Vihreän liikkeen olemus

Anonyymi

Juha Ahvion 169-sivuinen ”Vaarallinen vihreä valhe” tuo selvästi esille vihreän liikkeen vaarallisuuden ja sen valheellisuuden.

Vaarallisuus tulee siitä, että vihreä ideologia, ekologismi tai ekososialismi, kieltää Raamatun ilmoittaman Luoja-Jumalan olemassaolon ja tekee sen sijaan luonnosta jumalan, jolloin vihreydestä tulee itse asiassa antikristillinen uskonto.

Valheellisuus tulee siitä, että vihreä ajattelu ja varsinkin usko ilmastonmuutoksen ihmisperäisyyteen perustuvat tieteellisesti epätosille väitteille. Kyse on enemmänkin uskomuksista, mitä vahvistaa vielä se, että vihreän ajattelun historialliset juuret perustuvat teosofiaan, steinerilaisuuteen (Pekka Haavisto kävi Steiner-koulua) ja kansallissosialismiin (natsit olivat vihreän liikkeen edelläkävijöitä).

Vihreän uskonnon kolme perusoppia ovat, että maapallon luonnonvarat ehtyvät (ei pidä paikkaansa), maapallolla on liikaa ihmisiä (ei pidä paikkaansa) ja että ihminen on uhka luonnolle (ei pidä paikkaansa).Vihreä aate perustuu uskonnollisfilosofisesti kahteen asiaan: monismiin, jonka mukaan kaikki olevainen on yhtä ja panteismiin, jonka mukaan tämä jakamaton ykseys eli kasvit, eläimet ja ihmiset ovat jumalia. Ajatellaan myös, että itse maapallo eli Gaia-maaäiti on elävä olio ja jumala.

Vihreät haluavat syrjäyttää itse Luojan, mutta uskonnon kaipuussaan ottavat sitten Jumalan luomakunnan palvontansa kohteeksi, mikä on hirveää epäjumalanpalvontaa. Näin vihreästä luonnonpalvonnasta on tullut kristillisen uskon korvike.
Vihreän liikkeen mukaan me ihmiset olemme jumalia, joiden omissa käsissämme kohtalomme on.

Vihreä liike vastustaa myös kristillisen uskon levittämistä ja Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä, koska Vihreiden mukaan kristillinen evankeliointi ja lähetystyö ovat pahaa syrjintää, koska Vihreille alkuperäiskansojen oikeus omaan uskontoon on tärkeämpi arvo kuin Jumalan Pojan kehotus viedä hyvä sanoma kaikille kansoille.

Vihreän uskonopin uskonnollisena ytimenä vaikuttaa siis teosofinen ja antroposofinen New Age –tyyppinen esoteerisuus ja okkultismi. Teosofia tavoittelee maailman uskontojen yhdistämistä yhdeksi maailmanuskonnoksi ja maailman kansojen ja ihmisten yhdistämistä veljiksi keskenään. Vihreä liike kannattaakin siksi globalismia ja sen myötä kansallisvaltioiden merkityksen heikentämistä.

Paitsi Jumalaa vihreä liike vastustaa kansallisvaltioita myös siksi, koska ne nähdään esteinä kuviteltujen ympäristöuhkien ratkaisemisen kannalta. Sen sijaan Vihreät suosivat ylikansallisen YK-johtoisen maailmanhallituksen syntymistä, koska sellaisella voimakeskittymällä katsotaan olevan tarpeeksi mahdollisuuksia määrätä kaikille maailman valtioille monenlaisia pakotteita.

Yksi vihreän liikkeen ihmisvihamielisiä tavoitteita on laskea ihmiskunnan väkilukua, jota varten vihreät kannattavat abortteja, eutanasiaa, sterilisaatioita ja homoseksuaalisuutta.

Tiivistetysti voidaan sanoa, että vihreä liike pyrkii luomaan ylikansallisen globaalin kontrollin ja keskusjohtoisen maailmanhallituksen, joka haluaa määrätä kaikesta toiminnasta maapallolla. Jotta ihmiset ja kansat saataisiin kannattamaan oikeuksistaan luopumista ja vallan antamista yhdelle diktatuurille, on tarvittu ja tarvitaan edelleen dramaattinen uhkakuva, josta sitten väitetään, että sellaista vakavaa vaaraa vastaan taisteltaessa keskitetty ja ylikansallinen valta on välttämätön.

Tämä uhkakuva on ilmastonmuutos, jota väitetään ihmisen aiheuttamaksi ja sen takia länsimainen teollisuusyhteiskunta pitää ajaa alas ja maapallon väestöä pitää huomattavasti vähentää.

Juha Ahvion kirjan loppuosa käsitteleekin tätä ilmastonmuutoksen väitettä, jota kirjailija pitää (olen samaa mieltä) epätieteellisenä ja valheellisena äärimielipiteenä ja kultinomaisena uskonnollisena maailmankatsomuksena.

Vihreys on messiaaninen ja utopistinen uskonto ja pelastusliike. IPCC:sta voidaan todeta lisäksi, että kyseessä on umpipoliittinen laitos, jonka tutkijat joutuvat todistelemaan jo etukäteen sovittuja tuloksia. Ei ihme, että tämän uuden uskonnon kiihkeät kannattajat ovat täysin sokeita ja kuuroja millekään muulle kuin heidän uskonsa opinkappaleille. Vihreys ei tuo pelastusta, vaan kyseessä on Jumalan ja ihmisten vastainen tuhon ja kuoleman kultti.

32

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vihreiden ilmastonmuutoksen yksi perusväite on se, että ilmasto lämpenee fossiilisten energianlähteiden käytön takia, koska se lisää ilmakehän hiilidioksidipitoisuutta. Kirjassa tuodaan esille monia todisteita tätä väärää väitettä vastaan. Ensinnäkin kyseenalaistetaan koko väite, koska tiedeyhteisön parissa ei ole asiasta minkäänlaista yksimielisyyttä eikä esim. viimeisten 16 vuoden aikana ole tapahtunut ilmaston lämpenemistä. Toiseksi tuodaan esille se tosiasia, että ilmastonmuutoksia on ollut aina, sekä kylmiä (1300-luvulla) että lämpimiä kausia (1100-luvulla) ja ne tapahtuivat jo ennen ihmisen aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä. Kolmanneksi todetaan, että ilmaston lämpeneminen ei välttämättä ole mikään paha asia, vaan pikemminkin se voi olla hyvä asia. Neljänneksi huomautetaan, että ilmaston lämpenemisen todennäköisin syy on auringon aktiviteetissa ja merissä tapahtuvat muutokset.
      Kirjassa todetaan myös, että hiilineutraliuteen pyrkiminen on harhaista ja taantumuksellista, koska hiili ei ole myrkky eikä vihollinen, vaan elämän kemiallinen perusta.


      Yli 30 000 amerikkalaista luonnontieteilijää kannattaa The Global Warming Petition Projectin julkilausumaa, jonka mukaan ei ole olemassa sitova tieteellistä näyttöä siitä, että ihmisen toiminnan aiheuttamat hiilidioksidi-, metaani- tai muut kasvihuonepäästöt aiheuttaisivat tai tulisivat tulevaisuudessa aiheuttamaan maapallon ilmakehän katastrofaalista lämpiämistä ja maapallon ilmaston häiriintymistä.

      Todellinen luonnonsuojelu kuuluu kaikille vastuullisille ihmisille. Jo Raamatun mukaan ihmisen tulee viljellä ja varjella maata. Vihreän aatteen äärikiihkoilulla taas ei ole mitään tekemistä luonnonsuojelun kanssa. Kyseessä on epätieteellinen ja poliittinen uskonto, joka johtaa Jumalan syrjäyttämiseen, ihmisen vihaamiseen, luonnon jumalallistamiseen eli epäjumalanpalvontaan ja lopulta antikristilliseen yhden maailmanhallituksen diktatuuriin.

      Vihreä liike on Jumalan ja ihmiskunnan vihollinen.

      Mukaillen lähteestä;
      https://www.nykysuomi.com/2018/02/13/jouko-piho-vaarallinen-vihrea-valhe/

    • Anonyymi

      Ei ne vihreät kuitenkaan lunnosta välitä. Haluavat täyttää pohjolankin näillä tulijoilla, ja heidän hiilijalanjälki monikymmenkertaistuu täällä.

