Matkailuautolla yöpyminen

Anonyymi

Hei.

Olemme tulossa tutustumaan Turkuun ja Naantaliin, mutta leirintäaluetta ei haluta käyttää koska niin Ruissalo kuin Naantalikin ovat todella kalliita paikkoja. Löytyykö Raisiosta jostain jotain rauhallista ja ilmaista yöpymis paikkaa?

14

90

  Vastaukset

  • Leijapuistossa lähellä kauppakeskus Myllyä on ilmainen matkaparkki jossa voi yöpyä. Mitään palveluita siellä ei kyllä sitten ole.

  • Kerttulan urheilukeskuksen pihassa on laajat parkkipaikat ja siellä varmasti on tilaa kyllä yöpyä. Se on kylläkin sitten taas nuorison suosimaa aluetta eli siitä rauhallisuudesta en menisi kyllä takuuseen.

  • Jos haluatte oikeasti rauhallisen yöpymis paikan niin Tarulinnantien lemmikeiden hautausmaan parkkipaikka on sellainen.

   • Et voi olla tosissasi. Joku hautausmaan parkkipaikka. Hohhoijaa. kaikkea sitä nyt kuulekin täällä keskusteluissa. Mahtaakohan tuon kirjoittaja olla uskovainen. Raisiossahan ei ole mitään leirintäaluetta ja se leijapuiston mukamas matkaparkki on täysi vitsi. Kyllä sun aloittaja nyt vaan täytyy ne vähäset euros laittaa joko Naantalin tai Turun leirintäalueeseen. Olen pahoillani, mutta näin se vaan tulee menemään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Et voi olla tosissasi. Joku hautausmaan parkkipaikka. Hohhoijaa. kaikkea sitä nyt kuulekin täällä keskusteluissa. Mahtaakohan tuon kirjoittaja olla uskovainen. Raisiossahan ei ole mitään leirintäaluetta ja se leijapuiston mukamas matkaparkki on täysi vitsi. Kyllä sun aloittaja nyt vaan täytyy ne vähäset euros laittaa joko Naantalin tai Turun leirintäalueeseen. Olen pahoillani, mutta näin se vaan tulee menemään.

    Lukijalle ei oikein avaudu mitä tekemistä uskonnollisuudella ja eläinten kuoppaamisella on keskenään.


   • Jos haluaa tutustua Naantaliin ja Turkuun niin eikö kannattaisi kyseisiin kaupunkeihin jäädä puskaparkkiin?Mikä idea jäädä Raisioon.Eli auto vaan johonkin parkkiruutuun ja yö siinä.Turha tehdä yksinkertaisesta asiasta monimutkaista...vai mitä?Mukavaa reissua toivottaen.


  • Naantalissa en todellakaan suosittele yöpymään missään vartioimattomassa puskaparkissa sillä nyt alkusesästä siellä tehty runsaasti ilkivaltaa matkailuvaunuille ja autoille jotka ovat yöpyneet puskaparkeissa.

   Suosittelen Turun kaunpungin ilmaista vartioitua matkaparkkia Katariinanlaaksossa. Siellä ei kyllä ole mitään palveluita käytössä, mutta alue on tosiaankin matkaparkki caravaanareille. Katariinanlaaksosta aivan matkaparkin kupeesta lähtee myös upeat luontopolut Rauvolanlahden rantoja pitkin aina Vaarniemen näkötornille asti.

   • " Naantalissa en todellakaan suosittele yöpymään missään vartioimattomassa puskaparkissa sillä nyt alkusesästä siellä tehty runsaasti ilkivaltaa matkailuvaunuille ja autoille jotka ovat yöpyneet puskaparkeissa"

    Siksi tarkoituksemme onkin yöpyä Raisiossa, koska siellä on turvallisempaa.


   • Ei ole mikään ihme että Naantalissa on rauhattomanpaa kun Raisio laittaa kaikki huidut Naantaliin.


   • "Naantalissa en todellakaan suosittele yöpymään missään vartioimattomassa puskaparkissa sillä nyt alkusesästä siellä tehty runsaasti ilkivaltaa matkailuvaunuille ja autoille jotka ovat yöpyneet puskaparkeissa."

    Kysymys 1: Milloin ?

    Kysymys 2: Missä

    Väittämä 1: Väite on puhdata h***p**k**!

    Jos sinulla on parempaa tietoa niin voinet linkittää asiaan liittyviin uutisiin tms?


  • Tornikatu 9 takana on rauhallinen ja kaunis paikka..

  • Ruissalossa paikkamaksu 18 euroa per vrk. Mielestäni hyvinkin kohtuullinen otten huomioon hienon sijinnin ja yöaikaan suljetun alueen sekä tietenkin alueen palvelut

   • Joo, eihän toi 18 euroa nyt mitään olekkaan, muuta kun siihen päälle tulisi henkilöhinta 5 e/vrk/aikuinen, 2 e/vrk/lapsi niin yhteensä se tekisi 32 euroa joten ei puhata enää mistään kohtuullisuudesta.


  • Tuli käytyä Suomessa, yövyttiin ennen check in:iä Turun satamassa , oli siinä muitakin asuntoautoja .- Yks balkanilainen tais virittää nuotionkin :)

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   237
   7776
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   82
   3813
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   3807
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   81
   2146