Martina hyökkäsi Saran kimppuun

Kertoo seiska. Ruisrockissa tapahtui taas :D
1
Ilmoita


85 Vastausta

Ketjusta on poistettu 49 sääntöjenvastaista viestiä.


Mutta miksi seiska ei kerro syytä?
Näkikö joku täällä tapahtuman?
4 VASTAUSTA:
"Kiista NHL-pelaajasta". Nyrkkisankari ja riipputissi ovat ilmeisesti iskeneet silmänsä samaan mieheen. Martina tosin on varattu, en ymmärrä hänen riehumista. Ja Sara on taas palannut miehen metsästyksessä alkupisteeseen. Eli on pakkomielle saada hokiplayer. Voi noita turhakkeita....
Voi kauhiaa,ihan hirveää,ei ole todellista,apua,voiko tuollaista todella tapahtua.Miksi kerroit,nyt minun koko viikonloppu on pilalla,en kestä!
Ja "melkein lyötyjä" vielä enemmän. Mikähän tuomio tulee melkein lyömisestä?
Anonyymi kirjoitti:
"Kiista NHL-pelaajasta". Nyrkkisankari ja riipputissi ovat ilmeisesti iskeneet silmänsä samaan mieheen. Martina tosin on varattu, en ymmärrä hänen riehumista. Ja Sara on taas palannut miehen metsästyksessä alkupisteeseen. Eli on pakkomielle saada hokiplayer. Voi noita turhakkeita....
Jo tää on totta ? Ni kai kamut saa liikkuu kenen kanssa tahansa jos ei itse tule kaikkien kanssa toimeen niin se on kestettävä et jokainen päättää ite porukkansa teini menoa jo tollanen
+Lisää kommentti
Mielenkiintoinen kirjoitus tämä aloitus. Mistä on kysymys?
Ilmoita
Näitä hakattuja julkkiksia olkaa jo olla monia...
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Kiinnostaa nämä upeat naiset.
1 VASTAUS:
No ei todellakaan kiinnosta,turhia julkkikisia ovat.
+Lisää kommentti
Martina puolustanut osuuttaan NHL-pelaajaan, joka samassa seurueessa Saran kanssa.
2 VASTAUSTA:
Siis millä meriiteillä? Martinallahan on jo vanhuuden turvana ” miehensä”. Sara Sieppi on nuori ja kaunis, Martina on...no...jo aika iäkäs. Aika ajanut ohi, eikä taida nuoria, fiksuja miehiä enää kiinnostaa, varsinkin kun rouvalla on maine pohjamudissa.
Sieppi ei ole nuori, eikä kaunis. Säälittävää kun noi keski-ikää lähestyvät tantat yrittävät tehdä vaikutusta Ristolaiseen. Eiköhän "Rasse" löydä huomattavasti kauniimpia, fiksumpia sekä omillaan toimeentulevia naisia vaikka sieltä Buffalon suunnalta, Siepin täytyy nyt etsiä joku muu maksamaan hänen ulosottonsa ja elämisensä. Saralla alkaa jo tulla paniikki, parasta ennen-päiväyksensä lähestyy vääjäämättä, eikä omaa miljonäärikiekkoilijaa meinaa löytyä erittäin kovasta yrityksestä huolimatta. En kyllä ymmärrä mitä Aitolehti kuvitteli saavuttavansa toiminnallaan, Ristolainen ei tuevamiespalveluita Martinalta tarvitse, vaikka Aitolehti onkin uhkaavan näköinen viiksissään.
+Lisää kommentti
Tuo väite, ei pidä paikkaansa.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Aivan uskomatonta. Pikkusen taitaa olla vihanhallinnan kanssa ongelmia. Ihmekös loppui Ruisrockin vietto lyhyeen. Se on vaan instassa markkinoitu seuraajille niin että eivät Nannan kanssa jaksaneet olla kauemmin.
Ilmoita
Taas juttu ilman mitään selityksiä. Olisikohan ollut niin, että Sara ärsytti tahallaan Martinaa. Tuskin Sarakaan ihan pulmunen tässä asiassa on.
3 VASTAUSTA:
Todennäköisesti kuule on. Ihan puhdas pulmunen. Ei käsiksi käymiseen ennenkään ole syytä tarvittu!
Onhan Martinalla jo vahva väkivaltatausta. Ihan julkisesti lehdissä kirjoiteltu madamen vihanhallinta ongelmista. Uhreja löytyy. Oikeudessakin puitu useampaan kertaan. Nainen lähestyy neljääkymppiä, eikä osaa julkisissa tilaisuuksissa käyttäytyä. Kateellinen nuoremmille ja kauniimmille naisille.
Varmasti Sara on ärsyttänyt Martinaa ihan kauheasti. Siihen riittää, että Sara on nätimpi, parempikroppainen ja viehättää miehiä. Maralla on pahoja ongelmia, ja sen sijaan että ikinä myöntäisi mitään, vaan valehtelee ja pakenee vastuuta. Ja tämä koskee kaikkea; eukon mustasukkaisuusongelmia ja väkivaltaisuutta, ajokäyttäytymistä, lastenkasvatusta, parisuhdetta, rahankäyttöä jne jne.
+Lisää kommentti
Mitä uutta tässä on? Martina on tapakriminaali. Hänen rikosrekisterinsä on Karalahden tasoa.
Ilmoita
Miksi parisuhteessa oleva taistelee NHL-tähdestä? Uskomstonta. Stefan, pakene nyt hyvä mies, jos vain voit (ehkä ei voi, kun pelkää, että tulisi pataan tai muu kosto?). Sara ei ole tehnyt vielä rikosilmoitusta mutta toivottavasti tekee. Toisten päälle käyvät ja vihantunteensa hallitsemattomat pitää saada vastuuseen. Ja puolustajat nyt vaietkoon viimein. Näitä toistuvia tekoja ei voi kukaan millään tavoin puolustaa.
1 VASTAUS:
"Miksi parisuhteessa oleva taistelee NHL-tähdestä? "