    • Anonyymi

      Ahviohan on näitä ties minkä uskonlahkon mielipidejohtajahörhöjä. Aku Ankkakin on luotettavampi.

      • Anonyymi

        Kaiken huippu tuossa on että Ahvio siteeraa Jouko Pihoa, joka on lahkolaistenkin keskuudessa lähinnä komediahahmo.


    • Anonyymi

      Ei pidä paikkaansa on äärettömän vahva ja kiistämätön perustelu.

    • Anonyymi

      Tuo kehitys on pitkän ajan tulos. 1970 -luvulla erosin luonnonsuojeluliitosta siinä esiintyvän muutoksen vuoksi. Samalla ymmärsin tähän kytkeytyvät YK:n, yms. maailman hallitusta puuhaavat yhteisöt. HS:n rooli on ollut kehityksessä Suomessa merkittävä asenteidenmuokkaajana.

    • Anonyymi

      Ahvio ei siteeraa Pihoa vaan Piho referoi Ahvion kirjaa.
      Piho on profeetta, joka olisi syytä ottaa tosissaan.
      Kirkon johto ja kirkkolaitos ovat menneet mukaan tuohon antikristilliseen henkeen. On kuitenkin kristittyjä, jotka ovat valona ja suolabs maailmassa.
      Raamatun globaalii antikristilinen henki muistuttaa kyllä paljon Vihreän liikkeen henkeä.

      • Anonyymi

        "Piho on profeetta, joka olisi syytä ottaa tosissaan."

        Piho on klovni, joka ei ymmärrä lopettaa suuruudenhulluja sekoilujaan. Säälittävä pelle.


    • Anonyymi

      Kannattaako nykyinen pörssimaailmanhallitus kansallisvaltioita ja Vihreitä?

    • Anonyymi

      Vihreät myös käyttäytyvät kuin fasistit. Jos ei ole heidän mukana, niin on heitä vastaan.

      • Anonyymi

        Ja lahkouskovaisethan tunnetusti suvaitsevat muidenkin mielipiteitä :D


    • Anonyymi

      Jo muinaisina aikoina poppamiehet pelottelivat heimolaisiaan tiedolla auringonpimennyksistä.

      Samaa sakkia vihreät - maailmanloppu 10v kuluttua bhyäää.

      • Anonyymi

        Lahkouskovaisethan tunnetusti eivät koskaan ole kiljuneet maailmanlopusta :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lahkouskovaisethan tunnetusti eivät koskaan ole kiljuneet maailmanlopusta :)

        Maailmanloppu ei tule pitkään aikaan. Raamattu kertoo globaalista antikristuksesta, ja sen hengestä, joka vainoaa kristittyjä ja juutalaisia, kontrolloi orjaihmisiä. Jeesus tempaa uskovat vainoista luokseen ja tulee kohta takaisin Jerusalemiin ja sitoo antikristuksen ja saatanan 1000 vuoden ajaksi, joka on hyvää aikaa, rauhanvaltakunta, maapallolla: miekat taotaan auroiksi jne. löytyy mielenkiintoista haulla: mitä pian tapahtuu Rodge.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maailmanloppu ei tule pitkään aikaan. Raamattu kertoo globaalista antikristuksesta, ja sen hengestä, joka vainoaa kristittyjä ja juutalaisia, kontrolloi orjaihmisiä. Jeesus tempaa uskovat vainoista luokseen ja tulee kohta takaisin Jerusalemiin ja sitoo antikristuksen ja saatanan 1000 vuoden ajaksi, joka on hyvää aikaa, rauhanvaltakunta, maapallolla: miekat taotaan auroiksi jne. löytyy mielenkiintoista haulla: mitä pian tapahtuu Rodge.

        Ihan kuin lukisi pätkää Taru Sormusten Herrasta-kirjasta. Se kyllä on paljon parempaa luettavaa kuin tuo hevonsonta.


    • Anonyymi

      Vihreiden kärki-ideologit ova Hollannissa lasten hyväksikäytön vapauttamista siellä vaativat vihreät.

