Kapitalismi johtaa tuhoon

Anonyymi

Jos haluamme pelastaa maapallon globaalilta tuholta, ihmisten pitäisi lakata osallistumasta kapitalistisen globalisaatioon.

Markkinavoimat johtavat ihmiskunnan tuhoon. Meidän kaikkien pitäisi kapinoida Euroopan hallituksia, oikeistoa ja ulkopolitiikkaa vastaan, vastustaa militarismia, sotia ja Natoa sekä osoittaa mieltä köyhyyttä synnyttävää ja pakolaisia luovaa kapitalismia ja uusliberalismia vastaan.

Länsi on epäonnistunut. Se pysyy enää pystyssä ainoastaan valheiden ja propagandan avulla, johon enemmistö sen lehdistöstä ja uutisvälineistä osallistuu.

Ihmisten tulisi ottaa mallia apostolien teoista ja antikapitalistisia yhteisöjä.

2:44 Ja kaikki, jotka uskoivat, olivat yhdessä ja pitivät kaikkea yhteisenä,
2:45 ja he myivät maansa ja tavaransa ja jakelivat kaikille, sen mukaan kuin kukin tarvitsi.
2:46 Ja he olivat alati, joka päivä, yksimielisesti pyhäkössä ja mursivat kodeissa leipää ja nauttivat ruokansa riemulla ja sydämen yksinkertaisuudella,

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kapitalismi, globalisaatio ja uskonnot ovat kaiken pahan alku ja juuri.

      • Anonyymi

        Valinnat:
        Kapitalismiin kuuluu vaihdanta talous vastikkeellisesti . Vastikkeena käytetään rahaa .Tuo pitää yhteiskunnan pyörimässä, sekä antaa mahdollisuuden työllään tuottaa lisää hyvää itselleen. Kapitalismin perusajatuksesssa ei ole sinänsä mitään vikaa.

        Kapitalismia voidaan toteuttaa monin tavoin . Se on tuo kasinotalous joka on ollut maallemme tuhoisa. Jatkuva voiton maksimoiminen työntekijöiden kustanuksella. Työvoimaa kun on pidetty pitkään lähes pelkkänä kulueränä.

        Mikä on muuttunut? Ennes vanhaa tapana oli pyrkiä takaamaan työtä ja pyrkiä turvaamaan työntekijöiden toimeen tulomahdollisuus viimeiseen saakka.Tuo olis se tavoiteellisuus kun pyöritettiin yritystoiimintoja. Toki ei niitä tappiolla silloinkaan pyöritetty ,mutta tavoite oli voiton tuotto ei voiton kasvattaminen vuosittain 10%ja sen ulosjako osinkoina.

        Valtion kautta katsottiin ,valtiollisissa toimissa tuon työn takaamisen olevan maan intressi ja sitä vaalittiin mm. fuusioiden kautta tukemalla ostoin valtiolle tärkeitä toimintoja ,silloin kun vaarassa oli toiminnan kaatuminen ja työttömyyden lisääntyminen .Näin tapahtui mm. ilmailun alalla. Nyt on kova hinku myydä se mitä on rakennettu ja tuon voi katsoa olla kykenemättömyyttä,joka kostautuu kansantaloudessa nousevin hinnoin.Ilmiö nähtiin mm. sähkön suhteen.

        Kun mietimme mikä on pielessä ,terveempää on miettiä mitä tulisi muuttaa ja miksi tilanne on se mikä on ,eikä mikä tai kuka on syyllinen. markkinataloutta on aina tarvittu ja tullaan aina tarvitsemaan,kyse on enneminkin arvoista kuinka asiat järjestämme ja minkä asetamme toimissa etusijalle. Tässä tapauksessa valitsemme ,rahan ja harvojen rikastuttmisen vai yleisen hyvinvoinnin kasvattamisen sekä yhteiskunnallisen toimeentulo turvan mahdollisuuuden kaikille.


      • Anonyymi

        Intressit ja kohtuus :
        Markkinataloudessa kun sitä toteutetaan kohtuudella kohtaavat intressit tekijöiden ja teettäjien välilä.Kongreettisimmin tuo on näkynyt kapitalistisessa kun tuo työ ollaan oltu menettämässä . Tällöin on työntekijät joissain tapauksissa osakeantejen kautta olleet valmiit tukemaan jatkuvutta ja ottamaan osuutta turvatakseen jatkoa ja jollen ihan väärin muistele niin myös eläkekassoista on näin tehty lainoja myöntämällä.


    • Anonyymi

      Siirrytään Venezuelan malliin, niin kommunistit tappavat omat kansalaiset nälkään! Eivätkä päästä edes pakenemaan maasta.

      • Anonyymi

        Kommunismissa ei kukaan saa omistaa mitään ,eikä työllään hakittua hyvää itselleen. Kommunisti ei ei omista mitään,eikä muutkaan saa omistaa mitään. Ei kiitos .
        Kapitalismi toimii hyvin kun sitä hallitaan oikein ja kohtuudella. Työllään voi hakkia paremman aseman, joka kannustaa ihmisiä yrittämään ja yhteiskunnassa toimitaan yhteisöllisesti ,sosiaalisesti oikeuden mukaisella tavalla toimien .Huolehtien että kaikki pysyvät mukana, turvaten vanhuusa ja luoden lapsille tulevaisuus.


    • Kertokaa tämä vihreille.

      Vihreät eivät tee muuta kuin hymyilevät.

      Ja lentävät sinne tänne.

      Väittävät olevansa kuitenkin vihreä liike.

    • Anonyymi

      Talouskasvettu jo viime kuussa yli planeettarajan. Joko kapitalisti sen toisen planeettan tuhottavaksi on löytänyt?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      43
      8095
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4686
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      68
      3422
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2206
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1729
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1707
    7. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      17
      1656
    8. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      359
      1553
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      64
      1233
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      279
      1128
    Aihe