Missä uusi puheenjohtaja luuraa?

Anonyymi

En ole kuullut linjapuhetta enkä saanut mitään muutakaan tietoa, mikä on on sinisten tuleva linja? Puoluekokous vaikutti olevan muutaman kaverin kahvitteluhetki

Avaisiko joku sisäpiiriläinen, että missä mennään ja millä eväin lähdetään gallupkiitoon?

35

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sisäpiiriläisille tulee sähköpostia. Muille ei puhuta mitään. Semmonen salaseura.

      • Eivät kehtaa tunnustaa että Siemen Elo itkee vieläkin kun joutui kertomaan lapselleen, että iskä ei pärjännytkään.


    • Anonyymi

      Salaseurapuolue ei lupaa hyvää. Ihmiset karsastaa sellasta.
      Avoimuus ja rehellisyys kaikessa on paras tae menestymiselle.
      Siniset ei taida olla luotettava puolue.

    • Anonyymi

      Puolue on olemassa pääasiassa tälle salaseuralle tavalliset kansalaiset ovat jotain idiootteja joita ei tarvitse kuunnella

    • Anonyymi

      Eiköhän tuo uusi puheenjohtaja kirjoitelle sakkolappuja. Valittelihan se eduskunnasta tiputtuaan, että niin aikoo tehdä kun paljon on sakkoja jäänyt antamatta eduskunnassa istuessaan.

    • Anonyymi

      Näin yhden saunakuvan 6 miestä 2 naista...Ei ne mitään puhu. Muistelevat hallitustaivalta. Kaikki tehtiin oikein. Tietoa hallitustaipaleen menestyksestä saa kun antaa sähköpostiosoitteensa. Meillähän on jo uusi hallitus. Oikein tehtiin, mutta tyhmä kansa ei sitä ymmärrä. Luulevat meitä perussuomalaisiksi.

    • Anonyymi

      Ollaan siivoa porukkaa. Kellään ei ole rikosrekisteriä.Minkäänlaista sopimatonta puhetta emme harjoita. Olemme evankelisluterialaisen kirkon jäseniä, oikeita hyviä kristittyjä.Meillä on kulissit kunnossa. Perheemme ovat kunnossa. Kotimme on siivottu viimeisen päälle. Olemme puhtaita ulkoa ja sisältäpäin. Kodeissamme ei riidellä, ei käytetä alkoholoia eikä tupakkaa. Olemme esimerkillisiä hyviä ihmisiä.Koska olemme näin hyviä, sinun tulee meitä äänestää seuraavissa kunta-ja eduskuntavaaleissa.

    • Anonyymi

      On niin ala-arvoisia suorastaan typeriä kommentteja , samoin koko aloitus.

      Mitä haluatte itsestänne kertoa noilla kirjoituksilla? sillä teidän mielikuvitustahan nuo on.
      Ei mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

    • Anonyymi

      Onkohan se Sinisten laatima puolueen esittely netissä. Perustajaksi mainittu Sampo Terho. Sehän ei ole totta. Perustaja on Timo Soini Sipilän avustuksella ja ilmeisesti Orpokin juonessa mukana. Puheenjohtajaksi saatiin Sampo Terho. Tais olla liian suuret saappaat. Terho tykkäsi, että tavoitteena on Suomen suurin puolue. Miten voi arvostelukyky noin paljon pettää.
      Tämä Kulmala vähin äänin kiertää maata. Lappiinkin on tulossa, mutta vastaanottokomitea puuttuu. Torvinen ei ala millekkään. Muitakaan ei homma kiinnosta.

      • Anonyymi

        Joo perustajiksi täytyy merkitä Sipi ja Orpo


    • Anonyymi

      Olisi kovaa porukka takinkäännön ja pettämisen MM-kisoissa. Ehdottomia ennakkosuosikkeja.

      Miksi tällä porukalla on vielä täällä oma palsta, kun taitaa olla enää pelkkä nimi ilman jäseniä, ei ainakaan ole koko kesänä missään kenestäkään mainittu että kuuluisi kyseiseen ryhmään. Jotkut Lindströmit itkee julkisuudessa että elämä on kovaa ja anelee marttyyrin viittaa, mutta ei taida enää kuulua tähän porukkaan Taisi Sipiläkin hylätä kun kaverista ei enää hyötyä vaikka olikin vielä edellisessä Keskustan puoluekokouksessa Sipilän kutsumana liikkuen uutisoinnin mukaan kun kotonaan omien joukossa.