      Vahva kannatus Saksassa ja selvät ilmentymät jo Suomessakin.

      • Anonyymi

        Kaikki, jotka lapsille pahaa tekevät, saavat tuomionsa TOTUUDEN kirjan mukaan. Siellä ei selitykset auta. Sinäkin saat tuomiosi, koska et taatusti ole puhdas pulmunen, sen sanoo TOTUUS. Myös minä, jos en tee tilejä selviksi Jumalan kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki, jotka lapsille pahaa tekevät, saavat tuomionsa TOTUUDEN kirjan mukaan. Siellä ei selitykset auta. Sinäkin saat tuomiosi, koska et taatusti ole puhdas pulmunen, sen sanoo TOTUUS. Myös minä, jos en tee tilejä selviksi Jumalan kanssa.

        Ne, jotka viettelevän yhdenkin niistä pienistä, jotka uskovat, parempi olisi että heille ripustettaisiin myllynkivi kaulaan ja heitettäisiin meren syvyyksiin, sanoo Jeesus. Järkyttää ajatella mitä koululaitos tekee nykylapsille yrittäessään vietellä heidät pois Jumalan tuntemisesta.


      • Anonyymi

        Vihreällä liikkeellä ja islamilla on yllättävän paljon yhteistä.


    • Anonyymi

      Tuossa avauksessa on ainakin kaksi sevää asiavirhettä. Eivät teosofit suinkaan kuvittele, että kaikki ihmiset ovat jumalia. Sen sijaan satanistit uskovat, että jokainen ihminen on Jumala pohjimmiltaan ja käsitys juontaa kristinopin ja teosofian uskomuksesta, että "sisällämme on Jumala", Satanistisen ajattelun mukaan tuo Jumala on ihmisen korkein olemus. Tosiasiassa kuitenkin sielu on ihmisen ydinolemus ja se varsinainen minä, mutta kokonaisuudessa on sirpale Jumalaakin. Satanismi perustuukin siten usein pidäkkeettömään hedonismiin ja häikäilemättömään oman edun tavoitteluun, kun ei haluta ajatella ja uskoa, että sillä mitä me teemme ja valitsemme tässä maailmassa, on seurauksia sielullemme tuon puoleisessakin. Ja toisin kuin Ahvio ilmeisestikin uskoo, niin aito teosofia ja tervehenkinen osa NA-liikettä eivät ole tervehenkisen ja rehellisen kristinopin vihollisia. Kristinopissa on myös esoteerinen puolensa, eli siis syvällisempi ja totuudenmukaisempi...ja avarakatseisempi.

      • Anonyymi

        "Tuossa avauksessa on ainakin kaksi sevää asiavirhettä. Eivät teosofit suinkaan kuvittele, että kaikki ihmiset ovat jumalia. Sen sijaan satanistit uskovat, että jokainen ihminen on Jumala pohjimmiltaan ja käsitys juontaa kristinopin ja teosofian uskomuksesta, että "sisällämme on Jumala", Satanistisen ajattelun mukaan tuo Jumala on ihmisen korkein olemus. Tosiasiassa kuitenkin sielu on ihmisen ydinolemus ja se varsinainen minä, mutta kokonaisuudessa on sirpale Jumalaakin. Satanismi perustuukin siten usein pidäkkeettömään hedonismiin ja häikäilemättömään oman edun tavoitteluun, kun ei haluta ajatella ja uskoa, että sillä mitä me teemme ja valitsemme tässä maailmassa, on seurauksia sielullemme tuon puoleisessakin. Ja toisin kuin Ahvio ilmeisestikin uskoo, niin aito teosofia ja tervehenkinen osa NA-liikettä eivät ole tervehenkisen ja rehellisen kristinopin vihollisia. Kristinopissa on myös esoteerinen puolensa, eli siis syvällisempi ja totuudenmukaisempi...ja avarakatseisempi."

