Harmittava tutkimus!

Anonyymi

Näillä tällaisilla tutkimuksilla tahtoo olla se seuraus, että Peugeotin edulliset hinnat käytettyjen markkinoilla saattavat lähteä karkuun. Parempi aina kehua Audia ja mersua ja samalla vähän mollata Peugeottia, kun menee valitsemaan seuraavaa käytettyä pösöä.

10

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei voi pitää paikkaansa. Teboilin kahvipöydässä Seppo sano justiin männäviikolla että pösö on paska auto koska sen veljentytön 206:sta vm -98 oli mennyt iskari paskax.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei ole mitään Pököttiä vastaan, vaikken moista omistalkaan MUTTA uudet pökötit ovat kyllä kärsineet VW tyyliin aika vakavista moottorioneglmista, joten ihmettelen tuota ykkössijaa.
      Naapurillani on v.2016 208 olikohan PureTech tms. koneella, 38tkm ja kone pamahti, ei enää takuuta, ei mukava tilanne.... google haku paljasti että ongelma on laaja ja ollut olemassa jo jonkin aikaa pösöllä ja citikalla jotka jakavat saman tekniikan.
      Tämmöistä sekundaa markkinoille laskevan valmistajan ei kyllä pitäisi olla ykkösenä missään tutkimuksessa, oli sitten maksettu tahi ei.

      • Anonyymi

        Minä satun omistamaan monta pösöä. ja kokemuksesta voin sanoa, että bensa-pösöihin liittyy ongelmia, kuten moniin muihinkin suorasuihkutusmoottoreihin. Samoin 1,6 HDi-moottorit ovat olleet murheenkryyni.

        Mutta vaikka minulla on tälläkin hetkellä useita pösöjä liikenteessä ja ongelmiakin on ollut, niin seuraavatkin autot ovat todennäköisesti samaa merkkiä. Toki seuraan tilannetta ja testailen mahdollisuuksien mukaan muitakin merkkejä. Ehkä se kuitenkin on niin, että Peugeotissa saa rahalla eniten mukavuutta ja autoa pitkällä tähtäimellä. (Peugeoteillani kilometrejä jo yhteensä 1,2 miljoonaa ja aiemmin ajelimme Toyotilla, joihin kertyi arviolta 350.000km.)


    • Anonyymi

      Älä huoli. Kyllä meikäläiset korruptio autojulkaisut pitää huolen siitä millaisiilla autoilla tuulipukukansa liikkuu. Suomalaiset pösö autoilijat voi jatkossakin nauttia euroopan edullisimmista käytetyistä pösöistä.
      Tuon tutkimuksen tulos oli täysin odotettu. Yllätys siinä oli vain hyundain nousu kilpailijansa kian edelle.

      • Anonyymi

        Se vielä että premium merkkien hännille jäänti nimettömänä tehtyyn kuluttaja kyselyyn paljastaa sen miten pettyneitä näiden omistajat todellisuudessa ovat kalliisiin autoihinsa. Kun aika harva meistä kasvotusten tai nimellä paljastaa ostaneensa huonon auton, tyhmäksi leimautumisen pelossa. Eräs tämän paikkakunnan jakeluauto yrittäjä kylläkin kirjotti nimellä paikallislehteen että näkijä saa ampua hänet jos vielä menee tiettyyn autoliikkeeseen, vw transport pakuihin kypsyneenä.
        Kyseisen merkin suosio huonosta laadustaan huolimatta on karmiva esimerkki siitä mihin meidän korruptiolehdistä pystyy mielipide ohjauksella.


    • Anonyymi

      Jokainen tietää että esim. TM on näitä saksalaisfaneja täynnä. Saksalaismerkit voittavat aina kaikki vertailut. Yhtenä syynä varmaan mainosrahat. Peugeotin markkinaosuus Suomessa onkin todella pieni, vaikka se on erittäin suosittu merkki muualla, ei pelkästään Ranskassa.

      Pösöllä on ollut muutama ongelmallinen moottorimalli, mutta ei voi verrata esim. VW-konserniin jolla paukkuu sekä moottorit että vaihteistot.

    • Anonyymi

      Paljon vikoja ja ei tahdo saada varaosia.
      Elikkä älä osta autoa.

    • Anonyymi

      Pösöllä ensimmäiset 180.000km menee aika hyvin, mutta sitten alkaa kilometrit jo tuntumaan, mutta niin tuntuu olevan Premiumeillakin. Pösön eduksi voi sanoa, että korjaukset eivät ole yleensä taloutta kaatavia, kuten monilla kalliimmilla autoilla.

      Tuttava kertoi uskon olleen koetuksella, kun Audin A6 3,0 moottori rikkoutui kahden vuoden ajoilla. Remontti kustansi kaikkiaan 20.000 euroa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      41
      3021
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      11
      2011
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1473
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1355
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1331
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1241
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1161
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1095
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1054
    10. 22
      1047
    Aihe