Urho K. Kekkosen jäätävät sanat:

Anonyymi

"Älkää päästäkö Perussuomalaisia ikinä hallitukseen, sillä he tärvelevät Suomen." Nyt on maamme hallinta varmoissa punavihreissä kourissa, joten voimme olla luottavaisia tulevaisuuteen nähden.

42

280

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vasuriavaajalla on vakavia henkisiä ongelmia aamun spammimaratonissaan.

      • Anonyymi

        Kekkonen sanoi aikoinaan, että "Jos Mauno Koivistosta ikinä tulee tasavallan presidentti, silloin menee konkurssiin koko Suomi".
        Koivisto oli silloin Suomen Pankin pääjohtajana.
        Kuten historia osoittikin, Koivistosta tuli tasavallan presidentti, ja koko Suomi teki konkurssin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kekkonen sanoi aikoinaan, että "Jos Mauno Koivistosta ikinä tulee tasavallan presidentti, silloin menee konkurssiin koko Suomi".
        Koivisto oli silloin Suomen Pankin pääjohtajana.
        Kuten historia osoittikin, Koivistosta tuli tasavallan presidentti, ja koko Suomi teki konkurssin.

        Surkein presidentti ikinä, tuo "Kyllä se siitä" (Koivisto) presidentti.


    • Anonyymi

      Aloittajaräkänokka vois alkaa lukee lähihistoriaa, Kekkosen aikaa ensiksi

      • Anonyymi

        Ole nyt siivosti, vihervassarin läjä. Huutomerkkialpakka.


      • Anonyymi

        Avaus vaikuttaa asialliselta


    • Anonyymi

      Tärvely on menossa parasta aikaa.

    • Anonyymi

      Urho K. Kekkosen jäätävät sanat: Haminan valleilla oli TULTA!

    • Anonyymi

      Hohhoijjaa. Minä kun luulen, että persuja ei ollu vielä Kekkosen eläessä. Kekkonen kuoli 1986 ja persut perustettiin 1995.

      • Anonyymi

        Se olikin sen aikainen SMP ; SMP on Perussuomalaisten äiti.


    • Anonyymi

      Kekkonen varoitti vasemmiston valta pyrkimyksistä valheiden varjolla, oikeassa oli jo silloin, onhan se nähtävissä nytkin.

      • Entäs kepu ja sipilä? kepuli se oli Kekkonenkin, tosin aika paljon eri maata kuin sipilät ja kumppanit !

        Late Lapista.


      • Anonyymi
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        Entäs kepu ja sipilä? kepuli se oli Kekkonenkin, tosin aika paljon eri maata kuin sipilät ja kumppanit !

        Late Lapista.

        Nimenomaan näin.
        Monet suomalaiset ovat aika tyhmiä, kun äänestävät samoja puolueita vuosikymmeniä.

        Vaikka puolueiden nimet ovat pysyneet samoina, on niden ideologiat muuttuneet täysin. Siksi näitä vanhoja puolueita ei pitäisi äänestää.
        Suurin osa puolueista ei enää pidä suomalaisten kantaväestön puolta, vaan seuraavat sokeana mitä EU ja YK haluavat. Esim. Merkel on täysin seonnut.


    • Anonyymi

      Täm oli samantapainen keksitty juttu kuin se Kokoomuksesta vastaava - ei sellaistakaan ole UKK missään sanonut......

      -AP :D

      • Anonyymi

        Kekkonen komensi poikansa pois RYHMÄ-70 jäädenyydestä


    • Anonyymi

      Maalaisliitto, keskusta on ollut ja on hallituksessa ja katso mitä jälkeä saavat aikaan.
      Muuten ruoka , maataloustuet, kansallinen tukipaketti jne. eivät ole ruokakassia halventaneet vaan ovat Euroopan kärkipäätä. Mitä Urho nyt sanoisi?

      • Anonyymi

        Mikseivät muka olisi halventaneet; ruoka olisi kallista ilman maataloustukea - sitä on sanottu syömäpalkkioksi!


      • Anonyymi

        Kekkonen sanoisi etta alv on alennettava ja kustannukset kuriin ja laiskat risusavottaan. leipää ei tule jos ei työ maistu, Saatanan tunarit


    • Anonyymi

      Euroopan nykyinen epävakaus, yhdistettynä myös suomen kurjistuvaan ja turvattomaan tilanteeseen antaa työkalut sille ainoalle ja oikealle: Perussuomalaiset ovat seuraava pääministeripuolue! Aivan sama, minne laitatte PS:n edustajat istumaan eduskuntasalissa. Asia ja sen toteutus ovat tärkeämpiä kansallemme, kuin tyhjänpäiväinen medianäkyvyys, vailla edustajien sisältöä. Suomi siirtyy uuteen kukoistukseen alkaen 2023. Silloin asialla ovat todelliset Suomalaiset. Rohkeat, ja kyvykkäät Naiset ja Miehet, ja muiden puolueiden munattomat aasit istuvat hiljaa ja nypläävät.....

    • Anonyymi

      Kekkonen ei olisi koskaan,mistään hinnasta lähtenyt Rinteen hallitukseen.

      • Anonyymi

        Ei tasan. Tuollaiseen omaa kansaa vihaavaan hallitukseen ei lähde elävä erkkikään joka tykkää omasta maastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tasan. Tuollaiseen omaa kansaa vihaavaan hallitukseen ei lähde elävä erkkikään joka tykkää omasta maastaan.

        Jos katsotaan vain puolueen nimiä, niin varmasti Kekkonen olisi hyväksynyt SDP:n.
        Mutta koska puolueiden ideologiat ovat muuttuneet, vaikka puolueiden nimet ei, saattaa se hämätä äänestäjiä.

        Vanha aika oli erilaista, silloin oli tosi pitkään puna-viher hallitukset, enkä viher-sanalla todellakaan tarkoita nykyajan keksintöä, vihreitä. Vihertävät tarkoitti Keskustapuoluetta.

        Suomi on pieni väestöltään. Suomea ja suomenkieltä pitää varjella kaikenlaiselta maahanmuutolta. Koko Eurooppakin häviää geneettisesti, uskonnoltaan ja kielellisesti maailman kartalta, jos tänne annetaan tulla holtiton määrä afrikkalaisia ja lähi-idän väkeä, heidän uskontonsa ja tavat ovat tänne täysin sopimattomia.


    • Anonyymi

      Täytyy muistaa että poliitiikka sekä asetelmat olivat erilaisia silloin ennen. Silloin kepu oli jopa isänmaallinen, mutta nyt se yhdessä äärimmäisen maanpetoksellisen vihervasemmiston kanssa ovat yhtä köyttä. Tällä hetkellä petsuja vihataan ainoastaan poliittisen ideologian takia. Se ideologia puolustaa omaa kansaa kaikessa. Siksi aloittajakin vihaa persuja. Omaa maata ei näet saa puolustaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kekkosella oli kirjaroviot ja pogromit mielessä ja sota-aikana hän olisi laittanut mustalaiset keskityleireille!

      "Ylioppilaat opiskelivat suomen kielellä Helsingin yliopistossa, kuuntelivat suomenkielisiä luennoita ja lukivat suomenkielisiä oppikirjoja (Hernbergin Yleissiviilioikeus-nimisen oppikirjan julistin pannaan ja annoin Anton Kotosen toimeksi polttaa kaikki saatavissa olevat kappaleet julkisesti valtioneuvoston torilla).

      Poistin ryssän kuvat yliopistosta ja ryssän muistot koko maasta. Erotin kaikki ryssää hännystelevät virkamiehet, olivatpa he maan itsenäistymisen jälkeen tulleet kuinka vitivalkoisiksi ja suojeluskunta-aatteen elähdyttämiksi tahansa. Niitä lähti isoja jos pieniäkin virkamiehiä."

      http://www.doria.fi/bitstream/handle/10024/8391/TMP.objres.4445.html?sequence=1&isAllowed=y




      Työhön, työhön, sanoi Lapatossu!

      Jotta kansallinen yksimielisyytemme säilyisi ja vahvistuisi, on ikäänkuin yhteisestä sanattomasta sopimuksesta kaihdettu vähemmistökansallisuuksista puhumista. Tämä on ollut oikein. Mutta yksimielisyydenkin aikana saattaa eteen paiskautua asia, joka lopettaa vaikenemisen.

      Mustalaiset ovat meillä onneton kansansirpale, joka on säilyttänyt kansallisen erikoislaatunsa sulautumatta suomalaiseen ympäristöönsä. Hevoskauppiaina, ennustelijoina ja hyödyllistä työtä tekemättöminä kiertolaisina he rauhan aikana viettävät vuotensa. He olivat muutamin seuduin kiusallinen maanvaiva, sallittu vain sen vuoksi, että vaiva näytti välttämättömältä.
      .
      .
      .

      Työhön, työhön, sanoi Lapatossu!
      Peitsi, Pekka (1942)

      https://www.doria.fi/bitstream/handle/10024/8226/TMP.objres.3359.html?sequence=1

      "Kyllä siinä tarvitaan aivan erikoislaatuisia järjestelyjä. Esim. sellainen, että kaikki ne maan mustalaiset, joilla ei ole vakinaista ammattia ja asuinpaikkaa, koottaisiin työleireille, joilla heidät pantaisiin tekemään työtä omaksi hyväkseen. Työleirit olisi sijoitettava sitä silmälläpitäen, että myöhemmin voitaisiin mustalaisille niiden läheisyydestä varata yhtenäinen asuma-alue, jolla he saisivat itselleen asutustilat tai muun pysyväisen asuinpaikan. Tämä tietäisi mustalaiskysymyksen kokonaisratkaisua, josta olisi pysyvä hyöty tulevaisuudessakin. Kyllä meillä on maassa sen verran vapaata aluetta, että tällainen järjestely kävisi mahdolliseksi. Ajankohta mustalaisvaivan lopettamiseksi ei koskaan ole sopivampi kuin nyt. Ja loppujen lopuksi: tästä toimenpiteestä aiheutuu eniten hyötyä sittenkin mustalaisille itselleen, sillä mitä pitemmälle heidän kuljeskelevan elämänsä lopettaminen lykkäytyy, sen vaikeampi tuo leikkaus heille on. Voidaan näet pitää selvänä, että mikään kurinalainen yhteiskunta ei ajan mittaan voi sallia keskuudessaan ainesta, joka muodostaa parhaimmassakin tapauksessa yhteiskunnalle hyödyttömän ihmisryhmän. Tällöin on muistettava, että mustalaiset eivät itsessään manifestoi mitään aatetta."

    • Punikkien hätävalhe-aloitus !


      - Ei Kekkonen luopunut Suomen puoluettomuudesta elis oikeudesta pysyä erossa meille kuulumattomien isoisten ristiriidoista , sekä oikeudesta huolehtia vain omista kansallisista eduisstamme !
      - Ei Kekkonen tuhonnut Suomen eduskunnan valtaoikeuksia eikä luopunut maan elintarviketurvallisuudesta ja itsenäisestä maataloudesta, omasta kauppa-jatullipolitiikasta , omasta rahasta ja rahapolitiikasta sekä omasta valuuttapolitiikasta !

      - Ei Kekkonen vaarantanut kansainvälisten pääomamarkkinoiden ja ylikansallisten jättiyritysten etujen takia Suomen vähäosaisten perusturvasta , e ikä Suomalaisten oikeudesta saada työtä omasta maasta !
      - Ei Kekkonen luopunut maan itsenäisyydestä ja itsenäisestä tuomiovallasta, eikä omasta lainsäädännöstä.
      IHAN TOISET POJAT sen tekivät.: Kekkosen perinnön kyvyttömät ja arvottomat anastajat. Nuo samat isänmaanpetturit ja maankavaltajat, jotka nyt syyttävät wanhaa, jo edesmennyttä pressaamme isänmaanpetturiksi.. Ne jotka potkivat kuollutta hevosta !

    • Anonyymi

      Urho K. Kekkonen tarkoitti sanoillaan juuri Halla-ahoa, mutta herrasmiehenä ei halunnut nimetä yksilöä.

      Urho K. Kekkonen halusi tähän maahan juuri Vasemmistoliiton, SDP:n ja Vihreiden hallituksen, jossa voisi olla joitakin takiaispuolueita mukana.
      Tämä hallituskoaliittio takaisi hyvät suhteet Suomen ja Sosialistisen Federatiivisen Neuvostotasavaltojen Liiton kanssa ja estäisi Saksaa ja sen Nato- liittolaisia käyttämästä Suomen maaperää hyökkäyksessä itään.
      Krista Kiuru, Ohisalo, Marin, Tuppurainen, Andersson ja Harakka ovat hallituksessa tämän linjan takuuhenkilöinä.
      Vankeuteen näistä on tuomittu vain Harakka.
      Dosentti J. Bäckman sopisi vielä yhdeksi valtiosihteeriksi.

    • Anonyymi

      Otteita Kekkosen 1930-luvulla julkaistuista kirjeistä. Näin hän kirjoitti juutalaisista:

      "Jäisin mielelläni kotiin ja tulisin illaksi, mutta siellä on siivoaminen, joka kestää kauan. Sen ajan olen joskus istunut Frl. R:n huoneessa, mutta se on niin vastenmielistä. Taidan muuttaa pois, likaista ja vastenmielistä on. Ja juutalainen! Eihän kristitty voi asua juutalaisen luona!"

      Berlin 6/2 -32

      Kekkonen, Urho (1932-02-06)

      " (Taas tuntuu tuolla eteisessä täällä asuva inhottava juutalainen Kaplan riitelevän toisen heimolaisensa, Rosenbaumin kanssa. Se ei tapahdu harvoin. Kaplan on niin inhottava tyyppi, että jos olisin joskuskaan "juovusten käsissä" tullut asuntooni, olisin käynyt kyllä vetämässä häntä pari kertaa "hönöön". Jussi täällä olla pitäisi, niin se oppisi juutalaisia vihaamaan)."

      Berlin 27/2 -32

      Kekkonen, Urho (1932-02-27)

      " Asun nyt uudessa paikassa. Aluksi tietysti outoa, mutta siisti paikka, juutalaiset poissa ja ystävällinen Wirtin, jotta luulen täällä viihtyväni."

      Berlin 2/3 -32.

      Kekkonen, Urho (1932-03-02)

      "Kunhan ei se Rosebannin jutijoukko vain ei olisi pimittänyt postiasi! - sain nykyisen osoitteesi vasta 2/3 (keskiviikkona). Ei silti, etteivät ne täälläkin voisi pidättää, sillä erinomainen lapualaishenki täällä on vallalla - vaikka kapina epäonnistuikin. Kosola tämän päivän lehdissä selittää ettei se ollutkaan mikään kapina. –"

      Helsinki 8.3.1932

      Kekkonen, Sylvi (1932-03-08)

      http://www.kansalliskirjasto.fi/kokoelmatjapalvelut/merkkihenkilot/kekkonen.html

    • "Oman maan turvallisuus ja hyvinvointi on kaiken edellä"Urho Kekkonen

    • Anonyymi

      Kekkonen olisi kieltänyt koko persupuolueen aivan satavarmasti. Urkilta ei liiennyt tippaakaan ymmärrystä kansan yhtenäisyyttä ja jakamaan ja hajottamaan pyrkiville voimille.

      • Anonyymi

        koville otaat että maassamme on oppositio se pitää natsien toimesta vaientaa


      • Anonyymi

        Sitähän putinistit haaveilevat, että yksi "mies" voisi määrätä kaikesta. Trump ihailee Kimiä ja Putinia, koska he voivat tapattaa vapaasti kaikki vastustajansa.


    • Anonyymi

      Mitäpäs jos Kekkosen Työhön, työhön, sanoi Lapatossu! (Peitsi, Pekka 1942) -kirjoitukseen vaihdettaisiin MUSTALAIS -sanan tilalle jokin vuoden 2015 Suomeen vaeltaneista juhlapaikanhakijoiden ryhmistä tai Afrikan sarven seudulta tulleista lomailijoista?

      Montako päiväsakkoa tulee kiihottamisesta etc. ?

    • Anonyymi

      Kyllä se oli Napoleon joka varoitteli persuista jotka myös aiheuttivat dinosaurusten sukupuuttoon kuolemisen mahtava puolue .t.persufani.

    • Anonyymi

      Урхо Кекконен, eli Urho Kekkonen oli neuvostoliiton kätyri numero yksi. Kekkonen olisi pitänyt syrjäyttää vaikka voimakeinoin, viimeistään 1960-luvun loppupuolella. Mutta munattomien suomipolitrukkien taholta seniilikätyriryssäurkin annettiin jatkaa, kunnes paskalla katkesi verisuoni päässään...vihdoinkin! Kekkonen oli oman aikakautensa Timo Soini: Herjasi 1930-luvulla neuvostoliittoa, sama jatkui aina stalingradin taisteluiden loppuun asti, jolloin kyseinen kuulapää neutralisoitui, ja alkoi vetää petollisesti vasemmalle, niin vtun vasemmalle. Myötäili Paasikiveä, ja kun aika koitti, niin käänsi lopullisesti takkinsa ja hyppäsi kelkkaan ryssien marionetiksi....loppu onkin jo historiaa.

      • Anonyymi

        kurahaara ja yö-kastelija vikisee nyt omiaan KEKKONEN OLI MIESTEN MIES JA SUURI ISÄNMAAN YSTÄVÄ .


      • Anonyymi

        UKK oli kova jätkä, ei hän muuten olisi ammuttanut punikkeja Viipurissa.

        Aika vaati kovia otteita SDP:n aloittaman aseellisen kapinan ja punaterrorin kukistamisessa.


    • Kekkosen aikana nämä jihadistien ja salafistien tukijat eivät olisi päässeet mihinkään valtiohallinnon virkaa tai toimeen, saati hallitukseen.

    • Anonyymi

      PS on IKL 2.0.

    • Anonyymi

      Paskaa. Tuo lause oli kokoomuksesta. Ei sillä että persujakaan sinne kaivataan.

    • Anonyymi

      Historia kertoo totuuden. Kekkonen siis puhui Kokoomuksesta totuuden minkä historia vahvistaa. Mutta huutakaa kilpaa

    • Anonyymi

      No kyllähän Kekkonen ylivoimaisen viisaana valtiomiehenä tiesi minkälaisia maanpetoksellisia aikeita kokoomus hautoi jo silloin.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      631
      22497
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      128
      21921
    3. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      118
      11860
    4. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      395
      9867
    5. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      270
      6886
    6. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      25
      5841
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      150
      3069
    8. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      13
      2295
    9. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      68
      1798
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      117
      1641
    Aihe