Ei voi ymmärtää!

Anonyymi

Robert Helenius on noussut IBF rangingissä sijalle 5. Ihan oikeasti, millä eväillä? Vähänkin merkittävämpi ottelu oli Dilliania vastaan ja senhän Robbe luovutti jo heti alussa. Sen jälkeen hakannut jonkun mätisäkin. Jos joku tietää paremmin minkä mukaan nää rankkaukset menee, niin kertokaa. Ottelumenestyksen takia se nyt ei selkeästi ainakaan mene, vai mikä multa nyt oikein jää huomaamatta?

10

<50

Vastaukset

 • No sillä eväillä et roobertilla on maailman kovin oikea suora siksi rankin pitäs olla jo 2 ja voittihan se taapertin vuosi sitten.

 • Hyvä kysymys, mikä kovin suora?ei olisi mitään meriittiäa tonne päästä. Teperin tyrmäys ei ole mikään uroteko. Nyt jäädytään varmasti Washintonin kanssa taas.

  • Aivan, ei todellakaan ole uroteko se tyrmäys. Sitten toi, että jäädytäänkö vai ei jonkun tulevan vastustajan kanssa. Eihän sillä saa olla mitään merkitystä, eli "rankkaushan" pitää tapahtua vasta ottelun jälkeen, eikä sitä ennen. Ei työmiehen työtäkään arvostella ennen kuin se on tehty.

   IBF:hän on iso liitto sekin, mutta nää kaksi vanhaa isoa WBA ja WBC eivät taas noteeraa Robbea millään lailla, eli ei löydy 15 sisään. Kuten ei tietysti Ring, joka nyt harvoin noteeraa ketään, joka ei sitä ansaitse. Ringin listoille ja uutisiin kun pääsee, niin se on tae siitä, että oikeasti olet jotain. Ap.


  • Helenius löi tivoolilaiteeseen 10 vuotta sitten sellasen tuloksen että koko nyrkkeily maailma totesi että helenuksella on maailman kovin oikea suora. Siksi esim klitsko vs helenius ei koskaan toteutunut se pelkäs maailman kovinta oikeaa suoraa näin olen lukenut boxungi foorumilta.


 • Helenius pärjää tietyllä tasolla ( Teper, Bukatsou, Yevgeny Orlov, Airich)
  Mutta kun asteella nostetaan käy köpelösti, Duhaupass, Whyte.
  Nyt Washingtonin kanssa on sama, taso nousee pykälällä ja iso vieraskehä.
  Tämä olis pakko voittaa muuten alkaa journemännin hommat ja sparrauskeikat mutta kun ei taida voittaa. Kun verrataan Washingtonin vastustajia ja Heleniuksen, ero on suuri, Washington on ottanut Jarrel Milleriä vastaan, Wilderiä vastaan, Kownackia vastaan, tosin kaikille hävis saappaat jalassa. Helenius kun otti kärkimies
  Whyteä vastaan, hän juoksi pitkin kehää ja selostajat kyselivät mikä Heleniuksella on. Ei edes yrittänyt taistella niinkuin Washington noiden kanssa. Heleniuksella pettää vaan kantti yksinkertaisesti.

 • Hellbergin kannattaisi miettiä niitä nyrkkeilyn perusasioita. Se isku ei todellakkan lähde sormenpäistä, vaan paljon paljon kauempaa. Olisi nyt kiireesti treenattava varpaiden lihaksia, koska tosimälli lähtee sieltä. Isku etenee varpaista päkiän kautta kantapäähän ja edelleen sääreen. Sääreen keräytynyt voima ja nopeus etenee reiteen ja niin edelleen. Lopuksi laakin antaa rystynen ja sormenpäät ainoastaan viimestelevät vääntämällä vihollisen nenän rullalle ja silmäkulman auki. Näin iskevät voittajat. Perustuen varvaslihasten harjoitteluun en ole itse koko pitkän uranai aikana hävinnyt ainuttakaan ottelua.

 • Nyrkkeilyn vyösirkus on ihan naurettavaa sillisalaattia. Veikkaanpa, että näihin sijoituksiin vaikuttaa myöskin "viihdearvo", tyyliin Showpaini. Joshua ei yllättäen mahdukaan enää WBA:n ja IBO:n -listoilla 10-listalle. Manuel Charr (kuka?) toisena. Trevor Bryan. Mahtava recordi, mutta mikseivät muut kuin WBA noteeraa?

  WBA ja IBF-listat on kai ihan huuhaa-listoja.

 • Jäi vielä sanomatta, että oikeastaan Povetkin ja Helenius painivat...siis nyrkkeilevät samassa sarjassa sikälikin, että Povetkin on yliarvostettu kuten Robbekin, jos puhutaan ihan Top-5:stä.

  Kaikkien tuntema Zhang Zhilei (?) on myös voittamaton :D mutta viime kädessä kiinnostavimmat ovat Fury, Wilder, Joshua ja Ruiz.

 • Meirän ruupertti pääsee huomenna ottamaan lukua ameriikoissa asti kun gerald pappa kyykyttää ruuperttia lattiaan.

 • Edes mitään lehdistötilaisuutta ole filmattu? Kuva oli jostain kättelystä ja Helen puheesta boxinfoorumilla , Hele oli kuin vanhat papat laihtunu ja leukapartaa.
  Sitten kun vielä tulee noukkahan niin johan, nyt ollaan terveitä, ei ainakaan mitää ole sanottu, mutta jos hävetään, niin jo alkoi sairauksia ja vammoja ilmaantuun tai ylikuntoa tai alikuntoa tai aikaeroväsymystä, vaikka 10 päivää ollaan nukuttu sielä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.