Lätkäjätkä on päävoitto, kyllä siitä taistellaan vaikka olisi kuinka parisuhteessa!
+Lisää kommentti
Ryyppääkö Martina itsensä tuohon tilaan, kun aina tulee noita kimppuunkäymisiä?

Selvänä on niin kiva heppatyttö ja pullanpaistaja. Lapsiaankin rakastaa yli kaiken.
2 VASTAUSTA:
Jos omien sanojensa mukaan harvoin ulkona käyvä nainen joutuu toistuvasti tappeluun reissuillaan, voi miettiä mika meno muulloinkin on.

Ikävä asia. Mutta niin odotettavissa, eikä yllätä enää laisinkaan.

Onko nainen kateellinen vai peloissaan, kun noin raivona on?
Peloissaan, koska pelkää menettävänsä päivänä minä hyvänsä lompakon.
Ja kateellinen tietty myös kauniimmille ja nuoremmille, joilla elämä on vielä edessä.
Pelkää joutuvansa takaisin lähiöön.
+Lisää kommentti
Tuo NaisenRäystäs on niin kamala kriminaali.
Ilmoita
Yrittikö miehenkipeä Sara iskeä Martinan komeata ja rikasta miestä Stefan Thermania?!
3 VASTAUSTA:
Stefan Therman on rikas ja komea, suomenruotsalaiseen yläluokkaan kuuluvat herrasmies. En yhtään ihmettelisi mikäli Sara yrittää viedä häntä Martinalta, kyllä Stefanille ottajia on.
Rikas ja komea yläluokkainen on velttokroppainen ja raskaasti veloissaan, eikä todellakaan mitään yläluokkaa. Varmasti Steffille Sarakin kelpaisi, ja Mara yhtä varmasti tietää tämän.
Anonyymi kirjoitti:
Stefan Therman on rikas ja komea, suomenruotsalaiseen yläluokkaan kuuluvat herrasmies. En yhtään ihmettelisi mikäli Sara yrittää viedä häntä Martinalta, kyllä Stefanille ottajia on.
Rikas ja komea, miksi autot sitten eivät ole omia?? Komeaa ei ole nähnytkään, ns lokkimainen. Suomenruotsalainen yläluokka taas, salli mun nauraa. Ihan tavallisia suomalaisia joilla noussut keltainen neste päähän.
+Lisää kommentti
Ketä tämä enään yllättää?