    • Anonyymi

      Luin Torvisen kirjoituksia. Luultavasti on jo eronnut sinisestä puolueesta. Kuuleman Sampo Terhon selän takana on touhuttu mm. Petteri Leino ollut tällainen tyyppi. Jopa semmonen väittämä, että Leino ja Virtanen järjestäneet perussuomalaisen puolueen hajottamisen väittäen Soinin edelleen olevan mukana uuden puolueen johdossa ja vedottiin myös vennamolaisuuteen, mikä alkaisi kantamaan sinistä puoluetta. Toisin kävi. Sitten vilkaisin Petteri Leinon kirjoituksia. Omassa toiminnassa ei nähdä mitään vikaa, ei syytä vaalitappioon. Syy on muualla. Vielä Leino lisää, että kiittämättömyys on maailman palkka. Mistä asiasta sinisille pitäisi olla kiitollinen? En näe mitään muuta kuin sen, että olipa hyvä, että heistä päästiin eroon. Torvisen kirjoittelusta tuli sellainen käsitys, että Leino ja Virtanen olivat perustamassa sinistä puoluetta, mutta myös heidän toimintansa rampautti puolueen, teki siitä kääpiön. Sinisten moraalia kuvastaa myös tuo muiden syyttäminen omista virheistä ja epäonnistumisesta.

    • Anonyymi

      Ensiksi pitäisi olla joku tolkullinen ohjelma eikä jotain epämääräistä me taistellaan bolseviikkeja vastaan

    • Anonyymi

      Tansseja järjestää, tapahtumissa mukana, ja kahvihetkiä tulossa. Näissä merkeissä tapaa sinisiä.

      Sitähän tutkitaan mikä sai viimeisen vaalituloksen aikaseksi.
      Hallitusvastuu ja hallituksen tekemät päätökset tuli sinisten ja keskustan kannettavaksi. Kokoomus ei kärsinyt paljon, johtuen sen kannattajista.
      Neljän vuoden päästä voidaan nähdä kommentteja, että se olikin hyvä se edellinen hallitus.
      Lisäksi kaikki se iva ja sinisten mollaaminen esim. sosiaalisessa mediassa.
      Aina kun siniset kertoi jotain hyvää somepalstoilla, tuli trollien ja tietyn puolueen porukat loikkari kommentteineen ja henkilöön meneviin alaspainamisiin.
      Kun perustaa uuden puolueen ja siirtyy sen kannattajaksi ei voi olla loikkari vaan uuden puolueen jäsen.
      Paljon on tekemistä jotta kotomaassamme vähenis viha ja katkeruus erilaisuutta ja erilaisia mielipiteitä kohtaan.
      Myönteisyyden voima on suuri, sen näyttää aika.

      • Anonyymi

        Mikä tämä tyyppi on, joka tänne puhuu myönteisyydestä? Onko lie se pappi, joka ilmoitti, että kaikki luku-ja kirjoitustaitoiset siirtyivät sinisiin. Tietysti ovat loikkareita, kun olivat jo eduskunnassa ja hallituksessa ja siinä tilanteessa lähdettiin hillotolpan perään. Moraaliton porukka., loikkariporukka. Uusi puolue on vaikkapa Eläinoikeuspuolue ja Feministinen puolue, jotka rakentavat puolueitaan ruohonjuuritasolta. Sinisiltä puuttuu ruohonjuuritaso kokonaan. Tämmönen loikkaripuolue on täysin moraaliton. Nyt uusi puheenjohtaja kulkee ympäri maata oman porukan luona. Minkäänlaista kontaktia ruohonjuuritasoon tai äänestäjiin ei osata ottaa.Semmosta farisealaista tönötystä. Odotetaan, että kansa heidät huomaisi. Miten se on mahdollista, kun se sinisten hallitustaival on takanapäin. Ei kai se poliittinen kannatus tyhjästä tule. Ei voi olla niin, että kansa on vain niin tyhmää, että ei huomaa. Sinisten slogan on ollut, että äänestäjät eivät erota perussuomalaisia sinisistä. Semmonen pönäkkä ylimielisyys, suureellinen omanarvontunto, tyhmänylpeys on sinisten helmasynti.


    • Anonyymi

      Todella näyttää aika? Kyllä pitää ihmeitä tapahtua jos kunta, että eduskuntavaaleissa siniset näkyy prosenttiyksikön kannatuksella. Pelkästään taloudellinen tilanne on sellainen ettei mitään tulevaisuutta.

    • Anonyymi

      Kaikki meni loppujen lopuksi hyvin. Paremmin kuin osasi toivoa. Paha sai palkkansa.

    • Anonyymi

      Myönteinen hyvä ihmisarvoa kunnioittava ilmapiiri on kaiken toiminnan perusta.

      Politiikkaa tehdään kansalaisten parhaaksi. Sitä voi tehdä ilman suuria verovaroin rahoitettuja puoluetukia.
      Vapaaehtoisesti kansan huolia kuunnellen, aatteen vuoksi, sitä arvostetaan ja niin siniset toimii. Siitä se kannatuksen nousu lähtee.

