Puolue toimenpide kiellossa

Anonyymi

Oliko Kempeleen kokous laiton koska puolue oli laitettu toimenpidekieltoon oikeuden päätöksellä? Ainakin rikosilmoitukset on nostettu Ske maltillisia vastaan ilmeisesti?

17

<50

Vastaukset

 • Mano on toimenpidekiellossa. Rankkaa tulevaisuutta hänelle odotettavissa. Ottaisen jalat alleni ja pakenisin Suomesta hänen sijassaan.

 • Patja-arska ja matumatti äänestivät kokouksessa vaikka eivät ole edes puolueen jäseniä. Kyseinen kokous oli ilmeisesti jonkun ske maltilliset ry:n kesäpäivä jossa oli myös hyvää kakkua. Keijo otti viimeisen palan mutta melkein kaikille sitä kuitenkin riitti. Jallu tuo ensi kerralla lövyt niin lauletaan muutama värssy samalla.

  • Seitsemän tähden liike

   Olen 58-vuotias mies. Jouduin työttömäksi kesällä 2016 ja kuten muotina on, ei yli viisikymppinen suorittavan työn tekijä enää viitsi töihin lähteä .Kiinnostukseni politiikkaan aukeni lopullisesti juuri loisimisen iskettyä päälle. Minulle syntyi kova halua saada mamuttaa asioita, korjata niitä. Siksi olen nyt tässä. Olen myös iloinen porin osaston vok tiloista


 • Kempeleen mielikuvituskokouksella ei ole lainvoimaa

  • Miksi manno ei järjestä oikeaa kokousta?.

   Kun kerran sai väliaika voiton oikeudessa!.


  • No kuule, kun kukaan ei voi/saa järjestää mitään toimenpidekiellon aikana!


 • Alati valehtelevaa Riikkaa ei kiinnosta mitä oikeus sanoo ja miksi kiinnostaisikaan. Mihis se kissa karvoistaan pääsisisi sanotaan. "Kun valhe on tarpeeksi iso se voi mennä läpi" mottonaan.

 • Lokakuun kokous valitsi hallituksen 1.1.2019 alkavaksi kaudeisi. Marcon junailema Käylän hallitus ja sen päätökset ovat laittomia, minkä huomaa jo streemistä ennen Käpylään siirtymistä jo menettelytapavirheistä. Toimenpidekielto koskee Marcon laittomaksi moititun hallituksen touhuja. Myös Käpylän hallituksen puolueesta erottamiset ovat laittomia.

  Lokakuussa valittu hallitus aloitti päätöksen mukaisesti toimintansa 1.1. ja järjesti sääntömääräisen kevätkokouksen, johon myös Marco oli saanut kutsun. Kevätkokous valisi uuden hallituksen.

  Ei asiassa ole mitään epäselvää!

  • Vain nynny ja sellainen mustaihoinen ajattelee noin yksioikoisesti.


 • Kempeleen kokous pidettiin oikeuden määräämän toimenpidekiellon aikana, joten tottakai se oli laiton ja vastoin oikeuden määräystä. Toimenpidekielto koskee koko puoluetta, eikä vain osaa siitä, niin kuin jotkut lapsenomaisesti kuvittelee.
  Kiellon aikana ei tehdä mitään päätöksiä, sitovia kokouksia, eikä muutakaan, ennen kuin asia on ratkaistu.

  • Tällaiset seikat eivät paljoa kiinnosta näitä kapinallisia. Kansallismielinen puolue on päätetty hajottaa makso mitä makso. Toiveissa että oikeuden tuomari olisi myötämielinen suvakkien hajottamisprojektilla.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tällaiset seikat eivät paljoa kiinnosta näitä kapinallisia. Kansallismielinen puolue on päätetty hajottaa makso mitä makso. Toiveissa että oikeuden tuomari olisi myötämielinen suvakkien hajottamisprojektilla.

   Puolue? Mikä puolue tuo tuollainen muutamien sekopäiden muodostama kööri mukamas on?


 • Suomen Kansa Ensin r.p:n tiedote sabotaasista ja puolueen tilasta

  Puoluetta vastaan käydään julkisuudessa massiivista disinformaatiokampanjaa, johon myös osa venäjämielisestä vaihtoehtomediasta on lähtenyt mukaan.

  Puolueen nimissä esiintyy henkilöitä, jotka on erotettu puolueesta joukkoraiskauksen uhrin herjaamisen ja pilkkaamisen vuoksi. Erottaminen on saanut lainvoiman, mutta erotetut pyrkivät takaisin puolueeseen “takaoven kautta” esiintymällä laittomasti puolueen edustajina.

  Disinformaatiokampanjan kohteeksi ovat joutuneet myös puolueen jäsenet, joista osalle lähetettiin rikollinen huijauskutsu 27.4.2019 pidettävään kokoontumiseen. Kokoontumista johtivat puolueesta erotetut henkilöt ja siellä esitettiin toiveita mm. puolueen ohjelman uudelleenkirjoittamisesta sekä puolueen nimen vaihtamisesta.

  Todettakoon, että tämä rikollinen toiminta on erityisen haitallista puolueelle näin eurovaalien aikana.

  Kuten jäsenistölle on aiemmin tiedotettu, niin Oulun lähellä tapahtuneessa laittomassa ja juridisesti kuvitteellisessa kokoontumisessa 27.4.2019 tehdyillä toimilla ei ole merkitystä puolueen toiminnan kannalta. Kokoontuminen ei ollut puolueen kevätkokous monesta erillisestä syystä johtuen, joista yksi on se, että kokoontumista ei järjestänyt eikä kutsunut puoluehallitus.

  Puolue on tehnyt laittomasti kutsutusta kokoontumisesta asiaankuuluvat rikosilmoitukset.

  Puolueena esiintyminen ja kokoontumisesta mahdollisesti tuotettu pöytäkirja ovat todennäköisesti törkeitä väärennöksiä ja niistä voi tulla aikanaan jopa vankeustuomioita tekijöille.

  PRH ei reagoi kyseiseen väärennettyyn asiakirjaan.

  Nimenkirjoittajat eli puolueen edustajat ovat edelleen samat:

  Marco de Wit
  Mari Kosonen
  Olli Juntunen
  Tuukka Pensala

  Puolueen nimenkirjoittajat hoitavat puolueen asioita. Myös oikeus edellyttää, että puolueen nimenkirjoittajat toimivat puolueen nimissä.

  Sabotaasista huolimatta puolueen tilanne on vakaa ja puolue on turvassa laittomilta kaappausyrityksiltä. Jäsenistöltä toivotaan malttia Suomen historiassa ennennäkemättömän sabotaasin keskellä.

  Ja kuten monesti on todettu, on sabotaasi odotettua kun valtaeliittiä lähdetään haastamaan aitokansallismielisellä vaihtoehdolla.

  SKE ei anna vaalihäirinnän hidastaa, vaan europarlamenttivaalikampanjaa voimistetaan entisestään!

  28.4.2019

  Marco de Wit
  Puheenjohtaja

  Olli Juntunen
  Puoluesihteeri

  • Tähänpä mielisin lisätä: tilulilulii, tilulilulii.

   Eski Nurmijärveltä


  • "...johon myös osa venäjämielisestä vaihtoehtomediasta on lähtenyt mukaan."
   Tarkoittanee Donetskin "tasavallassa" ja Bäckmanin järjestämässä venäläisen propagandistin kirjan julkaisutilaisuudessa vierailleen de Witin touhuja.


 • Olisi hyvä nähdä tuo toimenpidekielto. Jos koko puolue molempine hallituksineen on toimenpidekiellossa, ei kummankaan osapuolen päätöksillä ole mitään merkitystä. Toimenpidekielto on väliaikanen oikeuden päätöseen asti. Jos oikeus toteaa Käpylän kokouksen jatkoajan päätökset laittomiksi, voimaan jää ainakin lokakuiset päätökset ja luultavasti myös kevätkokouksen päätökset.

  • Tottakai toimenpidekielto koskee koko puoluetta, eikä vain osaa jäsenistä ja sen aikana tapahtuneet kokoukset ovat mitättömiä/lainvastaisia.


Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.