylösottoon ja puolet jää antikristuksen aikaan. Toki hekin voivat vielä pelastua marttyyrikuolenan kautta. Naapurin hyvä mies ei pelastu hyvyydellä vaan ainoastaan ottamalla Jeesuksen henkilökohtaisesti vastaan. Rukoilen äitisi puolesta. Monesti perheenjäsen on liian läheinen ja evankeliumi on helpompi ottaa vastaan vieraammalta.

      • Anonyymi

        Tämä sana:
        "usko Herraan Jeesukseen niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi"

        Tuossa on tarkoitettu mitä siinä lukee, ja tarkoietettu yleispäteväesi ilman selityksiä.

        Ei siten tapauskohtaiseksi tai sellaisessa tiedonsanoiksi.


      • Tipale
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä sana:
        "usko Herraan Jeesukseen niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi"

        Tuossa on tarkoitettu mitä siinä lukee, ja tarkoietettu yleispäteväesi ilman selityksiä.

        Ei siten tapauskohtaiseksi tai sellaisessa tiedonsanoiksi.

        Siis perhekunnan jäsen pelastuu, jos hänkin uskoo Jeesukseen.


    • Anonyymi

      Job.22:30 Hän pelastaa senkin, joka ei ole viaton; sinun kättesi puhtauden tähden hän pelastuu.

      • Viattomuus saadaan lahjavanhurskauden kautta, jonka Jeesus hankki kuolemalla ja ylösnousemuksella. Viallisen Jumala näkee puhtaana kun katsekee Jeesuksen voiton kautta. Tahallaan ei syntiä saa tehdä.


    • Anonyymi

      En ole varma oletko tosissasi, mutta jos äitisi toive on ettet saarnaa hänelle, niin mielestäni sinun kuluu antaa rauha hänelle asiasta. 4. Käsky.

      Kai tiedät, että pelkosi on omaasi. Äitisi voi olla sujut kuoleman kanssa.
      Jos sinun lapsestasi tulisi muslimi ja hän pelkäisi sinun puolesta koska uskot väärin, niin haluaisitko hänen murehtivan turhaan? Oletan sinun olevan tyytyväinen tilanteestasi muuten. Vai hylkäisitkö oman maailmankuvasi/uskontosi vain miellyttääksesi häntä?
      Jos vastaat kyllä niin etkö vain valehtele silloin.

      Anna äidillesi rakastava loppuaika hänen lapsenaan.

      Olen itse jumalaton tai ateisti ja ainakin itseäni ärsyttäisi suunnattomasti jos joku tulisi tunkemaan uskontoaan naamaani kun olisin heikkona.
      Olen sujut kuoleman kanssa, ja joku hysteerikko ei muuta sitä asiaa kuitenkaan, olkoon se sitten kristitty, hindu, juutalainen tai muslimi versio.

    • Anonyymi

      Aloittaja kysyy:

      "Pelastuuko äitini jos minä olen pelastavassa uskossa?"

      Äitisi on sinun "perhekuntaasi"

      Äisi pelastuu kun sinä Jumalata sitä asiaa pyydät.
      Jumala on Jumala, kaikkivaltias, kaikkivoipa.

    • Anonyymi

      Uskomalla Jeesukseen sinä pelastut ja uskomalla Jeesukseen pelastuu sinun perhekuntasikin. Jokaiselta vaaditaan henkilökohtaista uskoa.

      Älä tyrkytä mitään äidillesi mutta kerro hänelle, että Jeesus on kuollut hänenkin puolesta ristillä. Äitisi saa sitten ratkaista, kuinka hän siihen suhtautuu.

      Ne kymmenen neitsyttä tarkoittaa seurakuntia eikä yksilöuskovia. Kun Jeesus tulee niin joistain seurakunnista on hävinnyt Pyhän Hengen valo, niinkuin on jo selvästi nähtävissä.

      • Anonyymi

        " Kun Jeesus tulee niin joistain seurakunnista on hävinnyt Pyhän Hengen valo, niinkuin on jo selvästi nähtävissä."

        Mitä paikallisseurakuntaa tarkoitat?


    • Anonyymi

      Apt16:31 Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi."

      Perhekunta tarkoittaa kaikkia, jotka asuivat samassa taloudessa, palvelijat ja orjat ja sairaat sukulaiset mukaanlukien.