      • Anonyymi

        Miksi ei ole vielä lähtenyt? Tanssit ja kaffittelu eivät ole politiikan ydintä. Kansaa ei ole kuunneltu vaan on ajateltu,että kansan pitää heitä kuunnella. Tuo on totta, että hallituksen politiikka oli kokoomuslaista. Hallituksessa oli 3 kokoomuspuoluetta ja vain yksi niistä oli se oikea kokoomuspuolue ja siksi se menestyi vaaleissa. Siniset yrittivät olla kovasti kokoomuslaisia, mutta kävi niin, että kokoomuksen kannattajat äänestivät kokoomusta. Täydellisiä opportunisteja.


      • Anonyymi

        Kansaahan siellä kootaan yhteen ja ruohonjuuritasolla toimitaan ja kuullaan kun kahvitellaan ja tanssahdellaan.

        Siniset on kyllä ollut aina oma puolue, joka on kansan ja kansanturvallisuuden vaalija. Se pitää sisällään niin kououtuksen, päivähoidon sosiaalipuolen kuin maanpuolustuksen sekä poliist jne.
        Sinisten linja jäi vaan vähemmälle huomiolle,kun osa porukoista rummutti kokoajan vain negtiivista viestiä sinisistä.
        Edellisellä hallituskaudella tehtiin kaiken heikoimmassa asemassa olevien tukia korottavia päätöksiä, joissa vaikuttajana oli nimenomaan sinisten linja, sekä keskusta.
        Ei mitään tekemistä kokoomuksen varakkaita vaalivan linjan kanssa.


    • Anonyymi

      Sipilä otteiltaan vaikuttaa kokoomuslaiselta. Tunnen paljon heikossa asemassa olevia, jotka ovat nyt aktiivimallin puristuksessa. Kaikkein huonoimmassa asemassa olevat kärsivät viime hallituskauden päätöksistä. Yksityistielaki kurittaa syrjäseutujen asukkaita. Kaikki tämä viime hallituskaudella sovittua. Kantasuomalaisen on erittäin vaikeaa saada toimeentulotukea, jonka varaan pudotaan aktiivimallin vuoksi. Maahanmuuttajilla on omat sosiaalityöntekijät, tulkit ja ote on täysin erilainen kuin kantasuomalaisen kohdalla. Kantasuomalaista palvelevat kelan ja sosiaalitoimen virkaiijat yrittävät löytää porsaanreikää, jotta ei tarvitsisi antaa apua. Maahanmuuttajan ei tarvitse kuin istua ja odottaa valmista, kun ympärillä olevat viranomaiset tekevät kaikkensa häntä auttaakseen.
      Sitten nämä siniset ovat lähteneet vihervasemmiston kanssa polkemaan kantasuomalaisia haukkuen heitä rasisteiksi, luku-ja kirjoitustaidottomiksi, trolleiksi., ihmisvastaisiksi jne.Tämä natsittelija-Tiina muistetaan ja kaikki muut polkijat. Siniset eivät ole missään vaaleissa saaneet edustajia. Edessä enää kuntavaalit ja sielläkin kannatus lähentelee nollaa

      • Anonyymi

        Voi hyvät hyssykät.
        Laki toimeentulotuesta on ihan sama jokaiselle Suomalaiselle.
        Siis Suomen laki.

        Toimeentulotuki on viimesijainen toimeentulon muoto.
        Lue allaolevasta linkistä.
        https://stm.fi/toimeentulotuki
        Ellei saa silloin ei ole lain mukaan oikeutettu toimeentulotukeen.

        Turha itkeä että maahanmuuttajat sitä ja tätä. Heitä koskee oma lainsäädäntö.

        Ei ollut ihan helppoa niillä Suomalaisilla, jotka 60- ja 70-luvulla lähtivät Ruotsiin töihin. Lapsia koulussa koulussa nimitettiin "finjääveleiksi".
        Jos noita vähäkään miettii, voi avartua tuo käsitys mitä on olla vieraassa maassa täysin erilaisessa kulttuurissa mihin on itse kasvanut.


      • Anonyymi

        Suomalaiset menivät töihin Ruotsiin. Työt oli hommattu Suomesta käsin ja työ alkoi heti.Tunnen Suomen systeemin nykytilanteessa ihan henkilökohtaisesti. Siniset vihaavat kantasuomalaisia heikommassa asemassa olevia. Se on nähty monesti, se vihapuhe on identtistä vihervasemmiston harjoittaman vihapuheen eli stä vasemman siiven rasismia.


    • Anonyymi

      En vieläkään tajua, että poliisi jolla on vakanssi ja yliopisto-koulutuspohja lähtee puolueen johtoon jolla ei mitään mahdollisuutta?

      • Anonyymi

        Sininen tulevaisuus on tarvinnut saattohoidon. Saattohoitaja on Kari Kulmala. Tyypilliseen siniseen tapaan asiaa ei kerrota suoraan. On semmosta tekopyhää luihuilua. Sinisten veto sopeutumisrahalle viittaa siihen, että oma-aloitteisuus työnteon perään puuttuu. Siniset ovat olleet koko ajan sitoutumiskammoisia omaan puolueeseensa. Se johtuu siitä, että puolueen todellinen perustaja on Timo Soini kokoomuksen ja kepun kanssa. Aikamoista arvostelukyvyttömyyttä osoitti sininen edustajaporukka. Soini-isää huudettiin apuun, mutta Soini oli hypännyt pois sinisestä puolueesta heti kun lauma oli saatu mukaan houkuteltua 6/2017. Soini ei ole koskaan sanonut ääneen, että hän oikeasti inhoaa sinisiä vätyksiä. Ei voi sanoa, koska sai sinisten tuella olla ulkoministerinä loppuun asti.
        Kulmala tekee semmosta siivoustyötä, joka on tärkeää siniselle puolueelle. Käydään läpi kaikki piirit ja saadaan varmuus, että se oli siinä. Puolueen lopetus tapahtuu vaivihkaa. Käsittääkseni sen jälkeen kun kahteen peräkkäiseen kertaan ei ole saatu kansanedustajia lopullisesti. Luultavasti kuntavaaleissa on aikamoinen ehdokaskato.


      • Anonyymi

        Höpö höpö taas tuo edelläkerrottu, ei mitään tekemistä totuuden kanssa.
        Nyt on sinisten aika. Kun EU:n komission johdossa on uusi naispuolinen johtaja.
        Hän on sanonut maahanmuuttoasian ja ilmastokysymyksen hoidon yhteiseksi EU:n kannalta tärkeäksi yhteiseksi tehtäväksi.
        Nekun hoidetaan yhteisesti EU:ssa jää maahanmuutto aatteella politiikkaa tekeviltä jutut vähiin.
        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ada869fc-c177-4f9e-a5af-3cf3fe3d3765


      • Anonyymi

        Näyttäähän tuo hienolta ainakin cv:ssä "Olen toiminut "puolue" -johtajana"


    • Anonyymi

      Eilen oltiin Mikkelissä ja nähtiin että,
      sinisten juttusilla porukkaa riitti, oli puoluejohtoa mukana.

      • Anonyymi

        Miksi sinisen puolueen viralliselle sivulle ei kerrota tapaamisista mitään. Ei osata tulla paikanpäälle,kun tieto ei kulje. Taitaa olla niin, että sisäpiiri kokoontuu joskus tanssi-ja kahvipaikoilla. Eihän se le semmosta ruohonjuuritason työtä, että oma pikkuporukka kokoontuu


    • Anonyymi

      Sininen tulevaisuus-puolueen virallinen sivusto on suljettu- Liekö pysyvästi vai uudistusta varten. Keskustelupalsta suljettiin jo eurovaaleihin.

      • Anonyymi

        Malta vähän. Kyllä jatkuu sinisten virallinen sivusto.


      • Anonyymi

        Keskustelu jatkuu kok-EK:n sivuilla


    • Anonyymi

      Sivu nyt auki, mutta ei muutosta, ei mitään uutta. Samat vanhentuneet sivut edelleen näkyvillä. Ydinajatus näyttää olevan, että haluavat kertoa, mitä ovat saaneet aikaan hallituksessa. Eikös nyt ole uusi hallitus,joka mm purkaa sinisten aktiivimallin.

    • Anonyymi

      Olen vähän ihmeissäni. Nämä siniset lähtivät leikkiin melko innokkaasti, ei kuitenkaan heti vaan vasta joulun alla 2017. Ooteltiin Soinia. Innokkaasti tukivat kepun ja kokoomuksen politiikkaa. Kokoomus selvisi hyvin, koska olivat äänestäjäkuntansa asialla toisin kuin siniset. Kovasti tekivät vaalityötä, mutta jäi epäselväksi kenen asialla oltiin. Olen lukenut kirjan Soinin kupla. Muuten tämä Sininen tulevaisuus oli myös Soinin kupla. Näitä Soinin kuplia on vissiin enemmälti. Semmonen käsitys mulla, että sininen tulevaisuus on lopetettu. Asiasta ei vielä puhuta. Lopetus paljastuu tulevissa kuntavaaleissa.

    • Anonyymi

      Puolue on ja pysyy.
      Senverran sinnikästä ja sisukasta suomalaista porukkaa mukana.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1634
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1472
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1325
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      87
      1304
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe