IL uutisoi taas Martinasta virheellisesti

Anonyymi

"Martina kärähti kortitta ajosta" vaikka tuota ei edes tapahtunut. Martinan suosiolla on tietysti houkuttelevaa tehdä raflaavia otsikoita ja saada lehteä myydyksi.

21

<50

  Vastaukset

  • Ai pitääkö silläkin olla kortti?

  • Ja ei kai sakkoja tarvii maksaa?

  • Kyllä Martinan tasoisella julkkiksella on lupa itse päättää säännöistä.
   Uskomatonta, että ajokiellon jälkeen kortti pitäisi hakea kuten ihan tavalliset tavikset. Martina hakee korttinsa, kun kiireiltään ehtii. Sakot ovat muita vasrten.

  • Mutta aivan tottahan lehti kertoo, kun kuljettajalla korttia ei ollut, ei sitä ollut. Ajokieltonsa oli jutun mukaan kyllä päättynyt mutta olisi pitänyt hoksata se kortti hakea mukaan. Toki otsikko on turhan raflaavasti väsätty, tai turha kaiken kaikkiaan.

   • Martina otsikolla myyvät lehteä 100 000 kpl enemmän kuin normaalisti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Martina otsikolla myyvät lehteä 100 000 kpl enemmän kuin normaalisti.

    Niin on, Kaikki fanittaa Martinaa ja haluaa samaistua häneen. Hänellä on ihania piirteitä kuten nämä autoiluasiat ja äidilliset otteet. Töistä kannattaa irtisanoutua, jotta pääsee treenaamaan hyvinvointivalmentajan ohjeilla ja saa riittävän kunnon autoiluun ja äidillisiin otteisiin. Lisäksi se mielen seesteisyys, joka valmennusten myötä tulee, on hyvinvointivalmentajan mielen ja esimerkin mukainen.


  • No kannattaahan se oikeuteen mennä, tulee siitäkin sitten lasku maksettavaksi. Tuolloin oli voimassa laki, jonka mukaan ajo-oikeus palautuu, kun kortti luovutetaan sen haltijalle takaisin. Martina on niin ylimielinen, ettei piittaa nopeusrajoituksista, laista, asioiden hoitamisesta ajallaan ja asiallisesti, yhteiskunnan pelisäännöistä jne. Sitä saa, mitä tilaa.

  • Väärinkäsitys koko homma, Martina oli jo ajo-oikeutensa menettämisen kärsinyt ja poliisi vaan oli unohtanut antaa kortin takaisin. Tästäkin yritetään väkisin vääntää juttua vaikka asiassa ei ole mitään ihmeellistä ja Martina saa ajaa Lamboaan minne vain.

   • Olennaisinta tässä on se pointti, miksi Martina on ajolupansa menettänyt??? Repikää siitä...voi Martina kun häntä nyt riepotellaan syystä, jos toisesta. Ja p***t, niin petaa kuin makaa, itsepähän on ongelmansa aiheuttanut.


   • Kortti pitää ihan itse hakea, myös seurapiirikaunottarien. Sellainen sääntö, kun sattuu olemaan. Jos ei hae korttia ja ajaa autoa, niin rangaistus seuraa. Sivistyneessä yhteiskunnassa elävillä on sääntöjä. Jos niitä ei osaa noudattaa, niin kärsii. Muuttaa voi autiosaarelle yksin, jos yhteisten pelisääntöjen noudattaminen ei hetkauta pätkääkään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kortti pitää ihan itse hakea, myös seurapiirikaunottarien. Sellainen sääntö, kun sattuu olemaan. Jos ei hae korttia ja ajaa autoa, niin rangaistus seuraa. Sivistyneessä yhteiskunnassa elävillä on sääntöjä. Jos niitä ei osaa noudattaa, niin kärsii. Muuttaa voi autiosaarelle yksin, jos yhteisten pelisääntöjen noudattaminen ei hetkauta pätkääkään.

    Tässäpä varteenotettavia ohjeita ”seurapiirikaunottarelle”,joka viis veisaa yhteiskunnan säännöistä ja jolle omat sössimiset on aina jonkun muun syy.
    Liian usein nainen on kohujen kohteena, kyllä se kertoo piittaamattomasta ja ylimielisestä luonteesta.
    Nelikymppiseltä ”hyvinvointivalmentajalta”on jo syytä odottaa edes alkeellisia käytöstapoja,varsinkin kun nainen kehuu olevansa myös lastensa esikuva.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Menevätkö nämä kortitta ajot ja kärhämät festareilla siis Martinan "nuoruuden" piikkiin?