        Itse näkisin, että teosofit ja satanistit ovat samaa porukkaa. Kristinusko on hyvin mustavalkea: on vain kaksi tietä ja parannuksen teon portti on ahdas. On nimikristittyjä ja ns. ylhäältä uudestisyntyneitä eli todellisesti uskoontulleita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Tuossa avauksessa on ainakin kaksi sevää asiavirhettä. Eivät teosofit suinkaan kuvittele, että kaikki ihmiset ovat jumalia. Sen sijaan satanistit uskovat, että jokainen ihminen on Jumala pohjimmiltaan ja käsitys juontaa kristinopin ja teosofian uskomuksesta, että "sisällämme on Jumala", Satanistisen ajattelun mukaan tuo Jumala on ihmisen korkein olemus. Tosiasiassa kuitenkin sielu on ihmisen ydinolemus ja se varsinainen minä, mutta kokonaisuudessa on sirpale Jumalaakin. Satanismi perustuukin siten usein pidäkkeettömään hedonismiin ja häikäilemättömään oman edun tavoitteluun, kun ei haluta ajatella ja uskoa, että sillä mitä me teemme ja valitsemme tässä maailmassa, on seurauksia sielullemme tuon puoleisessakin. Ja toisin kuin Ahvio ilmeisestikin uskoo, niin aito teosofia ja tervehenkinen osa NA-liikettä eivät ole tervehenkisen ja rehellisen kristinopin vihollisia. Kristinopissa on myös esoteerinen puolensa, eli siis syvällisempi ja totuudenmukaisempi...ja avarakatseisempi."

        Itse näkisin, että teosofit ja satanistit ovat samaa porukkaa. Kristinusko on hyvin mustavalkea: on vain kaksi tietä ja parannuksen teon portti on ahdas. On nimikristittyjä ja ns. ylhäältä uudestisyntyneitä eli todellisesti uskoontulleita.

        Teosofiassa ihminen nähdään pääosin kolmijakoisena kuten kristinopissakin, eli että on ruumis ja mieli (= ego), sielu ja Henki. Teosofit eivät kuietnkaan koskaan pyri selittämään omaa pimeyttään ja pahuuttaan Hengellä, eli korkeimmalla olemuspuolellaan, kuten satanistit tekevät. He näkevät mieluiten sielunsa korkeimpana olemuspuolenaan ja oman näköisenään jumalana, eli ovat tehneet itsestään Jumalansa. Satanismissa, toisin kuin Saatanan palvonnassa, ei tietääkseni uskotakaan ulkopuoliseen Jumalaan, eikä Saatanaankaan.

        Tervehenkinen ja rehellinen kristillisyys - ja etenkin essoteerinen kristinoppi, jonka puolesta puhujana on ollut esimerkiksi teosofi Pekka Ervast - on monin paikoin yhtenevää teosofisten oppien kanssa.


    • Anonyymi

      Hitler oli kasvissyöjä ja kansallissosilisteilla oli vihreä siipi, jota muokkasi steinerilainen antroposofia. Se kannusti myös holokaustiin sekä kristinuskon vastaisuuden. . Juutalais-/Israel-vastaisuus ovat vihervasemmiston tunnusmerkki nykyisin. Luonnonmukainen maatalous, vaihtoehtoiset energialähteet ja vaihtoehtolääketiede sekä äitimaa olivat tärkeitä myös kansallissosialismissa. KGB ja Stasi ottivat vihreän liikkeen ohjaukseensa 1970-luvulla -vahvistaen USA-vihaa. Sittemmin alettiin levittämään kommunismia vihreän aatteen kautta. Siksi kommunistit Suomessakin löysivät kodin vihreästä liikkeestä.

    • Anonyymi

      1970 -luvulla puhuttiin tulevasta pikkujääkaudesta. Sitä ei tullutkaan ja sen jälkeen on tullut tilalle pelottelu ilmaston lämpenemisestä. Molemmissa on periaate pelon avulla politikoida, käyttää valtaa ja syyllistää ihmistä.

      1350 -luvulla alkoi pikkujääkausi. Samaan aikaan noitavainot olivat pahimmillaan, kun etsittiin syyllisiä ilmaston kylmenemiseen ihmisistä. Samoin nyt ihmiset on syyllistetty ilmaston lämpenemisen uhkaan, jota ei ole tilastollisesti todistettu: löytyy muutettuja ja väärennettyjä tilastoja. On selvää, että ihmisen rakentaminen; mustat katot ja asfaltti aiheuttavat lämpenemistä, mutta se on pientä sen rinnalla, mitä auringon auringon tehokkuuden vaihtelu saa aikaan. Monet tiedemiehet ovat puhuneet ilmaston kylmenemisen alkavan kymmenen vuoden sisällä. Silloin ei selvitä uusiutuvalla energialla, jos se ei tapahdu kehitystä huomattavasti.

    • Anonyymi

      TOTISESTI TÄYTTÄ TOTTA, tuo Ahvion kirjoitus ! Hän on tutkinut asiaa, ja kirjoittaa rehellisesti totta !
      Pöljät ja eksytetyt väittävät vastaan, niitähän riittää aina.

      • Anonyymi

        >>TOTISESTI TÄYTTÄ TOTTA, tuo Ahvion kirjoitus ! Hän on tutkinut asiaa, ja kirjoittaa rehellisesti totta ! Pöljät ja eksytetyt väittävät vastaan, niitähän riittää aina<<

        Joo, eli kaikkea mitä ei osata selittää ja mikä ei omaan maailmakuvaan sovi, on paholaisesta ja/tai sielun vihollisen eksytystä. UFOTkin menevät siihen samaan osastoon teoksen kirjoittajan mielestä. UFOt eivät kuulemma olekaan peräisin ulkoavaruudesta, vaan ovat paholaisen langenneita enkeleitä.


    • Anonyymi

      Kuinka saisi tuon ylläolevan kaikki ymmärtämään!?!

    • Anonyymi

      Kyllä sen näkee kaivoslaista, jota Pekka Haavisto oli
      Mauri Pekkarisen kanssa luomassa.

      Kaivokset syytää paskansa suoraan vesistöihin ja
      Vihreät on hiljaa ku kusi sukassa.

      Nyt vouhotetaan ilmaston kanssa, jolle pieni Suomi
      ei mahda yhtään mitään ja jonka päästöt ovat
      Globaalisti n. 0,001 % eli promille.

      Elikkä aivan humpuuki järjestö ja puolue koko viher-ryhmä

    • Anonyymi

      Vihreä liike on selvästi yksi uskonto muiden joukossa. Vihreän liikkeen hedelmä ei ole mielestäni hyvää.

    • Anonyymi

      Harvoin saa luettavakseen noin harhaista ja epäluetettavaa kirjoitusta.
      Jos vertaa kristinuskoon vihreää ideologiaa niin:
      "Vihreän uskonnon kolme perusoppia ovat, että maapallon luonnonvarat ehtyvät (ei pidä paikkaansa), maapallolla on liikaa ihmisiä (ei pidä paikkaansa) ja että ihminen on uhka luonnolle (ei pidä paikkaansa)."

      Mielestäni juuri väestönkasvu hallitsemattomasti ei ole vihreiden mielestä uhka vaan vain meidän länsimaisten ihmisten lisääntyminen on. Luonnonvarat ehtyvät juuri siitä syystä kun yritetään levittää kehitystä joka viidakkokylään. Liika määrä ihmisiä on uhka luonnolle totta kai se on.

      "Vihreät haluavat syrjäyttää itse Luojan, mutta uskonnon kaipuussaan ottavat sitten Jumalan luomakunnan palvontansa kohteeksi, mikä on hirveää epäjumalanpalvontaa. Näin vihreästä luonnonpalvonnasta on tullut kristillisen uskon korvike. "
      Kristinusko väärennetyssä muodossaan tekee lahkosaarnaajasta Jumalan ja se on sitä epäjumalaa. Kirjoitit globalismista ja kansallissosialismista. Hitler käytti juuri Lutherin tekstejä sortaakseen toisinajattelijoita ja juutalaisia.
      Globalismiin ja oppien levitykseen koko maailmaan on juuri kirkko syyllinen ja sitä tehtiin pakolla ja valheella yhdessä tai erikseen.

      CO2 ei ole minustakaan syyllinen yksin pieneen lämpenemiseen. Syklit ovat syyllisiä siihen.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1515
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1213
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      875
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe