Demarit tyrivät EU:ssa heti puheenjohtajakauden aluksi!

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/9c7d49e7-1064-432f-a1c9-067cbdf7ea50

Rinne ei tajunnut, että pankinjohtajaksi pitää olla vain 1 ehdokas. Eurooppaministeri Tytti Tuppurainen ei edes yritä pitää Suomen etua. Hyvin ei ala hallituksen hommat.

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      EU-huoneissa pelkkiä vellihousuja, järki ei päätä pakota. Kotimaassa kyllä öykkäröidään. SAK:n vaalirahalla saatiin päättäjiksi sekundaa.

    • Anonyymi

      Rinteellä oli syytä pöllämystyä. Hän oppi kantapään kautta, että EU:n päätöksenteko on arvaamatonta lehmäkauppakarusellia, jossa Hakaniemen ay-koulun käyneet neuvottelujyrät eivät välttämättä pärjää.

    • Anonyymi

      Täällä näyttävät persutrollit mölisevän puskista ymmärtämättä, etteivät persut olisi kyenneet tekemään asioiden eteen yhtään enempää. EU:n eripuraisuus on puhtaasti se seikka, mikä laittaa nettomaksajien kärsivällisyyden koetukselle ja ohentaa pienten maiden roolia muuttuvassa Euroopassa. Osaltaan tämän sopan keittivät nuo persujen ihannoimat veto-oikeuden omaavat Visegrad-maat, joiden rooliksi näyttää muodostuneen kaiken vastustaminen ja nettosaajan asema. Myös änkyrä-Italian toimet olivat osaltaan sekoittamassa pakkaa.

      Tästä näytti nyt tulevan kahden suuren kauppa, Saksan ja Ranskan. En tiedä, onko tämä merkki siitä, että lähestyvän Brexitin pelossa nuo EU:n suurimmat taloudet olisivat kokeneet tilanteen niin, että he haluavat varmistaa asian, että tahtipuikot ja määräysvalta pysyisivät tietyissä käsissä. Demokratian kannalta tietysti huono juttu. Toisaalta on myöskin ihan ymmärrettävää, että noiden Visegrad-maiden rahoitus on pitkälti näiden suurmaiden varassa tulevaisuudessa. Toki mekin olemme nettomaksaja, joten onko meidänkään etu se, jos maksamillamme jäsenmaksuilla tuetaan noiden änkyrämaiden talouksia? Minusta tuo veto-oikeus pitäisi poistaa heiltä, koska he käyttävät sitä väärin muita EU-maita kohtaan. Ja jos ei sekään riitä, niin seuraavaksi pitäisi pienentää maksettujen tukien määrää ja kohdentaa maille, jotka oikeasti pyrkivät noudattamaan pelisääntöjä. Miten unionissa voidaan ajatella yhteisvastuullisen ajattelun säilyvän, jos toiset maat viittaavat kintaalla mm. päästövähennyksille? Mielestäni Visegrad-maat toimivat erittäin vastuuttomasti muita jäsenmaita kohtaan.

    • Antti tuli EU-rinnettä persemäkeä alas sateenkaaren väreissä.
      Antti menee maistraattiin ja vaihtaa sukunimen, Alamäki!

    • Anonyymi

      Alamäki laskua suomen osaaminen, tappi tuntumalla tuntuu olevan tärkeämpää.

    • Anonyymi

      Suomella pyyhkii Saksa ja Ranska persettä. Kunhan maksaa jäsenmaksun!

    • Anonyymi

      Homokulkueantilla ei sanan valtaa.. Vielä tuputtaa Juttaa..

    • Antti Alamäki palaa EU:sta ilman suomalaisen paikkaa.

      • Anonyymi

        Alamäki-Antti kuulemma valvoi EU-neuvotteluissa 30 tuntia yhtäjaksoisesti. On tullut harjoiteltua työmarkknaneuvotteluissa nukkumista silmät auki, joten kokemusta on. Kiireessä lakkonappi unohtui, kun piti ehtiä Brysselistä Pride-kulkueeseen Helsinkiin.


      • Anonyymi

        Piti siis ehtiä Mäntsälästä Pride-kulkueeseen, sitten nukkumaan silmät auki Brysseliin.


    • Anonyymi

      Nyt demarit ja vihreät äänestävät valittuja naiskomissaareja vastaan, koska ne ovat väärästä puolueesta. Heillä itsellään olisi ollut samoihin tehtäviin ehdolla miehiä.

      • Anonyymi

        Demarit ja vihreät mahdollisesti äänestävät esitystä vastaan ellei Ursula von der Leyen saa seuraavan parin viikon aikana näitä vakuutetuksi.

        Mistäs syystä persut aikovat toimia samoin? Hakkaraista ja Huhtasaarta kiinnostaa vain, mikä on von der Leyenin kanta maahanmuuttoon. Muulla ei kaksikon mukaan ole niin väliä. Olipa yllätys persujen "tähtikaksikolta".


    • Antti Rinne on nykyisin Antti Alamäki, koska SDP on menettänyt kannatustaan.
      Hallituskumppani Kepu on pohjalukemissa. Perussuomalaiset nousee.

      • Anonyymi

        Persut hajoaa vielä, on vain ajan kysymys. Onhan se nähty jo SMP:n ajoista alkaen.


    • Anonyymi

      Antti oli aivan väärässä porukassa EU:ssa. Anti paikka on pridekulkueessa. Siellä Antti on omiensa joukossa

    • Anonyymi

      Kurvinen keskustasta antoi varoituksen Rinteen hallitukselle, nyt on keskusta saanut jämäkän miehen puikkoihin, kun saadaan vielä lapin tyttö puheenjohtajaksi, niin hyvää tulee

    • Suomalaiset tyrivät nimitykset luultavasti kielitaidottomuuttaan?
      Osaako Antti Rinne ja Tytti Tuppurainen ranskaa ja saksaa?
      Antti Rinne on tuhlannut aikaansa ruotsin opiskeluun jota osaa nykyisin välttävästi. Olisi opiskellut saksaa, niin pärjäisi EU:ssa.

      • Anonyymi

        Ilman pakkoruotsia Antille olisi jäänyt enemmän aikaa edes englannin kielelle. Kehno englanti ja ääntäminen ala-arvoisen huono. Kun ajatuskin pätkii ja takkuilee, lopputulos tiedetään. Suomen pääministeri aiheuttaa ympärillään hämmennystä ja vaivautuneisuutta; EKP:n pääjohtajan pesti meni Ranskaan.


    • Amanda Harkimon matka Eurooppaan katkesi myös nolosti.
      Amandalla saattaa olla tulevaisuus demareissa. Mokailevat molemmat.

    • Antti Rinne esiintyi TV:ssä englantia puhuen. Valitettavvasti hän joutuu hakemaan sanoja. Lauseiden muodostaminen ei onnistu lainkaan. Pakkoruotsi on vienyt Antin kielitaidon väärillr raiteille.

      • Anonyymi

        Tosin kuka poliitikonloinen puolueesta riipumatta on osanut sitä englantia? Tosin poliitikot osaavat vain kusettaa ja kuka tollo edes äänestää ja miksi? Ja kas mitä nämä kalliitit elätit ovat saaneet aikaan, yli 100 miljardin velan, tiestön rapakuntoon, ja kalliin sähkönsiirtohinnan, miksei ne vaalien alla kehu näillä???


    • Rinne pussaili Junckeria kömpelösti vaikka oli järjestänyt Pride-paraatin poikien välistä pussailua harjoittelemaan. Pojat meinasivat kaatua homo halauksien takia. Ei voinut kuin hävetä!

    • Anonyymi

      Lipposta ja Urpilaista lukuunottamatta demarit ovat epäonnistuneet puheenjohtajavalinnoissa.

    • Finlandssvenskar bestämmer vad Antti Rinne gör. Han fick färdigskriven regeringsprogram. Finlandssvenskar bestämde, att Kepu kommer med i regering.

    • Anonyymi

      Se on tuo Eu sisäinen oma instanssinsa ,jossa valtioiden vaikutusvalta tulee kunkin kansakunnan väestömäärään pohjautuen. Tällöin ei itsenäisten jäsenmaiden hallitusten politiikoilla ole tuon instanssin päätäntä valtaa käsissään. Eu :hun valtiot tuovat maidensa kannan neuvostonkautta ministereidensä välityksellä.Asiat päätetään komissiossa, johon kukin jäsen maa asettaa komissaarin.

      Saksa ja Ranska ovat liittolaisina ne joiden käsissä valta on suurina ja vauraina kansakuntina. Saksa aikoinaan hajoitettiin maailman valta pyrkimyksiensä ja sen myötä esiintyneiden julmuuksien seurauksena ,eikä tuota pidä unohtaa. Nurburgin oikeudenkäynnissä tuomittiin 177 henkilöä. Pelkästään Auschwitz:issa oli 3000 vartijaa (uhrien määrä 1,0 -1,5 miljoonaa). SS:n jäseniä/ Herrasvaltaa kannattavia Saksassa oli n.600 000. ..... Eliitti ajatus on ollut Eu noustessa kovasti esillä myös meillä ja Eu:n taholta integroituminen sekä Eu:n määräysvallan kasvattaminen kansallisten valtioiden hallintojen ylitse.

      On Suomi puheenjohtja maa kyllä,mutta paljonko on valtaa ja mitä puheita johdtaan. Kestitsemään kyllä kelpaamme, mutta päätöksenteon kannalta olemme heikoilla jäillä .En menisi vieläkään suhtautumaan Saksan pyrkimyksiin enkä sen kummemmin Ranskan ,sinisilmäisesti sillä molemmat ovat periltaan myös kolonastisia siirtonmaa hallintoja ja osaavat kyllä alusmaiden hyödyntämisen kyvykkäästi.

    • Rinne on ilman EU-verkostoa ja huonosti kieliä osaavana täysin ulkona!
      Heinäluomasta ei myöskään ole mitään apua, koska hän on vastaava paikallispolitiikko.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      442
      2154
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      219
      1908
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      189
      1542
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1521
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      52
      1283
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      3
      1241
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      146
      1227
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      37
      1082
    9. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      1036
    10. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      99
      1034
    Aihe