Kuinka usein nainen tarvitsee orgasmin?

Anonyymi

Kuinka usein te muut naiset tarvitsette orgasmia (tavalla tai toisella), jotta seksuaalinen tarve pysyy poissa? Ikä myös kiinnostaa. Itse olen 42v. Seksittömyys ei minulla latista seksuaalisia tarpeita edes ajan kanssa. Orgasmi säännöllisesti tuntuu yhtä tarpeelliselta kuin vessassa käyminen. Yleensä n kerran viikossa, ovulaation aikaan tiheästi. Seksi ilman orgasmia jättää kehon virityneeseen tilaan. Väheneekö tämä tarve iän myötä?

54

676

Vastaukset

 • Tarvitsen orgasmin ainakin kerran päivässä joko mieheltä tai itse hoidettuna😋 olen oivaltanut että täälläkin voi keskustella miesten kanssa ja fantasioida yhdynnästä vieraan kanssa😗

  • Minkä ikäinen olet?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minkä ikäinen olet?

   48v 😗


  • Anonyymi kirjoitti:

   48v 😗

   Ihana ikä, toisessa keskustelussa kirjoittelin että nainen on parhaimmillaan
   +/- 5-kymppisenä ... osaa ja haluaa nauttia aidosti 😊

   M 55v


 • Toki monia meistä kiehtoo päästä naimaan naista joka saa orgasmin noin näkyvästi.Ettävaikk kastelis miehen,mutt onko heitä.Moni ei tohi sanoa sitä oikeesti.Vaikk haluttais....Ps ain mielessä ois Rakastella.Mies 06-alue

  • Kiitos suorasta ja ihanasta kommentista😗


 • Onko sellaisia naisia, jotka voivat olla ilman orgasmia? Tarve kai vähenee vaihdevuosien myötä?

  • En tiiä tuosta, mutta seksin tarve ei naisilla vähene. Naiset voivat nauttia seksistä vielä 100 vuotiaana. Miehet siihen saakka, kun loppuu seisonta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   En tiiä tuosta, mutta seksin tarve ei naisilla vähene. Naiset voivat nauttia seksistä vielä 100 vuotiaana. Miehet siihen saakka, kun loppuu seisonta.

   Tuo ei ihan pidä paikkaansa. Olen pitkästi yli 60v ja seisokki on heikko. Silti nautin seksitä ja läheisyydestä naisen kanssa. Saan siemensyöksyn ihan niin kuin aikasemminkin. Yhtä nautinnollista seksi silti on vaikka ei voi aiha halutessaan tulla naiseen sisään. Onhan seksissä muutakin kuin pelkkä nainto!


 • Meillä yhdynnät ovat viimme vuosina olleet pelkkiä "pikaisia"; ei siinä mitään kerkiä saamaan. On hieman liioiteltua sanoa, että panettaa jatkuvasti, mutta näin vain on. Tuo aloittajan toteamus pitää kyllä paikkansa , että seksi ilman orgasmia jättää kehon virittyneeseen tilaan.

 • Itsehän runkkailen lähes päivittäin, joskus monta kertaa päivässä :)
  -naikkonen

 • Naisia on erilaisia, niinkuin miehiäkin. Kukin päättäköön itse, milloin haluaa, ei siihen pitäisi olla muilla mitään sanomista.

 • Täytin 50v keväällä ja olen aina ollut seksuaalisesti hyvin aktiivinen. Kyllä minä masturboin säännöllisesti. Joskus on tiheämmän tarpeen kausi (1-3krt pv) ja joskus vähän harvemmin (3-5 krt vko). Miestä ei kiinnosta, ei halua, eikä kykene, niin mikä siinä sitten auttaa, kuin turvautua omaan apuun. Ukko nukkuu kuorsaamisen takia eri huoneessa (onneksi), eikä siedä itsetyydytystäni - vuosia jouduin salaa senkin hoitamaan, kun on niin ahdasmielinen. Nyt liki kymmenen vuoden jälkeen olen hakemassa eroa ja samalla etsimässä kivaa ja mukavaa vakipanoa itselleni, kun ahdistaa jo sen verran tilanne.

  • Meillä Sama toisin päin. Itseä panettaisi niin vietävästi, mutta vaimoa ei homma kiinnosta ollenkaan. Nyt kesäloman aikana ei olla nukuttu yhtään yötä edes samassa sängyssä, että itse aiheeseen pääsisi. Omin käsin onneen sitten. Jo kerta viikossa auttaisi asias, mielellään 2-3 kertaa. Miksi ei voisi olla niin, että nuo haluttomat menisi keskenään naimisiin ja ne, joille vielä seksi maistuu, keskenään. Hänen runkkailuistaan ei tiedä, kun ei hän halua puhua seksistä ollenkaan. Yrittäisin tarjota kaikenlaista juttua, kiinnostaisiko se tämä tai tuo, mutta hän on vaan hiljaa ja möllöttää. Jos asiaan päästään, huolehdin kyllä aina loppuun saakka, helpoiten tulee nuolemalla.

   Tulipa mieleen vielä yksi tyttöystävä, joka ei saanut orgasmia rakastellessa , mutta sormetti sitten itsekseen pitkin päivää useamman kerran. Seksi oli kyllä hänen kanssa monipuolista ja tyydyttävää, tein kaikki kommervenkit, että homma onnistuisi ei vaan onnistunut. Olisiko niin, että pari päivää puutetta herkistäisi orgasmin hieman helpommin tulevaksi? Hän jatkoi näpelöimistä sängyssä, vaikka justiin ollaan koko ilta paneskeltu, pakko sanoa, että periaatteessa ei haitannut, mutta hieman virattomaksi siinä itsensä tunsi.

   No nyt menin ajattelemaan sitä tyttöä ja puuhailua hänen kanssa ja alko haluttamaan. Oli muuten yksi harvoista naisista, joka otti suihin loppuun saakka ja nieli lastit. Tykkäsi myöskin, että häntä pannaan kerrostalon keittiössä pöydällä verhot auki ja valot päällä, että joku voisi vahingossa nähdä. Ilohan sellaisen kanssa oli puuhata.


  • Niin, ikää meillä 42/45.

   Joku vuosi sitten tapeltiin yhden naimisissa olevan naisen kanssa seksin merkeissä. Se oli huikeaa, kun kaksi puutteessa olevaa pääsi asiaan. Kun sovittu tapaaminen oli katsoit vaan kelloa ja odotit, että pian pääsee touhuamaan ja ei ole päänsärkyä kummallakaan. Molemmat oli aina niin virittyneessä tilassa, että esileikkiä ei eka kierroksella juuri tarvittu.


  • No johan on !, meillä sama tianne, vaimo haluaa kerran viikossa tai kuussa, meikä joutuu hoitamaan joka päivä itseni, joskus monta kertaa.. millloin tavataan ???
   50 v mies, ilman lääkkeitä👍


  • Moi.pistä minulle viestiä.


  • Tule jumaleisson mun kanssa pamputtelemaan ym, sama tilanne, joudun hoitamaan itseni 2-5 krt päivässä.. vaimon kanssa 2 krt kk.
   Kyllä todella haluan tutustua ssman henkiseen tyyppiin...


  • Ai niin m 50 v ja todella kunnossa👍👍


  • Janima74 kirjoitti:

   Moi.pistä minulle viestiä.

   S postiin ?


 • Minun naiseni tarvitsee orgasmin noin kerran päivässä, eikä pistä pahakseen, vaikka auttaisin häntä useamminkin, itseään ei hän viihdytä, on kuulema mielummin sitten vaikka ilman. Ikää hänellä on 45 vuotta.

 • Kerran pari päivään, pian 20v nainen

 • Mulle riittää ihan hyvin muutama kerta viikossa, mutta toki mitä useammin niin sen parempi vaan :) N 24

 • Sinkkumiehenä olen havainnut, että naisten orgasmitarve vaihtelee kunkin tarpeen mukaan, mikä on ihan luonnollista. Toiset ovat seksuaalisempia kuin toiset. Vaikka tämänhän pitäisi olla itsestään selvä juttu, niin kaikille ei ole. Kannattaa kysyä ja puhua, sillä se selviää.

 • Kirjoitin juuri fetissi palstalle kokemukseni. Seksi syvenee iänmyötä, olen 43 tarvitsen seksiä ja juuri yhdyntää. Minulla on voimakas tarve yhtyä, en kaipaa rakastelua.
  Olen luonut oman verkoston, saan seksiä päivittäin.

  Emeliette

 • Minun naiseni ei vaikuta tarvitsevan oikein koskaan mutta hän silti harrastaa seksiä usein kanssani ja nauttii siitä aina kun ruvetaan siihen ja saa myös lukuisia orgasmeja. Hän on N35

 • Mielestäni ainakin yksi orgasmi päivässä on ihmisoikeus ... Miehelle riittää pari - kolme kertaa viikossa, itse tarvin seksiä jossain muodossa joka päivä. Olin noin 25 v. kun aloin käyttämään sauvaa, nyt olen 37.

 • Niin usein kuin sattuu miellyttämään naista itseään. Keinot löytyy joten mitäs sitä enempää ihmettelemään.

