Narsistin kersoille

Anonyymi

Aikuisille lapsilleni, narsisti-isin tyttärille:
Maailma tulee valoisampi, jos sen päänsä vetää pois omasta pers**stään.

18

<50

Vastaukset

 • Miten noin lapsellisella ihmisellä voi olla aikuisen ikäisiä "lapsia".

  Persoonallisuushäiriö ei ole mitään, mikä yliolkaisella huitaisulla selitetään/sepitetään muiden syyksi.

 • "Persoonallisuushäiriö ei ole mitään, mikä yliolkaisella huitaisulla selitetään/sepitetään muiden syyksi"
  Täh, mitä sinä selität? Kenen syyksi?
  Julma totuus on, että kun terapiat on käyty ja jauhettu (useampi vuosi), pitää se pää tosiaan vetää valoon ja alkaa nähdä asioita itsensä ulkopuolella. Ei ketään vie eteenpäin menneisyyden märehtiminen tai omaan ongelmaansa rakastuminen. Eikä myöskään tule ketään tai mitään psykologia, ryhmäterapiaa, pillerireseptiä, prinssiä tai prinsessaa, joka sinut sieltä montusta ylös kiskoo, jollet itse tee työtä.
  Lapsellinen? .... jaa-a. Pikemminkin hyvin turhautunut ja sen kultaisen lapsen suhteen, jokaa itse päätti ryhtyä kolmannen polven narsistiksi ....luovuttanut? Täysin.

  • Oikeastaan narsistien tai psykopaattien lapsi ei voisi mitenkään selvitä ilman Jumalaa, koska tämä on asia, jossa kaikki ihmiset pettää.
   Nyt selittyy sekin miksi minusta tuli teini-iässä hyvin uskovainen vaikka vanhempani kasvattivat minut atestiksi, olin ET opetuksessa vapautettu kirkossa käymisestä, eikä minulle ollut uskovaisia ustäviä tai tuttavia, mutta Jumalasta tuli niin tärkeä, että mikään muu ei merkitse mitään. Tavallaan koko elämästä tuli odotusta totuuden paljastumisesta ja oikeudenmukaisuuden voittosta, jos ei tässä elämässä niin tuonpuoleisessa viimeistääm. Joka päivä olen sitä odottabut koko alämäni ajan.

   "poiuytredfgh"


  • kärsivällisyyttä treenaten, että jonakin päivänä se päivä tulee, jos ei tässä elämässä niin tuonpuoleisessa ja ikinä en anna periksi totuuden paljastumiseen asti. Kukaan ei tarvtitse mitään rangaitusta minun puolestani. Vain odotan että totuus paljastuu eteen juuri sellaisena kuin se on, eikä pilkkuakaan puutu.

   "poiuytredfgh"


  • Ja ihmiset ei tunnu ollenkaan ymmärtävän sitä että tuon totuuden paljastumisen odottaminen tuntuu niin paljon tärkemmälle kuin vaikkapa saada itselleen mies tai yhtään mikään tässä maallisessa maailmassa. Pohjimmiltaan vain ja ainoastaan totuuden paljastuminen kiinnostaa.

   "poiuytresdfgh"


  • Luotin kaikenlaisiin auttajiin täysin avosydämin lukemattomia kertoja ilmeisesti vain oppiakseni ettei pitä luottaa. Nyt on vielä vaikeampaa tietyltä osin, mutta en mene enää luottamaan ja puhumaan, koska heillä on se loputon oikeus tietämättömyyteen ja ymmärtämättömyyteen joka tapauksessa,

   "poiuytredsdfgh"


  • Soos ehdottelevat: "No kokeillaan !"

   Ja pettävät.

   "poiuytrdfgh"


  • Oikeastaa mun mielestä narsismi on hengellinen ongelma.
   No nyt sanotaan kuinka kauheita narsisteja ja psykopaatteja on uskovaisissa.
   Mutta siis edelleenkin se on nähdäkseni hengellinen ongelma siinäkin tapauksessa.

   "poiuytrdfgh"


  • Anonyymi kirjoitti:

   Oikeastaa mun mielestä narsismi on hengellinen ongelma.
   No nyt sanotaan kuinka kauheita narsisteja ja psykopaatteja on uskovaisissa.
   Mutta siis edelleenkin se on nähdäkseni hengellinen ongelma siinäkin tapauksessa.

   "poiuytrdfgh"

   No eipä ole jumalasta näyttänyt suurempaa apua olevan, kun vuodesta toiseen sen kanssa vatvot samaa juttua pääsemättä eteenpäin elämässäsi.

   Mee sinne sun ketjuun.


  • Enkeli kirjaa tuonkin ylös

   "poiuytrdfgh"


  • Muistaakseni Islamissa sanotaan että jos viettää 40 päivää jossain seurassa muuttuu kaltaisekseen tai jotain sen tapaista,
   Mun kokemuksen mukaan joo, jos soittelee 40 päivää johonkin mielenterveysongelmaisten paikkaan alkaa saamaan mielenterveysongelmia. Kyl se tosiaan niin menee. Jps haluaa pysyä mieleltään terveenä, tullee pysyä kaukana sellasista.

   "poiuytrdfgh"


  • Henkilö joka neuvo mua sinne soittamaan sanoi mulle että vaikutan sille kuin paholainen minua kiusaisi ja joo sitten kun soittelin sinne pidempään alkoi tosiaan tuntua kuin olis helvetissä.
   Mitä jos tää kaikki johtuukin siitä kun minä vuosikymmenet Jumalaan elämäni perustanut henkilö päädyin aivoineni Jumalaan uskomattomien ihmisten käsiteltäväksi.


  • olispa sitten ollut edes tieteellistä näkökulmaa, mutta kun ei se ollut oikein sitäkään. en oikein tiedä mitä se oli. ..jotain eksytystä arvelisin

   "poiuytfgbn2


  • ihmiset jotka ovat itse aivan eksyksissä neuvovat kuinka toisetkin voisivat eksyä

   "poiuytrdfghn"


  • Missään ei ole mitään järkeä jos ei ensisijaisesti pyritä totuuteen

   "poiuytfdfgh"


  • Minä en usko mistään muualta tulevan mitään hyvää kuin Jumalalta.

   "poiuytfdfghj"


 • miksei ylläpito poista tällaisia

 • Kuinka joku kehtaa .....

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.