Miksi metrossa niin paljon fillareita

Anonyymi

Miksi se fillari pitää raahata metrolla mukana työpaikalle, jos sillä ei kerran aja. Jättäkää se metroasemalle odottamaan kotiinpaluuta. Ainakin jonkinlainen maksu fillareista pitäisi periä, joukkoliikenne on muutenkin pahasti alihintaista. Kaikki maksavat veroina yli 50 % joukkoliikenteen kustannuksista vaikka kaikki eivät edes käytä.

9

<50

  Vastaukset

  • Nyt joukkoon on tullut etenkin naisia, jotka marisevat, jos kaikissa vaunuissa ei ole heille pyöräosastoa. Voivoi. Mikä se on metron tarkoitus?

  • Minäkin olen ihmetellyt, miksi pyörä pitää tunkea metroon. Kun minun mielestäni polkupyörän tarkoitus on, että sillä ajetaan.

  • Miksi sitten metroissa on sen fillarin kuva tietyissä vaunuissa?! Hei, haloo nyt vähän!!!!!! Kaikenlaiset ihmiset pyörineen ja ilman pyörineen ovat sallittuja kulkemaan metroissa, junissa ym. Kohta joku alkaa ihmettelemään miksi esimerkiksi lähi junissa saa kuljettaa pyöriä. Hoh hoh hoijaa!!!! Herätkää nyt valittajat!!!!! Hankkikaa te muut joku joilla ei ole sitä pyörää mitä kuljettaa niin joku pyörällinen ostoskassi ym. jota kuljettaa perässä!!!!!!

   • Sosiaalitukiavustettu kansa käyttää verovaroin tuettuja sosiaalikuljettimia kuten metro


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sosiaalitukiavustettu kansa käyttää verovaroin tuettuja sosiaalikuljettimia kuten metro

    Ja yrittää pontevasti näyttää "maailmanpelastavilta" pyöräilijöiltä duunikavereiden ja muiden silmissä..


  • Lähijunassa on ihan arkipäivää, että tullaan pyörän kanssa ruuhka-aikaan viemään tilaa ja matkustetaan parin pysäkin väli. vaikka ulkona olisi hyvä ilma.

   Ihan järjetöntä touhua. Pyörät vievät tilaa, niiden renkaissa tulee likaa ym. junaan sisälle jne. eikä niistä silti pidä edes maksaa nykyään.

  • Nykyään kun tuo homous on suosiossa kovasti ja sen myötä fillaristihomot kuuluvat homojen eliittiin, niin fillaristithan valloittavat kaikki mestat missä ikinä pystyvätkin poskeenottokisojaan järjestämään.
   Se fillari on heille vain välikappale, että voivat sen avulla esitellä niitä sukkisperseitään jopa metrossakin.

   Parta Jugi

  • Vain työssäkäymättömät sosiaalitapaukset olettavat, että kaikki kodit ja työpaikat ovat metrolinjan varrella. Itselläni on 5 km pyöräilyä kotoa metroasemalle ja metroasemalta vielä 2 kilometriä työpaikalle. Jotain tuollaista tasoa se on muillakin tuntemillani "metro-pyöräilijöillä". Metrolla ohitetaan käytännössä pyöräilyn kannalta vaikein osa reitistä.

  • Jos on niin himohomofillaristi, että pitää duunimatkoista vaikka osakin kulkea fillarilla, niin miksei sitten koko matkaa ?
   Kun katsoo sukkisjengin fillarointia ja toikkarointia autoilijoiden seassa, vaikuttaa ettei heille mikään osa reiteistä ole vaikeita kun pitää kumminkin sohlata muun liikenteen jaloissa.

   Niin ja mikset sitten ole hankkinut asumustasi metroradan läheisyydestä ?

   Kuten Jugi tuossa aiemmin kiteytti, on se fillari teille homoille sellainen tekosyy päästä esittelemään keikkuperseitänne julkisesti liikennevälineissäkin. Busseihin teillä ei onneksi ole menemistä !

   Ylenpalttinen fillarointi aiheuttaa impotenssia ja naisille frigiditeettiä, mistä aiheutuu kiinnostuminen samaa sukupuolta oleviin, jopa autolileviin heteroihinkin, valitettavasti.

   Eikös siellä Hebulillakin kuulu olevan ihan S.mulkkukin joka työv.hitlerin kanssa hierovat toistensa peniksiä ja miettien miten saisi heteroille järjestettyä huonoja työvuoroja ? Tällaista huhua levitetty täällä Heinolassakin.
   Huomenna ehkä Helmigrillisä kuulen lisää, jos joku V -Mikakin tulee, sekä Heikki Helbistä.

   Karjuheinolasta

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   389
   9764
  2. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   120
   1004
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   110
   906