 • Mä olen tuo äskeiseen sauva
  - kyselyyn myös vastannut 71v. nainen.
  Kerran päivässä orgasmi. Sain ekan orgasmin vasta 54v., kun vaihdevuosihormonihoito aloitettiin.
  Muutaman lapsen jälkeen hormoonini olivat kuulema olleet niin sekaisin, ettei toivoakaan orkuista ja siihen olin tyytynyt. Saa nauraa.

  • Joka päivä , mutta ei se panetusta poista. Luulin olevani niitä naisia jotka ei vaan saa, mutta viidenkympin hormonihuuruissani päätin, että jos minussa ei ole fyysistä vikaa, niin minähän opin se. Lantionpohjalihastreeni, hyvä vibra ja parin kuukauden harjoittelu niin johan räjähti :)
   Nyt onkin laukeiltava menetettyjen vuosien edestä... Mielellään kyllä tekisin sen välillä myös jonkun muun seurassa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Joka päivä , mutta ei se panetusta poista. Luulin olevani niitä naisia jotka ei vaan saa, mutta viidenkympin hormonihuuruissani päätin, että jos minussa ei ole fyysistä vikaa, niin minähän opin se. Lantionpohjalihastreeni, hyvä vibra ja parin kuukauden harjoittelu niin johan räjähti :)
   Nyt onkin laukeiltava menetettyjen vuosien edestä... Mielellään kyllä tekisin sen välillä myös jonkun muun seurassa.

   Ei sua kukaan nuole ??? Hemmetti kyllä on huonoja miehiä ollut...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei sua kukaan nuole ??? Hemmetti kyllä on huonoja miehiä ollut...

   Ei se nuoleminen kaikkia naisia autuaaksi tee... ainakin itse tarvitsen voimallisempaa ärsykettä ja jotain sisääni ennenkuin laukean.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Joka päivä , mutta ei se panetusta poista. Luulin olevani niitä naisia jotka ei vaan saa, mutta viidenkympin hormonihuuruissani päätin, että jos minussa ei ole fyysistä vikaa, niin minähän opin se. Lantionpohjalihastreeni, hyvä vibra ja parin kuukauden harjoittelu niin johan räjähti :)
   Nyt onkin laukeiltava menetettyjen vuosien edestä... Mielellään kyllä tekisin sen välillä myös jonkun muun seurassa.

   Miten olisi seuraksi tällainen 56v mies, ei se yksin ole sama kuin kaksin 😗


 • Moikka ihmiset.

  Täällä olisi yksi sinkkumies, joka ei ole koskaan nähnyt naisen orgasmia.
  Minulla on ollut vain neljä sexi partneria, mutta en ole seurustellut koskaan, joten kokemusta on aika vähän.
  En ole saanut koskaan naista tulemaan.
  Haluaisinkin nyt tavata sellaisen naisen, joka kykenee saamaan aika helposti orgasmin ja joka voisi samalla opastaa minulle parhaat konstit siihen.
  Kuitenkin niin, että olen valmis ainoastaan suojaseksiin. Ei nuolemista, mutta käsin hyväilyt + rauhallista rakastelua... Olisiko minulle täällä partneria..Haluaisin oppia jotain uutta konstia viedä nainen maaliin.

  Kirjoita minulle sähkikseen jos kiinostus heräsi, niin tutustutaan ja sovitaan treffit jonnekkin päin Suomea yhteisellä hotelli majoituksella. Yön yli juttu siis. Vietetään rauhassa iltaa muutenkin. Niin ja olet terve sp-tautien osalta jokatapauksessa.
  Sähkis: miekkonen35v suomi24
  keksit varmaan itse puuttuvat merkit sähkikseen:)

 • Voiko pillun höylätä jossain vaiheessa tunnottomaksi dildolla? On semmonen fiilis, että jotain pahaa tästä on pakko seurata kun jo kymmenisen vuotta päivittäin nautinnolliset orkut dildolla.
  t.syntinen vanha nainen

  • Kuinka vanha🤩🤩🤩


 • Olen 70 v mies
  Minulle itsetyydytys on ollut hyvin tärkee ,siitä lähtien kun sen nautinnon aloitin ja eka orgun sain
  olen varma siitä että se on auttanut kaluni toimivuuteen näinkin vahana vielä kyllä se kuuluu elämään . ja spivassa määrin pornokin siihen auttaa että innostus pimppiin säilyy, ja sama varmaankin pätee naisiinkin jos ette ette saa munaa niin tyydyttäkää silloin itse itsenne. ei muutakuin nautinnollisia hetkiä teille.

 • Miesnäkökulmasta kirjoitettuna.
  Minun mielestä Naiselle tuotettu orgasmi kasvaa korkoa ja usein tulee miehelle takaisiin Naisen hyvinä tekoina. Minä nautin kun saan tehdä Naiselleni hyvää, nuolen mielelläni ja annan Naiseni nauttia loppuun asti. En tiedä kauniimpaa kuin nähdä ja kokea Naisen orgasmi. Se on jotain satumaisen kaunista!!!

 • Tarvin orgasmin kerran päivässä, omin käsin.
  En ole vielä sellaista miestä tavannut , joka tässä auttaisi 😉

  N, 49

  • Tulin juuri sala rakkaan luota kotia kun aamulla alkoi tehdä mieli miestä.N 43


  • On selllainen olemassa


  • Tänne vaan viestiä niin hoidan sulle orgasmin kerran päivässä.
   M. 38


  • Tässä on


 • Orgasmin tarve tai kiihottuminen : näin miehenä ja uskoisin myös naisilla...joskus viikko ( tai pari ) väliä ja joskus päivittäin...riippuu varmaan niin monesta? Olen keski-ikäinen ? Mies treelta ja sinkkukin...toisen kautta en ole koskaan halunnut jättää naistani vaille...mieluummin hänen nautintonsa esim suuseksillä joka suo minulle nautinnon...

 • Se kun saa olla naiselle iloksi ja avuksi, pitkän kuivan kauden jälkeen, ja vielä kun hän saa sen, kauan kaivatun, orgasmin👌Mahtavaa, kun pääsee osalliseksi!

 • Orgasmin tarve vaihtelee mutta menkkojen jälkeen pari viikkoa tekee mieli joka päivä..pakko hoitaa se itse koska sinkkuna elän..Mulla ainakin halut vaan kasvanu iän myötä..😍🙊..

  • Missäspäin Tinde asut, ja minkä ikäinen olet?


 • Mullakin oli noin 35-40 asti et joka päivä sextailtiin naiskaverien kanssa,mutta sit kun lakkasin käymästä baareissa enkä naista ole löytänyt niin halut hiipui ja näin on mennyt jo kohta parikyt vuotta.

 • Noin viidesti viikossa, joskus enemmän ja kiihkeimpinä päivinä 3-4 kertaa. Yhdynnästä nautin eniten, olen tyydytetty kunnon penetraatiosession jälkeen vaikka en orgasmia saisikaan, mutta yleensä saan aika helposti. Masturboin sitten lisää jos jää haluja tai en saa miestä riittävästi.

 • Vähintään kerran päivässä joko sormien tai miehen kanssa, mutta jos mä en saa sille aikaa muutamaan päivään, niin mä muutun ärtyneeksi ja alan tiuskii vähän kaikille. Tosin avopuolisoni hoitelee seksiasiota siihen malliin että harvoin niin tapahtuu.

 • Itse olen 47v rva ja perheen äiti.
  Seksi on ajan kanssa hiipunut liian harvoin toteutuvaksi.
  Mutta tavallaan seksuaalisesti virittäytyneenäkin on ihanaa olla.
  Kärventyä haluissaan , tuntea sen kiusaus läsnä joka hetki koko kroppaa hivelevänä kidutuksena!
  Ajatukset harhailevat ja mielikuvitus saa aikaan yhä pahentuvan kiiman joka ruokkii energiaa antaen lisää mielikuvia, muodostaen piinaavan noidan kehän.
  Tämän padon purkautuessa, on orgasmi sanoin kuvaamattoman nautinnollinen ja palkitsee lopulta armeliaasti tuon koettelemuksen jota on joutunut päivät sietämään.

 • 30v. Ja vähintään kerran päivässä 😊 monta kertaa viikossa seksiä ja silloin kun se ei mahdollista niin omin avuin 🙂

 • No se riippuu, mutta varmasti haluan masturboida 3 - 4 kertaa viikossa. Olen aina ollut aktiivinen itsetyydytyksen kanssa ja näin pysyn tyytyväisenä. Tarvitsen noin 15 -20 minuuttia yksityisyytä ... pornon kera tai ilman jossa saan tehdä sen kunnolla ilman miestä häiritsemässä nautintoa.

 • 58v mies 3-4krt/vko joskus jonkun videon joskus ei tarvitse sitäkään.
  Kyllähän siinä nainen omisi suureksi avuksi, mutta hänelle kun riittää 1-2krt/kk
  Hmmm..... löytyiskö täältä joku samassa tilantessa oleva mukava nainen... voitas olla avuksi toisollemme.....

  Nooniiin... taas alko tekee mieli pimppiääääää...

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 48 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3502
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1615
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  57
  1153