Otin 30 tonnia vippiä

Anonyymi

ja nyt espanjaan elämään.

17

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oikein. Ota maksimivipit myös muista paikoista. Ja muuta ennemmin vaikka Brasiliaan. Ilmasto vastaa hyvin espanjan ilmastoa, hintataso on espanjan hintatasoa edullisempi ja siellä on helpompi kadota maan alle niin, ettei suomen viranomaiset sua löydä. Epsanjasta sut kuitenkin haetaan suomeen takaisin lyhentelemään velkoja aivan kuten Janitskinkin.

  • Anonyymi

   Kannattaa alkaa jo katselemaan työpaikkaa. Sulta on ennen joulua rahat loppu.

  • Anonyymi

   30 tonnia nyt ei kauaa riitä. Edes epsanjassa.

  • Anonyymi

   Puolen vuoden palkka. Varastaisinko sen pikavippiyhtiöltä ja hankkisin todennäköisesti loppuiäkseni seuraukset? Toisaalta pääsisin Espanjaan elämään nyt.

   Toisaalta voisin tehdä vielä vuoden töitä, laittaa puolet palkasta säästöön ja lähteä Espanjaan vuoden päästä. Säästyisin seurauksilta mutta uusi työpaikka pitäisi etsiä kun rahat loppuu. Aloittajallahan ei tätä ongelmaa ole.

  • Anonyymi

   Brasiliassa tai Kolumbiassa ellei Equadorissa sitten tarvitse asuntoakaan ollenkaan, voi asua taivasallla kesät talvet.

   Etelä-Amerikasta turhin pikavippi-firmat lähtevät kaduilta etsimään maksamattomia laskuja varsinkaan kun on virallisesti "kadonnut" henkilö.

  • Anonyymi

   Tuo raha palaa suurin piirtein elämän lähtökohtien järjestämiseen Espanjassa, jos ei meinaa asua narkkien kanssa puistossa.

  • Anonyymi

   Espanja on halpa maa, jossa 30 tuhatta riittää varmasti loppuelämäksi. Ei sillä luxuselämää saa, mutta sillä saa kohtuullisen asunnon Fuengirolasta uima-altaalla sekä elämisrahat ainakin 40 vuodeksi.

   • Anonyymi

    Saa jo köyttä rasvata jos haluaa saada 30 000€ riittämään loppuelämäksi. Espanja ei kovin paljoa Suomea halvempi ole. Joitain kymmeniä prosentteja. Edes 300 000€ ei riitä 40 vuodeksi.

    Kymppitonni käteisenä niin joku marokkolainen kääntää heti kohdatessa ne.


  • Anonyymi

   Espanjasta ei saa 30.000 eurolla mitään asuntoa. Ehkä telttapaikan Sierra Nevadan vuoristosta.
   Jos haluat halvalla asunnon omaksi (100-200euroa), niin sen saat Tsernobylistä. Osta saman tien useampi ja vie sinne samanlaiset taivaanrannanmaalarit mukanasi, täältä uikuttamasta.
   Hyvää loppuelämää vippiesi kanssa.

  • Anonyymi

   Joillakin on nyt hieman ongelmia ymmärtää kuinka vähän 30 donaa oikeasti on. Pari vuotta sillä voi pärjätä, jos sniiduilee, mutta että loppuelämän.

   Lasketaan nyt vaikka 10 vuotta. Se tekee 3000€ vuodessa. Luuleeko joku ihan oikeesti että sillä pärjää? 250€ kuukaudessa ei riitä mihinkään. Takas peruskouluun siitä.

  • Anonyymi

   Täytyy arvostaa tuota peliliikettä!

   Itse onnistun viime viikolla nostamaan usealta eri lainantarjoajalta yhteensä
   100 000 euroa. Suunnitelmana oli laittaa puolet ruletissa punaiselle. Voitolla maksaisin velkoja takaisin ja itsellekin jäisi vielä sievoinen summa. Vastaavasti tappiolla kassassa olisi edelleen 50 000 euroa, joilla voisi lähteä juurikin jonnekin Brasiliaan yms auringon alle viettämään helppoa elämää. Onnistuin voittamaan punaisella 50 000 euroa, sitten iski ahneus. Päätin laittaa uudelleen voittamani
   50 000 euroa tällä kertaa mustalle. Ajattelin, että vaikka nyt ei osuisi olisin silti omillani lähtöpisteessä. Osuin uudelleen oikeaan ja nyt kassassani oli 200 000 euroa. Onneksi todellisuudentajuni heräsi ja ymmärsin lopettaa pelaamisen. Maksoin velat pois ja itsellenikin jäi reippaasti rahaa ostaa uusi auto sekä viedä tyttöystäväkin lomalle!

   • Anonyymi

    "Maksoin velat pois ja itsellenikin jäi reippaasti rahaa ostaa uusi auto sekä viedä tyttöystäväkin lomalle! "

    Ja sitten heräsit?


   • Anonyymi

    Tämä oli fiksua rahankäyttöä. Elämämkolun käyneet luuserit vain eivät ole hoksanneet tätä helppoa ansaintakeinoa. Isoilla panoksilla kun pelaa, niin voitot ovat todennäköisemmät.


  • Anonyymi

   Olen asunut Espanjassa vanhassa rantahuvilassa jo 8 vuotta eikä normaali eläminen täällä maksa kuin 200-250 euroa kuukaudessa. 30 tuhannella täällä olisi jo rikas.

   • Anonyymi

    Sama juttu Kalliossa. 30 000€:llä olisit illan rikas ja 200-250€/kk pärjää hyvin jos ei asuminen maksa.

    Ei muut EU-maat ole kuin muutamia prosentteja halvempia asua. Alkoholi ja joku paikallinen tuote voi maksaa vähemmän. Moni asia suunilleen saman verran.


  • Anonyymi

   Aloitus lienee jonkin sortin vitsi. Tuolla summalla ei kannata matkustaa Porvoota kauemmas. 😊

  • Anonyymi

   Aurinkorannikolla asuukin jo enemmän suomalaisia kuin Vantaalla.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   6038
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   414
   4420
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1973
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1425
  Aihe