Kokoomuksessakin on alkanut puntti tutista!

https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000006153910.html

Persut poistivat Siniset politiikan kartalta menneisyyteen. Sipilä romahdutettiin
samalla poistui Suomesta Anne Berner, Alex Stubb ja Carl Haglund.

Perussuomalaiset ovat nyt myötätuulessa ja nyt on tiivistettävä Suomen saamista takaisin. Tämä hallitus ajoi jo karille, kun otti niin paljon valtiosihteereitä jja avustajia.

Suomi takaisin Persu suurin puolue!

16

<50

Vastaukset

 • Halla-aholla on valtava kanntus puolueessa. Perussuomalaisten kannatus nousee, kuin raketti.

 • Mene J:H-a armeijaan ja ole kerrankin mies!
  Sivarin on turha mussuttaa!

  • Armeija on lällyköiden teinien mellastuspaikka. Nyky-armeija ei miestä eikä naista tee, sitä joko on tai ei ole, ja antipersulla sitä vaan ei ole !


  • Anonyymi kirjoitti:

   Armeija on lällyköiden teinien mellastuspaikka. Nyky-armeija ei miestä eikä naista tee, sitä joko on tai ei ole, ja antipersulla sitä vaan ei ole !

   Vaikuttaa, että olet itse joko sivari tai sitten joku äärikouho.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Vaikuttaa, että olet itse joko sivari tai sitten joku äärikouho.

   Kapteeniluutnantti Res.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Armeija on lällyköiden teinien mellastuspaikka. Nyky-armeija ei miestä eikä naista tee, sitä joko on tai ei ole, ja antipersulla sitä vaan ei ole !

   Eikä ole. Viimeksikin rymyttiin kertausharjoituksissa pitkin pusikkoja ja huudeltiin välillä laukaus, laukaus, laukaus, sarrrrrjaaa. Kyllä huuto kuului Moskovaan asti, niin että eivät uskalla lähettää täne päin edes lentokoneita.


 • Perusnuoren olisi syytä tutustua hallitusohjelmaan sekä hallituksen tämän kauden työtavoitteisiin, ennen kuin lähtee syöttämään populistista roskaansa ihmisten luettavaksi. Esim. yhtenä ekstrana on jo EU:n puheenjohtajuus, joka osaltaan lisää ministerien ja ministeriöiden työmäärää olennaisesti. Toinen on sote-uudistus, joka jäi edelliseltä hallitukselta perinnöksi, jossa persutkin olivat yhtenä maakarina ajamassa uudistusta päin seinää. Sote- sekä sotu-uudistusten osuminen saman hallituksen työtehtäväksi on jo melkoinen haaste sinäsnsä, joten eipä ihme että kasvattavat tekijöiden määrää. Miten kävi viime hallituksen työ- ja oikeusministerille, kun porvarihallitus alkoi säästämään? Tuli burn out.

  Ei hätää, Perussuomalaisetkin olivat näemmä saamassa osansa, mutta Perusnuorta taitaa nyt enemmän kyrsiä tuo nuorisojärjestö-case, jossa ministeriö perii nyt maksamiaan tukirahoja takaisin perusnuorten typerääkin typerämmän twiitin vuoksi. Innoittivatko Halla-ahon kaasuttelu-puheet vähän "nostamaan profiilia" perusnuorissa tuolla aivopierulla?

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006153865.html

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b8006de8-01f2-47cc-bd5b-1aef6db4df8c

  Loppukommentti: Rinne kertoi mediassa henkilöstön lisäämisen perusteluksi, että tämä hallitus aikoo selvitä hengissä tästä vaalikaudesta. Lindströmin tapaus osoitti, ettei persuilla ole realiteettien tajua.

  • Puolesta vuodesta jos ei selviä, kolmenkertaistamatta luuserien armeijaa, olisi syytä luopua "kruunusta".


  • Anonyymi kirjoitti:

   Puolesta vuodesta jos ei selviä, kolmenkertaistamatta luuserien armeijaa, olisi syytä luopua "kruunusta".

   No eikö kommenttisi olisi ollut paikallaan vasta tuolla joulun tienoilla? Teillä persuilla tuntuu olevan tuo ajantaju vähän hakusessa, kun hallitus on ollut vallassa vasta kolme viikkoa. Hätäisimmät palopuheiden pitäjät syyttävät hallitusta jo täydellisestä epäonnistumisesta vaikka hallitus ei ole vielä mitään ehtinyt tehdäkään ja vaaditaan hallituksen kaatamista. Ette te persutkaan olisi, mikäli hallitusvastuussa olisitte, ehtinyt tehdä samassa ajassa mitään sen paremmin. Täytyy ottaa huomioon, että EU-puheenjohtajuus alkaa ensi viikolla ja ministerit kansliakuntineen ovat keskittäneet nyt paljon ajastaan siihen. Minä olen ymmärtänyt asianlaidan siten, että hallitus pääsee kunnolla keskittymään kotimaan politiikkaan vasta elokuun aikana.


 • Eipäs unohdeta maahanmuuttoa
  Ps ainoa järki linjaa vetää

  Sipilä vs tynkkynen meininki.

  • Kyllä persuillekin maistuu musta makia. Tynkkysen morsiona mosambikilainen mies ja Eerolalla lapsi tumman kanssa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kyllä persuillekin maistuu musta makia. Tynkkysen morsiona mosambikilainen mies ja Eerolalla lapsi tumman kanssa.

   Ei kai Eerola ole kuokkinut kansallispukuisten vakaumuksellisten työstäkieltäytyjien leirissä, kun kerran tummasta puhut?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei kai Eerola ole kuokkinut kansallispukuisten vakaumuksellisten työstäkieltäytyjien leirissä, kun kerran tummasta puhut?

   Ei, ihan ulkomaan elävä on kyseessä. Noista 20-vuotiaista kansallispukuisista eläkeläisistä en tiedä.


 • Höynäytetyt EU-kiimaiset pellet ja kakarat eivät muista tätä että kun Pölhölä liittyi Euroopan Unioniin niin kalliksi tulevan byrokratian piti laskea, mutta kävi aivan täysin päinvastoin. Liittymistä mainostettiin silläkin että jatkossa suomalaiset voivat matkustella EU-maissa kuten he olivat tehneet ennen liittymistäkin. Matkustaminen kuulemma nopeutuu kun Saksaankin pääsee laivalla liittymisen jälkeen yhdessä vuorokaudessa ja kolmessa tunnissa, ennen se matka kesti jopa 27 tuntia. Ne eurooppalaiset maat jotka eivät ole liittyneet unioniin eivätkä ole vaihtaneet valuuttaansa euroon ovat pärjänneet kuten ennenkin. Meitä Pölhölän väkeä vietiin kuin kuoriämpäriä tunkiolle.

 • Eduskunnan ensimmäinen kyselytunti paljasti, että Rinteen hallituksen potentiaali hoita tehtäväänsä on heikkoakin heikompi. Halla-aho aloittaa heinäkuun alussa, jolloin tulette näkemään, kuinka Antti Rinteen älyllinen kompetensii punnitaan.
  Hyvin moni eläkeläinen, jotka puijattiin satasen toivossa demareita äänestämään on nyt vihainen. Samoin vihaisia ovat vanhusten omaiset joita huijattiin hoitaja asiassa.

 • Persun hymy hyytyy ennen kuin Kymi jäätyy...

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.