  • Martina ei taida ymmärtää että häntä koskee ihan samat säännöt kuin muitakin, siitäkin huolimatta että hänellä on rikas mies ja että hän on julkkis. Minähän olen sanonut että hänen kuplansa vielä puhkeaa ja nyt se aika alkaa olla käsillä, p****a tulee niskaan tuutin täydeltä. Täysin oma syy, vaikka muiden syyksi yrittää saada ja peiliin hän ei koskaan osaa katsoa. Voi, voi, säälisin jos kyseessä ei ois noin häikäilemätön ihminen.

  • Tuossa tilanteessa kuka tahansa olisi mennyt kynsihuoltoon tai asioille kävellen, julkisilla tai taksilla. Ilman korttia ei ajeta minuuttiakaan, ajokoulun käyneet ainakin tietävät.
   Kannattaisi hiljentää vauhtia ja ottaa järki käteen, häslätessä näyttää joutuvan poliisin kanssa tekemisiin.

   • Kyllä sitä vaan sattuu yhdelle ja toiselle myös vahinkoja. Vahinko voi olla sellainenkin että ajokortti ei ihan aina tule mukaan. Pian 50 vuotta autoilleena muistan tasan tarkkaan yhden kerran kun poliisi on pyytänyt kortin nähtäväksi. Lompakossahan se kortti on, mutta kun lompakkokin on muutaman kerran unohtunut toisen takin taskuun niin silloinhan on korttikin poissa.
    Poliisihan saa esim. rutiiniratsiassa tekniikallaan nopeasti selville ajolupatilanteen ja jos todetaan että kortti on olemassa, yleensä tuosta seuraa ainoastaan kehotus käydä näyttämässä se jossain poliisille parin päivän sisällä tms. Näitä sattuu ja tapahtuu, vaikkakin jutun päähenkilön tapaus on omanlaisensa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä sitä vaan sattuu yhdelle ja toiselle myös vahinkoja. Vahinko voi olla sellainenkin että ajokortti ei ihan aina tule mukaan. Pian 50 vuotta autoilleena muistan tasan tarkkaan yhden kerran kun poliisi on pyytänyt kortin nähtäväksi. Lompakossahan se kortti on, mutta kun lompakkokin on muutaman kerran unohtunut toisen takin taskuun niin silloinhan on korttikin poissa.
    Poliisihan saa esim. rutiiniratsiassa tekniikallaan nopeasti selville ajolupatilanteen ja jos todetaan että kortti on olemassa, yleensä tuosta seuraa ainoastaan kehotus käydä näyttämässä se jossain poliisille parin päivän sisällä tms. Näitä sattuu ja tapahtuu, vaikkakin jutun päähenkilön tapaus on omanlaisensa.

    Eihän Martina ollut käynyt huolimattomuuttaan ja saamattomuuttaan hakemassa korttia. Vasta sitten, kun se ajokortti kuitataan noudetuksi ja hakija on allekirjoittamalla vahvistanut saaneensa kortin takaisin, niin se menee poliisin rekistereihin tiedoksi. Eli Martinalla ei ollut voimassa olevaa ajolupaa, joten sakot ja mahdolliset muut sanktiot ovat oikeutettuja.


  • Hmm. Tämäkin tieto on julkisuuteen kerrottu vain siksi, että tapaus Sieppi unohtuisi. Väärin luultu :D

   • Martinan huono maine vain kasvaa jatkuvien kohujen myötä.
    Naisen on ihan turha esittää tietämätöntä ,tai viatonta ,asioille löytyy lukuisia todistajia eikä normi-ihminen jatkuvasti unohda itseään koskevia velvotteita.
    Kysymys on vain erittäin paatuneesta ja ylimielisestä tyypistä joka olettaa itsellään olevan aina etuoikeuksia ja erivapauksia.
    Kysymys kuuluukin ”miksi ihmeessä?”


  • Raflaus ja vene ei sovi yhteen, kun se panee ärähteleen ja räjähteleen. Kortit kannattaa säilyttää pankissa, jottei tarvitse ärjyä.

  • Ajokorttilaki 2 luku 6 §

   Ajokiellon tai väliaikaisen ajokiellon päättymisen jälkeen ajo-oikeus alkaa uudelleen, kun poliisi palauttaa ajokortin haltijalleen tai antaa hänelle väliaikaisen ajokortin. (6.2.2015/70)

   Kuinka typerä voi olla, että pitää itsestäänselvä asia mennä vielä kiistämään?

   • Laki on siis taviksille. Kv-tasom triatleetti on etuoikeutettu tässäkin.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1729