Ei sekopäinen WT-muija lähiöstä mihinkään muutu. Tota se on loppuun asti. Itse asiassa kiihtyy vaan, koska kilipää luulee olevansa "huippukunnossa" fyysisesti.
1 VASTAUS:
Henkisesti ei kyllä kunnossa ole. Tziisus, sen touhuja.
+Lisää kommentti
Pataanruoka resepti nyt edullisesti!!!
Leuka jykeväksi# syksyn siistein startti#
Ilmoita
Ettei tää änäri-tähti vaan olis Rasmus Ristolainen? Mies, jonka paidan napit Aitolehmä viime kesänä repäisi auki. Ja jonka kanssa Aitolehmällä oli sutinaa, kunnes taas palasi takaisin Stefun lompakon luo.

Tämä änäri-tähti ilmeisesti oli Siepon seurueessa, ja siitä sitten Aitolehmä raivostui.. 🤔 On siinä hiuslisäkkeet saaneet kyytiä, kun nämä kaksi matamia taistelee samasta miehestä.
2 VASTAUSTA:
Martina on Saraa lihaksikkaampi, mutta Saralla on puolellaan massaetu. Kiitos jatkuvien hampurilaisaterioiden.

Vai että tuli Saralla rakot jalkoihin Ruisrockissa ja sen takia piti lähteä päivystykseen.. Toisin sanoen sai turpaansa.
"On siinä hiuslisäkkeet saaneet kyytiä, kun nämä kaksi matamia taistelee samasta miehestä."

Hyvästä kannattaa taistella!
+Lisää kommentti
Kimppuun käyminen oli ihan oikeutettua. Martina kertoo stoorissaan että Sara on juoruillut ja muka tietänyt Martinan asioista. Martinan ja minunkin mielestä tuollainen on tosi oksettavaa. Eiköhän kahakka ole jo selvitetty ja sovittu naisten välillä. Oppipa nuori Sara nyt että Martinasta ei juoruilla ja hänen varpailleen ei tallota. Hyvä että Martina ojentaa itseään nuorempia käytös asioissa.
4 VASTAUSTA:
Kimppuun käyminen EI OLE KOSKAAN OIKEUTETTUA!!!!
Kaikkihan naisen asiat tietää—ihan itse niitä jatkuvasti ja pyytämättä tuuppaa julkisuuteen.
Jos Sara jotain tosiasioita onkin kommentoinut,ei se tyrkkyä oikeuta ojentamaan-eiköhän kiistassa ennemminkin ollut kysymys siitä ettei Saran seuruueessa ollut lätkäjunnu osoittanut naisen toivomaa kiinnostusta vaan keskittyi nuorempaan ja tuoreempaan tapaukseen.
Tottakai se kirpaisee keski-ikää lähestyvää kulunutta kurppaa.
Kimppuun käyminen oikeutettua!!?? Eli siis väkivalta on sun mielestä Ok? Voi hyvänen aika. Jos joku nyt olikin Martinasta jotain juoruillu niin mitä sitten, ihmiset puhuu aina. Ei taida Martinalla olla kovin kova paineensietokyky sitten kuitenkaan jos noin pienestä menee kuppi nurin. Täysin arvaamaton ihminen. Eikä nuo kaikki pahoinpitelysyytökset voi olla pelkkää valetta, niitä on kertynyt jo niin monta. Sitä mietin myös milloin sponsorit älähtää asiasta.
Ettei vaan taas olisi kyseessä tuo "äidillinen ote"?

Treenaako Martina siksi, että kykenee "äidillisiin otteisiin"?

Niin naurettavaa. Niin väsynyttä. Niin nähtyä. Niin läpinäkyvää. Joku hätä tuolla Aitolehdellä on. Kieltää vaikka silminnäkijöitä. Vajoaa.....
Eiköhän Martina tarkoittanut juoruilulla ihan Seiska- lehteä, ei Saraa.
+Lisää kommentti
Nolooo Martina. Menee kaikki juhlat tappeluksi missä Martina on mukana.
Ilmoita
HAHAH

Martina kertoo joo..

KAIKKI asiat ovat aina muiden syytä. Rattijuoppouskin oli poliisin salaliitto ja ylinopeudet mittarivirheitä.

Patologinen valehtelija, joka uskoo omiin satuihinsa.

Kohta Stefu kaatuu taas fillarilla.
Ilmoita
Jos Sara tekee rikosilmoituksen, ei Martina välttämättä selviä enää pelkillä sakoilla.
Ymmärtääkö edes, että tuollainen käytös ei ole enää normaalia edes nuoremmilta naisilta.
Myös lastensuojelu voi kiinnostua asiasta jos kahden lapsen äidillä on noin vaikeita vihanhallintaongelmia. Liittyykö näihin ns "aineiden" käyttö, tämäkin tulee tuollaisesta mieleen.
Rasmus Ristolainen ei ole Martinan kumppani vaan Stefan Therman, vai onko hänkään enää kauaa?.
1 VASTAUS:
Ei Sara uskalla tehdä rikosilmoitusta sillä silloinhan Martina raivostuu ja seuraukset ovat arvaamattomia!
+Lisää kommentti
Kumpa Sara tekis rikosilmoituksen. Tuo Mara on kyllä häiriintynyt ihminen.
1 VASTAUS:
Mistä se tekis sen? Melkein lyömisestä?
+Lisää kommentti
Martinan muistelot eläkemummona; 'Kaikkien Juhlien Nyrkkikaunotar'
Ilmoita
Ei ... käyttääkö tää nainen jotain aineita????
Ilmoita
Seiskahan ilmestyy tänään ja siinä pitäisi olla selvitys asiaan, mistä riita johtui. Joku puhui snagarijonossa etuilusta, toinen kiekkoilijasta, kolmas juoruista ... Mikä siis on totuus? Mikään ei kuitenkaan oikeuta missään tilanteessa väkivaltaan.
2 VASTAUSTA:
"Mitä vittua sä teet Rasmuksen kanssa?!" Näin oli triathlon tähti karjunut Siepolle. En vaan ymmärrä, miksi parisuhteessa oleva nainen on noin mustasukkainen vapaasta miehestä..?
Ai niin, Marahan on parisuhteessa lompakon kanssa, ei lompakon omistajan kanssa. Eli käytännössä Mara on sinkku, vaikka periaatteessa ainakin Ristolainen on hänen omaisuuttaan...
Mara rassu varmaan luulee, että jätkä joka on toistaiseksi sietänyt häntä seurueessaan on kiinnostunut yli 10 vuotta vanhemmasta opportunistista jolla nyrkit on eka kommunikointikeino.
+Lisää kommentti
Martina muuttuu parin hömpsyn jälkeen Drama Queensiksi. Ikävä sivuvaikutus. Saa varmaan pahan moraalisen krapulan seuraavana päivänä kun muisti taas kunnossa.
1 VASTAUS:
No kun ei se tunnu millään tasolla edes katuvan, vaan syyttelee aina muita.
+Lisää kommentti
No mutta teinimeininkiä humalassa.. Voi että😊Seuraavaksi suosittelen meditaatiokurssia.
Ilmoita
Hyvinvointivalmentaja vetää turpaan. Yäk. Vieläkö joku ostaa tuon naikkosen valmennuksia.? Ei ihme että Martina haluaisi muuttaa ulkomaille. Siellä kukaan ei tunne häntä pahoinpitelijänä, rattijuoppona, salarakkaana. Onkohan noilla sellai suhde Stefanin kanssa että on jokin salaisuus mikä pitää niitä yhdessä ei mikään rakkaus,
Ilmankos päällikkö tuli jo la yönä pois
Ilmoita
Sieppo parka ensin leivotaan lättyyn ja sitten saa kuulla että Roope ja helmi-leena ovat muuttaneet yhteen. Kohta saadaan taas lukea Siipon avautumisia
Ilmoita
Ristolainen 24 v taitaa olla Siepille 28v liian nuori, mutta ei ilmeisesti Martinalle. Toisaalta siinähän olisi Saralle varakas, komea ja vapaa kiekkotähti ...
Ilmoita
Menohan on kuin grillikioskilla Voikkaalla 70-luvulla. Martina pitää perinteitä yllä ja näyttää nuoremmille mallia siitä, miten snagarilla tulee käyttäytyä. Mitähän se vetää?
1 VASTAUS:
Aikoinaan veti Glon vessassa kokkelia. Saattaa olla, että tapa on jatkunut.

Sitähän ei kukaan tiedä, mitä kokkeli oikeasti sisältää kun se Suomen katukauppaan asti ennättää.. Saattaa olla monenlaista kemikaalia mukana.
+Lisää kommentti
Olihan siellä Ryyti ja Sofiakin mukana Saran seurueessa. Ihmekös tuo sitten. - Missä Martinan kaikki ystävät?
1 VASTAUS:
Jaa Sofia, joka oli edellinen uhri? Voi elämän kevät, on siinä olleet nuoret ja kauniit ihmeissään, kun "kilpaurheilija" ryntää rähisemään.. Ja joissain piireissä tätä "urheilijaa" ihan fanitetaankin. Hahaa, sehän se vasta onkin hupaisaa ja noloa. Noloksi on Aitolehden hommat menneet. Niin noloiksi, ettei paluuta taida normimeininkiin enää olla. Mainepääoma on nyt tietynlainen, eikä sitä voi enää muuttaa. Kaiken kuorruttaa ylimielisyys ja wannabeemäisyys.
+Lisää kommentti
Vetääkö "triathlonisti" dopingia? Sehän aiheuttaa ongelmia ja mielialan muutoksia.
2 VASTAUSTA:
Kyllä mä toisaalta ymmärränkin Maraa. Joutuu olemaan parisuhteessa kynnysmaton kanssa rahan takia. Tuskin Mara tätä kynnysmattoaan rakastaa, mutta maton rahoja ja ylellistä elämäntyyliä sitäkin enemmän. Sitten joutuu "varattuna" naisena katselemaan, kuinka nuoremmat ja kauniimmat naiset vie Maran miehet. Kyllähän siinä veri kiehuu.. Näin vinkkinä kehottaisin Martinaa aloittamaan ihan vapaasti suhteen sellaisen miehen kanssa, josta on kiinnostunut. Ei tämä kynnysmatto rahahanoja sulje, ja ottaa kyllä avosylin takaisin. Olihan Maralla suhde Hannes Hyvösenkin kanssa, kunnes Mara tylysti lemppasi miehen. Ei ollut tarpeeksi varakas tämä ex-kiekkoilija. Ja ei kun takaisin Herra Lompakon luo leikkimään onnellista pikku perhettä.
Anonyymi kirjoitti:
Kyllä mä toisaalta ymmärränkin Maraa. Joutuu olemaan parisuhteessa kynnysmaton kanssa rahan takia. Tuskin Mara tätä kynnysmattoaan rakastaa, mutta maton rahoja ja ylellistä elämäntyyliä sitäkin enemmän. Sitten joutuu "varattuna" naisena katselemaan, kuinka nuoremmat ja kauniimmat naiset vie Maran miehet. Kyllähän siinä veri kiehuu.. Näin vinkkinä kehottaisin Martinaa aloittamaan ihan vapaasti suhteen sellaisen miehen kanssa, josta on kiinnostunut. Ei tämä kynnysmatto rahahanoja sulje, ja ottaa kyllä avosylin takaisin. Olihan Maralla suhde Hannes Hyvösenkin kanssa, kunnes Mara tylysti lemppasi miehen. Ei ollut tarpeeksi varakas tämä ex-kiekkoilija. Ja ei kun takaisin Herra Lompakon luo leikkimään onnellista pikku perhettä.
Syksyllä se on taas family time ja laatuaikaa....ding dong. On siinä meillä oiekin hyvinvointivalmentaja, yrittäjä, vaimo.
+Lisää kommentti
Kaikki vuosien varrella tullut palturi on Seiskan ja kateellisten ämmien eli Saran, Sofian ja Anne-Marin salaliitto kaunista ja menestyvää Martinaa kohtaan. Nyt ne on vetänyt poliisinkin siihen mukaan, Martina on hyvä kuski. Ovat vaan kateellisia Martinan Mersusta ja Lambosta. Martina ahkeralla työllä ja kauneudellaan saavuttanut kaikki.
Ilmoita
Niinpä, niin kamalan kaunis on tämä Martina, että ei ole ennen nähty noin kaunista ja herttaista naista!!
Ilmoita
Sara Sieppi, Rosanna Kulju, Sofia Belorf, Martina Aitolehti jne

