USA hallinnoi tätä palstaa

Anonyymi

Se koettaa saada suomalaiset hyökkäyshaluisiksi Venäjälle. Nyt on uusi sukupolvi - Natsi- Saksan kanssa sitä yritettiin, Turpaan tuli molemmille.

USA luottaa Suomen nuorisoon. Siellä on monia USA-natseja. Jos heille antaa käskyn valloittaa Moskova, niin he lähtevät valloittamaan Moskovaa.

USA on hyvää pataa Suomen armeijan päälliköiden kanssa samaan tapaan kuin Mannerheim ja hänen alaisensa.

Mannerheim teki virhearvion lähtiessään hyökkäämään Neuvostoliittoon Natsi-Saksan kanssa.

Samanlaisen virhearvion Suomi tekee nytkin, kun läntee hyökkäämään USA:n kanssa Venäjälle. Se aika ei ole kaukana. USA:n republikaanit käyvät kuumina. Yrityksille pitää saada rahaa. Sota on paras keino siihen, muutoin USA:n talous on entistä pahemmassa jamassa. Sotasaalis on haettava jostain.

Suomalaisten ei kannata antaa valtuuksia sotaherroille eikä muille herroille suhteessa USA:aan. Tottakai suomalainen sotilas on imarreltu, kun maailman suurin sotamahti kehuu. Näinhän oli Natsi-Saksankin aikaan. Se ei johda mihinkään hyvään.
Se on varmaa. Yhden äijän kehut leviävät alaspäin tuottaakseen tuskaa kansalaisille.
Pitäisi Suomen sotaherrojen ymmärtää, että kehujen taustalla on suurvaltapolitiikka.
Et ole kehujen kohde, vaan Suomen sotilaat taivutellaan myöntyväisiksi tukemaan USA:n hyökkäyspolitiikkaa.

16

<50

Vastaukset

 • Mannerheimin virhettä ei kannata nyt tehdä. Siinä meni 75000 nuorta miestä.

 • Karjalan korpeen mahtuu Natokiimasten hautoja..

 • Ettehän te nyt ihan tosissanne luule, että joku on aikeissa hyökätä Venäjälle? Ettehän?

  • Eikö hurripuolueella ole kova kiima jo.. Haluaa Natoonkin?


 • Putin porukka se jaksaa täällä mauhkata, mutta saavat vissiin palkkaa tuosta järjettömästä höpinästään.
  On maailma kyllä kummallinen paikka, kun joku viitsii tuollasille höpöille palkkaa maksaa.

 • "USA hallinnoi tätä palstaa"

  Suurin osa viesteistä on kuitenkin Putinin perseennuolentaa.

 • Eiköhän se ole Kiina kaikkein pahin roisto? Kukaan ei vaan epäile niitä siitä, kun muka tarjoavat laitteita ja raaka-aineita niin halvalla, et siitähän saa vain kehuja ja selkään taputtelua? Eli ei nähdä metsää puilta? Kiina myy selluloosaa niin halvalla, et eurooppalaiset yritykset kärsii toiminnasta, Huawei myy verkkolaitteita polkuhintaan Kiinan tukemana, kun eurooppalaiset joutuvat tyytymään vähempään ja yritystoiminta kärsii. Sama ongelma kaivosteollisuudessa.

  Miksei näitä ymmärretä vaan päästetään Kiina sotkemaan demokratian perusteita ja reilun pelin toimintaa. Onko oikein, et suuri toimija saa häärää näin vapaasti ja meidän pienempien valtojen on vain se hyväksyttävä? Eurooppa on yllättävän sinisilmäinen , onko syynä vain autoteollisuuden palot Saksassa ja Ranskassa? Suomalaiset mm. metsäyhtiöt, kaivosyhtiöt ja Nokia suuria sijaiskärsijöitä. Polkuhinnoittelu ja kytky kauppa kiellettävä Kiinalaisilta.

  Jos Trumpista voi jotain hyvää sanoa on se sitten ainakin se et laittaa Kiinan Xiille kampoihin, mut onko Trump suututtanut muut niin, ettei yhteistyö toimi hänen kanssaan on sitten toinen juttu? Vaikeaksi menee entisestään, kuinka pahaksi? Sen aika näyttää?

  Paha olo lisääntyy ja näkyy mm. Trumpin maassa ampumatapauksina. Herrojen metkut sen kuin pahenee pahenemistaan. Toivottavasti joutuvat myös vastuuseen teoistaan, kun sen aika tulee?

 • Aloitus kertoo ainoastaan joidenkin suomalaisten sekopäisyydestä ja pahasta olosta.

 • Täällä on muutana cian apukoulun pihalta palkkaama tollo. Typerin avauksin. Haparoivia Venäjämollauksia.

 • Suomen ja Neuvostoliiton välisissä kahdessa sodassa kuoli toisen maailmansodan aikana yhteensä 88.000 suomalaista ja 330.000 venäläistä.

  Molempien sotien syy juonsi Neuvostoliiton ja Saksan tekemään etupiirisopimukseen, jota kutsutaan Molotov- Ribbentropin sopimukseksi.

  • Tarkkaan ottaen venäläisiä kaatui talvisodassa arvioiden mukaan noin yksi miljoona sotilasta. Jatkosodassa venäläisiä kaatui lähes kaksi miljoonaa sotilasta.

   Se oli hirvittävä hinta Stalinin sotaseikkailuista.

   Huomaatteko muuten miten Pietarin trollit ryhtyivät heti dumppaamaan uusia keskusteluja päälle kun huomasivat meidän aktivoituneen ja kertovan totuuden Venäjän tämänhetkisestä tilasta?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tarkkaan ottaen venäläisiä kaatui talvisodassa arvioiden mukaan noin yksi miljoona sotilasta. Jatkosodassa venäläisiä kaatui lähes kaksi miljoonaa sotilasta.

   Se oli hirvittävä hinta Stalinin sotaseikkailuista.

   Huomaatteko muuten miten Pietarin trollit ryhtyivät heti dumppaamaan uusia keskusteluja päälle kun huomasivat meidän aktivoituneen ja kertovan totuuden Venäjän tämänhetkisestä tilasta?

   Aktivoituneen?Eikös baltiantiltut työnnä kymmenen Venäjänmollaus yritystä päivässä, päissään?


 • Aloittaja on näitä säälittäviä Pietarin trolleja jotka yrittävät kiihottaa ihmisiä eri suuntiin ja koettavat sekoittaa asioita, etenin niiden mielissä jotka eivät asioita tarkemmin tunne.

  Huomaatteko muuten miten Pietarin trollit ryhtyivät heti dumppaamaan uusia keskusteluja päälle kun huomasivat meidän aktivoituneen ja kertovan totuuden Venäjän tämänhetkisestä tilasta?

 • Putin edustaa nykymaailman fasismia puhtaimmillaan. Kuka hullu nyt venäjälle hyökkäisi. Hassu ajatus, Putte tuhoaa sen ihan itse.

  • Neuvostoliiton kaatumisen jälkeen 90-luvulla Venäjä oli vuosikymmenen sekasorrossa ja sinne olisi silloin menty jos olisi kiinnostanut. Ei kiinnostanut, eikä kiinnosta.
   Hitler oli mielipuoli suuruudenhullu diktaattori joka oli menossa jokapuolelle.


 • Baltiantiltujen taso törkeen matala.. Mitä matalaottia..

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.