      Jokaiselta vaaditaan kuitenkin henkilökohtaista uskoa pelastumiseen. Se tulee selvästi ilmi Raamatusta monesta kohdasta eikä tuon jakeen tarkoitus ole kumota Raamatub totuuksia.

      Tuo lupaus on annettu perhekunnan päämiehelle eikä kenelle tahansa perhekunnassa.

      "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin pelastuu myös sinun perhekuntasi samalla tavalla." Perhekunnille julistettiin evankeliumi, jonka jälkeen he ottivat Jeesuksen vastaan Herranaan ja pelastuivat.

    • Anonyymi

      Näin vanhempana esirukoilijana voin todeta, että aloittaja kuten hänen äitinsäkin voivat tulla pelastetuiksi, mikäli tuliseen järveen joutuminen voidaan edes laskea yleensäkin pelastumiseksi.

    • Anonyymi

      Jos uskot Mooses Lasarettilaiseen, niin kaikki läheisesi ja jopa moniongelmaiset naapurisi pelastuvat.

    • Anonyymi

      Vain Jumala tietää, ketkä ovat arvollisia saamaan ikuisen elämän, eikä kukaan voi sanoa: sinä pelastut varmasti. Raamatun mukaan alaikäiset lapset voivat pelastua vanhempiensa mukana. Ei se tarkoita sitä, että kaikki sukulaiset pelastuvat, jos yksi perheeseen kuuluva osoittaa uskoa. Jokaisen täysi-ikäisen täytyy tehdä oma valinta, eikä ketään voi painostamalla saamaan tekemään mitään. Ehkä äidillä voi olla oma vakaumus asioista, eikä ole ihastunut hurmahenkiseen tapaan sen ilmaisemiseksi.

    • Anonyymi

      Ei. Ei kukaan pelastu uskomalla tms.
      Me kaikki kuollaan aikanaan, kerran ja lopullisesti. Hyväksy se äläkä haaveile turhaan muusta. Uskovaisia vain huijataan huvittavilla muinaistaruilla pelastuksesta.

    • Anonyymi

      Äitisi on ilmeisesti jo täysin pelastunut, hän ei ole uskovaisten vedätettävissä.
      Tee itse sama perästä. VapahtajaOletSinä.

      • Anonyymi

        Näihin keskusteluihin tulee aina häiriköitä mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näihin keskusteluihin tulee aina häiriköitä mukaan.

        Jumalattomilla on pahuus ja pilkka viihteenään. Olin itsekin samanlainen kun elin vailla Jumalaa. Muistaakseni en kuitenkaan Jumalaa kohtaan ollut sitä vaan ihan ateistien/agnostikkojen kesken. Minä olin agnostikko ja elin agnostikkojen ja ateistien seurassa.

        Tyhjyyteeni hain pilkkaamisella täytettä. Ilkeää iloa se oli, ei muuta. Se ei kauan kestänyt eikä tietenkään ole aitoa iloa lähelläkään johon, aitoon iloon kuuluu Jumalan antama rauha.Nyt ei siihen ole enää mitään tarvetta koska pilkkaamisella saan sisääni kyllä täytettä kahdelta sisarelta. Toisen nimi on Suru ja toisen nimi on Murhe. Mutta enää kaipaa noita sisaruksia kun minulla on Pyhä Henki jota en halua murehduttaa millään tavoin. Pyhä Henki on kunnioittavasta ja kohteliaasta käytöksestä pitävä Henki.

        Onneksi me siedämme Jumalan avulla sitä pilkkaa josta saamme muistaakseni aikanaan kelvollisen palkan....minulle riittää Jeesuksen hymy palkaksi ja hyväksyvä katse silmissä kun katsoo minua kerran silmistään silmiini. Siinäkin on minulle enemmän kuin ansaitsisin mutta saahan sitä unelmoida.

        Terveisin ap.


    • Anonyymi

      Kukaan ei pelastu toisen uskolla.

    • Anonyymi

      Säälin aloittajaa, olin kerran kuten hän. "ainoa mikä saa syttymään, on evankeliumin julistaminen.." Joo, tiedän hyvin tuon tunteen, kivat kiksit siitä kyllä saa, oikein kunnon tunne-elämyksen ja pätemisen tarpeelleen täyttymystä- mutta mitä sitten? Maailman kaikkia katulapsia et voi pelastaa, et voi auttaa jokaista lasta, joka raiskataan, vauvaa, joka tapetaan kiduttamalla, vanhusta, joka on hylätty, juoppoa, joka on "toivoton" ja "riivattu", et voi pehmentää yhdenkään elitistisen ja ylpeän itseriittoisen rahaa ja ihmisten suosiota palvovan rikkaan sydäntä armollisemmaksi. Mitä sinä siis tahdot, että Jumala tässä maailmassa tekisi juuri sinun kauttasi? Olet tiedostamisesi tasolla ilmeisesti vielä täysin keskeneräinen ja helluntai-aivopesun uhri mitä ilmeisimmin. Ala tarkastelemaan kriittisesti ja terveesti kyseenalaistaen sitä, mitä sinulle uskonyhteisössäsi opetetaan, keskustele lahkoista lähteneiden kanssa tasa-arvoisesti, ilman pakottavaa evankelioinnin taka-ajatusta ja pakkomiellettä, kysy heiltä, miksi he ovat päätyneet siihen, etteivät usko Jeesukseen/Jumalaan/tahdo kuulua mihinkään uskonnolliseen yhteisöön. Katsele asiaa rohkeasti "laatikon ulkopuoolelta" ja hanki jotain muita keoinoja täyttää sisäistä tyhjyyttäsi,kuin "evankeliointi" eli uskonnon tuputtaminen/pakkomielteinen raamatun tutkiminen/jatkuva rukoilu/srk vapaaehtoistyö/yms mitä siihen touhuun nyt kuuluukaan ja ennenkaikkea-kysy kysymyksiä, kysy, kysy, kysy. Äitisi on aivan varmasti sitä ikäpolvea, joka on nuo evankeliumit jo lapsena saanut kuulla-jätä hänet siltä osin rauhaan ja koita olla herkällä mielellä siinä, miten voisit tehdä hänelle kokemuksen rakastetuksi tulemisesta oman lapsensa taholta. Itselläni meni vuosia äiti-suhteessani hukkaan tuon sairaalloisen evankeliumi-höpötyksen takia, äitini ei saanut koskaan oikeaa apua vaikeuksiinsa ja kuoli lopulta hoitamattomaan sairauteensa. Olin nuori, mutta suurin syy todellisen yhteyden rikkoutumiseen oli uskonnollisessa yhteisössä, sen väärissä opeissa, helluntaissa ja karismaattisuudessa "demonit", henkivallat "helvetin pelko jne mielen sairastuttajat. Siitä sinä aloittajakin yli-herkän omatuntosi vuoksi kärsit, etkä siksi koe "pelastusvarmuutta",vaan ilmeistä alemmuuden tunnetta esim. suhteessa "parempiin" uskoviin tms. kelpaamattomuutta Jumalalle-tämähän on uskonlahkojen tehokkaimpia keinoja pitää muuten itsenäiseen ajatteluun kykenevät ihmiset hyppysissään ja hyväksikäyttönsä kohteena.

      • Anonyymi

        Eipä se ole minun tai kenenkään yksittäisen kristityn harteilla tehtävä että minun tulisi auttaa jokaisen maailman ihmisen ongelmiin ratkaisu.

        Miksi säälit minua sen takia että nautin evankeliumin julistamisesta?

        " Mitä sinä siis tahdot, että Jumala tässä maailmassa tekisi juuri sinun kauttasi? "

        Ei vaan mitä Jumala tahtoo, että Hänen tahtonsa toteutuisi niin tässä maailmassa kuin Taivaissa omalta osaltaan minun kauttani, on se kysymys.

        Vastaus on että se on Jumalan päätettävä. Minä olen mielelläni Hänelle astiana jos Hän haluaa käyttää minua hyvien tekojen tekemiseen.

        En oikein ymmärrä mikä on ongelmasi. Aivan kuin yllyttäisit minua riitaan veljieni ja sisarieni kanssa. Tuossahan olisi moneenkin asiaan kommentoimisen paikka mutta mainitaan sekin tähän vielä vaikkei asia sinulle kuulukaan ja puutut sinulle kuulumattomiinkin asioihin niin en tee vertailua veljiini ja sisariini katkeruuden ja kateuden hengessä miettien olenko parempi vai huonompi.

        Me kaikki olemme Jumalan lapsia, jotka Jeesuksen armon uskon vanhurskautuksen kautta olemme siinä asemassa.

        Taidat olla luopio kun kerrot olleesi uskossa mutta nyt pidät Jumalan voimaa eli Jumalan evankeliumia sairaalloisena höpötyksenä. Mikäli olet joskus ollut näitä kerran pelastettuja aina pelastettuja kristittyjä.

        Ihmettelevin terveisin Ap.

        Meitä on moneen junaan tässä lopun ajassa. Itse en kuolemankaan uhalla luovu Jeesuksesta vaan olen valmis antamaan henkeni tarvittaessa ennn kuin kieltäisin tai tahallisesti Hänen evankeliumiaan loukkaisin sairaalloiseksi sanomalla tai mitään muutakaan yhtä ilkeää ja katkeraa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä se ole minun tai kenenkään yksittäisen kristityn harteilla tehtävä että minun tulisi auttaa jokaisen maailman ihmisen ongelmiin ratkaisu.

        Miksi säälit minua sen takia että nautin evankeliumin julistamisesta?

        " Mitä sinä siis tahdot, että Jumala tässä maailmassa tekisi juuri sinun kauttasi? "

        Ei vaan mitä Jumala tahtoo, että Hänen tahtonsa toteutuisi niin tässä maailmassa kuin Taivaissa omalta osaltaan minun kauttani, on se kysymys.

        Vastaus on että se on Jumalan päätettävä. Minä olen mielelläni Hänelle astiana jos Hän haluaa käyttää minua hyvien tekojen tekemiseen.

        En oikein ymmärrä mikä on ongelmasi. Aivan kuin yllyttäisit minua riitaan veljieni ja sisarieni kanssa. Tuossahan olisi moneenkin asiaan kommentoimisen paikka mutta mainitaan sekin tähän vielä vaikkei asia sinulle kuulukaan ja puutut sinulle kuulumattomiinkin asioihin niin en tee vertailua veljiini ja sisariini katkeruuden ja kateuden hengessä miettien olenko parempi vai huonompi.

        Me kaikki olemme Jumalan lapsia, jotka Jeesuksen armon uskon vanhurskautuksen kautta olemme siinä asemassa.

        Taidat olla luopio kun kerrot olleesi uskossa mutta nyt pidät Jumalan voimaa eli Jumalan evankeliumia sairaalloisena höpötyksenä. Mikäli olet joskus ollut näitä kerran pelastettuja aina pelastettuja kristittyjä.

        Ihmettelevin terveisin Ap.

        Meitä on moneen junaan tässä lopun ajassa. Itse en kuolemankaan uhalla luovu Jeesuksesta vaan olen valmis antamaan henkeni tarvittaessa ennn kuin kieltäisin tai tahallisesti Hänen evankeliumiaan loukkaisin sairaalloiseksi sanomalla tai mitään muutakaan yhtä ilkeää ja katkeraa.

        Hallelujaa, hallelujaa, halleluuuuuuujaaaaaaa...Mooses Lasarettilainen auttaa.


    • Anonyymi

      Hei me pelastutaan taas, (ehkä) koska juhannusaatostakin on jo näinkin pitkä aika.

    • Anonyymi

      Hei kaikille lukijoille ja kommentoineille! Moikka moi teille!

      Joo, en ole vielä uskossa riittävästi kasvanut ja siksi kysyin pelastuuko äitini minun uskoni kautta ja vaikuttaa tosiaan siltä että nyt olen sen Raamatunkohdan oppinut oikein, jota en aiemmin ymmärtänyt. Minusta se oli hieman epäselvä kun tässä on jätetty sanomatta just tässä jakeessa jotakin?

      Apt16:31 Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi."

      Eli uskon kautta Jeesukseen vanhurskaudutaan eli saadaan syyttömyys synteihin nähden. Ja siitä seuraa pelastus. Tämä siis henkilökohtaisen uskon kautta.

      Sitten tuo loppuosa hämäsi minua : " niin myös sinun perhekuntasi."

      Siihen pitää itse ymmärtää lisätä sanat että jos he uskovat?

      Ja Raamatussa on varoitus ettei sinne saa lisätä tai ottaa pois sieltä mitään...että tällaista pähkinää. Mutta tämä selväksi tuli mulle? Onhan tässä ketjussa tuotu esiin jo se että muualla Raamatussa asia on sanottu niin että henkilökohtainen usko on se mikä pelastaa.

      Liberaalejako vai keitä olen sitten kanssa kuunnellut silloin kun ovat vakuuttaneet että jumalaton pelastuu jos perheessä on Jumalaan uskova? Enpä tiedä kun en kaikkien taustoja tiedä mitä laareja tai tiiveja ovat.

      No niin. Jos teillä tulee jotain vielä mieleen niin jatketaan lisäkommentein. Mä olen nyt siinä uskossa että äitini ei pelastu ellei hän ala itse uskomaan Jeesukseen. Kiitos sinne kun rukoilla lupasit äitini uskoontulon puolesta ja kaikille muillekin jotka sen verran jaksavat että muutaman sanan sanovat Jeesukselle että Jumala vetäisi äitiäni puoleensa uskoontuloonsa Herraan Jeesukseen asian puolesta, haluaisin äitini mukaan autuuteen. Äitini on jääräpäinen tässä uskoontulohaluttomuudessaan, hän ei yksinkertaisesti ymmärrä omaa parastaan, ei alkuunkaan. Jumala pystyy helposti murtamaan äitini jääräpäisen ymmärtämättömyyden ja tietämättömyyden itselleen pelastustärkeästä Jeesuksesta ja uskonasioista.

      Terveisin Ap.

      • Anonyymi

        Apt16:31 Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi."

        Virkkeen päättää piste.

        Sinä turvaat Herraan.

        On tietenkin hyvä kun äitisi tietää että sinä turvaat Herraan . Muuta julistusta ei sinulla ole.

        Pyydät Herralta että äitisi pelastuu.

        Herra antaa äitisi pelastua, jos ei perinteisten käsitysten mukaisesti usko ennen kuolemaansa, niin kuoleman aikoihin, siinä niin, siirtyessään aikanaan rajan yli.
        Eikä inhimillisesti katsoen tarvitse sitä että vielä tietoisuudessa ollessa oli tehnyt 'ratkaisun'.


    • Anonyymi

      Lahkoilla on ovela markkinastrategia. Ensin ihmisille luodaan tyhjästä ongelma, synnintunto. Sitten aletaan kaupata siihen ratkaisua. Eikä tässä vielä kaikki.....

      Ei uskontoa - ei ongelmaa. Jumalattoman hyvää kesän jatkoa kaikille.

      • Anonyymi

        Jaa- sinä siis teet lähimmäiselle pahatusta, ja omatuntosi ei soimaa sinua.
        No, huulesihan sen todisti.
        Siksipä maailma on tällainen. Paha ei ole ongelma, se on elämäntapa, joka hyväksytään elämäksi.


    • Anonyymi

      Täällä, eikä kirkossakaan kukaan voi lausua pelastavaa- tai tuomiota kenellekään, kun ja koska viimeinen tuomio istuu vasta edessäpäin.
      Vaikka avaimia väännellään uskonnollisesti ihmisten edessä ja julistellaan Jeesustellen, että olet saanut syntisi anteeksi, niin julistaja ei ole tuomari.

      Siis kukaan ei pysty sanomaan tälläpuolen, että onko tuonpuoleisessa äitisi, sinä, minä, tai joku pappi vapaa tuomiosta, vaikka niin väitetään.

      Pelastus on armoa, Sijaisuhri on tosi, mutta kirjoitukset voivat tulla vastaan, jotka tuomitsevat viimeisellä tuomiolla.

      Jeesus itse sanoi, että te eksytte, ellette -tunne- kirjoituksia.

      "Emmekö sinun nimessäsi- kuuluu kirjoituksissa, ja vastaus, 'En tunne teitä, te laittomuuden tekijät', julistaa Tuomari, viimeisellä tuomiolla"!

      Meillä on kirjoitukset, ja ne avaavat tietoa, jo ennen ihmisen luomista, että kuka pelastaa! Alussa oli Sana jne.
      Eli luomista ei olisi tapahtunut, ellei tuota Sanaa olisi julistettu, että kuka on välimies, ihmisen ja Jumalan välissä. ts. mittaamaton hinta, joka on sielun lunnaiksi maksettu, ja jota Pyhä Henki sijaisuhrissa esiintuo - mutta, .

      Kuinka Jumalannimi huulilla ja rauhaa puhuen, Hänen nimeään tekojen kautta ylenkatsotaan. Eli mittaamaton rakkauden veren hinta, se on halpaa armoa.

      Minkä te teette yhdelle Minun vähimmistäni, sen te ----teette---- Minulle!
      Siis kenelle? LuojaJumalle, loihan Hän kaiken hyväksi, puhtaaksi, vanhurskauden ja Pyhyyden sisällä olevaksi, siksi puhutaan Paratiisista.
      Siellä oli lupaus - luodulle, Minä pidän sinusta huolen! Eikös vain?

      Mutta, entä -tänään-? Jumalainenkin ylenkatsoo tuota luotua - lähimmäistään! Päättäjät, vievät leivä suusta, mutta leventävät ovenkamaroita - rikkkauksilleen.
      Tai muu vastaava, mitä sinä lähimmäisellesi teet, tai itsekin, samassa veneessä! Leipä, vaatteet, ym. tarpeellinen, auttavat kädet, sairaat, vankeudessa olevat jne. Kirjoitukset nämä tuo esiin.

      Tulkaa kotiin, te Isän siunatut. Paikka on taas viimeinen tuomiopaikka, jossa julistetaan joillekin avoimien ovien päivä.
      He eivät oikein uskokaan, että -minä- siis paikalla oleva pääsee luvattuun, tulevaan Edeniin, Elämänpuulle.
      Missä tuo tuomion syyn alkulähde oli tuohon lupaukseen?

      Tässä ja nyt hetkessä! Minkä te teitte -yhdelle- minun vähimmistäni, sen te teitte Minulle.

      Siis "Haloo"! Kaikki elämä on Kristuksessa annettu- Luoja, Hän on puhaltanut elämänhengen ihmiseen, hän on Luojan -omaisuutta-!
      Siis mitä teemme- kohtaamme Jeesuksen!

      ts. uskovaisuudessa, tässä ja nyt, naulaammeko edelleen Jeesusta ristille, syljemmekö, heitämmekö vaatteista arpaa, sopii kysyä.

      Eli siinä on avaimeen kytkös, ---kuka--- pääsee perille.

      Emme me jaa täällä taivaspaikkoja, mutta me Hengessä luemme kirjoituksia ja Pyhä Henki avaa jokaiselle syyn ja seurauksen - eli PROFETOI tulevaa.
      Sitä ei profetoi Melleri, valheprofetoin, tai joku pappi julistaa lihassa - anteeksiantoa, pyrkien välimieheksi, vastoin Sanaa.
      Tiedän, että tätä ei hyväksytä ja tunnen Sanan lupaukset, mutta se pitäisi johtaa elämässä siihen, että seurataan Jeesusta, Hänen askeleissaan, eikä minkään uskontunnustus- oppimääreen askeleissa, joissa hyväntiedonpuulta tuodaan perinneopit ja näköalat hapatteeksi, sekä tehdään tyhjäksi Jumalan oma Sana.

      Pelastukselle on raamatussa ehdot, armoon se pohjautuu, mutta pelastushinta pitää nähdä, ettei armo käy arvottomaksi.
      Siksi on katsottava Pyhän Hengen silmin, kun Hän antaa silmävoidetta, mitä se ristinhinta sisälsi.
      Sisälsikö se sellaista, että elämä -saa- olla uskovaisuudessa, mitä sattuu, ilman pyhitystä. Pyhityskin on Jumalantyö, mutta kun Hengelliseen Jumalanhuoneeseen astuu, niin näkeminen saakoon sydämessä syttyä rakkauden, kun Hän rakasti meitä maksaen pelastuksen.

      Lopputulema. Sana on julistettava - kirjoitusten perusteella, että ihminen uskoessaan siihen, että Hän on välimies ja pelastaja, niin lähtee seuraamaan Hengen voimasta tätä Vapahtajaa ja -elää- sen kirjoituksen opin ja opetuksen varjossa, opetuslapsena. Saattaa sydämen ympärileikkaukseen maailmaa kohtaan, ettei maailman mukana tule tuomituksi.
      Ja tekee sitä, mitä Pyhä Henki on varannut tehtäväkentäksi tässä ajassa, tietäen, että jokaisesta sanastakin tulee tekemään tilin.

      Me elämme Pyhyyteen matkalla, eli tuonpuoleisuuteen. Ja siksi muistetaan se, että Hallitsija on Valtakuntansa mukaan meitä vastassa.
      Valtakunta on olemassa, ja siksi Valtakunnassa on laki, joka mittaa meidät, se on Jumala sormellaan kirjoittanut.
      Se luo vanhurskauden, kun Hengen viittoittamaa tietä ja voimalla toteuttaa.
      Siinä kuolee vanha-aadamimme. SE on taistelu lihaa ja pimeydenvoimia vastaan Jumalan sota-asussa. On hyvä välillä muistuttaa asiassa itseään, missä mennään, sekä muistaa - Jumala on tuomarimme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      63
      1749
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      72
      1092
    3. 45
      1045
    4. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      67
      1005
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      939
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      909
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      860
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      815
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      798
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      762
    Aihe