Siis voi vittu. kaikki ovat vain ja ainoastaan säälittäviä julkisuustyrkkyämmiä.
1 VASTAUS:
Sillä erotuksella, että Mara on noista ainoa jolla on taipumuksia rikollisuuteen.
+Lisää kommentti
voi näitä nykyajan naisia.toivottavasti sara i ei saanut traumoja.voisko mara jo aikuistua,
Ilmoita
Aitolehmä puskee, joka paikassa itsensä esiin. Ei jymmärrä, että parasta pvm. On mennyt ohi aikoja sitten.
1 VASTAUS:
Seiska tämänkin VALHEEN on tuonut julkisuuteen lehden myynnin edistämiseksi ja juorupalstan aiheeksi. Huvittaa, kun täällä uskotaan kaikki, mitä seiska valehtelee. Vähäjärkisiä on helppo kusettaa. HEH HEH
+Lisää kommentti
Miksi Martina ei kerro totuutta jos lehti kirjoittaa tuollaista. Martina haluaa aina korjata jos ovat kirjoittaneet asiattomia . Nyt ei .
8 VASTAUSTA:
Siksi ei kerro koska kaikki on totta, mutta narsisti ei voi koskaan myöntää virheitään. Eihän tapaus Anne-Mari eikä Sofiakaan ole Martinan mielestä totta, mutta tuomiot niistä vain on tulleet.
Anonyymi kirjoitti:
Siksi ei kerro koska kaikki on totta, mutta narsisti ei voi koskaan myöntää virheitään. Eihän tapaus Anne-Mari eikä Sofiakaan ole Martinan mielestä totta, mutta tuomiot niistä vain on tulleet.
Ei ole totta. On myöntänyt.
Oletko sinä pätevä arvioimaan kuka on narsisti, kuka ei?

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Jotain minusta kertoo jo se, että minä osaan lopettaa riitelyn, sinä et. Mukavaa loppu päivää tällä palstalla sinulle. Antoisia keskusteluja. Minä lähden nyt elämään elämääni, koska minulla sellainen on.
Anonyymi kirjoitti:
Jotain minusta kertoo jo se, että minä osaan lopettaa riitelyn, sinä et. Mukavaa loppu päivää tällä palstalla sinulle. Antoisia keskusteluja. Minä lähden nyt elämään elämääni, koska minulla sellainen on.
Erimieltä oleminen ei ole riitelyä. Asioiden kyseenalaistaminen ei ole riitelyä.
Anonyymi kirjoitti:
Erimieltä oleminen ei ole riitelyä. Asioiden kyseenalaistaminen ei ole riitelyä.
Ja minulle ivallisessa mielessä kirjoitettu kommenttisi ammattini johdostako ei ollut riitelyä? Meni mielestäni aikaslailla asian vierestä. Onneksi ylläpito poisti sen ja se ei näy enää tuossa yllä. Ei mennä täällä henkilökohtaisuuksiin kuitenkaan. Ei me olla tultu tänne toisistamme keskustelemaan. Antoisaa loppu päivää sinulle.
Anonyymi kirjoitti:
Ja minulle ivallisessa mielessä kirjoitettu kommenttisi ammattini johdostako ei ollut riitelyä? Meni mielestäni aikaslailla asian vierestä. Onneksi ylläpito poisti sen ja se ei näy enää tuossa yllä. Ei mennä täällä henkilökohtaisuuksiin kuitenkaan. Ei me olla tultu tänne toisistamme keskustelemaan. Antoisaa loppu päivää sinulle.
Sinä tulkitsit viestini ivalliseksi, kun haen sitä, että on surullista, kuinka ihmiset heittävät täällä omia diagnoosejaan kevyin perustein. Jos olet alan asiantuntija, koet olevasi pätevä sen tekemään. Ammattietiikkaan kuitenkin mielestäni kuuluu, että on riittävästi tietoa ja tutkimuksia pohjana. Ja toisaalta salassapitovelvollisuus.
Se, minkälaista viestisisältöä täällä säilytetään, kertoo paljon siitä tasosta, mikä on ylläpidon sensuuri.
Kiitos samoin, hyvää viikonloppua sinulle ja kesälomaa.
Anonyymi kirjoitti:
Sinä tulkitsit viestini ivalliseksi, kun haen sitä, että on surullista, kuinka ihmiset heittävät täällä omia diagnoosejaan kevyin perustein. Jos olet alan asiantuntija, koet olevasi pätevä sen tekemään. Ammattietiikkaan kuitenkin mielestäni kuuluu, että on riittävästi tietoa ja tutkimuksia pohjana. Ja toisaalta salassapitovelvollisuus.
Se, minkälaista viestisisältöä täällä säilytetään, kertoo paljon siitä tasosta, mikä on ylläpidon sensuuri.
Kiitos samoin, hyvää viikonloppua sinulle ja kesälomaa.
Sinäkö sitten olet pätevämpi? Minkä alan koulutus neidillä itsellään on?
Anonyymi kirjoitti:
Sinäkö sitten olet pätevämpi? Minkä alan koulutus neidillä itsellään on?
Rouva ja elämääkin nähty jo. En ole ollenkaan terveysalan asiantuntija. Ja se ei ollut se pointti, vaan se, kuinka me teemme todella voimakkaita päätelmiä toisten ihmisten persoonallisuudesta ja mihin tietoon pohjautuen!?!
Miten me käytämme tätä meidän vapautta ilmaista mielipiteitänne ja millä tavalla - kertoo mielestäni paljon siitä, minkälaisessa ilmapiirissä tänään elämme.
+Lisää kommentti
Aikaisemmin luimme usein juttuja Tuksun kahakoista ja päälle karkaamisista, onko Martina uusi Tuksu, siltä alkaa vaikuttaa.
Ilmoita
Täytyyhän kunnon naisella jokunen olla ns. reservissä! Kunhan kasvatte, tajunnette, eller....
Ilmoita
Käsittääkseni Sara ja Martina ovat sopineet suukopunsa ja kaikki on taas hyvin. Täällä turhaan suurennellaan tapahtumia ja pieni suukopu saa ihan liian suuret mittasuhteet. Arki on taas koittanut molemmille juhlien jälkeen ja uusia kivoja asioita on tekeillä varmaan molemmilla. Turhaan täällä haukutaan, taivastellaan ja ihmetellään. Hankkisitte oman elämän.
Ilmoita
Martina Aitolehti on pelottava, keski-iän saavuttanut väkivaltainen shedevil.. Vihanhallintakurssi olis tosiaan paikallaan ennen kuin jotakulta lähtee vielä henki. Siinä vaiheessa ei enää auta selittelyt, vaan linna kutsuu, eikä se ole Thermanin kartano vaan Hämeenlinnan naisvankila.
1
Ilmoita
Martina on väkivaltainen, nyt jo keski-ikäinen entinen salarakas. Sara on 28 v itsestään jatkuvasti kuvia ottava varamissi. Rosanna on ilman rintaliivejä kulkeva c-luokan "kaunotar". Voi jeesus, mitä porukkaa..ja jotkut vielä fanittaa noita!!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Martina hyökkäsi Saran kimppuun

Kertoo seiska. Ruisrockissa tapahtui taas :D

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta