Aihe

Vakuudet lainaa varten

Anonyymi

Olen pari vuotta sitten ostanut sijoitusasunnon, johon kohdistuu vielä lainaa. Siitä on kuitenkin vapautunut vakuutta, jota haluaisin käyttää toisen sijoitusasunnon hankintaan.

Osaako joku kertoa, että onnistuuko tuon lisävakuuden käyttö, kun ensimmäinen sijoitusasunto on pantattu pankkiin A ja haluaisin ottaa uuden lainan pankista B.

4

<50

  Vastaukset

  • Voiko siis tuota vapautunutta vakuutta ”siirtää” toiseen pankkiin uuden lainan vakuudeksi?

  • Pankki A voi antaa ns jälkipantin uuteen lainaan. Tai sinähän sen pantin vakuuden omistajana annat mutta pankki kertoo minkä verran vakuutta on mahdollista "jälki pantata". Kannattaa ihan ensimmäisenä tiedustella heiltä tätä asiaa. Varaudu myös siihen että pankki B haluaa todennäköisesti että siirrät myös vanhan lainan heille. Näistä keskusteluista kannattaa pankkien kanssa aloittaa.

   • Kiitos vastauksesta!


  • kannattaako asuntosijoitus vielä. toivottavasti käytät harkintaa, ettet vaan kaikella rahoila osta, kun saat tuottoa ja töistä tuloa.

   kyllä ne asuntojenkin hinnat laskee ja jää helpommin kokonaan myymättä, kuin osakkeet ja rahastot.

   nimim 32 ostanut, 30 myynyt, ekat ostin 1966 vuonna

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   29
   1504