Tekopirteä ja ärsyttävä Anni Hautala JÄTETTIIN!!!!!

Anonyymi

Onneksi Kivelä ymmärsi jättää ärsyttävän Annin ja saa keskittyä nyt naiseen (tai mieheen...), joka on hänen arvoisensa!

5

<50

  Vastaukset

  • Annin silmiä ei näy, onko jotenkin ylimeikattu vai eikö sillä ole niitä. Pysyis radiossa niin ei tarttis nähdä sen epämuodostunutta naamaa.

   • Silmistä en tiedä sanoa. Mutta suu sillä on kuin hevosen turpa. Taisi Kiveläkin kyllästyä siihen kamalaan hirnumiseen.


  • Taisi olla niin, että nainen oli se jättäjä.

  • Onko näissä nopeissa parisuhteen luomisissa ja niiden yhtä nopeissa lopettamisisissa, kyse jostain kilpailusta? Jossa kilpaillaan siitä, kuinka monta suhdetta ehtii elämänsä aikana käydä läpi ja kuinka monta aviotonta lasta ehtii väsätä joka suhteessaan. Tälläinen parisuhteiden luominen ja hätäisesti hankitut lapset, talot, kesämökit. Sen kertoo mielestäni, vain harkintakyvyn puutteesta ja malttamattomista lapsellisista ja itsekkäistä ihmisistä.

  • Joillakin se nimetön sormikin on vain sitä varten, että siihen pujoitetaan läpi elämän, sormusta ja otetaan sitä siitä pois. Koko elämä on myös biletyshimoa. Pelkkää hihitystä, biletystä ja itsensä huvittamista koko elämä. Häätkin kuin festareita, bileet vaan se pääasia, ei niinkään sen avioliiton tarkoitus ja merkitys.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1703