Matkailuautolla yöpyminen

Anonyymi

Hei.

Olemme tulossa tutustumaan Turkuun ja Naantaliin, mutta leirintäaluetta ei haluta käyttää koska niin Ruissalo kuin Naantalikin ovat todella kalliita paikkoja. Löytyykö Raisiosta jostain jotain rauhallista ja ilmaista yöpymis paikkaa?

14

<50

  Vastaukset

  • Leijapuistossa lähellä kauppakeskus Myllyä on ilmainen matkaparkki jossa voi yöpyä. Mitään palveluita siellä ei kyllä sitten ole.

  • Kerttulan urheilukeskuksen pihassa on laajat parkkipaikat ja siellä varmasti on tilaa kyllä yöpyä. Se on kylläkin sitten taas nuorison suosimaa aluetta eli siitä rauhallisuudesta en menisi kyllä takuuseen.

  • Jos haluatte oikeasti rauhallisen yöpymis paikan niin Tarulinnantien lemmikeiden hautausmaan parkkipaikka on sellainen.

   • Et voi olla tosissasi. Joku hautausmaan parkkipaikka. Hohhoijaa. kaikkea sitä nyt kuulekin täällä keskusteluissa. Mahtaakohan tuon kirjoittaja olla uskovainen. Raisiossahan ei ole mitään leirintäaluetta ja se leijapuiston mukamas matkaparkki on täysi vitsi. Kyllä sun aloittaja nyt vaan täytyy ne vähäset euros laittaa joko Naantalin tai Turun leirintäalueeseen. Olen pahoillani, mutta näin se vaan tulee menemään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Et voi olla tosissasi. Joku hautausmaan parkkipaikka. Hohhoijaa. kaikkea sitä nyt kuulekin täällä keskusteluissa. Mahtaakohan tuon kirjoittaja olla uskovainen. Raisiossahan ei ole mitään leirintäaluetta ja se leijapuiston mukamas matkaparkki on täysi vitsi. Kyllä sun aloittaja nyt vaan täytyy ne vähäset euros laittaa joko Naantalin tai Turun leirintäalueeseen. Olen pahoillani, mutta näin se vaan tulee menemään.

    Lukijalle ei oikein avaudu mitä tekemistä uskonnollisuudella ja eläinten kuoppaamisella on keskenään.


   • Jos haluaa tutustua Naantaliin ja Turkuun niin eikö kannattaisi kyseisiin kaupunkeihin jäädä puskaparkkiin?Mikä idea jäädä Raisioon.Eli auto vaan johonkin parkkiruutuun ja yö siinä.Turha tehdä yksinkertaisesta asiasta monimutkaista...vai mitä?Mukavaa reissua toivottaen.


  • Naantalissa en todellakaan suosittele yöpymään missään vartioimattomassa puskaparkissa sillä nyt alkusesästä siellä tehty runsaasti ilkivaltaa matkailuvaunuille ja autoille jotka ovat yöpyneet puskaparkeissa.

   Suosittelen Turun kaunpungin ilmaista vartioitua matkaparkkia Katariinanlaaksossa. Siellä ei kyllä ole mitään palveluita käytössä, mutta alue on tosiaankin matkaparkki caravaanareille. Katariinanlaaksosta aivan matkaparkin kupeesta lähtee myös upeat luontopolut Rauvolanlahden rantoja pitkin aina Vaarniemen näkötornille asti.

   • " Naantalissa en todellakaan suosittele yöpymään missään vartioimattomassa puskaparkissa sillä nyt alkusesästä siellä tehty runsaasti ilkivaltaa matkailuvaunuille ja autoille jotka ovat yöpyneet puskaparkeissa"

    Siksi tarkoituksemme onkin yöpyä Raisiossa, koska siellä on turvallisempaa.


   • Ei ole mikään ihme että Naantalissa on rauhattomanpaa kun Raisio laittaa kaikki huidut Naantaliin.


   • "Naantalissa en todellakaan suosittele yöpymään missään vartioimattomassa puskaparkissa sillä nyt alkusesästä siellä tehty runsaasti ilkivaltaa matkailuvaunuille ja autoille jotka ovat yöpyneet puskaparkeissa."

    Kysymys 1: Milloin ?

    Kysymys 2: Missä

    Väittämä 1: Väite on puhdata h***p**k**!

    Jos sinulla on parempaa tietoa niin voinet linkittää asiaan liittyviin uutisiin tms?


  • Tornikatu 9 takana on rauhallinen ja kaunis paikka..

  • Ruissalossa paikkamaksu 18 euroa per vrk. Mielestäni hyvinkin kohtuullinen otten huomioon hienon sijinnin ja yöaikaan suljetun alueen sekä tietenkin alueen palvelut

   • Joo, eihän toi 18 euroa nyt mitään olekkaan, muuta kun siihen päälle tulisi henkilöhinta 5 e/vrk/aikuinen, 2 e/vrk/lapsi niin yhteensä se tekisi 32 euroa joten ei puhata enää mistään kohtuullisuudesta.


  • Tuli käytyä Suomessa, yövyttiin ennen check in:iä Turun satamassa , oli siinä muitakin asuntoautoja .- Yks balkanilainen tais virittää nuotionkin :)

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   140
   7209
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   231
   4599
  3. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   62
   3331
  4. Ymmärsinkö oikein tuon Jari Sillanpään jutun?

   Siis Jari Sillanpäälle oli tullut hieroja hieromaan Jari Sillanpäätä. Tällä hierojalla oli ollut 12 v lapsi mukanaan saapuessaan Jari Sillanpälle. Tä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   1317
  5. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   47
   860